|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Pierwszy wygrany mecz od wielu miesięcy, ogromna ulga. Trzeba się cieszyć
![]() Pierwszy raz wchodzę na temat meczowy, a tutaj rozkminy o karnych i kartkach, których nie było. Mecz całkiem ok, ale jednak chujowo. Czytam i wiem - nic mi się nie pomyliło, jestem w Polsce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Mogę zrozumieć niechęć do Wdowczyka. Ale narzekania, że Wisła wygrała, niestety nie. Czy to na pewno forum kibiców Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Każda seria się kiedyś kończy. Zamiast doszukiwać się jakiś pierdół, cieszmy się wygraną i trzema punktami. Owszem mieliśmy dużo szczęścia, ale ostatnio nam go bardzo brakowało i tego nikt nie zaprzeczy. Sędzia Stefański to jeden z najgorszych w mojej opinii. A kolejny mecz jak wygramy to chyba każdy ma świadomość co się stanie.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Kur.....a, ale teraz boli ten karny Brożka. Byłoby 10 miejsce i 2 pkt do grupy mistrzowskiej, o którą zagralibyśmy u siebie z Jagą... Ale nic to, kroczek do przodu, szkoda, że w takiej atmosferze...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Karny Brożka, babol ze Śląskiem, niesłuszny karny Burligi w Szczecinie, spalony rakelsa i wiele wiele innych meczy w których straciliśmy przez k.r..ski pech z 15 punktów jak nic.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No ale każda drużyna tak ma (no może z wyjątkiem L) każdy żałuje karnego spalonego i tego że sędzi coś nie gwizdnął zwykle suma szczęścia wynosi 0
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Cieszmy się, że coś lekko drgneło wiadomo, ze odrazu Wdowczyk nie odbuduje tego co spierdzielił Tadzio na to trzeba czasu wiec trzeba sie cieszyc z wygranej i kazdego detalu jaki sie poprawia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli mamy wyjść na zero w tym sezonie to lecimy na farcie najbliższe 8 kolejek po 3 pkt.
A ostatnie dwa mecze po prostu wygramy ![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie ma z czego się cieszyć. Obrona wczoraj to katastrofa. Głowackiemu totalnie nie wyszedł mecz. Zauważcie ze nieciecza powinna mieć karny. I mieliśmy szczęście przy 2 słupkach. Pierwszy karny wg mnie się należał termalice. Więc mogło być różnie.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie ma się z czego cieszyć. No pewnie, smućmy się bo na moment wyszliśmy ze strefy spadkowej.
Ja .......e! Daleki jestem od huraoptymizmu, ale tak - ze zwycięstwa trzeba się cieszyć. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czyli kiedy miałbym się cieszyć? Jakbyśmy przegrali? Owszem, mieliśmy bardzo dużo szczęścia wczoraj, ale ile razy nam tego szczęścia brakło? Bardzo ważne zwycięstwo, i bardzo mnie ono cieszy.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przy pierwszym słupku był faul na Małeckim a przy drugim był spalony, więc obie te akcje powinny zostać przerwane. Nie byłoby wtedy pieprzenia o "furze szczęścia". Zasłużone zwycięstwo. W końcu.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Stanowski nawet mówił, że Termalika mogła i 10 bramek na strzelić. On to jest jebnięty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jakiś cytat?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak wygramy w piatek z jaga to bedzie szansa na 1 osemke, trzeba grysc trawe w tym meczu od 1 do 90 minuty.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Po ostatnim gwizdku widać było, że naszym piłkarzom spadł kamień z serca. Miejmy nadzieję, że z tym entuzjazmem i czystą głową wreszcie się odblokują i zaczną wygrywać następne spotkania.
Wiadomo, że super byłoby dostać się do pierwszej ósemki, jednak najważniesze jest żebyśmy zapewnili sobie jakiś bufor bezpieczeństwa nad strefą spadkową i zaczęli budować drużynę na następny sezon, który może być jeszcze cięższy niż ten obecny. Powiem szczerze, że najbardziej zastanawia mnie zjazd Sadloka. Na początku pobytu w naszym klubie był silnym punktem naszej defensywy, dobrze prezentował się również w ofensywie. Teraz niestety wygląda to słabo. Ciekawe, czy aż taki wpływ na to miała oferta z Legii... |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mysle, ze Sadlok jest po prostu nielubiany w szatni. Wlasnie za kombinowanie z kontraktem.
Kazdemu by sie zle pracowalo w srodowisku, w ktorym wszyscy twoi wspolpracownicy uwazaja cie za chuja. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Popieram. Wczoraj po ostatnim gwizdku,dawno nie czulem takiej ulgi i duzej radosci,tak ...po meczu z Termaliką ..kto by pomyslał. Teraz pare dni ,zebrać siły i jedziemy z Jagiellonią .Musi nastapic taki moment ze zespoł "łapie" drugi oddech ,rodzaj wypicia mocnej kawy ,czyli cos co daje mocnego ,trzeżwiacego kopa w tyłek. A ci ktorzy tu psioczą o jakies karne ,zła gre ,radze popukac sie w czoło i najlepiej zamilczeć bo pierwsi do psioczenia i szydery,.....do zobaczenia na Jagiellonii/Jak raczycie przyjśc i pomóc druzynie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|