The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Janusz
Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2016, 15:44
Kto to wymyśli? Chyba że kierownictwo doszło do wniosku że już nie czas trenować, tylko dzwonić. Ale i tak żenada. Ciekawe czy buki będą jeszcze przyjmowali zakłady na nasze mecze?
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.03.2016, 15:47
amauri1990 napisał(a):Wyświetl post
Oczekiwałbym, że piłkarze pokroju Głowackiego, Małeckiego i Brożka zbojkotują wybór nowego trenera i nie stawią się na organizowanych przez niego treningach. Jeśli nie, jeśli to zaakceptują, staną się niegodnymi podania ręki. Człowiek może i odpokutował swoje winy, ale przekręcał NAS!

Przy takiej demoralizacji Zarządu i przyklepaniu takich decyzji przez p. Cupiała, przy całym szacunku dla jego zasług dla Naszego Klubu - lepiej byłoby zacząć wszystko od nowa w lidze regionalnej.

Można spaść, można nie dać rady na boisku - ale schować w kieszeń honor to hańba.
Nikt nie powiedział że mamy się sku..wiać, ale z drugiej strony jak to ktoś już napisał nikt mi nie powie że w czasie komuny całkiem legalnie się dorobił.. co do honoru, ciekawy przykład się nasuwa: są głosy że gdybyśmy się nim tak nie unosili jako średnie państwo w 39 roku przed mocnymi niestety Niemcami inaczej mogła pójść historia, niekoniecznie tak że przez honor byliśmy najbardziej zniszczonym państwem na świecie podczas II wojny i najbardziej zdziesiątkowanym co odczuwamy do dziś..

Elefant napisał(a):Wyświetl post
Od czasu pamiętnego 0:6 nikt tak ze środka klubu nie napluł na kibiców i tradycje Wisły.
Facet skazany za korupcje, facet który ustawiał mecze przeciwko Wiśle...

Trzeba jednak pamiętać, że Dariusz W. to tylko epizod w historii Wisły. Wstydliwy, nawet bardzo, ale były czasy, że struktury klubu były daleko bardziej obce kibicom niż teraz.

Dlatego wszelkie życzenia spadku itd są bez sensu. To nie Dariusz W. spadnie tylko Wisła.

Sportowo nawet nie rozważam co on umie i może. Byle Wisła się utrzymała.
Nawet jak wejdzie za rok do LM to dla mnie na ławce trenerskiej będzie pusta przestrzeń.
Ah ta gdybologia.. pusta przestrzeń mówisz.., malkontenctwo i narzekanie zawsze musi być chlebem powszednim?

Lupo napisał(a):Wyświetl post
Czekam tylko na teksty od kogoś z zarządu Wisły, że wysłuchali kibiców i zgodnie z ich wolą nie zatrudnili Smudy, a Wdowczyk to tak naprawdę jest właśnie w odpowiedzi na głos z trybun....

Czuje się jakbym dostał któryś raz od Wisły prosto w twarz... Ja pierdziele... Karuzela śmiechu niech się kręci dalej..... Ale nie dziwmy się, że w ostatnich miesiącach jesteśmy najbardziej wyszydzanym klubem w Polsce, bo to jest jakiś kabaret.
Ktoś jeszcze od jakiegoś czasu ma wrażenie że o naszej Wiśle wręcz za dużo się mówi? Prasa zagląda tam gdzie nie trzeba i wręcz robi ferment i czasem napuszcza nas kibiców na siebie? Interia niby z nami współpracuje, widać tam reklamy biletów na nasze mecze ale z drugiej strony czytamy artykuły
m.in "pana" Jawora byłego z GW czy chyba mniej szkodliwego Białońskiego..

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ja osobiście mam mocno mieszanie uczucia, bo widmo spadku się oddaliło - Wdowczyk to dobry trener. Zdaję sobie sprawę, że każdy kto trenował kluby, które awansowały w niższych ligach w tamtych czasach musi być w jakimś stopniu umoczony. Podobnie patrzę na osobę Cupiała, który jakby nie było zrobił swój majątek w czasach, w których bez układów nie dało się tego osiągnąć. Niektórzy ludzie naprawdę potrafią być naiwni. Gość swoje odsiedział, w przeciwieństwie do wielu innych, którym nie stała się wtedy krzywda.

Z drugiej strony nie wierzę, że nie dało się wybrać gościa, który jednak nie ma takiej złej prasy i nie siedział za korupcję z podobnym warsztatem. Jeśli nas utrzyma będę mu wdzięczny. Ma szansę pokazać, że potrafi trenować a nie tylko dzwonić. Z drugiej strony smród zawsze będzie się ciągnął za nim niestety. Zawsze.

Dodam jeszcze, że jak czytam wypowiedzi niektórych to mam wrażenie, że żyli w innym kraju albo są za młodzi, żeby pamiętać jak to wyglądało w czasach przeszłych. Życie nie jest biało czarne, ludzie tym bardziej. Są tylko odcienie szarości o różnej głębi.
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ja .......ę. Wam się niektórym już wszystko totalnie pomieszało. PIŁKARZE SĄ KURVVA OD GRANIA, NAWET JEZELI OGŁOSILIBY GRACJANA ROZTOCKIEGO TRENEREM. To oni są w największym stopniu odpowiedzialni za to, że ten Klub jest w tym miejscu jakim jest, a trenrem nie jest dalej Kazimierz Moskal tylko Dariusz Wdowczyk i powinni zapierdalać jak dzicy na treningach i w meczach, żeby tę sytuacją odwrócić.

WSZYSCY NA JAGIELLONIĘ, WBREW WSZYSTKIEMU!!
Więcej takich ludzi na forum, coś mądrego życiowego i REALNEGO skrobną.. Pozdrawiam!
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
Machor303
Member

Od: 06.2014

Stary 13.03.2016, 15:52
Żenada. Do kiedy będzie Kapka i Wdowczyk ja na stadion nie wracam. ....a ten palant co zatrudnił tego trenerka napluł właśnie na herb Wisły
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.03.2016, 15:53
Kuurwa, każdy: Smuda, Broniszewski, Hajto, Ulatowski albo nawet Gracjan Roztocki byle nie ten handlarz .......ony...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.03.2016, 15:55
Machor303 napisał(a):Wyświetl post
Żenada. Do kiedy będzie Kapka i Wdowczyk ja na stadion nie wracam. ....a ten palant co zatrudnił tego trenerka napluł właśnie na herb Wisły
To ci pa...!!! i nie wracaj
Odpowiedz cytując
kasiarz
Member

Od: 09.2006

Stary 13.03.2016, 15:57
A ja bym już poczekał na koniec sezonu z wywieraniem presji na trenera. Żeby ustąpił z własnej woli najlepiej bez odprawy.
K..rwa k..urwą , ale utrzymać się musimy.
(W sensie , że mu nawciskamy jeszcze i nie wytrzyma).
Powód: w nawiasie
Ostatnio edytowane przez kasiarz : 13.03.2016 o godz. 16:02.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.03.2016, 15:59
Decyzja o zatrudnieniu Wdowczyka fatalna, ale trzeba podejść do sprawy ze spokojem. Niemal pewne wydają się 3 rzeczy:

1. Wdowczyk, choć to ciągle marna "półka", jest lepszym trenerem niż Broniszewski.
2. Nie popracuje tu długo, bo trenerzy tej klasy wylatują szybko, szczególne w Wiśle. Zdzisiu też zadba o to, by jego pozycja nigdy nie była zbyt silna i mu zagroziła.
3. SKWK kolejny raz dostaje nauczkę, by nie próbować cokolwiek narzucić Cupiałowi powołując się na "kibicowski punkt widzenia " i wyznawane przez siebie zasady.

Pozostaje życzyć, zaciskając zęby na to, co dzieje się obecnie w klubie, by Wdowczyk utrzymał Wisłę w Ekstraklasie. To ciągle jest najważniejsze.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 13.03.2016, 16:01
Kto wie,może nasz trener legionista okaże się czarodziejem i całe C będzie skandowało: "Darek! -Wdowczyk!"

Co by nie mówić Smuda więcej zrobił dla Wisły i można go bardziej z nią identyfikować niż legioniste Dariusza W.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 13.03.2016 o godz. 16:04.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 13.03.2016, 16:03
Jestem jeszcze w szoku aby napisać coś sensownego po za tym że to wstyd, hańba i kompromitacja. Nigdy nie napisałem i nie powiedziałem na Cupiała złego słowa ale teraz to przesadził. Zawsze odcinaliśmy się od ludzi chociaż powiązanych za korupcję a teraz bierzemy trenera, który był skazany i ja wtedy mówiłem, że on już nigdy w życiu nie powinien trenować żadnej drużyny, nawet w okręgówce. W najmroczniejszych koszmarach nie przepuszczałem, że będzie on trenerem mojej kochanej Wisełki.
Na 110 lecie istnienia mamy takiego trenera....i to do końca następnego sezonu.
Ciekawy jestem stanowiska SKWK.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 13.03.2016, 16:04
Mi się wydaję, że na meczu z Piastem Gliwice Darek W. był już na okresie próbnym w Wiśle w końcówce meczu/ naprawdę dał rade
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 13.03.2016, 16:05
No to teraz się będzie działo dopiero Wystarczy poczytać pierwsze strony tego tematu, żeby zobaczyć, że łatwego startu nie będzie miał...
Po całej szopce z niedoszłym trenerem z Chorwacji, doszedłem do wniosku, że... nic już nie rozumiem...

- co z zasadami, że nie sięgamy więcej po umoczonych w korupcję?
- słysząc Wdowczyk, od razu wyświetliły mi się przed oczami projekty z minionych lat pt. " Okuka w Wiśle"; "Kaczorowski w Wiśle" i "Svitlica w Wiśle"...

WTF? Czy tym klubem to, w ogóle jeszcze ktoś steruje?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Będą jaja jak z tym trenerem przegramy/zremisujemy najbliższe 3 mecze, wtedy Ci co tak łagodzą jego zatrudnienie będą po nim jechać jak łysej kobyle!
Odpowiedz cytując
force93TS
Senior Member

Od: 12.2011

nie chcieliście smudy to macie słabego trenera i w dodatku łapówkarza. żal patrzeć
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Stary 13.03.2016, 16:08
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
Będą jaja jak z tym trenerem przegramy/zremisujemy najbliższe 3 mecze, wtedy Ci co tak łagodzą jego zatrudnienie będą po nim jechać jak łysej kobyle!

Nic nie lagodze poprostu sadze ze kazdemu kto obejmuje Wisle w tej chwili trzeba dac szanse.
Nawet panu Wdowczykowi
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.03.2016, 16:12
arbuz napisał(a):Wyświetl post
Nic nie lagodze poprostu sadze ze kazdemu kto obejmuje Wisle w tej chwili trzeba dac szanse.
Nawet panu Wdowczykowi
Po takich panach to mój dziadek na konia wchodził.

"PANU" no ja pierd.dole co się dzieje z tymi ludźmi
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Machor303
Member

Od: 06.2014

Stary 13.03.2016, 16:14
arbuz napisał(a):Wyświetl post
To ci pa...!!! i nie wracaj
A ty mu klaszcz i śpiewaj
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.03.2016, 16:15
No i Wdowczyk okazał się (w pojęciu naszego zarządu) kimś lepszym od niegdysiejszego Petrescu.
Tak, Wdowczyk był umoczony w korupcję, ale w korupcję było umoczonych w Polsce pewnie z 90% trenerów i sporo piłkarzy jakieś 10-15 lat temu.
Wdowczyk miał pecha, że go przyłapano.
Nie macie żadnej gwarancji, że ktokolwiek inny z możliwych kandydatów nie był gorzej umoczony niż Wdowczyk.

Nie podoba mi się ta kandydatura.

Jednak już teraz nie mamy wyjścia. Trzeba grać do końca i zacząć wymagać od piłkarzy.

A całą złość kibicowską skierować na niezatapialnego Kapkę. Dopóki będzie on w klubie, czy będzie miał jakikolwiek wpływ na to, co w Wiśle się dzieje, będzie źle.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Stary 13.03.2016, 16:15
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Po takich panach to mój dziadek na konia wchodził.

"PANU" no ja pierd.dole co się dzieje z tymi ludźmi
Mnie natomiast dziadek uczyl szacunku a co do nowego trenera trzeba mu dac szanse moze da rade a moze zostanie zwolniony po dwoch nastepnych meczach.
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.03.2016, 16:16
To nie jest słaby trener. To jest dobry trener, może nie wybitny, ale na pewno dobry. Szczególnie biorąc pod uwagę realne cele, jakie są w w tej chwili stawiane przed Wisłą. Sportowo ta decyzja na pewno się broni, tym bardziej, że jesteśmy pod ścianą, bo jak widać nie było żadnego planu B na wypadek niepowodzenia w negocjacjach z Jurciciem.

Tylko, że tu nie chodzi o kwestie sportowe tu, delikatnie mówiąc, ktoś pojechał po bandzie.

Czy w Wiśle nie może być normalnie? Najpierw zatrudniają gościa, który nadaje się co najwyżej do prowadzenia WF-u w szkole podstawowej. Zwalniają go (słusznie) po trzech meczach, a w zamian wykonują ruch, który przeczy wszelkim zasadom głoszonym od lat przez środowiska wiślackie.

Nadprezesie, nie idźcie tą drogą.
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Stary 13.03.2016, 16:17
Machor303 napisał(a):Wyświetl post
A ty mu klaszcz i śpiewaj
Nie jemu ale Wisle zawsze i wszedzie...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.03.2016, 16:18
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
O kurcze, jak na to wpadłeś? A może za Wdowczyka podziękujemy tym, co chcieli zwolnienia Moskala?

Każdy trener który by tu przyszedł w tym momencie (czy to Jurcic czy to Wdowczyk, czy to Mourinho) byloby poklosem działań SKWK w meczu z Piastem. Mial byc Smuda, co przyznal sam zainteresowany, a co sie nie dokonało pod wplywem w/w faktów.

Tu nie ma co się obrażać, tylko przyjąć do wiadomości że nie wszystkim się to podoba (przyjscie Wdowczyka) i widzą w tym również winę po stronie części kibiców. Może i by można z tym polemizować, gdyby nie niedawny wywiad ze Smuda.

A to że Jurcic nas wydymal na ostatniej prostej sprawia, że nie ma co go żałować, nie byl wart trenowania Wisły. Oczywiscie Wdowczyk też nie jest....

Mam gorąca nadzieję że Wisła utrzyma się fartem, zajmie 14 miejsce w lidze i pożegnamy w czerwcu Wdowczyka. Zresztą to że Wdowczyk to tylko krotki e....od w naszej historii jest pewne na 100%.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.03.2016, 16:27
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Mam gorąca nadzieję że Wisła utrzyma się fartem, zajmie 14 miejsce w lidze i pożegnamy w czerwcu Wdowczyka. Zresztą to że Wdowczyk to tylko krotki e....od w naszej historii jest pewne na 100%.

Z zespołem Wisły trener Wdowczyk związał się umową do końca sezonu 2016/2017.

To oczywiście nic nie znaczy, ale, jeśli się utrzyma i będzie to sensownie wyglądało, zostanie do końca następnego sezonu.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 13.03.2016, 16:33
I jaki poważny sponsor chciałby teraz się z nami wiązać? ehhh...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.03.2016, 16:34
Wdowczyk dał głos
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...sionym_czolem/
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.03.2016, 16:41
Nie jest idealnie ale nie płakałbym. Z polskich trenerów oprócz Skorzy to tylko on
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.03.2016, 16:43
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
I jaki poważny sponsor chciałby teraz się z nami wiązać? ehhh...
a który poważny sponsor chce się z nami związać od X lat ?
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 13.03.2016, 16:43
Ja tam w ogólnym rozrachunku nawet jestem zadowolony. Straszony wizją Smudy czy Kociana na tym stanowisku zatrudnienie Wdowczyka odbieram jako ruch na plus pod względem sportowym, ale i mimo wszystko wizerunkowym. Spodobało mi się co powiedział na konferencji - swoje "odsiedział", ale i nie zamierza przez całe życie przepraszać za to co się stało. I dobrze. Życie toczy się dalej, a on pisze swoją historię.

Jeśli ci, którzy piszą, że "nawet Smuda", to jeśli wierzycie, że Franek mając w CV takie "marki" jak ZL czy Widzew nie jest umoczony, to jesteście bardzo naiwni (nie mówiąc już o jego bezczelnych i kompromitujących wałach na transferach do Wisły - jak to się nazywał ten "pomocnik", syn jego znajomego? albo ten student z Rumunii?).

Mam nadzieję, że Wdowczyk zapanuje nad stajnią Augiasza, w którą zamieniła się nasza szatnia i będzie też umiał podporządkować sobie piłkarzy.

Życzę mu powodzenia i obyśmy już jutro zobaczyli nową, lepiej grającą Wisłę.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 13.03.2016 o godz. 16:55.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.03.2016, 16:57
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Kiedy wydawało się, że po zablokowaniu powrotu Smudy nic gorszego nie może spotkać Wisły, okazało się, że możliwości działaczy w tej kwestii są większe niż bym się spodziewał.

Ten Wdowczyk, który był trenerem Polonii Warszawa w sezonie 1999/2000, kiedy można napisać wprost, że Wisła została okradziona z tytułu Mistrza Polski (pamiętny mecz: Polonia - Wisła - 2:1 i osiem minut).

Ten Wdowczyk, który był trenerem Legii Warszawa w sezonie 2005/2006, kiedy można napisać wprost, że Wisła została okradziona z tytułu Mistrza Polski.

Ten Wdowczyk, który śmiał się z uzasadnionych racji Petrescu, a niedługo potem został zatrzymany w związku z liczną korupcją i wyszło, że Rumun miał rację.

Ten Wdowczyk przez którego w jakimś stopniu musiał odejść jedyny zagraniczny trener Petrescu, którego oceniam pozytywnie.

Ten Wdowczyk, któremu udowodniono masowe ustawianie spotkań i miał przez kilka lat zakaz wykonywania zawodu trenera - choć trzeba przyznać, że i tak dostał małą karę.

Ta decyzja to jawna prowokacja w stosunku do Klubu, Historii, Kibiców.

Jak można zatrudnić oszusta, który dzięki ustawianiu wielu spotkań dalej istnieje w piłce nożnej?

Jak to jest, że do Wisły przychodzi kolejny zadeklarowany Legionista?
P-W w 2000r to niezbyt rozumiem o co Ci chodzi... 95 czy 96 minuta - Kałużny idzie sam na sam i zamiast przymierzyć strzela z całej siły w poprzeczkę (gdyby trafił to mogliby nas pocałować w d...), idzie kontra i dostajemy gola na 2-1. Ogólnie to musieliśmy wygrać ten mecz, remis i tak nic nie dawał. Sezon zj.bany przez Smudę, Nawałka niestety nie zdołał tego odwrócić.
2005/2006 - zgoda - mam podobne odczucia, w paru meczach rywale L moim zdaniem nie grali.
Kończąc te dygresje - decyzja o zatrudnieniu Wdowca jest jest moim zdaniem bardzo mocnym strzałem w pysk... ręce opadają..:(
P.S. Smuda też był sto lat kopaczem L jakby ktoś nie zwrócił uwagi. Więc obaj panowie z podobną historią tylko DW bardziej identyfikowany z L (bo młodszy o 15 lat i chyba dłużej tam grał), no i DW wpadł, odcierpiał za krętactwa, a Smudzie uszło na sucho bo oczywiście nie wiedział, że kopacze kretów zrzucali się na zapłacenie żydom za punkt...
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 13.03.2016, 17:05
bedzie wpi..l z Termalika, Jaga i Ruchem i jeszcze chytry dziad sie u nas zamelduje
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 13.03.2016, 17:06
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie macie żadnej gwarancji, że ktokolwiek inny z możliwych kandydatów nie był gorzej umoczony niż Wdowczyk.
A na co w życiu masz gwarancje? Pisałem już o tym w jakimś temacie kiedyś, że idąc tym tokiem rozumowania to praktycznie bez sensu jest każda rozmowa w każdej dziedzinie życiowej bo nigdy nie wiesz czy coś się nie działa za kulisami o czym nie masz pojęcia.

arti napisał(a):Wyświetl post
P-W w 2000r to niezbyt rozumiem o co Ci chodzi... 95 czy 96 minuta - Kałużny idzie sam na sam i zamiast przymierzyć strzela z całej siły w poprzeczkę (gdyby trafił to mogliby nas pocałować w d...), idzie kontra i dostajemy gola na 2-1. Ogólnie to musieliśmy wygrać ten mecz, remis i tak nic nie dawał. Sezon zj.bany przez Smudę, Nawałka niestety nie zdołał tego odwrócić.
Ale Polonia też musiała wtedy wygrać! I właśnie po to było to doliczone 8 min. (nie wydaje Ci się to za dużo?) A to, że Wisła wtedy miała dość mocną drużynę jak na polskie realia, a nawet wręcz galaktyczną to nawet sędziom było ciężko pomóc rywalom.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.03.2016 o godz. 17:09.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów