|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|||||
milosz napisał(a):
palikot napisał(a):
fialo napisał(a):
Szpen napisał(a):
![]() wiesniak842 napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Smuga : 18.12.2015 o godz. 19:11.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
||||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Co do ostatniego. Jakis czas temu zdarzyla sie dokladnie taka sytuacja tj. gadane bylo na sb o polityce. Nagle wpadl ktorys z modow/adminow, nie pamietam dokladnie ktory, KOMINEK bodajze (pewnym nie jest) i zwrocil uwage, ze to forum wislackie i od polityki jest temat polityczny. Przychylilem sie oczywiscie do tego i zaproponowalem wlasnie takie rozwiazanie - wpis do regulaminu o zakazie gadania o polityce na sb. Jak widac pominieta taka opcja zostala zupelnie.
Z drugiej strony nie wiem czy to bylby dobry pomysl. W koncu to sb i mozna gadac o dupie Maryny. Najlepszym wyjsciem byloby to o czym pisalem wczesniej. Rozumiem mozna kogos od cymbalow, idiotow, debili powyzywac bo i tacy ludzie sie zdarzaja, sam dosc czesto takiej retoryki uzywam i wcale nie uwazam jej za obrazliwa ale z gory zdaje sobie sprawe, ze w jakis sposob bede w stanie to poprzec i tak samo nie obrazalbym sie jakby ktos takie slowa kierowal w moim kierunku a jeszcze jakby uzasadnil do czego sie odnosil, sam przyznalbym mu racje. Wszak nikt nie jest idealny i czasem palnie glupota, debilizmem itp. Rozni sie to jednak znaczaco od postaw niektorych uzytkownikow, ktorych inni userzy maja najzwyklej w swiecie dosc. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 18.12.2015 o godz. 19:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ludzie! Czy was powaliło!? Zakazaliście już cycków na sb, teraz chcecie zakazać polityki! Jeszcze zakażcie rozmawiania o Wiśle i będzie komplet.
Chociaż... hmmm, zakazać polityki, a przywrócić cycki, to nie byłoby złe. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tez bylbym za taka zamiana.
Smuga - rozumiem, od komuchow mozna wyzywac. Mozna czuc sie obrazonym takim stwierdzeniem? Czy to wg Ciebie forma pochwaly? Ja pojde dalej - moderatorow prosze o podanie licznika nad shoutboksem do konca banow milosza i drozda jak w kosciele mariackim czy na rondzie w Myslenicach odliczajacego co do sekundy uplyniecie czasu oczekiwania do ŚDM czy na rondzie Matecznego do ME w pilce recznej 2016. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moglbym poprosic o przylepienie tematu TWSD Awards 2015?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cuda na kiju się tu dzieją
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gość spamuje już kolejny dzień swoim portalem i swoim artykułami.
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=10926 Można prosić o reakcję? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dwie prośby:
- Można zlikwidować zakładkę nad SB? - Proszę o wyczyszczenie komentarzy z tematu ''bez komentarzy'' ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prosby - bany dla kowalkar jako "informator", maTS jak jeszcze bana nie dostal (chociaz raczej dostal), Marcin.fan, Blaszczu.Wislak.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dalej występuje problem z reklamami które wyświetlają się z automatu po wejściu na forum przez telefon.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Witam, mam takie pytanie. Może dziwne, może nie ale chciałbym poznać odpowiedź.
Mianowicie jak zakładam temat i chcę użyć innego koloru niż kolor domyślny (czarny) nie mogę tego zrobić. Dlaczego? Muszę temat założyć, edytować w nim ten post i dopiero bawić się w zmianę koloru. Załączam obrazek żeby była jasność o co mi chodzi Pojawia się mały czerwony kwadracik i nic więcej. Problem występuje wszędzie, tzn sprawdzałem na kilku komputerach. Jak piszę zwykły post, nie ma z tym problemu. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Ja wiem, gramy pytę, każdy wkurrwiony i nie wiadomo kto będzie trenerem.
Ale można by taki baner o biletach wstawić nad SB? Niby głupota, ale może ''coś'' ruszy ze sprzedażą biletów na Jagiellonię. ![]() Oczywiście w odpowiedniej rozdzielczości ![]() Po kliknięciu w baner, przenosiło by nas nas na stronę z biletami ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
Problem z tym jest też wtedy, gdy dodajesz nowego Posta, ale nie jako Szybka odpowiedź, popatrze w kodzie strony i napisze wam co jest przyczyną ![]() -------------------- Brakuje ładowania kodu ze stylami css, dokładnie tego fragmentu: Kod:
<style type="text/css" id="vbulletin_editor_css_dynamic">
<!--
@import url("clientscript/vbulletin_editor.css?v=387");
.vBulletin_editor {
background: #E1E1E2;
padding: 6px;
}
.imagebutton {
background: #E1E1E2;
color: #000000;
padding: 1px;
border: none;
}
.ocolor, .ofont, .osize, .osmilie, .osyscoloar, .smilietitle {
background: #FFFFFF;
border: 1px solid #FFFFFF;
}
.popup_pickbutton {
border: 1px solid #FFFFFF;
}
.popup_feedback {
border-right: 1px solid #FFFFFF;
}
.popupwindow {
}
#fontOut, #sizeOut, .popup_feedback div {
}
.alt_pickbutton {
border-left: 1px solid #E1E1E2;
}
.popup_feedback input, .popup_feedback div
{
border: 0px solid;
padding: 0px 2px 0px 2px;
cursor: default;
font: 11px tahoma;
overflow: hidden;
}
-->
</style>
Kod:
http://s10.ifotos.pl/img/Zrzut-ekr_swxwheq.png
Ostatnio edytowane przez ulTraS : 07.03.2016 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Musimy na naszym forum tolerować handel koszulkami ze swastyka? Nawet w celach "kolekcjonerskich"
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=16067 ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...63#post1434263
Proszę o zmianę nazwy tematu na "Dariusz Wdowczyk trenerem Wisły Kraków", tak będzie po polsku. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Żeby było po polsku to temat powinien brzmieć "Dariusz W. trenerem Wisły Kraków"
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Witam,
w związku z dużą ilością pytań dotyczącą kupowania biletów, zrobiłem małą instrukcję. Mam prośbę, jeżeli ktoś z adminów ma jakieś uwagi, lub uważa że jest niekompletne to proszę o poprawę. Proszę również o przypięcie tego tematu i może jakiś link nad SB dla osób zainteresowanych kupnem biletów. Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Możecie dać na główną stronę ostatnie tematy z forum tak jak było dotychczas?
To mega przyzwyczajenie. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Tak, wkrótce postaramy się to dodać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Chciałem sie zapytać czy strona TWSD będzie jeszcze funkcjonować czy już została kompletnie zapomniana? Tyle ostatnio różnych spekulacji na temat piłkarzy do gry w Wiśle, wymiana murawy, negocjacje w Włochami a na stronie cisza jak w środku wakacji. Ostatni artykuł dodany chyba tydzień temu. Do tego na mojej starj operze wyświetla sie jakaś dziwna półprzeźroczysta plansza przez co nie można normalnie korzystać ze strony.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proszę zmienić tytuł tematu typera
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9650 Powinno być Kolejka IV zamiast III |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Prośba. Proszę zmienić nazwę tematu o zgodach.
Proponuję Zgody/układy /kosy Wisły Kraków. Zgody, układy Wisły Kraków ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ewentualnie "Kwestie kibicowskie Wisły Kraków", "Scena kibolska w Polsce".
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dużo można znieść naprawdę.
Ale takich kwiatków jest za dużo daka.kodaka: Info mam od kogoś blisko wisly ale też nie za blisko No ludzie Drodzy moderatorzy proszę! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mam prośbę do modów. Nauczcie usera Mat1977, jak się korzysta z forum albo go zbanujcie, bo strasznie śmieci, czasem wali po 5 wpisów jeden po drugim. Wiem, że czasy są trudne, ale warto postawić jakieś granice. Pozdrowienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy mozna delikatnie mowic wypiersolic w kosmos te reklamy z filmilami ktore zaslaniaja cala strone i nie da sie ich wylaczyc?
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jest jakaś szansa na transmisję czwartkowej konferencji na WisłaTV?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|