|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pewnie im nie wolno, Bo PiS ma listę nr 1
. POwców na pierwszym miejscu nie mieli oporów wpisywać...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dokładnie, to musi być jakaś manipulacja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie manipulacja tylko przemilczanie, a czy z lenistwa czy strachu to nie ma najmniejszego znaczenia...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.10.2015 o godz. 16:37.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Spisek moderatorów i administratorów, nie wstawili sondy tylko dlatego, że PiS ma jedynkę. Panicznie boją się ich zwycięstwa
sorry Drozd, pomyliłeś tematy - właściwy jest tutaj : http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=28&page=256 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego nie wystawili więc mogę sobie spekulować a ty możesz mi skoczyć . A to ze to spisek sam sobie jasiu wymyśliłeś bo pasuje to do melodii którą od dawna zawodzisz. Zawsze kiedy zachowanie decydentów jest niewytłumaczalne i ktoś zwraca na to uwagę tobie podobni wyskakują jak pryszcz na dupie i pitolą coś o spiskach. Bo jak lemingom wiadomo spisków nigdy nie było nie ma i nie będzie. Amen.
. Może wyjaśnisz dlaczego jest taki opór przed dołożeniem do tematu wyborczego sondy? Zapewne powodem jest prozaiczny brak czasu. Ciekawe jak długo potrwa wygospodarowanie jakże cennych trzech minut...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.10.2015 o godz. 16:10.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No tak. Moderatorzy są na forum przecież 24 godziny i nic tylko służą forumowiczom. Wyobraź sobie, że oni mają normlane życie i może faktycznie nie mieli czasu aby dodać waszą kochaną sondę do tematu. A jak ją już dodadzą to jak PiS nie będzie prowadział w tym jakże wiarygodnym sondażu to każesz zamknąć temat, czy upublicznić nicki głosujących?
Zejdzie na ziemie i nie rozpoerdalajcie kolejnego tematu polityczną gównoburzą. Ciekawe forum kibicowskie a Twój licznik postów w 90% to polityczne teksty.. P.S miałem okazje poznać modów, każdy to zagorzały fanatyk lewicy, w końcu mają czerwone nicki a to nie przypadek to spisek! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Następny spiskowiec.
![]() Facet zwrócił uwagę na potrzebę dodania sondy trzy dni temu. Czy ta arcytrudna operacja zajmuje dłużej niż 5 minut? Nie wydaje mnie się, a jak już nie mają tych 5 minut to wypadałoby żeby napisali że nie mają czasu, czy jaka tam jest rzeczywista przyczyna. Bo bez tego ja na przykład muszę sobie taką opieszałość czymś wytłumaczyć, co błyskawicznie wywołuje reakcje. Może pretensje o rozpieprzanie tematu skierujesz pod właściwy adres kolego. Ja tylko napisałem jedno zdanie komentarza do faktu braku reakcji na dwukrotną prośbę jednego z użytkowników. Więc odczep się jeśli łaska... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Gdyby autor pytania i reszta znała się choć trochę na działaniu forum to amkiete do tematu może dodać osoba, która temat zakładała..
No ale lepiej "je..ać modów" za bierność. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Zbanowac tych pisowskich mataczy i będzie święty spokój.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie wiedziałem, że moje pytanie o ankietę wywoła taką burzę
Założyłem temat na forum testowym i nie widzę takiej opcji ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.10.2015 o godz. 20:11.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie karmcie trolla. Ankieta pojawila sie jakos przed 12, a 2 godziny pozniej taki wpis. Niech ten fakt bedzie wystarczajacym komentarzem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy można poprosić o zmianę nicka? Swoje konto zakładałem już dość dawno jak byłem raczej dzieciakiem, a teraz mój nick brzmi kretyńsko w odniesieniu do mojego wieku.
Jeżeli by to było możliwe poprosiłbym o zmianę na: giewonTS ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
a ja wnioskuję o bana dla tego usera: http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=241703
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Czy modzi sa świadomi turbochujowego działania forum w godzinach szczytu? Może by tak znieść auto odświeżanie (o ile ma to pomóc), bo jeśli chcąc wczytać jeden wątek czekam nawet minutę na LTE to coś jest skopane.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dokładnie. Od kilku dni mam ten sam problem. Forum a zwłaszcza SB działają strszanie wolno. Wysłanie posta trwa kilka sekund, otwarcie tematu czasem zajmuje dłuższą chwilę co jest trochę uciążliwe.
Sprawdzone na kilku komputerach i różnych przeglądarkach. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Potwierdzam i żądam rewolucji!! Nie mogę pisać na sb bo tak muli!
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Można chyba przenieść ten temat http://wislakrakow.com/forum/showthr...94#post1422894
do zbiorczego http://wislakrakow.com/forum/showthr...p?t=89&page=21 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Prosilbym o zmiane nazwy tematu politycznego na: jak nie jestes za PISem to oplujemy Cie jadem, ewentualnie jak sie z czyms nie zgadzasz z PISem to cie oplujemy jadem, ewentualnie o zbanowanie tych politycznych agitatorow, ktorzy gowno z Wisla maja wspolnego, nikt ich osobiscie nie zna a tylko sieja zamet i denerwuja normalnych uzytkownikow. To samo sie tyczy shoutboxa. Tylko ktos cos wspomni o czyms zwizanym z polityka, zaraz jak grzyby po deszczu wyrastaja przedstawiciele jedynej slusznej partii na tym forum.
Zeby podkreslic jedna rzecz - nie chodzi o to kto jest za kim czy kogo popiera ale o fakt,ze osobniki te uniemozliwiaja normalna, kulturalna wymiane argumentow innym uzytkownikom. Tak wiem, moglbym ich zignorowac co dawno juz zreszta uczynilem swoja droga ale na shoutboxie nie ma takiej mozliwosci niestety. PS. Ewentualnie w trosce o niektorych uzytkownikow tego forum, skontaktujcie sie z osrodkiem na Babinskiego, gdyz to przypadki wymagajace leczenia. Jesli nie wiecie o kogo chodzi to gowno z was a nie moderatorzy/admini. Dziekuje za uwage. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 17.12.2015 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Pytanie do modów:
- Czy można byłoby założyć tym dziale temat, gdzie mod pisałby o tym kto, za co, i na jaki czas został zbanowany? Chodzi o 'głasnost' |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ty podawales powody?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Proszę o podanie do wiadomości publicznej kiedy Drozdowi i Miłoszowi kończy się banicja.
Z góry dziękuję za informację. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
A może ktoś łaskawie odpowie po co wam taki temat i takie informacje?
Serio pytam. Co wam da, że będziecie wiedzieć, że za 10 dni wraca np. Drozd? Zacznie się hejt w temacie na zasadzie: "Za dwa dni wraca Drozd to nas oświeci'' "Na pewno miał czas na wymyślenie kolejnej tezy o lemingach'' itp... Bez sensu moim zdaniem. Ja przychylam się do prośby wieśniaka. Ogólnie chciałbym aby temat polityczny był jakoś bardziej moderowany, bo to co tam się dzieje, to jest kpina. PiS jedyna słuszna opcja a jak nie to jesteś ''urbanoplatfusem'', kogoś to jeszcze bawi? Ja wiem, byłem moderatorem nie banowało się za poglądy polityczne i ja to popierałem, pod warunkiem że obie strony potrafiły dyskutować na podstawie argumentów i konkretów a nie z inwektywami, linkami do YT czy jakiś durnych artykułów z gazet, których nikt normalny nie czyta.. Forum z nazwy kibcowskie/sportowe a wyjadacze z politycznego dalej się nigdzie nie ruszają.. To normalne? Widzę, założono TWSA 2015, głosów pewnie będzie jak na lekarstwo bo połowa ''bywalców'' forum wchodzi tylko w polityczny temat i wyjeeebane. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
A jakie to ma znaczenie teraz? To że wcześniej nie było takiego zwyczaju nie znaczy że teraz nie może być. Tym bardziej że niektóre bany są dziwne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zbanowanie uzytkownika wciskajacego komus popieranie ludobojczego, komunistycznego systemu jest dziwne?
Dobrze wiedziec. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|