|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ile by nie było, napewno kilka ładnych baniek. A to co Boss uregulował wobec piłkarzy zapewne dopisane do zadłużenia wobec TF
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Człowieku dokształć się z historii Wisły, bo .......isz jak potłuczony.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem Ci, bo być może nie wiesz, że ze spółki nie można od tak sobie "dać" komuś kasy...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A myślisz, że w 1997 po przejęciu Wisły przez Telefonikę było lepiej? Było, bo Boss zapłacił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Po tym zdaniu przestałem czytać. Człowieku jak byś widział co było wtedy na Wiśle (a raczej czego nie było) i porównał z tym co jest teraz, to skasowałbyś tego posta. Poważnie, Boguś Cupiał wiele zrobił dobrego, wiele też złego, ale pisząc że jesteśmy w gorszym położeniu dyskwalifikuje Twój wpis, by brać go na poważnie. Gdyby nie Cupiał, ze wszystkimi swoimi wadami, przy dobrych wiatrach przygotowybalibyśmy się do derbów Krakowa z Hutnikiem, jak nie Garbarnią. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 06.03.2016 o godz. 19:40.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mój błąd
oczywiście chodziło o Jovanicia |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teraz za to błyszczymy organizacyjnie. Popatrz na odejścia Genkova, Jovanicia i kilku innych. Odeszli a My i tak musimy im zapłacić za pieniądze obiecane w kontrakcie. Ilievovi czy Pareiko robiliśmy przelewy długo po tym jak odeszli z klubu (zawarte ugody). Dalej popatrz gdzie są wychowankowie: Stolarski, Buksa, Zając czy handz7ik. Cz.y świeże sprawy odejścia Dyzmy i cierzniaka
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Hm...
Te transfery, kary to żenada. Ale porównywanie czasów i obecnych do tych sprzed Cupiała, to jak porównać by krzesło, do krzesła elektrycznego... Brakowało kasy nawet na mineralną i ciepłą wodę pod prysznicem...nie porównujmy więc... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Hmm... Kolega pisał, że nie pamięta czasów przed B. C. Inni próbują to jakoś opisać, ja może spróbuję bardziej obrazowo:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tkwili w tym samym momencie co 20 lat temu. Bo to już nie byłby brak struktur organizacyjnych, ale zacofanie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
!![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Trochę chyba manipulujesz tym zdjęciem. To jest chyba po prostu widok trybuny zachodniej przygotowanej do remontu. Nie widzę tutaj nic strasznego. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() Do jakiego ....a remontu ? ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
OK. Tak czy inaczej, było to przygotowanie do przebudowy stadionu. Czyli widok normalny w takich sytuacjach. Wracając do meritum sprawy. Patrząc na inne stadiony w Polsce i my na pewno doczekalibyśmy się modernizacji. Wiem że część osób na forum wierzy bardziej we właściciela, niż w sam klub i zostanie napisane za chwilę na pewno, że gralibyśmy do tej pory na jakimś kurniku. A ja napiszę przewrotnie, że może w tej chwili mielibyśmy może jeszcze lepszy stadion, chociaż na ten który jest nie mam wcale zamiaru narzekać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm, niekoniecznie. Przyklad Pogoni Szczecin.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo doczekalibyśmy się jak Widzew. W IV lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1985: 1998: Jak ktoś chodził wtedy na mecze to wie, że to tzw. "oczodoły". Echo było bardzo fajne - prawie jak doping na dwie strony ![]() Jak ktoś pisze, że jesteśmy w gorszym położeniu niż przed przyjściem Cupiała, to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Jak nie macie pojęcia jak było, to nie gdybajcie.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 09.03.2016 o godz. 11:46.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takich kibiców doczekaliśmy.... "było lepiej"
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...u_w_fotografii Co do samego Cupiała to bardzo jestem mu wdzięczny za wszystko co dobre spotkało klub. Nie jestem w niego jednak ślepo wpatrzony, bo dobro klubu jest wartością nadrzędną. Kiedyś może zdarzyć się tak, że klub dostanie od niego porządnego kopa w tyłek i zastanawiam się co wtedy powiecie jego ślepi wyznawcy? Oby tak się nie stało bo nie mam zamiaru mówić do kogoś "a nie mówiłem?" Zachowajcie dystans bezkrytyczni pochlebcy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jestem "ślepym wyznawcą Cupiała", ale wtedy powiem, że jesteśmy w sytuacji jak przed jego przyjściem.
"Zdjęcia budzące grozę"? A co w nich takiego strasznego? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No bo te zdjęcia zostały tutaj wklejone po to, żeby wzbudzić nastrój grozy i pokazać wszystkim: "popatrzcie tak było przed Cupiałem". Taki syf. A to normalne zdjęcia z jakiejś tam fazy budowy. Wiesz co, chciałbym żebyś tak mógł powiedzieć, to nie byłby najgorszy scenariusz. Niestety jak zostaną zgliszcza i wylądujemy w IV lidze to tego nie będziesz mógł powiedzieć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zostały wklejone po to, żeby wzbudzić nastrój grozy. Zostały wklejone po to, żeby zobrazować, że w takim stanie stadion stał kilkanaście lat.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|