The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2016, 18:41
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Wiesz jakie cyferki miał Zub na Litwie? Fakty są takie, że Maribor przed przyjściem LM i pewne mistrzostwo. Teraz jest "dopiero" na drugim miejscu i pogonili go już po 15 meczach, w tym jednym na wiosne.

Dinamo to samo, hegemon na Chorwacji, więc cyferki rzędu 2.36 nie robią na mnie wrażenia.

Od 2010 roku nie pracował nigdzie dłużej niż rok.

Mnie to nie przekonuje, ale czasami suche liczby potrafią być mylne dlatego pytam. Może są inne aspekty o których nie wiem.

No jasne cyferki nie grają, to racja. Ale jeżeli zatrudniliśmy Pawłowskiego czy podobnych trenerów, których ''suche liczby'' były o wiele gorsze, to czemu tym razem nie zaryzykować bardziej?

Nie porównujmy Zuba do Jurcicia. Liga litewska to raczej zespoły w większości amatorskie lub pół profesjonalne.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów