|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...28651847434240 huehuehue |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
||
![]()
Nie kompromitujmy się.
Ostatnio edytowane przez tropik : 02.03.2016 o godz. 15:06.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Dariook jest sławny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Sorki jak zawodnik może rozwiązać kontrakt bo mu nie pasują warunki to czemu klub nie może pozbywać się zawodników którzy są paralitykami
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Brawo miszczu. Twój post właśnie jest największa beką na Twitterze. Sie popisaaaał...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie chodzi mi o to że jak zawodnik niezadowolony to może rozwiązać kontrakt a jak klub byłby nie zadowolony to nie moze chyba ze wypłąci odszkodowanie. A temu panu r trzeba jeszcze płacić absurd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
P.S. Stanowski to może i jest opiniotwórczy, ale najwyżej w grupie wiekowej 12-15, która na szczęście nie jest (jeszcze) w żaden sposób decyzyjna. Polecam dalej podniecać się portalem "Weszło" i robić z nich ostoję etyki i moralności, na czele z jawnie upośledzonym Zarzecznym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cała sytuacja została przez Wisłę rozwiązana tragicznie, od samego początku każda kolejna decyzja jeszcze bardziej pogrążała nas w tej sytuacji... Chociaż oczywistym jest, że Legia robiąca z mediami co jej się podoba przesądziła sprawę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Przegrana w większości tych spraw była oczywista. Decyzje sądów nie mogły być inne. Całe to nasze sądzenie się to była tylko gra na czas, nic więcej.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia zawsze miała fory
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pierwsza taka decyzja w historii i AKURAT NA KORZYŚĆ 7EGII (zawsze pisałem nazwy klubów poprawnie i dużej litery ale dla tej złodziejskiej K U R W Y mój szacunek się skończył)
Przypadek że to akurat dotyczy7legii? nie sądze. Jebać warszawskich złodzieji i tyle w temacie. PS. Stanowski zawsze miałem cię za dobrego dziennikarza ale również za bufoniastego cynika z kompleksami (szczególnie twojego wyglądu: mordy cipowatego chłopca i zakoli ) ale teraz to już się ........ To był ostatni raz kiedy wszedłem na Wesz(L) .... z tobą
Ostatnio edytowane przez Mixu : 02.03.2016 o godz. 15:16.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Spokojnei,tak naprawe to stracilismy pieniądze proponowane przez Legie za wczesniejsze przejscie i jezeli to wina zarzadu,to powinni za to zapłacic,ajezeli decyzja Cupiała to Jego pieniądze...
Zawsze mozemy złozyc odwołanie,co przeciaggnie sprawe o kolejny miesiąc,tylko nie wiem czy jest sens,bo teraz przynajmniej nie bedziemy musieli mu płacić,tak?
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 02.03.2016 o godz. 15:17.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No popatrz jaki .......ony kret z tego stanowskiego.
Ja to bym w zyciu sie nie przyznal, ze czytam forum tirowki czy tego pudelka weszlo...wstydzil bym sie! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No na razie to Vrdoljak nie planuje zgłaszać żadnej sprawy, więc może z tym być problem.
Do tego zauważam subtelną różnice między pierwszym bramkarzem Wisły który następnego dnia po podpisaniu kontraktu z Legią nie łapał się na ławkę do rezerw, a gościem który wraca do grania po 8 miesiacach (sic!) kontuzji. Ale co ja się tam znam. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
odwołanie i walka na czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to pokazaliśmy Legii. Brawo. Klasa.
Wczorajszym przywróceniem Cierzniaka do pierwszego zespołu przyznaliśmy rację PZPN, że nie mieliśmy prawo go tam degradować. Nie wiem skąd to oburzenie. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Nie bede sie wypowiadal o aspekcie prawnym bo nie jestem papuga ale jezeli ten werdykt jest zgodny z prawem to zyjemy w jakims Matrixie. Przekladajac na normalny stosunek pracy - prezes banku X decyduje przejsc do konkurencyjnego banku Y. Myslisz ze rada nadzorcza pozwoli mu decydowac o kluczowych decyzjach w okresie pracy jeszcze w X. Oczywiscie ze nie bo stracila do niego zaufanie, nie wie dla czyjego interesu bedzie pracowal. Relacja pracodawca pracownik to tez relacja oparta na zaufaniu i jak mozna mowic ze Wisla powinna miec zaufanie do radzia w meczu z 7egla ? Wtedy jeszcze mierzylismy w grupe mistrzowska ![]() Nie ma co plakac, Misiek narazie daje rade a serdecznie zycze aby w kluczowym meczu decydujacym o mistrzostwie 2016 radzio wsadzil babola roku przez ktorego 7egla bedzie 2. Wiele tysiecy osob bedzie za to trzymac kciuki. Karma is a bitch.
Ostatnio edytowane przez Przybyszewski : 02.03.2016 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Reszta to tylko stękania o lojalności, miłości, przywiązaniu do barw. Jak się nie ma dobrych prawników to się nie bierze za zarządzanie jakimkolwiek przedsiębiorstwem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Czyli Vrdoljak zesłany do rezerw przez Czerczesowa mógł bez problemów rozwiązać kontrakt z winy cwelki?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jak dla mnie argumentacja, którą w poście na fb zamieścił przedstawiciel WisłaTV jest przekonująca:
Cytat:
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sorry ale muszę. To że Cierzniak dla kibiców jest .....m bo przechodzi do Legii i .......i o przedłużeniu a nie przedłuża to jedna sprawa. Druga to kretyńskie zachowanie ludzi odpowiedzialnych za zarządzanie klubem.
Po pierwsze : Gdyby Wisła pozwoliła Cierzniakowi trenować z 1 drużyną ale nie uwzględniała go w meczowej 18 to by nikt się nie przy.......ił. Po drugie : Gdyby wczoraj jakiś mózg nie wpadł na pomysł by przywracać tego frajera do pierwszej drużyny to nikt by nie mógł tego wykorzystać przeciwko Wiśle. Po trzecie : Vrdoljak sam mówił że jest w rezerwach bo jest po długiej kontuzji i chce się odbudować. Czerczesow go tam zesłał a zawodnik w przeciwieństwie do Cierzniaka nie chciał iść z tym do "sądu". Czekam jeszcze na ponowne rozpatrzenie sprawy Modelskiego i moment, w którym w naszej lidze kluby przestaną być po.......one i zakończą szopki zwane klubami kokosa. To był pojedynek gołej dupy z batem począwszy od wystawiania zawodnika w meczach przygotowawczych a skończywszy na wypowiedziach ówczesnego trenera PS: Widzicie ? To nie wina klubu że nie grał, to wina kibiców że go lżyli na mieście ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Offline |
|
p.s. kończe odpisywanie w tym temacie, bo on nie jest od tego. Pozdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Jak do mnie przychodzi pracownik i mowi ze odchodzi do konkurencji to juz nie biore go pod uwage w obsadzie kluczowych projektow bo sie boje ze oleje/myslami bedzie w dupie/bedzie pracowal na korzysc przyszlego pracodawcy. A dobrego papuge bierzesz jak nie masz racji tylko chcesz sprawe przekrecic - typowe stolycowe podejscie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Panie Legionisto, a skąd pewność, że podpisanie kontraktu przez pajaca z Ległą nie spowodowało obniżenia jego koncentracji, co mogło mieć kolosalny wpływ na jego formę sportową? On również mógł przestać kopać piłkę prosto!
Powód: logika nie ta...
Ostatnio edytowane przez Jaro1991 : 02.03.2016 o godz. 15:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trzeba było sie od razu zgodzic na jego odejscie, wczorajszym przywroceniem do składu i dzisiejsza decyzja izby wyszło tylko na jaw jacy ludzie zarzadzaja tym klubem. Moze dzieki temu udałoby sie z Dubravka, ktorego interesy prowadzi ta sama agencja co zajmuje sie Cierzniakiem a ktora podobno z tego powodu zerwała z nami negocjacje. W to, ze sie pilkarz nie dogadał z Naszym klubem nie wierze. A teraz zostalismy bez Cierzniaka, bez pieniedzy za niego i bez nowego bramkarza.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Trzeba było poczekać dwa pierwsze mecze, wynik pewnie byłby z Cierzniakiem dokładnie taki sam, i wtedy zsyłać do rezerw. AD pracownicy i kodeks pracy - zapisy korzystne dla pracowników zawsze będą zgodne z prawem. A więc regulamin PZPN, gdyby chodziło o umowę o pracę, będzie zgodny z literą prawa. Pomijając, że nikt z nas nie wie co dokładnie jest wpisane w kontrakt ex-bramkarza. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|