|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Napoleon Bonaparte popiera StYabola:
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda tylko, ze ostatni raz przyzwoitego trenera mielismy ponad 4 lata temu
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Piszecie że zły trener że tacy dobrzy piłkarze.
A czy miał ich on cały obóz? Wczoraj pierwszy raz ze sobą zagrali brożek z ondraskiem, a zarówno jeden jak i drugi prawie nie przepracoali przygotowań. Jak mamy patrzeć tylko na nazwiska, to proponuję Żurawskiego ściągnąć, Kosowski jest też wolny, podobnie Frankowski, Szymkowiak... Bez treningu nic trener nie zrobi, choćby nazywał się Guardiola czy Mourinho. Ogarnijcie się trochę bo nie wiecie ile czynników wpływa na wynik i nie jest to tylko trener... ![]()
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
|
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Myślę że pewne schematy rozegrania akcji ćwiczyli na obozie. Może i nawet je ww zawodnicy znają ale niestety teoria i praktyka powinny zawsze iść w parze. Proponuję o cierpliwość. A propo Ondraseka czy Jovicia - to są dobrzy piłkarze i pewnie jakby przepracowali dobrze zimę to wczoraj cieszylibyśmy się ze zwyciestwa, a tadzio byłby the best. ![]()
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Absolutnie nie bronię Pawłowskiego, tylko jesteście pewni, że jak przyjdzie nowy trener to nagle zaczniemy wygrywać? Nie mówię o tym, że poprawimy styl tylko zaczniemy w miarę regularnie punktować. Przypominam, że nie wygraliśmy dwóch meczy pod rząd od października 2014... I ta seria trwała za kadencji tak znienawidzonego na tym forum Smudy, przez cała kadencję ukochanego tutaj Moskala, nie mówiąc o Broniszewskim, czy Pawłowskim. Drużyna jest w rozkładzie od dłuższego czasu, Smuda miał bardzo dobre jak na nasz potencjał pierwsze 1,5 roku, od tamtej pikujemy w dół. Brakuje u nas zawodnika, który w trudnym momencie meczu weźmie na siebie ciężar gry, pokaże się kolegom. Druga linia kompletnie nie istnieje, w zasadzie nie ma znaczenia w jakim ustawieniu wychodzimy. Nie mamy klasycznego skrzydłowego, nie mamy rozgrywającego. Trochę ambicji to jak widać za mało.
Kogo proponujecie za Pawłowskiego i kto wg Was jest w stanie nas utrzymać? Tak utrzymać, bo przy takiej organizacji gry to podział punktów nam nie pomoże. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Już mnie nawet nie bawią te teksty. Porównywanie trenerów gdzie jeden dostał piłkarzy jakich chciał a drugi praktycznie gołą i wypaloną jedenastkę. Zresztą jakby temu pierwszemu zabrać Meliksona, to by to wyglądało podobnie jak teraz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wdowczyk...
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Żart? Cupiał o kimś takim to nawet nie chce słyszeć. (i dobrze! )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
To niech wraca do Grudziądza.
W Barsnley się nie sprawdził. Ostatni okres przed powrotem do Polski, to ciągły zjazd. Dlatego zresztą wrócił. Szkoda, że głównie w Victorii Guimares B. Co ciekawe o tę drużynę otarł się także nasz poprzedni "czarodziej" z Portugalii.
. Poza tym Mączyńskiego, który jest rzeczywiście obecnie naszym najlepszym piłkarzem, na razie nie ma. Brożek i Guerrier to piłkarze sinusoidy. Pół sezonu na plus, pół do bani. Mam wrażenie, że obecnie obaj nie osiągnęli swojego topu.Guzmics to solidny obrońca, ale... no właśnie... obrońca. To nasza najsilniejsza formacja. Problem polega na tym, że to nie ona zawodzi. Ondrasek to na razie papierowy tygrys, a może raczej papierowa kobra. Musi udowodnić, że do czegoś się nadaje, ale może będzie z niego pożytek.
Być może da się wyciągnąć więcej. Pytanie tylko czy przez kilka tygodni. Osobną kwestią jest to, że nie mamy obecnie w drużynie żadnego ofensywnego pomocnika klasy nie tylko Stilića, ale i Garguły. I to chyba nasza największa bolączka.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 24.02.2016 o godz. 10:41.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tako rzecze trener Pawłowski:
Cytat:
![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kur... nie wiadome czy śmiać się czy płakać. Bartosz też za młody jest, więc ogladając mecze z ławki nabierze z wiekiem doświadczenia i bedzie lepszy
![]() Ale znajduje pozytyw. Skoro Uryga zagra na stoperze, to nie będzie go wtedy w pomocy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dawno dawno dawno nie mieliśmy tak słabego trenera jak Pan T.P. Lepiej na środku obrony od Urygi zagrała by sama kłoda drewna, ale nie ten pseudo fachowiec wie lepiej jak Nas spuścić do 1 ligi. Ja jestem tylko ciekaw kto podjął decyzje o zatrudnieniu tego człowieka? A wystarczyło wytrzymać ciśnienie po derbach zostawić Kazika i sprowadzić mu sensownych piłkarzy. Ale jak widać jest to zbyt skomplikowane dla naszego zarządu.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Kurde dziwie się ze JOvicia ze szkrzydła nie da do środka a na prawą obrone Bartosz. W środku by byli gracze ogani w miare a na skrzydła młodzierz bo danie urygi do środka spowoduje dużo ryzyka. Fakt jestem za tym by Uryge przestawić na obrone ale nie w tym momencie gdzie mamy za durzo do stracenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Mój Skład na mecz
-------------------------Michał Miśkiewicz----------------------- Jakub Bartosz---Boban Jović---Maciej Sadlok---Rafał Pietrzak Witalij Bałaszow---Denis Popovič--Boguski---Wilde-Donald Guerrier ------------------------------Paweł Brożek---------------------------------- ----------------------------Krzysztof Drzazga---------------------------------- Czemu nie inni 1.Michał Buchalik-wiadomo, że Miśkiewicz lepszy a słaba obrona to już recznika nie potrzebujemy na bramce 2.Mateusz Zając I- Jeszcze nie jego czas 3.Michał Czekaj-ten zawodnik jest słaby chociaż był okres że grał w miarę solidnie w pierwszym składzie ale nie wierze powrót do chociaż przyzwoitej gry 4.Arkadiusz Głowacki,Richárd Guzmics- kartki 5.Krystian Kujawa- Młody ale boję się, że nie udźwignie ciężaru meczu bo on musi grać z kimś dobry na początek np Głowacki. 6.Szymon Witek- ? 7.Piotr Żemło Podobno problemy zdrowotne 8.Tomasz Cywka-zawodnik który niema formy w poprzednich meczach niczym się nie wyróżnił 9.Grzegorz Gulczyński ? 10.Konrad Handzlik- zdrajcy się nie wystawia 11.Patryk Małecki na razie brak formy 12.Grzegorz Marszalik- za młody na tą sytuacje co jest teraz by dziwgnąć zespół 13.Krzysztof Mączyński- rechabilitacjia 14.Jakub Mordec-? 15.Rafael Crivellaro- wpuscił bym go w drugiej połowie za POPOVICA 16.Emmanuel Sarki-jeszcze nie jest gotowy do gry 17.Alan Uryga-ostanio dno chłop ma potencjał ale psychika i gra tak jak by bał sie piłki 18.Oskar Wąsikowski-? 19.Rafał Wolski- za mało czasu by go wpuszczac ewentualnie 2 połowa w 60 minucie 20.Zdeněk Ondrášek- jakoś narazie nic nie pokazał wole młodego polaka który bedzie walczy bo dla temtego moze być to szansa życia 22.Adrian Wójcik-? DLACZEGO ONI Michał Miśkiewicz-W ostanich meczach nawet solidnie bez błysku ale tez bez mega wpadek Jakub Bartosz- młody w poprzednich meczach pokazywał że potrafi grać i że mu się szansa nalezy najlepsza opcja na prawą obrone jak Jovic miał by grać w środku Boban Jović-ogrywane wiem, że kiedyś grał na stoperze Maciej Sadlok-tak naprawde jedyny zawodnik który może zagrać na już na stoperze ale troche się obawiam, czy da z siebie maksa Rafał Pietrzak-grał na lewej w gks jak sadlok do środka to automatu powinien byc tam przeniesiony na lewej może grać jeszcze Donald ale ostanio gra kaszane że bał bym się karnych z kapelusza. Witalij Bałaszow-ostanio bez wielkiego błysku ale widać, że jak złapie forme może dać nam dużo Rafał Boguski- ten chłopak troche przypomina mi Czarka Wilka mało widać jakości ale duzo walki i ganiania wszedzie ja wierze, że Rafał jeszcze coś pokaże Denis Popovič dla mnie najlepszy wybór na defensywnego pomocnika bo ani cywka ani uryga nie daja rady Wilde-Donald Guerrier-może coś wpadnie cieżko go sklasyfikować Paweł Brożek-coś czuje że Brożek powinien być takim cichymrozgrywającym Krzysztof Drzazga- w sparingach najlepszy napastnik wiec czas mu dać szanse jak reszta ma niemoc a nuż wypali i bedzie naszym etatowym napstnikiem |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miskiewicz - Sadlok, Guzmics, Bartosz, Jovic - Popovic - Malecki, Wolski, Balashov - Ondrasek, Brozek (Drzazga).
Byle nie Uryga. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Guzmics przeciez nie moze grac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
to ja już bym obstawał przy takiej opcji:
Miśkiewicz - Jović, Żemło, Sadlok, Pietrzak - Balashov, Popović, Boguski, Wolski/Małecki - Brożek, Ondrasek. Chociaż i tak znowu tacy zawodnicy jak Bartosz, Drzazga i Żemło zapewne nie zagrają bo są za młodzi. Ale za kilka kolejek będzie tego samego Drzazgę wpuszczał mimo takiego samego doświadczenia, żeby dupę ratował... |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Żemło ma kontuzję. Jesteśmy skazani na Urygę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu na Uryge. Moze zagrac w obronie Sadlok, Pietrzak, Jovic i Bartosz. W pomocy Wolski z Popovicem. Na skrzydlach Balaszow z Maleckim i juz mamy sklad.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nawet na głównej Tadzio powiedział że na dzień dzisiejszy Uryga będzie grał na stoperze bo Kujawa za młody na taki poważny mecz u siebie. Ten chłop jest jednak ślepy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mysle ze zaden Uryga nie zagra bo sie nie nadaje ba chwile obecna do gry.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jovic i Sadlok powinni zagrac w srodku. Stawianie tam Urygi to istna głupota
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mamy teraz ciekawy skład ,szkoda że dowodzi nim tak słaby trener.
|
|
|
|
Guest
|
|
|

|
||||||
![]() |
|