|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Bury dzięki za grę!! powodzenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
I to powinno służyć za najlepszy komentarz działalności skautów. Nie tylko naszych. Skautów nie ma. Są tylko układy z menedżerami. Chodzi o kasę. Cierzniak nagle nauczył sie bronić? Gołym okiem po dwóch interwencjach widać różnicę w JAKOŚĆI i TALENCIE pomiędzy RC a Miśkiewiczem o Buchaliku nie wspominając.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Coś w tym jest...
Wisła od lat jest dojona... pytanie co na ten temat wie właściciel. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wlasciciel na to zezwala. "Doradcy". Ruchy na prezesurze, trenerskie, zawodnicze. Niewypaly, rozwiazywania kontraktow, bylejakosc - kary pieniezne - obecna sytuacja.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A dziś 22. urodziny obchodzi Alan Uryga (przynajmniej tak pisze Biuro Prasowe
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Izba ds. Rozstrzygania Sportów Sportowych nie zajęła dziś stanowiska ws. Radosław Cierzniaka. http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...niaka,9417319/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
czyli odwlecze się wczasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wisła Kraków. Marcin Kuźba: Kiedy obserwowaliśmy Ondraszka, strzelał bramki. Tutaj też powinien
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ondraszka.html ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
I o Cierzniaku
http://weszlo.com/2016/02/19/sprawy-...obi-pawlowski/ w sumie przestawili to jak wyglada. WIsla musi udawac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Śmieszą mnie takie artykuły. Naciskanie na siłę na Pawłowskiego, żeby powiedział prawdę, albo się zbłaźni... Czemu nie piszą na Weszło o Vrdoljaku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szkoda cytować pojebany portal który jest typowo pro-legijny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Nie rozumiem skąd u niektórych ta fascynacja portalem Weszło? Jaracie się wypocinami warszawskich pisarzyn, z jawnie upośledzonym Pawłem Zarzecznym na czele, jakby byli jakąś ku*wa ostoją etyki i moralności.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Też tak myślę. Taki artykuł na nieobiektywnej szmaciarskiej stronie jest g.wno wart. Jak zaczną walczyć z równą determinacją i konsekwencją o każdego potraktowanego w ten sposób kopacza to będzie można poczytać i może nawet czasem przyklasnąć. A dopóki tak nie jest - niech spier.alają na drzewo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Pawlowski zachowa twarz jak bedzie bronil swojakow czyli Buchalik i Miskiewicz ,a zeszmaci sie gdy bedzie bronil Legioniste ktory od miesiaca klamal w zywe oczy, a i zadnego pozytku z niego miec nie bedziemy.
Radoslaw "Jak nie przedluze kontraktu z Wisla to odejde za granice" Cierzniak klamal przynajmniej 137 razy i sie tym nie przejmowal. Smial sie, chcial wykiwac Wisle ale sie przejechal. Teraz niech Wisla potraktuje go tak samo. Szacunek za szacunek. Frajerstwo za frajerstwo. Wisla, a tym bardziej Pawlowski nie moze teraz uklęknąc przed Stanowskim i jego klakierami z weszlo dotyczacymi sponsorowanymi newsami od Lesnego i agenta Cierzniaka. Bo bysmy sie jedynie osmieszyli... ten Stanowski i ten Cwiakala to takie piz,,dy z. ryjow na strzala i by ich z ziemi drapywano, nie moze byc tak ze pod presja takich ciot taki klub jak Wisla wywiesza bialą flagę. Nie oni beda decydowac kto bedzie gral w zespole Wisly Krakow.
Ostatnio edytowane przez c. : 19.02.2016 o godz. 21:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To tak jak z "kupnem" Sadloka - Legia tylko zgrywa krezusa. Gdyby faktycznie chcieli kupić Cierzniaka, to już by był u nich na zgrupowaniu. Podejrzewam, że 300 tys. euro załatwiłoby sprawę. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Wiecie może co z Sarkim? Powinien już powoli normalnie trenowac a jakoś nie widac :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Link do artykulu mozna prosic?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czytałem w wersji papierowej, więc nawet nie pamiętam w jakiej gazecie, tym samym trudno mi podać jakikolwiek link.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bajki. Ostatnio Leśnemu i sk-a żygło kasą, ze źródeł innych niż klub, więc interesu bez LM nie zwiną
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Glowacki kończy karierę?
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...387,1,727.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Jako, że temat Wisły w pucharach europejskich jest głęboko zakopany, napiszę tutaj. Znajomy z Izraela opowiedział o dość ciekawej (i zabawnej) historii, jak po spotkaniu Wisły z Beitarem (5-0), cały Izarel śmiał się z Beitaru mówiąc, że chcieli Barcelone a dostali piątkę po tyłku.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dodajmy, że barca znaczy powitanie, a hamsa znaczy wyjazd.... ale co ja tam wiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Trener Michniewicz o Małeckim:
cały wywiad: http://www.2x45.info/aktualnosci/405...iasc-na-lawce/ - Małecki miał potem trochę pretensji, ale pan nie chciał mu odpowiadać w mediach. - Patryk jest jaki jest. Ma naprawdę dobre serce, udziela się charytatywnie. Czasami jednak usta szybciej coś powiedzą niż głowa pomyśli. To jego największy problem. Patryk nie akceptuje jednej rzeczy: że ktoś może go posadzić na ławce lub zmienić w trakcie meczu. Wtedy staje się nieznośny. Generalnie nic do niego nie mam, jest porządnym człowiekiem, ale chwilami ta sportowa złość, chęć bycia najlepszym za wszelką cenę, sprawiają, że przestaje nad sobą panować. Jak wspominałem, nie miałem z nim problemów, może on miał ze mną. ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja wiem że pewnie tysiąc razy to było wałkowane, a i sam już coś o tym pisałem.
ALE DO K NĘDZY! Oglądałem wczorajszy mecz ze SZCZEGÓLNYM skupieniem na Urydze (i poniekąd Cywce, ale o nim później) i... niech to szlag jasny trafi, krew nagła zaleje, przecież ten gość to piłkarskie DNO. W całym meczu zaliczył ok. 1 odbioru i dokładnie jedno podanie do przodu, do tego ~10 strat i ~5 fauli a reszta kontaktów z piłką to podania do najbliższego. Najgorsze że w defensywie ten gość nie istnieje, już pomijam fakt że wczoraj większość akcji Górnika było przeprowadzone w wyniku straty Urygi (jak bum cyk, cyk!) to na dodatek jak Łęcznianom zdarzało się rozgrywać akcję tuż przed naszym polem karnym to Uryga miotał się w pustych przestrzeniach, kompletnie spóźniony z kryciem kogokolwiek. On nic na boisku nie robi. NIC K.RWA! Cywka to przy nim profesor. W sumie zagrał słabo, ale w przeciwieństwie do Urygi zdarzało mu się poprzeszkadzać przeciwnikom pressingiem i kilkoma odiorami, a w dodatku nie bał się brać piłki i podcholować jej nieco próbując rozegrania do przodu. Różnie to wychodziło, przeważnie kiepsko, ale przy swoim partnerze jest naprawdę futbolowym bogiem, bo coś wnosił do gry. Jak za Moskala w jednym z meczów obok Mąki zamiast Urygi zagrał Popović to wystąpił bdb. Wydaje mi się że Słoweniec o wiele lepiej się czuje się będąc rozgrywającym od linii obrony, aniżeli wysuniętym ofensywnym pomocnikiem, gdzie usilnie stara się go ustawiać. Mam nadzieję że dostanie jeszcze szansę właśnie jako cofnięty, bo widzę w nim największy potencjał spośród tych uważanych za 'błędy transferowe'. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Uważam dokładnie to co Ty i na pewno jest nas więcej. To jest pierwsze, co się nasuwa na myśl, żeby usprawnić rozegranie. Patrząc na stan posiadania w pomocy przy kontuzji Mączyńskiego, to powinien być PEWNIAK. Nie wiem, może on po kontuzji wciąż nie pozbierał na 90 minut? Szokuje mnie, że Tadek widzi wszystkie błędy, które popełnia Uryga, nie tylko te oczywiste jak kiksy, że daje się obiec, ale widzi też koszmarne błędy w ustawieniu - i NIC, on mu powiedział, że musi się sporo uczyć... W sobotę ostatnia szansa, Tadek - być może potrzebował tego meczu, żeby przejrzeć na oczy i od soboty środek pola zestawiamy na nowo.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 23.02.2016 o godz. 18:55.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|