The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2016, 15:25
daka.kodaka napisał(a):Wyświetl post
Kolego Uryga pewnie jest słaby ale musi być wyraźnie lepszy od ciebie, że ty zostałeś w okręgówce. Grałem kiedys w piłke przed wylądowaniem na wózku na bramce w II lidze i potrafie powiedzieć, że wielu młoych robi z siebie odrazu gwiazde. J a tak samo moge mówić, że byłem lepszy od Cieżniaka tylko zdrowie mi nie pozwoliło grać ale z drugiej strony jak byłem zdrowy jak bym był lepszy to ktoś by mnie wzioł wyżej. A co do ALANA on po prostu ma złe nawyki z juniorów gdzie wielu młodych gra w środku boiska w piłke aby jak najszybciej sie piłki pozbyć by jakiegoś babola nie walnąć i tak gra Alan ma chłopak potencjał ale w psychice musie sie pare rzeczy zmienic
Jeżeli faktycznie doszedłeś do II ligi to powinieneś wiedzieć jak to się w piłce faktycznie odbywa. Na to kto wybiegnie na boisko w początkowej fazie często największy wpływ mają rodzice którzy w zależności od tego jaką mają pozycję i wpływ na trenera taką mają siłę przebicia. W wieku dorosłym taką rolę odgrywają menedżerowie. Piłka nożna to nie skoki skoki narciarskie gdzie liczy się długość. W skokach nawet syn trenera odpada jak nie ma wyniku. W piłce o wiele łatwiej się prześliznąć (patrz Burdenski).
Odpowiedz cytując
daka.kodaka
Senior Member

Od: 10.2015

Stary 16.02.2016, 15:36
Barti ja nie pochodze z bogatej rodziny choc fakt niczego w zyciu mi nie brakowało ale za to tam gdzie byłem była ciezka praca rano wstawałem 0 6 jogin potem godzina 8 do 15 do szkoły potem na 16 na trenig do 18 a potem lekcje kolacja i jak był czas to z kolegami na boisko. Fakt, że lekarze po pierwszych badaniach byli zdziwienie ze ja byłem wstanie zyc na takich obrotach ale ubytek w kregosłupie na okołl 1mm załtwił mnie fak że na wózku jetem 2 lata ale w ostanim półroczu już poruszam sie o kulach z asekuracją, Jęsli przejde operacje moze bede mógł sie za 2 lata poruszac normalnie. Ale wiem jedno bez ciezkie pracy nikt nie zostanie gwiazdą a u nas młodzi sa coraz bardziej leniwi.

Co do Alana coś czuje ze Wisła coś z niego wykrzesa
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.02.2016, 15:55
daka.kodaka weź nam tu nie pitol miałem paru znajomych, którzy swoje dzieci chcieli wysyłać m.in. do szkółki Wisły. Liczyła się deklaracja kto i ile zapłaci składki. Ci, co zaproponowali więcej trenowali, ci też grali...

Dla jasności, mówię o czasach około 4-5 lat temu, później mi się te kontakty pourywały, mam nadzieję, że teraz jest normalniej.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 16.02.2016 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 16.02.2016, 16:00
Cierzniak chce rozwiazac kontrakt
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...rakow,9405196/
znajac naszych jes duza szansa na przegrana...
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 16.02.2016, 16:12
Kur.wa z placu Biskupiego ma już więcej honoru niż ten pajac. Wpływy krawatów może i będą, ale w tym przypadku raczej nie ma mowy o rozwiazaniu kontraktu.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.02.2016, 16:23
Z winy klubu...haha...

A co klub Ci cos utrudnia? Masz dostep do wszystkiego do czego miałeś..
Jestes w rezerwach?Owszem przegrales rywalizacje sportowa ()
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.02.2016, 17:01
Wiadomo, że to tylko praca, ale to co ten człowiek wyprawia przekracza wszelkie normy dobrego smaku.

Martwi mnie jedynie, że skoro tak się już panowie bawią to mogą mieć ku temu jakieś podstawy, wiadomo przecież jak u nas wyglądały sprawy prawne przez lata.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 16.02.2016, 17:08
https://www.youtube.com/watch?v=rqrqStnnEkI , krzyknac 250 tys euro i po sprawie, zeby uciszyc warszawskie cwaniactwo , a jakby Malarz jeszcze zlapal kontuzje to https://www.youtube.com/watch?v=iVts6KE26ps
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 16.02.2016 o godz. 17:11.
Odpowiedz cytując
Truskolas
Junior Member

Od: 11.2012

Stary 16.02.2016, 18:02
Szanuje Urygę, co nie zmienia faktu, że nie pokazał ani jednej zalety podczas meczów. Nie robi odbiorów, nie strzela, nie kiwa, nie robi przerzutów, nie jest zwrotny, nie jest waleczny i przegrywa główki. Ma mało strat, ale bierze się to z tego, że do gry pokazuje się tylko wtedy, gdy nie ma w promieniu 3 metrów żadnego przeciwnika. Gdy ma kogoś na plecach, ucieka od gry i chowa się, żeby tylko nie dostać podania. Nie mam pojęcia, na jakiej podstawie niektórzy widzą w nim potencjał. W czym on właściwie jest dobry? O którym defensywnym pomocniku w polskiej lidze można z ręką na sercu powiedzieć, że jest słabszy od Urygi? Jedyny argument to taki, że musi coś w nim być, skoro ciągle na niego stawiają. Ale na Bruda też stawiali...
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 16.02.2016, 19:04
d napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, że to tylko praca, ale to co ten człowiek wyprawia przekracza wszelkie normy dobrego smaku.

Martwi mnie jedynie, że skoro tak się już panowie bawią to mogą mieć ku temu jakieś podstawy, wiadomo przecież jak u nas wyglądały sprawy prawne przez lata.

W tych przypadkach chodzilo o zaleglosci finansowe, a Cierzniak dostaje normalnie kase. Ma warunki do trenowania, a ze gra w rezerwach? przegral rywalizacje z Miskiewiczem i Buchikiem. Obnizka formy, w rezerwach sie odbuduje (argument Legii po zeslaniu Vrdoljaka do rezerw, sytuacja identyczn co z Cierzniakiem)
Odpowiedz cytując
Gero
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 16.02.2016, 20:03
Jakiego kurva rozwoju koleś ma 33lata, powinien dziękować za to, że klub zapewnia mu bezpieczeństwo przed złapaniem kontuzji, niech odpoczywa w rezerwach a 7egia dostanie wypoczętego zawodnika.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.02.2016, 20:04
c. napisał(a):Wyświetl post
W tych przypadkach chodzilo o zaleglosci finansowe, a Cierzniak dostaje normalnie kase. Ma warunki do trenowania, a ze gra w rezerwach? przegral rywalizacje z Miskiewiczem i Buchikiem. Obnizka formy, w rezerwach sie odbuduje (argument Legii po zeslaniu Vrdoljaka do rezerw, sytuacja identyczn co z Cierzniakiem)
Grubas z 7 razem z tym pedalowatym menago Cierzniaka będą tworzyć i tworzyć...
Odpowiedz cytując
stary zgred
Member

Od: 09.2015

Stary 16.02.2016, 20:45
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Grubas z 7 razem z tym pedalowatym menago Cierzniaka będą tworzyć i tworzyć...
Wiadomo ze taka komisja to chuja moźe, ale bym kazał pokazać billingi, meile czy rzeczywiście kontaktowali się dopiero w styczniu. Mam nadzieje że kiedyś wyjdzie jakaś prowakacja na takim chuju co się za plecami dogaduje a potem jeszcze ma roszczenia.
Ostatnio edytowane przez stary zgred : 16.02.2016 o godz. 20:47.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.02.2016, 20:55
stary zgred napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo ze taka komisja to chuja moźe, ale bym kazał pokazać billingi, meile czy rzeczywiście kontaktowali się dopiero w styczniu. Mam nadzieje że kiedyś wyjdzie jakaś prowakacja na takim chuju co się za plecami dogaduje a potem jeszcze ma roszczenia.
telefony z innych numerów na kartę i maile tez z abstrakcyjnych kont....nie sądzę by az tacy glupi byli by sie latwo podkladac
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
stary zgred
Member

Od: 09.2015

Stary 16.02.2016, 22:05
picasso napisał(a):Wyświetl post
telefony z innych numerów na kartę i maile tez z abstrakcyjnych kont....nie sądzę by az tacy glupi byli by sie latwo podkladac
Zdaje sobie sprawe, dlatego napisałem że może uda się kiedyś jakaś prowokacja bo w....iają mnie już te prawa zawodników - ktore moim zdaniem nie są równe z prawami klubów. Ze strony klubu ma być wszystko tip top a klub nawet nie może egzekwować takich podstawowych rzeczy jak wkład w prace/wynik, zaangażowanie itp
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.02.2016, 22:14
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
na pewno coś, tylko jeszcze nikt nie wie co to jest.

Podtrzymam swoje zdanie - dopóki chłopaka ktoś nie przesunie na stopera, robi mu krzywdę.
Alan idealnie wypełniłby lukę po Czekaju
.
Chyba na ławce.
Słaba szybkość i zwrotność, nie wiem jak z ustawianiem się... moim zdaniem byłby to horror.
Jak zjebie w środku pola to na ogół ma to jeszcze kto naprawić, za stoperem jest już tylko bramkarz i siatka w bramce...
Odpowiedz cytując
KotWButach
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2015

Stary 16.02.2016, 22:56
Według pewnego źródła Klub zamierza na poniedziałkowy mecz przygotować atrakcję dla kibiców mającą na celu podniesienie frekwencji na sektorze F (rodzinny). We wnętrzu trybuny można będzie zrobić sobie fotkę oraz zdobyć autograf dwóch naszych lubianych piłkarzy K.Handzlika oraz Radosława Cierzniaka. W sytuacji gdy nie wszyscy chętni będą mieli możliwość zamienienia kliku słów z piłkarzami, akcja zostanie powtórzona na meczu z Podbeskidziem na sektorze D lub C (Klub jeszcze nie podjął decyzji).
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.02.2016, 08:25
arti napisał(a):Wyświetl post
Chyba na ławce.
Słaba szybkość i zwrotność, nie wiem jak z ustawianiem się... moim zdaniem byłby to horror..
Brak jakiejkolwiek zwrotności plus kompletnie zero umiejętności gry głową. Zwróćcie uwagę na rożne w jego wykonaniu. I w defensywie i w ofensywie katastrofa. Środek obrony to zdecydowanie nie jego pozycja, moim zdaniem raczej środek ławki... Im więcej skupiam uwagi na Alanie tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że tak słabego w każdym elemencie piłkarza, a przy tym tak regularnie grającego to u nas jeszcze chyba nie było, odkąd śledzę Wisełkę.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.02.2016, 08:50
Dzisiejszy trening odwolany. Krzywejajo robi bibe! Umc umc
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 17.02.2016, 09:52
aleście nahejtowali, teraz Radzio Cierzniak przez was boi się z domu wyjsc, wstydzcie sie łobuzy hultaje
Odpowiedz cytując
bob85
Senior Member

Od: 10.2015

Stary 17.02.2016, 10:02
kogz posypany, dzivki zamowione
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.02.2016, 10:02
KotWButach napisał(a):Wyświetl post
Według pewnego źródła Klub zamierza na poniedziałkowy mecz przygotować atrakcję dla kibiców mającą na celu podniesienie frekwencji na sektorze F (rodzinny). We wnętrzu trybuny można będzie zrobić sobie fotkę oraz zdobyć autograf dwóch naszych lubianych piłkarzy K.Handzlika oraz Radosława Cierzniaka. W sytuacji gdy nie wszyscy chętni będą mieli możliwość zamienienia kliku słów z piłkarzami, akcja zostanie powtórzona na meczu z Podbeskidziem na sektorze D lub C (Klub jeszcze nie podjął decyzji).
Pięknieee
aż się chce kupic bilet na rodzinny
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.02.2016, 10:12
Podobna sprawa była z Modelskim z Jagii...PZPN właśnie odrzucił jego wniosek o rozwiazanie kontraktu z winy klubu, piłkarz kierował się tym iż była to kara za nie przedłużenie kontraktu a Jaga twierdzi ze obniżka formy. Chlopak biega sobie po lasach dolinach a u nas książę Cierzniak ma dostęp do normalnych warunków treningowych, obsługi medycznej pieniądze na czas i chce rozwiązać kontrakt....życie nie pójdą na to i akcja Legii #RatujmyRadzia pójdzie się ....
HONDA - THE WAY OF LIFE
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.02.2016, 10:21
sory Radek, ale ....a.
Złap kontuzje.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Szajba_
Senior Member

Od: 08.2013

Stary 17.02.2016, 10:35
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Podobna sprawa była z Modelskim z Jagii...PZPN właśnie odrzucił jego wniosek o rozwiazanie kontraktu z winy klubu, piłkarz kierował się tym iż była to kara za nie przedłużenie kontraktu a Jaga twierdzi ze obniżka formy. Chlopak biega sobie po lasach dolinach a u nas książę Cierzniak ma dostęp do normalnych warunków treningowych, obsługi medycznej pieniądze na czas i chce rozwiązać kontrakt....życie nie pójdą na to i akcja Legii #RatujmyRadzia pójdzie się ....
A swoja droga to tym Modelskim moznaby sie zainteresowac

A Cierzniak niech spierdala
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.02.2016, 10:53
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Dzisiejszy trening odwolany. Krzywejajo robi bibe! Umc umc
Klub już usunął życzenia dla Crivellaro, bo się ogarnęli, że to jednak jutro
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.02.2016, 11:28
Może wymienić Burligę na Modelskiego ? Każdy by na tym skorzystał .
Odpowiedz cytując
Szajba_
Senior Member

Stary 17.02.2016, 11:43
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Może wymienić Burligę na Modelskiego ? Każdy by na tym skorzystał .
Dokladnie. Dogadac sie najpierw z Modelskim, potem postawic Jadze sprawe jasno "Modelski do nas, Bury do Was, teraz, bez kasy" i wszyscy happy. Szczegolnie, ze on ma jakies tam mozliwosci a jest mldoszy od Burego
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 17.02.2016, 11:57
Sugerujecie, że on chciałby przyjść do nas mając oferty zza granicy? Szczerze wątpię, nie bez przyczyny nie przedłużył kontraktu z Dżagą.
Odpowiedz cytując
Szajba_
Senior Member

Stary 17.02.2016, 12:11
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Sugerujecie, że on chciałby przyjść do nas mając oferty zza granicy? Szczerze wątpię, nie bez przyczyny nie przedłużył kontraktu z Dżagą.
nie, sugerujemy, ze mozna wysadowac temat.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów