|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Barti ja nie pochodze z bogatej rodziny choc fakt niczego w zyciu mi nie brakowało ale za to tam gdzie byłem była ciezka praca rano wstawałem 0 6 jogin potem godzina 8 do 15 do szkoły potem na 16 na trenig do 18 a potem lekcje kolacja i jak był czas to z kolegami na boisko. Fakt, że lekarze po pierwszych badaniach byli zdziwienie ze ja byłem wstanie zyc na takich obrotach ale ubytek w kregosłupie na okołl 1mm załtwił mnie fak że na wózku jetem 2 lata ale w ostanim półroczu już poruszam sie o kulach z asekuracją, Jęsli przejde operacje moze bede mógł sie za 2 lata poruszac normalnie. Ale wiem jedno bez ciezkie pracy nikt nie zostanie gwiazdą a u nas młodzi sa coraz bardziej leniwi.
Co do Alana coś czuje ze Wisła coś z niego wykrzesa |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
daka.kodaka weź nam tu nie pitol
miałem paru znajomych, którzy swoje dzieci chcieli wysyłać m.in. do szkółki Wisły. Liczyła się deklaracja kto i ile zapłaci składki. Ci, co zaproponowali więcej trenowali, ci też grali... Dla jasności, mówię o czasach około 4-5 lat temu, później mi się te kontakty pourywały, mam nadzieję, że teraz jest normalniej.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 16.02.2016 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cierzniak chce rozwiazac kontrakt
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...rakow,9405196/ znajac naszych jes duza szansa na przegrana... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kur.wa z placu Biskupiego ma już więcej honoru niż ten pajac. Wpływy krawatów może i będą, ale w tym przypadku raczej nie ma mowy o rozwiazaniu kontraktu.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Z winy klubu...haha...
A co klub Ci cos utrudnia? Masz dostep do wszystkiego do czego miałeś.. Jestes w rezerwach?Owszem przegrales rywalizacje sportowa ( ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wiadomo, że to tylko praca, ale to co ten człowiek wyprawia przekracza wszelkie normy dobrego smaku.
Martwi mnie jedynie, że skoro tak się już panowie bawią to mogą mieć ku temu jakieś podstawy, wiadomo przecież jak u nas wyglądały sprawy prawne przez lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=rqrqStnnEkI , krzyknac 250 tys euro i po sprawie, zeby uciszyc warszawskie cwaniactwo , a jakby Malarz jeszcze zlapal kontuzje to https://www.youtube.com/watch?v=iVts6KE26ps
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 16.02.2016 o godz. 17:11.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2012
Offline |
|
|
Szanuje Urygę, co nie zmienia faktu, że nie pokazał ani jednej zalety podczas meczów. Nie robi odbiorów, nie strzela, nie kiwa, nie robi przerzutów, nie jest zwrotny, nie jest waleczny i przegrywa główki. Ma mało strat, ale bierze się to z tego, że do gry pokazuje się tylko wtedy, gdy nie ma w promieniu 3 metrów żadnego przeciwnika. Gdy ma kogoś na plecach, ucieka od gry i chowa się, żeby tylko nie dostać podania. Nie mam pojęcia, na jakiej podstawie niektórzy widzą w nim potencjał. W czym on właściwie jest dobry? O którym defensywnym pomocniku w polskiej lidze można z ręką na sercu powiedzieć, że jest słabszy od Urygi? Jedyny argument to taki, że musi coś w nim być, skoro ciągle na niego stawiają. Ale na Bruda też stawiali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
W tych przypadkach chodzilo o zaleglosci finansowe, a Cierzniak dostaje normalnie kase. Ma warunki do trenowania, a ze gra w rezerwach? przegral rywalizacje z Miskiewiczem i Buchikiem. Obnizka formy, w rezerwach sie odbuduje (argument Legii po zeslaniu Vrdoljaka do rezerw, sytuacja identyczn co z Cierzniakiem) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jakiego kurva rozwoju koleś ma 33lata, powinien dziękować za to, że klub zapewnia mu bezpieczeństwo przed złapaniem kontuzji, niech odpoczywa w rezerwach a 7egia dostanie wypoczętego zawodnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
|
Wiadomo ze taka komisja to chuja moźe, ale bym kazał pokazać billingi, meile czy rzeczywiście kontaktowali się dopiero w styczniu. Mam nadzieje że kiedyś wyjdzie jakaś prowakacja na takim chuju co się za plecami dogaduje a potem jeszcze ma roszczenia.
Ostatnio edytowane przez stary zgred : 16.02.2016 o godz. 20:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
telefony z innych numerów na kartę i maile tez z abstrakcyjnych kont....nie sądzę by az tacy glupi byli by sie latwo podkladac
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
|
Zdaje sobie sprawe, dlatego napisałem że może uda się kiedyś jakaś prowokacja bo w....iają mnie już te prawa zawodników - ktore moim zdaniem nie są równe z prawami klubów. Ze strony klubu ma być wszystko tip top a klub nawet nie może egzekwować takich podstawowych rzeczy jak wkład w prace/wynik, zaangażowanie itp
|
|
|
|
Guest
|
|
Słaba szybkość i zwrotność, nie wiem jak z ustawianiem się... moim zdaniem byłby to horror. Jak zjebie w środku pola to na ogół ma to jeszcze kto naprawić, za stoperem jest już tylko bramkarz i siatka w bramce... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Według pewnego źródła Klub zamierza na poniedziałkowy mecz przygotować atrakcję dla kibiców mającą na celu podniesienie frekwencji na sektorze F (rodzinny). We wnętrzu trybuny można będzie zrobić sobie fotkę oraz zdobyć autograf dwóch naszych lubianych piłkarzy K.Handzlika oraz Radosława Cierzniaka. W sytuacji gdy nie wszyscy chętni będą mieli możliwość zamienienia kliku słów z piłkarzami, akcja zostanie powtórzona na meczu z Podbeskidziem na sektorze D lub C (Klub jeszcze nie podjął decyzji).
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Brak jakiejkolwiek zwrotności plus kompletnie zero umiejętności gry głową. Zwróćcie uwagę na rożne w jego wykonaniu. I w defensywie i w ofensywie katastrofa. Środek obrony to zdecydowanie nie jego pozycja, moim zdaniem raczej środek ławki... Im więcej skupiam uwagi na Alanie tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że tak słabego w każdym elemencie piłkarza, a przy tym tak regularnie grającego to u nas jeszcze chyba nie było, odkąd śledzę Wisełkę.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dzisiejszy trening odwolany. Krzywejajo robi bibe! Umc umc
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
aleście nahejtowali, teraz Radzio Cierzniak przez was boi się z domu wyjsc, wstydzcie sie łobuzy hultaje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
kogz posypany, dzivki zamowione
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() aż się chce kupic bilet na rodzinny ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Podobna sprawa była z Modelskim z Jagii...PZPN właśnie odrzucił jego wniosek o rozwiazanie kontraktu z winy klubu, piłkarz kierował się tym iż była to kara za nie przedłużenie kontraktu a Jaga twierdzi ze obniżka formy. Chlopak biega sobie po lasach dolinach a u nas książę Cierzniak ma dostęp do normalnych warunków treningowych, obsługi medycznej pieniądze na czas i chce rozwiązać kontrakt....życie
nie pójdą na to i akcja Legii #RatujmyRadzia pójdzie się ....![]() ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
sory Radek, ale ....a.
Złap kontuzje. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
A Cierzniak niech spierdala |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Może wymienić Burligę na Modelskiego ? Każdy by na tym skorzystał .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokladnie. Dogadac sie najpierw z Modelskim, potem postawic Jadze sprawe jasno "Modelski do nas, Bury do Was, teraz, bez kasy" i wszyscy happy. Szczegolnie, ze on ma jakies tam mozliwosci a jest mldoszy od Burego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Sugerujecie, że on chciałby przyjść do nas mając oferty zza granicy? Szczerze wątpię, nie bez przyczyny nie przedłużył kontraktu z Dżagą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |