|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
czy ktoś z wiślackiej braci pofatygował się do "Smaki Gruzji" co jest na Dietla?
Czytałem opinie na necie ale poproszę jeszcze tutaj u prawdziwych smakoszy ![]() pozdr. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam dziś zabrać matkę i wujka do jakiejś restauracji na kolację. Plan jest na niedaleki wyjazd za Kraków. Gdzie polecacie?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jadlem jakiegos szaszlyka i dupy nie urywal. Ale te pierozki z bulionem wygladaly smakowocie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
byłem dwukrotnie, dania główne ok, nic wielkiego ale za to polecam chaczapuri bardzo dobre. postawiłem na widoki i byłem z kobieta na kawie i ciastku... i po tych "specjałach" raczej na jedzenie bym się tam nie skusił chyba, że jednak da się zjeść ?
Ostatnio edytowane przez Luu... : 27.07.2015 o godz. 20:32.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jako, ze dawno sie odchamialem w Krakowie a bede za jakis czas. Jakies restauracje z bardzo dobrym zarciem: polskim, orientalnym i pizzerie. Moze byc droga, niewazne. Wazne zeby zarlo bylo pierwszego sortu. Jak cos to u znanej babci zem juz byl
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 09.02.2016 o godz. 06:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mój znajomy polecił mi ostatnio restauracje w Pałacu Bonerowskim tj na ul. Św. Jana 1 przy samym rynku. Tanio nie jest ale ponoć jedzenie wyśmienite, ja od siebie dodam restauracje " Trezo " bardzo dobre jedzenie duży wybór i bardzo fajny klimat, muzyka na żywo skrzypce kontrabasu itd
obsługa bardzo miła mieście się na ul. Miodowej 33 ![]() ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
W Krakowie nie ma nic lepszego niż Pod Baranem, św. Gertrudy 21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gdzie są najlepsze burgery?
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bierhalle (i dla Wiesniaka i Kamsona).
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 09.02.2016 o godz. 14:05.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Corner Burger Dajwór (Kazimierz)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Festiwal Pizzy do rozpuku! #%$
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Moaburger Mikołajska.
Co do klasycznego polskiego obiadu w centrum to zawsze jadam w barze Smak na Karmelickiej. Małe, kameralne miejsce o którym nie każdy wie, a jedzenie zajebiste. Zestaw obiadowy 16zł. Kamienica obok Mamma mia. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego im polecam!
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Restauracja Pino, ul. Szczepańska, serwują najlepsze burgery jakie miałem przyjemność spożywać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na śniadanie jajownia. Meksyk to Alebriche na Karmelickiej, mało wyszukane ale mi podchodzi. Bardziej fiu bzdziu Zielona Kuchnia w tych samych okolicach. Poza centrum ale smacznie Twój Kucharz. Steki w Ed Red. Włoska Nolio. No i gotujacy Pan z TV w 27 porcji slow food ale to daleko.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aaaaa i jeszcze tanie i smaczne obiady w Oberży u Sąsiadów na Miodowej. Zestaw z kompotem za 15 zł.
![]()
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W Koko na Gołębiej też można się nażreć jak świnia za 15 zeta. Kompania Kuflowa również można nie wstać od stołu
![]() Ja wpierniczam kebaby od 15 lat w Krakowskiej Kolibie na Siennej i tego nie zmienię. Burgery jadłem kilka razy w Moa - dupy nie urwały ale były ok. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Od siebie dodam 3 stronki których używam
http://dania-kontra-ania.blogspot.com/ - zakładka ''co polecam?'' przydatna http://streetfoodpolska.pl/ http://haveabite.in/city/krakow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A to ja od siebie tez dodam, bo moje wlasne dziecko:
www.gastrobooking.pl Mozliwosc rezerwacji stolikow online i przez appke (Anroid i iOS), lista restauracji regularnie jest powiekszana. Co raz wiecej rezerwaacji = wiecej recenzji w 1 miejscu, a do tego mozna sprawdzic zdjecia, niektorzy poworzucali menu, no i wlasnie za pomoca kilku klikniec mozna rezerwacje zrobic. Dodatkowo kazda rezerwacja i recenzja, to punkty lojalnosciowe ![]() Polecam i jednoczesnie, chetnie uslysze jakis feedback ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Dobry burger jest w Rondo Cafe przy Rondzie Grzegórzeckim. Jak już muszę coś takiego zjeść bo nie mam w danym dniu akurat normalnego obiadu w domu to czasem tam wyskoczę z pracy. Polecam.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Potrzebuje dzisiaj w okolicy rynku zjeść normalny dobry polski obiad.
Restauracja jakaś normalna czyli nie muszą mi otwierać drzwi na wejściu, ale żebym tez nie dostał jedzenia na talerzach papierowych. Co polecicie? Sprawa pilna bo obiad pewnie koło 14-stej ![]() Pozdrawiam P.S. aaaaa po polsku to coś normalnego, bardziej normalnego niż ten kogel-mogel powyżej. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To jak wyżej - idź do Koko - zawsze kilka zup do wyboru, schabowy albo pierogi - dania lokalu czyli kurczaki itp - 14-15 zeta. Talerze nie są papierowe ale fakt że to nie wypasiona restauracja
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Szkoda, bo miejsce przyjemne. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Dzięki za namiary, byłem, jedzenie nie najgorsze, klimat restauracji taki jak oczekiwałem, trochę ciężko z wolnym miejscem, ale po paru minutach się udało ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
wiecie moze gdzie w okolicach Tauron Areny mozna cos zjesc? chodzi mi o jakis pub gdzie jest takie jedzenie barowe + ew. jakis TV zeby cos popatrzyc. wybieam sie z kumplem na gale, ale tamtych rejonow Krakowa za bardzo nie znamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Do głowy mi przychodzi tylko Pizzeria Banolli na Meissnera... teraz tak sobie uświadamiam, że rzeczywiście brak w tamtym rejonie takiego miejsca do posiedzenia itd. Chyba, że o czymś nie wiem.
|
|
|