|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
http://satkurier.pl/news/118592/hisz...otwierdza.html i skończ .......ić. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Oswiadczenie NC+ w sprawie La Ligi
wiemy jak ważne są dla Was mecze ukochanego klubu. Od 17 lat transmitowaliśmy rozgrywki ligi hiszpańskiej i doskonale rozumiemy Wasze zaniepokojenie brakiem spotkań La Liga w telewizji. Dla nas wszystkich jest to bardzo niekomfortowa sytuacja, że mecze nie są obecnie dostępne w Polsce. Zapewniamy, że wciąż pracujemy nad bezpośrednią lub pośrednią dostępnością ligi hiszpańskiej dla naszych abonentów i będziemy informować o rozwoju sytuacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie czasem, a zawsze są zalecenia od przełożonych, co do obniżania/ podwyższania abonamentów. Obniżać można tylko, gdy ktoś złoży wypowiedzenie. Co do postu wyżej, do którego się odwołujesz, to co do zasady nigdy abonent nie mógł przejść na niższy abonament bez wypowiedzenia, a już na bank nie z kwoty 190zł na 90zł (nawet z wypowiedzeniem byś takiego nie dostał). I w nc+ nikogo nie interesowało czy jesteś abonentem 15 miesięcy czy 15 lat.
Ostatnio edytowane przez Greg91 : 09.09.2015 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Eleven HD i Eleven Sports HD dołączone do nc+. Odpowiednio kanały 127 i 128.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
hehhe- trzeba doplacac do tego co mialo sie w ofercie przy podpisaniu umowy ....taka gangsterka w imie prawa to tylko w tym chorym kraju
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Dokładnie , ale niektórzy godzą się na to , teksty w stylu 10 czy 20 dodatkowo to ja mogę......Jakby była jakakolwiek solidarność to nie dostali by szmaciarze złamanego szeląga. Podpisując umowę każdy wiedział na co się decyduje, zarówno kanalowcy jaki i ja.Jeżeli o mnie chodzi nie zapłacę symbolicznego grosza więcej.Może dlatego od lat dobry pakiet nie kosztuje mnie więcej niż 50 zeta.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.09.2015 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet się tym nie zainteresowałem. Zobaczyłem dodane kanały i tyle. Eleven był dostępny w necie i jakoś się poza jednym meczem nie skusiłem. Niech płaczą ci, co im zanoszą co miesiąc dużo kasy i pewnie zaniosą im też dodatkowo za 11-tkę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Planuje podpisac umowę z nc, da sie coś utargować przez telefon tak jak kiedyś?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Nie wiem, czy coś się zmieniło od momentu wyłączenia "promocyjnego" okresu oglądania Eleven, ale jakość ich transmisji to jakaś kpina była ...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy ma ktoś UPC i dostał może ofertę typu WRU XV-XX?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wie ktoś, czy w Orange można wywalczyć coś więcej, niż według oficjalnego cennika przy nowej umowie?
Konkretnie umowa na Funpack - net 300Mb/s, TV ekstra+ z c+, tel. przez net. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Internet+Tv z UPC, co teraz warto brać dla nowego klienta ? jest ktos w temacie ?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
U mnie lepszą ofertę niż UPC przedstawił ISTS.
Mam już u nich net plus tv od ponad roku i śmiga kompletnie bezproblemowo. Tyle że oni są tylko na północy Krakowa bodajże. Przez to że są małą firmą w porównaniu z kobyłą jaką jest UPC łatwiej coś ugrać indywidualnie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
orientuje sie ktoś gdzie wezme najtanszy multiroom na rynku
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jest jakaś alternatywa dla UPC w Bronowicach na ulicy Zapolskiej?
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Dla abonentów UPC (choc już pewnie wiecie):
http://satkurier.pl/news/124774/upc-...ulicy-i-e.html Teraz moje pytanie - zastanawiam się nad tym, czy ja jako posiadacz pakietu Select mogę wypowiedzieć im umowę? Rozmawiałem z Panią "Konsultant" na czacie, twierdzi, że kanały te w tym pakiecie nie są gwarantowane (choc nie potrafiła powiedzieć, gdzie listę kanałów gwarantowanych mogę znaleźć), co za tym idzie, prawa takiego nie mam. Pytanie - czy ktoś z Was posiada pakiet Select I próbował wypowiedzieć umowę z powodu wyłączenia tych kanałów w ostatnim czasie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja posiadam pakiet max i dostałem od nich maila o zmianach i w mailu napisane miałem, że mogę z tego powodu rozwiązać z nimi umowę.
Wysłałem do nich zapytanie i w odpowiedzi dowiedziałem się że mogę rozwiązać umowę, ale na wszystkie usługi upc (internet kablowka i C+), co mi w sumie nawet bardziej pasuje. W sobotę składam wypowiedzenie. |
|
|
|
Guest
|
|
W pakiecie sport mają m.in. eleven! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy prawdą jest, że zmieniło się prawo i po wypowiedzeniu umowy nie mogą do mnie wydzwaniać z propozycjami? Aż tak bardzo tego nie śledzę a tak mnie poinformowano w nc+. Nie do końca w to wierzę więc pytam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dzięki )) Czyli standardowa procedura - wypowiedzenie - warunki dla białych ludzi - przedłużenie ))
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Odnośnie nc+ to ostatnio humory im dopisują chyba - jako wspaniałą, okazyjną ofertę przedłużeniową proponują obecny pakiet obcięty o kilka kanałów za cenę -uwaga, uwaga- 100% wyższą niż obecnie. Nic tylko przedłużać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja najlepsza propozycję dostałem na jeden dzień przed ostatnim dniem kiedy mogłem złożyć wypowiedzenie. Ze złożonym wypowiedzeniem nie dostałem lepszej oferty, mało tego, po wyłączeniu sygnału ich oferta też nie była lepsza. Wrzesień 2015.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Niech Netflix poprawi ofertę i cenę dla Polski to NC+ będzie mógł się pluć w słuchawkę przy pomocy konsultantów a i tak to mu nie pomoże...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam z NC+ zrezygnowałem z końcem 2015 roku. Dzwonili, namawiali ale z tego co pamiętam to ostateczna oferta o jakiej mówili była i tak chyba o 3 zł wyższa niż poprzednio. Z kolei jak poprzednim razem wysłałem wypowiedzenie własnie po to żeby lepszą ofertę dostać to w ostatnim dniu mnie namówili dając niższą ofertę niż te proponowane wcześniej.
Ogólnie telewizja dzisiaj to syf, kiła i mogiła. Im więcej programów tym mniej jest co do oglądania. Ta naziemna tv też im robotę popsuła bo ja wychodzę z założenia, że jak już mam tv ogladać to i na tych 20 kanałach znajdę coś co mnie zaciekawi. Filmy są w internetach. Sportu już człowiek nie ogląda tak jak kiedyś. Jedynie tą e-klasę oglądałem więc płacić za to 50 czy tam 59 zł to bez sensu. Na streamie też da się obejrzeć ten jeden/dwa mecze na tydzień czy dwa tygodnie. Nie wiem co Wy w tych tv widzicie żeby im płacić po jakieś 70 czy 100 zł ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś czy orginalny sprzęt UPC mogę zastąpić swoim tak żeby nadal działało?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Router możesz zastąpić. Jeśli chodzi o dekoder to nie wiem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|