The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2015, 12:43
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Eleven to lepszy marketing ma niż w rzeczywisty potencjał. Nie mają praw do La Ligi. A LE jest w C+. Niemniej, początek końca NC+ właśnie się zaczął i takie telewizje jak Eleven będą na topie. Osobiście chciałbym, żeby do Polski weszło SkySports. Ale to tylko marzenia.
http://taksiegra.com/prawa-sportowe-ncplus/
http://satkurier.pl/news/118592/hisz...otwierdza.html

i skończ .......ić.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.08.2015, 15:23
Oswiadczenie NC+ w sprawie La Ligi

wiemy jak ważne są dla Was mecze ukochanego klubu. Od 17 lat transmitowaliśmy rozgrywki ligi hiszpańskiej i doskonale rozumiemy Wasze zaniepokojenie brakiem spotkań La Liga w telewizji. Dla nas wszystkich jest to bardzo niekomfortowa sytuacja, że mecze nie są obecnie dostępne w Polsce. Zapewniamy, że wciąż pracujemy nad bezpośrednią lub pośrednią dostępnością ligi hiszpańskiej dla naszych abonentów i będziemy informować o rozwoju sytuacji.
Odpowiedz cytując
Greg91
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.09.2015, 21:17
R33 napisał(a):Wyświetl post
Nie, możesz zmienić. Ci konsultanci po prostu mają prowizję od umów i czasem zalecenia od swoich przełożonych, żeby nie obniżać abonamentów. Stąd taka reakcja.
Nie czasem, a zawsze są zalecenia od przełożonych, co do obniżania/ podwyższania abonamentów. Obniżać można tylko, gdy ktoś złoży wypowiedzenie. Co do postu wyżej, do którego się odwołujesz, to co do zasady nigdy abonent nie mógł przejść na niższy abonament bez wypowiedzenia, a już na bank nie z kwoty 190zł na 90zł (nawet z wypowiedzeniem byś takiego nie dostał). I w nc+ nikogo nie interesowało czy jesteś abonentem 15 miesięcy czy 15 lat.
Ostatnio edytowane przez Greg91 : 09.09.2015 o godz. 21:19.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.09.2015, 16:31
Eleven HD i Eleven Sports HD dołączone do nc+. Odpowiednio kanały 127 i 128.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.09.2015, 17:48
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Eleven HD i Eleven Sports HD dołączone do nc+. Odpowiednio kanały 127 i 128.
Tak do 15 października...
Potem bulic trzeba...
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 18.09.2015, 19:05
hehhe- trzeba doplacac do tego co mialo sie w ofercie przy podpisaniu umowy ....taka gangsterka w imie prawa to tylko w tym chorym kraju
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 18.09.2015, 19:13
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
hehhe- trzeba doplacac do tego co mialo sie w ofercie przy podpisaniu umowy ....taka gangsterka w imie prawa to tylko w tym chorym kraju
Dokładnie , ale niektórzy godzą się na to , teksty w stylu 10 czy 20 dodatkowo to ja mogę......Jakby była jakakolwiek solidarność to nie dostali by szmaciarze złamanego szeląga. Podpisując umowę każdy wiedział na co się decyduje, zarówno kanalowcy jaki i ja.Jeżeli o mnie chodzi nie zapłacę symbolicznego grosza więcej.Może dlatego od lat dobry pakiet nie kosztuje mnie więcej niż 50 zeta.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.09.2015 o godz. 19:16.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Stary 18.09.2015, 19:45
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Tak do 15 października...
Potem bulic trzeba...
Nawet się tym nie zainteresowałem. Zobaczyłem dodane kanały i tyle. Eleven był dostępny w necie i jakoś się poza jednym meczem nie skusiłem. Niech płaczą ci, co im zanoszą co miesiąc dużo kasy i pewnie zaniosą im też dodatkowo za 11-tkę.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 01.11.2015, 17:30
Planuje podpisac umowę z nc, da sie coś utargować przez telefon tak jak kiedyś?
Ddf
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 01.11.2015, 18:10
Nie wiem, czy coś się zmieniło od momentu wyłączenia "promocyjnego" okresu oglądania Eleven, ale jakość ich transmisji to jakaś kpina była ...
Odpowiedz cytując
landryna99
Junior Member

Od: 07.2005

Stary 02.11.2015, 15:24
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Planuje podpisac umowę z nc, da sie coś utargować przez telefon tak jak kiedyś?
Przedłużasz czy nowy klient? Jak nowy to masz lepiej na starcie niż starzy abonenci.Jak przedłużasz to wyślij wypowiedzenie to będą cię błagać byś został i dadzą ci jakąś promocję
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.11.2015, 16:43
Czy ma ktoś UPC i dostał może ofertę typu WRU XV-XX?
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.11.2015, 11:02
Wie ktoś, czy w Orange można wywalczyć coś więcej, niż według oficjalnego cennika przy nowej umowie?

Konkretnie umowa na Funpack - net 300Mb/s, TV ekstra+ z c+, tel. przez net.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 21.12.2015, 11:46
Internet+Tv z UPC, co teraz warto brać dla nowego klienta ? jest ktos w temacie ?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 21.12.2015, 12:41
U mnie lepszą ofertę niż UPC przedstawił ISTS.

Mam już u nich net plus tv od ponad roku i śmiga kompletnie bezproblemowo. Tyle że oni są tylko na północy Krakowa bodajże.

Przez to że są małą firmą w porównaniu z kobyłą jaką jest UPC łatwiej coś ugrać indywidualnie.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.12.2015, 12:55
orientuje sie ktoś gdzie wezme najtanszy multiroom na rynku
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 09.01.2016, 12:54
Jest jakaś alternatywa dla UPC w Bronowicach na ulicy Zapolskiej?
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 03.02.2016, 10:08
Dla abonentów UPC (choc już pewnie wiecie):

http://satkurier.pl/news/124774/upc-...ulicy-i-e.html

Teraz moje pytanie - zastanawiam się nad tym, czy ja jako posiadacz pakietu Select mogę wypowiedzieć im umowę? Rozmawiałem z Panią "Konsultant" na czacie, twierdzi, że kanały te w tym pakiecie nie są gwarantowane (choc nie potrafiła powiedzieć, gdzie listę kanałów gwarantowanych mogę znaleźć), co za tym idzie, prawa takiego nie mam. Pytanie - czy ktoś z Was posiada pakiet Select I próbował wypowiedzieć umowę z powodu wyłączenia tych kanałów w ostatnim czasie?
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 03.02.2016, 13:20
Ja posiadam pakiet max i dostałem od nich maila o zmianach i w mailu napisane miałem, że mogę z tego powodu rozwiązać z nimi umowę.
Wysłałem do nich zapytanie i w odpowiedzi dowiedziałem się że mogę rozwiązać umowę, ale na wszystkie usługi upc (internet kablowka i C+), co mi w sumie nawet bardziej pasuje. W sobotę składam wypowiedzenie.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.02.2016, 09:30
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Ja posiadam pakiet max i dostałem od nich maila o zmianach i w mailu napisane miałem, że mogę z tego powodu rozwiązać z nimi umowę.
Wysłałem do nich zapytanie i w odpowiedzi dowiedziałem się że mogę rozwiązać umowę, ale na wszystkie usługi upc (internet kablowka i C+), co mi w sumie nawet bardziej pasuje. W sobotę składam wypowiedzenie.
Ja też dziękuję upc, idę do netii.
W pakiecie sport mają m.in. eleven!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.02.2016, 18:48
Czy prawdą jest, że zmieniło się prawo i po wypowiedzeniu umowy nie mogą do mnie wydzwaniać z propozycjami? Aż tak bardzo tego nie śledzę a tak mnie poinformowano w nc+. Nie do końca w to wierzę więc pytam.
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 08.02.2016, 18:56
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Czy prawdą jest, że zmieniło się prawo i po wypowiedzeniu umowy nie mogą do mnie wydzwaniać z propozycjami? Aż tak bardzo tego nie śledzę a tak mnie poinformowano w nc+. Nie do końca w to wierzę więc pytam.
Pracuje w NC+, do ostatniego dnia będą wydzwaniać żebyś przedłużył umowę
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.02.2016, 19:10
Dzięki )) Czyli standardowa procedura - wypowiedzenie - warunki dla białych ludzi - przedłużenie ))
Odpowiedz cytując
misiek77
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 08.02.2016, 21:59
Odnośnie nc+ to ostatnio humory im dopisują chyba - jako wspaniałą, okazyjną ofertę przedłużeniową proponują obecny pakiet obcięty o kilka kanałów za cenę -uwaga, uwaga- 100% wyższą niż obecnie. Nic tylko przedłużać
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 08.02.2016, 22:04
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Dzięki )) Czyli standardowa procedura - wypowiedzenie - warunki dla białych ludzi - przedłużenie ))
Ja najlepsza propozycję dostałem na jeden dzień przed ostatnim dniem kiedy mogłem złożyć wypowiedzenie. Ze złożonym wypowiedzeniem nie dostałem lepszej oferty, mało tego, po wyłączeniu sygnału ich oferta też nie była lepsza. Wrzesień 2015.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 08.02.2016, 22:21
Niech Netflix poprawi ofertę i cenę dla Polski to NC+ będzie mógł się pluć w słuchawkę przy pomocy konsultantów a i tak to mu nie pomoże...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.02.2016, 23:51
Ja tam z NC+ zrezygnowałem z końcem 2015 roku. Dzwonili, namawiali ale z tego co pamiętam to ostateczna oferta o jakiej mówili była i tak chyba o 3 zł wyższa niż poprzednio. Z kolei jak poprzednim razem wysłałem wypowiedzenie własnie po to żeby lepszą ofertę dostać to w ostatnim dniu mnie namówili dając niższą ofertę niż te proponowane wcześniej.
Ogólnie telewizja dzisiaj to syf, kiła i mogiła. Im więcej programów tym mniej jest co do oglądania. Ta naziemna tv też im robotę popsuła bo ja wychodzę z założenia, że jak już mam tv ogladać to i na tych 20 kanałach znajdę coś co mnie zaciekawi.
Filmy są w internetach. Sportu już człowiek nie ogląda tak jak kiedyś. Jedynie tą e-klasę oglądałem więc płacić za to 50 czy tam 59 zł to bez sensu. Na streamie też da się obejrzeć ten jeden/dwa mecze na tydzień czy dwa tygodnie.

Nie wiem co Wy w tych tv widzicie żeby im płacić po jakieś 70 czy 100 zł
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.02.2016, 00:51
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja tam z NC+ zrezygnowałem z końcem 2015 roku. Dzwonili, namawiali ale z tego co pamiętam to ostateczna oferta o jakiej mówili była i tak chyba o 3 zł wyższa niż poprzednio. Z kolei jak poprzednim razem wysłałem wypowiedzenie własnie po to żeby lepszą ofertę dostać to w ostatnim dniu mnie namówili dając niższą ofertę niż te proponowane wcześniej.
Ogólnie telewizja dzisiaj to syf, kiła i mogiła. Im więcej programów tym mniej jest co do oglądania. Ta naziemna tv też im robotę popsuła bo ja wychodzę z założenia, że jak już mam tv ogladać to i na tych 20 kanałach znajdę coś co mnie zaciekawi.
Filmy są w internetach. Sportu już człowiek nie ogląda tak jak kiedyś. Jedynie tą e-klasę oglądałem więc płacić za to 50 czy tam 59 zł to bez sensu. Na streamie też da się obejrzeć ten jeden/dwa mecze na tydzień czy dwa tygodnie.

Nie wiem co Wy w tych tv widzicie żeby im płacić po jakieś 70 czy 100 zł
Mam idealnie te same zdanie, weeb tv looknij tv robią robotę
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 09.02.2016, 09:19
Wie ktoś czy orginalny sprzęt UPC mogę zastąpić swoim tak żeby nadal działało?
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.02.2016, 09:49
Router możesz zastąpić. Jeśli chodzi o dekoder to nie wiem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów