|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Cześć,
Przeszukałem forum ale nie mogłem znaleźć dokładnych informacji dot. zawieszania szali na ścianie. Zebrałem już skromną kolekcje szalików i chciałbym je zawiesić na ścianie. Co polecacie ? Na innym forum przeczytałem że można użyć masy mocującej lub listwy co o tym sądzicie ? Niszczy to szale ? Dzięki za każdą odpowiedź a jeżeli temat się powtórzył to przepraszam . Pozdrawiam ![]()
Jazda Jazda Jazda !!! Biała Gwiazda !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Najlepiej gwoździem
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mój kolega ma przebity gwoździem i niestety szal się troszkę zniszczył , wolałbym coś co jest najmniej szkodliwe dla naszych barw
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ja sobie przyszyłem dwie pętelki na końcach mniej-więcej w 2/3 szerokości i zawiesiłem. W razie czego dwa ciachnięcia nożyczkami i nie ma śladu, ale wymaga trochę pracy przy kilkunastu/kilkudziesięciu szalikach.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jeżeli nikt nie zaproponuje innego ciekawego rozwiązanie to spróbuję Twojego z pętelkami, wielkie dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chciałbym mieć takie problemy jak ty...
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wnoisołeś do tematu tyle co Barrientos do Ekstraklasy.
![]() @TOPIC: Na pewno unikaj wszystkich klejów i innych gówien, bo ich odczyn zawsze jest lekko kwaśny, co w połączeniu z włóknem może je uszkodzić, a na pewno barwy trochę zbledną. Podejrzewam że podobna reakcja zajdzie z tą masą mocującą ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie pełdol. Barrientos strzelił najwspanialszą bramkę w historii polskiej piłki
Dobra, zeby nie bylo - kup se mate, zawies na scianie i poprzypinaj te szaliki na szpilkach. Moze sie utrzymaja, musisz dobrze wpieгdolić szpilke.
Ostatnio edytowane przez Sami : 05.02.2016 o godz. 01:53.
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Weż sobie papiokiem przy....... do czoła. Jak by bolało to możesz spróbować udarem nawiercić dziurę, tuż nad okiem i za.......ić o podłogę pod kątem 45 stopni. Uważj żeby tylko barw nie pobrudzić
Daj znać po szkole jak ci poszło. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
http://i.imgur.com/a3vf8jo.jpg ja mam powieszone za pomocą typowego drążka na ręczniki
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dzięki za pomoc i rozsądne propozycje
Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja też posiadam całkiem pokaźną kolekcję szali przeróżnych... z miast, w których byłem przywoziłem szalik klubu piłkarskiego. I jak w końcu dorobię się jakichś większych środków, to zrobię sobie taką wiszącą, trójdrzwiową gablotę, podświetloną, otwieraną jak ołtarz Wita Stwosza. I tam będą wisiały szaliczki
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Może antyrama i za szybą je ułożyć? Tylko pytanie ile ich masz i jak chcesz je eksponować?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No właśnie wolałbym wariant zamykany, żeby większe wrażenie było. I światełko się zapala przy otwieraniu drzwi
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Naprawdę taki temat jest na forum?