|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
kolego manson777 - dobra rada : nie brnij dalej w ten temat bo sie coraz bardziej pograzasz, a jesli wychowanie i uksztaltowanie pilkarskie ( od dziecka) w barwach Wisly - gre w tym klubie i przywiazanie do barw klubowych porownujesz ze zmiana pracy czy zmiana miejsca zamieszkania to ja nie mam wiecej nic do napisania ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Się nie: zeszmaciłes, sprzedałes, s....iles, zaprzedałes, s.......iles, zhanbiłes..itp
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.01.2016 o godz. 15:35.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Ja kompleksów nie mam żadnych. Kopię sobie rekreacyjnie i to mi wystarcza. Z resztą, co ja się będę tłumaczył... Widzę że nie zrozumiesz niektórych wartości. Pojęcie honoru i szacunku do własnej osoby widać jest Ci obce. Zakładam że jak ktoś zaoferowałby Ci tysiąc złotych za zrobienie gały to miałbyś teraz pełne usta roboty. No cóż, nie brnijmy dalej w ten temat. Poszerzyłeś właśnie moją wąską listę ignorowanych. Gratuluję. @Dariook: Jak się rzadko z Tobą zgadzam to teraz uderzyłeś w sedno. Podpisuję się obiema rękoma.
Ostatnio edytowane przez Reserve : 20.01.2016 o godz. 15:49.
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Taka ciekawostka jeszcze - cytat:
Cytat:
Przepadnij judaszu! edit. po studiach z doświadczeniem - nie od razu po obronie ![]() Powód: wypier.... judaszu
Ostatnio edytowane przez Kocur : 20.01.2016 o godz. 17:06.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
brną panowie o ksywkach których nie chce mi się powtarzać i spamiętywać z godnościom osobistom i honorem ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Stary powiem więcej. Jakiś czas temu widziałem oferte pracy. Wymagania wyższe wykształcenie i znajomość angielskiego i francuskiego. Pensja- to było ok 1800zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
9k zaraz po studiach? Chyba doktoranckich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dostając 9 tys+możliwość wyjazdu z pierwszą 11 do tego możliwość trenowania z pierwszym zespołem, to nic tylko brać w jego w wieku bym się cieszył...Ale nie Pan piłkarz woli pewnie 15 tys...i grę w rezerwach
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
poza tym uczciwiej z jego strony byloby powiedzenei,ze chodzi o kasę.a nie jakas ściema o szansie na rozwój.gdyby powiedział "ide tam bo mi więcej zapłacą" to przynajmneij jasno postawilby sprawe i pewnei mneijsze byloby ciśneinei na nia niego.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jankowski na oficjalnej stronie Piasta
http://www.piast-gliwice.eu/aktualno...liwice-pl.html "- Nie będę ukrywał, że sporą rolę odgrywa miejsce, jakie zajmują gliwiczanie. Dołączam do zespołu, który jest obecnie liderem Ekstraklasy i wiosną na pewno będzie walczył o jak najwyższe cele, a to jest zawsze ważne dla piłkarza - dodaje nowy pomocnik Niebiesko-Czerwonych." Jak przychodzil do Wisly: http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...go,nId,1444997 "Cieszę się, że podpisałem kontrakt, mam nadzieję, że będziemy walczyć o najwyższe cele i nasza gra będzie się podobała kibicom." Coś tak na razie nie wychodzi mu gra o te najwyższe cel |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
||
Cytat:
![]()
Wisła ponad wszystko
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A Smuda oczywiście na siłę go na bramce wystawiał. Przez to chłopak swój talent zmarnował.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Kibice mają prawo do skomentowania tego, bo też i Handzlik nie zmieniał szkoły z jednej na drugą, tylko pokazał jak pięknie olać klub, w którym się wychował. Wobec czego każdy kibic tego klubu może to skomentować i finito, Tobie może się to nie podobać, ale Twoje tyrady obronne na forum Wisły w obronie Handzlika są delikatnie nie na miejscu. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Fragment biografii Grzegorza Króla nt Darka Dudki:
Usiadłem na swoim miejscu i, jak pozostali, zacząłem wpatrywać się w brudne kafelki. Siedzieliśmy tak przez godzinę i nie mogliśmy uwierzyć w to, co się stało. Darek Dudka z promilami we krwi potrącił faceta, a ten zmarł. Chłop też nie był trzeźwy, przechodził na czerwonym świetle. „Dudziu” miał tendencję spadkową, czyli wypił coś wcześniej i myślał, że już może jechać. Każdemu mogło się to przydarzyć. Zrobiliśmy składkę na adwokata i rodzinę ofiary: udało się zebrać prawie dwieście tysięcy. Byłem już wówczas golasem, więc żeby się dołożyć, musiałem pożyczyć kasę od lichwy. Ale kumpel był na pierwszym miejscu. Wszyscy stanęliśmy za Darkiem murem, a on obiecał, że przystopuje z piciem. Słowa nie dotrzymał. Już na następnej wspólnej imprezie moja żona serwowała „Dudziowi” wódkę. Ciekawe, ja nie wiedziałem a Wy ? ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale czego nie wiedziałeś? Że Dudka gościa na pasach przewiózł czy że żona Króla mu wódę lała?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tutaj o Dudce i jego wypadku artykuł z roku 2008 a wypadek miał miejsce w roku 2003
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Odnośnie Dudki przypominają mi się słowa kolegi który miał czasem okazje potrenować we Wronkach razem z Darkiem. Mówił wtedy, że jeśli go sprzedadzą to będzie rekordowy transfer ligi. Niestety chyba złe prowadzenie nie pozwoliło na to. W każdym razie kolejny przykład, że talent to nie wszystko.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Marcelo ma podpisać kontrakt z Besiktasem Stambuł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-n...ktasie-stambul przydało by się żeby wrócił heh
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ciekawe czy coś nam wpadnie z tytułu tej jego przeprowadzki. Pytanie czy był taki zapis?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cos tam wpadnie z Solidarity Cotribiution. Tak ok 1% bo gram u nas dwa sezony
http://blog.fieldoo.com/2014/04/what...n-in-football/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale że PSV miałoby nam płacić za każdy kolejny transfer jakaś kwotę? Grubo by polecieli z takim zapisem, bo dość łatwo byloby suma summarum nad minusie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|