|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jakby to była przypadkiem lumia 950 i sprzedawałbyś ze zniżką...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
To przypadkiem nie sprzedawaj jej FraMatowi D:
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Da się sprawdzić w TV LCD czy to funkiel nówka czy z ekspozycji?
Jakieś menu serwisowe itp ? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Można bez mandatu i innych niespodzianek zostawić samochód na powiedzmy max 2 dni na tym krytym parkingu przy Cinema City Zakopianka ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czy spotkał się ktoś w Krakowie ze sklepem gdzie można kupić Black Zero koniecznie z lodówki? Bo do tej pory tylko na stacji spotkałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Korzystał ktoś może z kancelarii Cito w Krakowie w zakresie dochodzenia odszkodowania po kolizji samochodowej ? Ewentualnie z jakiejś innej kancelarii ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Gdyby był ktoś wstanie mi ściagnąć ten materiał video:
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2...dolnym-slasku/ i przesłać na jakiś inny portal, żebym mógł ściągnąć, byłbym wdzięczny. Jestem za granicą i mi blokują strony polsatu... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jaki program anty wirusowy polecacie i skad najlepiej go pobrac
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Avast jest bardzo spoko, działa płynnie, nie muli kompa. Jest wersja darmowa i w pełni daje rade
do wywalania niepotrzebnych plików: Odkurzacz i CCleaner |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
combofix do odświeżenia kompa idealny
ale nie wiem jak to sie ma do najnowszych systemów (win 8.1, 10) ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok. Jak będzie z opłatami na krytym parkingu w Plazie w czasie ME w piłce ręczej w Arenie ? Może wprowadzą, że jak sie zakupi w Plazie towary na jakąs kwote to parkowanie u nich bedzie za free ? Wiecie coś na ten temat czy po prostu trzeba śledzić ich strone bliżej rozpoczęcia imprezy..?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Pod M1 podczas imprez w Arenie walą po 50 zł i z tego co słyszałem niezależnie od ilości zakupów. Po prostu tyle biorą.
Pod Decathlonem też zamykają szlabany i zbierają kasę. O Plazie nie słyszałem ale nie zdziwię się jak robią to samo, w końcu 100 metrów dalej ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie,
Wydaje mi się, że w czasie świątecznym(noc 26/27) taksówkarz zawinął mi obrączkę. Niestety rzecz nie do udowodnienia(mało co pamiętam). Czy nie wie ktoś, czy jest taki jubiler/lombard, który obsługuje takich taksówkarzy-mendy? ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dzwoniło coś do mnie rano z numeru: +232 21 749050
sprawdziłem - Sierra Leone - o ile to nie mój pra pra pra przodek to jakiś bullshit Na pewno nie mam zamiaru oddzwaniać bo pewnie minuta 500 zl kosztuje ale nie wiem czy odbierać jak zadzwoni jeszcze raz ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A co ci szkodzi odebrać? Przynajmniej zaspokoisz swoją ciekawość
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Witam serdecznie,
Mam problem. Dostałem pracę zaliczeniową, w której muszę sporządzić harmonogram/plan roczny archiwum. Wytyczne brzmią następująco: Przyjmujemy 1km akt, brakujemy 500m akt, jest 4 pracowników, akta przekazywane są do 50 komórek. Wg instrukcji kancelaryjnej rozkład prac wygląda następująco: 1) styczeń-marzec- wydzielanie i brakowanie dokumentacji niearchiwalnej, przekazywanie jej do zniszczenia oraz przygotowanie materiałów archiwalnych do przekazania do Archiwum Państwowego, 2) kwiecień-czerwiec- współpraca z komórkami organizacyjnymi w zakresie przygotowania dokumentacji do przekazania do archiwum zakładowego, przygotowanie przez te komórki organizacyjne spisów zdawczo-odbiorczych oraz przyjmowanie dokumentacji z komórek organizacyjnych, 3) lipiec –sierpień- porządkowanie dokumentacji w archiwum, 4) wrzesień-listopad - przyjmowanie dokumentacji z komórek organizacyjnych, 5) grudzień- przegląd zasobów archiwalnych, aktualizowanie ewidencji, przygotowanie miejsca na nową dokumentację. Problem w tym, że niestety ominąłem zajęcia na, których było to tłumaczone dokładnie, a niestety "koledzy" nie raczą mi nawet zajrzeć do swojej pracy żebym miał jakiekolwiek wyobrażenie jak to ma wyglądać. Czy ktoś miał styczność z praca Archiwum? Będę wdzięczny za każdą pomoc, mam nóż na gardle. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
https://twitter.com/wujekbob/status/685086218976149504 |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Właśnie tego się obawiałem ale pod tym linkiem nie ma napisane że jak odbierzesz to tez bulisz ... (nie mam konta, może nie wszystko mi się otwiera)
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No ale tak jest z wszystkimi krajami poza UE, płąci dzwoniący i odbierający.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
A to przyznam że nowość dla mnie bo wiele razy odbierałem rozmowy od znajomych ze Szwajcarii (tutaj może być to dyskusyjne) i USA (na pewno poza UE) i ani grosza nie zapłaciłem.
No ale lepiej nie ryzykować. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Panowie, da się gdzieś kupić replikę stroju Wisły dla dziecka ? Kiedyś były te sklepiki w M1/Carrefourze, ale chyba już tego nie ma...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szukam programu, który robił by print screeny w sposób płynny.
Czyli jak na ekranie mieści mi się ekran o wysokości 1024 px, a potrzebuje zrobić screen który ma 1800 px to muszę to robić na dwa razy i łączyć ze sobą, wymyślili może jakiś program, który zrobi print screen na raz, nawet gdy mamy suwak góra dół ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Parking podziemny w Plazie w dniach meczowych na Arenie płatny? Czy wystarczy zrobić zakupy na jakąś kwotę? Ktoś coś?
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 17.01.2016 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
szukam osoby która potrafi zrobić pracę w wordzie na zaliczenie,
jest to stosunkowo prosta praca, ale dla mnie jest to czarna magia i nigdzie mi się to nie przydaje, jeśli ktoś byłby zainteresowany pomocą to zapraszam na priv, podeślę pracę a dana osoba oceni czy się jej podejmie ![]() ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|