|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Podobno nowy trener chce grać 2 napastnikami i szukają jakiegoś. ( ale Moskal też miał grać 2 napastnikami a wyszło jak wyszło)
![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wspominał o Drzazdze ale mówił też żeby poczekać do konferencji wtedy wszystkiego się dowiemy, jakie klub ma plany, w tym pewnie transferowe, choć nie zapowiada się na jakiś przełom w tej kwestii.
Fajnie jakby udało się pozyskać 2 !!!! napastnika w tym okienku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
czy sądzisz że wszystko musi MUSI dziać się przy otwartej kurtynie? przyjdzie czas to się wszystkiego dowiemy nawet tego że C. ma na wszystko wyjebane i właśnie lecimy do I ligi lub niżej ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
A co do adhd oraz naiwności to muszę kolegę rozczarować, daleko mi do jednego jak i drugiego. @Patryk_185 Negocjacje z Cierzniakiem to jedno, a mocny impuls do mediów i zawodników, że w Wiśle się dobrze dzieje to drugie. Przypominam że za tydzień rozpoczynamy rekordowo krótkie przygotowania (3 tygodnie, thx Broniszewski) do najtrudniejszej rundy wiosennej od 18 lat. Póki co wszystko wygląda jak zawsze, czyli na uda się, albo się nie uda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wymagasz transparentnosci w klubie, ktorego wlasciciel z niewiadomych powodow boi sie wyjsc i publicznie wystapic i przemowić. Wiekszosc z nas nigdy nie slyszala nawet jego glosu, to dopiero enigma.
![]()
.
. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jakby Kapka miał na Ciebie kwity, a Boguski sex taśmy tez siedziałbyś cicho i się nie wychylal
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W sumie na co ta konferencja? Powiedzą co chcemy usłyszeć i tyle. Ile to już razy było o sponsorze, transferach, kłopotach bogactwa itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ktory wlasciciel? połzartem ,pol serio czasem mysle,ze głowna osobą decyzyjną w tym klubie (czyt.kopiącą dołki) jest Zdzisław K.. a z nim nie dojdziemy nigdy do niczego. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zdenek Ondrasek.
Konferencja 8 stycznia a nie jak planowano 7. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Coś za dobrze to wygląda, znowu zaczęło się pompowanie balonika, przynajmniej już wiadomo kiedy pęknie bo ustalono datę konferencji.
Ten napastnik wygląda na świetną opcję, fajnie byłoby zobaczyć prezentację dwóch napastników w piątek, ale według mnie zobaczymy tylko Drzazgę. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
w internetach znalazlem, ze w Tromso zarabial 1000 ojro tygodniowo, czyli nas definitywnie stac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Mamy następną gruba kreskę i w zasadzie za sobą okres rządów o ktorym mozna powiedziec że 'choć stoimy zrobilismy krok w tył'. Następny zapowiada się taki sam chyba ze praca u podstaw i szczęscie coś zmieni. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten Zdenek to jakaś bardziej potwierdzona informacja, czy Wasze pomysły ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Gość bardzo wydatnie przyczynil sie do utrzymania Tromsř w norweskiej ekstraklasie. Powszechnie uwazany za najlepszego zawodnika druzyny.
Jesli informacje sie potwierdza (jak bywalo wczesniej), to moze byc calkiem sympatyczne wzmocnienie. @szajba Wydaje mi sie, ze zarabial wiecej, przeczytalem nawet, ze mial kontrakt podpisany w taki sposob, by wynagrodzenie roslo regularnie. W 2015 osiagnelo ok. 1,8 miliona koron.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 05.01.2016 o godz. 11:18.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
informacje rodem od wisłazwe, który obraca się w kręgach, które są powszechnie uznane za dobrze poinformowane.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 05.01.2016 o godz. 11:38.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() O tym ostatnim interia pisała o transferze do nas dzień po ujawnieniu jego nazwiska |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
WISŁAZWE = Zdzisław Kapka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Ondrasek statystyki ma bardzo dobre, na kompilacji na youtube wygląda bardzo dobrze, głównie lutuje z lewej nogi (wiadomo jak to jest z tymi filmikami..)
Było by super gdyby do nas trafił! http://www.transfermarkt.pl/zdenek-o.../spieler/72947 https://www.youtube.com/watch?v=-6kb1asj-34 Edit: Zapraszamy do Krakowa ![]() https://www.instagram.com/p/_m-b6jmbDw/
Ostatnio edytowane przez TRZEBINIAnin : 05.01.2016 o godz. 13:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Fajny - taki trochę "czołgowaty", silnej dziewiątki to nie było w Wiśle od czasów Kuźby...
Chciałbym, ale mam wrażenie, że za wysokie progi... ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Legia? https://www.instagram.com/p/_98nAbmbEo/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
legia nie szuka chyba napastnika. Jakby tak bylo to koralik juz dawno chwalilby sie nim na twitterze
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Oby znowu nie okazało się, że ktoś nam go sprzątnie sprzed nosa. Zakładam oczywiście, że jakimś cudem chciałby u nas grać i ktoś znalazł naprawdę dobrą bajkę, żeby go przekonać.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czy było, ale wszyscy dostali zaległą kasę.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|