|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Co do sięgania do niższych lig to najlepsze co mogą robic w obecnej chwili a i moim zdaniem powinni juz zacząć poszukiwania mam nadzieje nieoszlifowanych młodziaków z 2/3 sezony ten nie dopiero teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Co do Drzazgi się zgodzę, 20 lat, 4 liga, wiadomo. Ale Pietrzak? Spokojnie da rade już teraz
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Pietrzaka spróbujemy wykupić tylko wtedy jak odejdzie Sadlok.
Co do wprowadzania - chłop 24 lata, tym bardziej obrońca, myślę że można oczekiwać krótkiej aklimatyzacji i wejścia do zespołu, tym bardziej zważywszy na obecny niewysoki poziom Wisły.
Ostatnio edytowane przez arti : 03.01.2016 o godz. 16:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bez dobrego defensywnego pomocnika leżymy i kwiczymy. Razem z Alankiem w 11-ce zrobimy duży krok do I ligi. Cała pomoc w zasadzie jest do wystrzelenia w kosmos, ale nie ma na rakietę, to trzeba choć śrubkę Urygę odkręcić i dać nową.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Choć Uryga z przed roku a Uryga z końcówki rundy to jak niebo i ziemia. Nie wierze, że to pisze ale zrobił chłop progres, niewielki bo niewielki ale zrobił |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
aklimatyzacja
jaki to jest piękny slogan ktory wytłumaczy słabego piłkarza... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tymczasem Pogoń zakontraktowała Obraniaka!!! Skąd oni mają kase ja sie pytam?
Drygas by się przydał na defensywnego albo ktoś lepszy tylko kto i za co? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Myślę, że potencjalne zakontraktowanie go może oznaczać zejście z kontraktu, sowicie opłacanego Patryka Małeckiego i jego wielki powrót na R22
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 03.01.2016 o godz. 17:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Gwoli ścisłości - nie podpisał, ma podpisać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Dobry pilkarz z innym dobrym dogada się po wymienieniu trzech podań. chyba ze masz na mysli aklimatyzacje przez pryzmat pilkarza który przychodzi z całkowicie innego klimatu i całkowicie innej ligi. Ja bym się zastanawiał wtedy cy jest sens takiego piłkarza sprowadzać. Ale aklimatyzacja gdy przechodzi się z tej samej ligi czy tez z ligi niżej do ligi wyżej ? Sprawne wytłumaczenie, nic więcej. Zasady gry takie same, boisko również i piłka też. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
W sumie to chodziło mi o to,że Pietrzak powinien szybko się wpasować (może nie od 1, ale np. od 3 czy 5 kolejki.
Potem jak wspomniałeś o aklimatyzacji wg Ciebie to przytoczyłem kilka nazwisk.Żuraw o mało nie wyleciał bo miał przeciętne półtora sezonu i dopiero potem zaczął grać. Kalu najpewniej by dostał kopa gdyby Smuda został do lata 2002 albo dłużej.Głowa-po przyjściu niepewność i seria klopsów.Szymek-na początku ława. Nie każdy był tu od razu Frankiem,Czerwcem,Meliksonem itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A ja pamietam czasy gdy jak Kalu Uche wchodzil z ławki na mecz to krzyczano "Po co..on tylko druzynę osłabia" akliamtyzacja JEST WAZNA ,i tu nie ma watpliowisci Natomiast Uryga jest słaby i tu tez nie ma watpliwosici.Problem tylko komu by go upchać....watpie zeby ktos z ekstrklasy takiego kołka chciał.Bedziemy sie niestety musieli meczyc zdasjie nadal.. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mecz z legla i z Pogonia to byly dobre spotkania w wykonaniu Urygi. Bledow sie nie ustrzegl ale wedlug mnie dobrze zagral. Moze na wiosne pokaze na co go stac.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ta a jeszcze wczesniej to jego dobry mecz w Poznaniu (2:3). Raz na rok to i mucha pierdnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mimo wszystko do młodzieżówki za coś jest powoływany. Ja po prostu liczę, że taki Dorna widzi w nim więcej niż my. Podobnie bylo z Maczynskim w kadrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2016/01/04/projekt...zony-fiaskiem/
Jeśli faktycznie Ted ma jakikolwiek wpływ na to kto pryjdzie i Cupiał rzuci groszem, mają szanse. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja bym chętnie Wilczka u nas widziała. To mógł być dobry ruch, szczególnie, że u nas atak leży i kwiczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wilczek do Belgii podobno idzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pewnie chciałby pojechać na Euro także mógłby wrócić.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
4 stycznia i cisza jak makiem zasiał, a mialy byc konferencje prasowe z prezesem, trenerem i ja sie pytam gdzie to wszystko
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Kto powiedział, że dziś będzie konferencja? Konferencja będzie pod koniec tygodnia.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.01.2016 o godz. 16:09.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Tym bardziej, że negocjacje z nimi trwały jakiś czas i nie spadły na nich te nominacje jak grom z jasnego nieba. W innym przypadku wzięli kota w worku - czyli tym gorzej dla nich. Nie wiem czy w klubie jest równie wielka cisza w eterze (mam nadzieję, że nie), ale jest ona co najmniej niepokojąca. I myślę, że nie tylko dla mnie, kibiców, ale i dla zawodników (np. Cierzniaka, który od 4 dni może podpisać kontakt z kim chce). |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|