|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dyrektor sportowy Partizana Belgrad Ivica Iliev sprowadza do swojego klubu Marko Jovanovicia. Ciekawe: http://www.mozzartsport.com/vesti/zavrseno-partizan-doveo-saranova-i-jovanovica/123537 …
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Mógł grać czy nie- i tak był słaby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
no to na wiosne : Wisla to nasza Hstoria - part 2
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Oby nie było akcji WISŁA to Historia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Zgodnie z prawem o tym, czy może grać czy nie w polskiej lidze decydują polscy lekarze. A ci orzekli, że nie może i żaden wynik badania z Austrii czy gdzie on tam się badał tego nie zmieni.
Gdyby grał u nas mimo zaleceń lekarza (nie wiem, czy to w ogóle możliwe) i padłby na serce w trakcie meczu, to by dopiero były kłopociki. Myślę, że w tej akurat sytuacji wygrana będzie po stronie Wisły. Inna rzecz, że szkoda, że tak się to potoczyło, bo chłopak miał talent. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Generalnie FIFA przyjmuje zasadę, że problemy zdrowotne zawodnika, nie są podstawą do jednostronnego rozwiązania kontraktu. Jak czytałem ich decyzje w podobnych sprawach, to uzasadniali to tak, że klub musi się liczyć z takim ryzykiem podpisując kontrakt.
Moim zdaniem Gaszyński popełnił błąd, że nie oddał sprawy do izby PZPN, tylko postanowił działać szybciej na własną rękę i niestety może się to skończyć niekorzystnie dla klubu w przyszłości, bo dojdą kolejne zobowiązania do spłaty. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Guest
|
|
|
sarko cośtam w regresji - może wtedy nie mógł grać, a teraz może.
Albo są jeszcze inne nieznane nam szczegóły. Obyśmy na nim nie popłynęli ani grosza-jedyne co mi się nasuwa. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Chory układ.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...ikarska/j37ere
Smuda sam dementuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Jebaniutki, porównał siebie i Cupiała do małżeństwa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kamień z serca, Smuda pełniący funkcję dyrektora sportowego Wisły to by był chyba idealny obrazek podsumowujący upadek Klubu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wiadomo, że Smuda to trochę inna osoba jeśli chodzi o dochowanie tajemnicy, ale przypomnijcie sobie co dzień przed objęciem funkcji dyrektora sportowego w 2007 r. mówił Bednarz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
osiem tytułów
Co do Nalepy to fajnie,że mu idzie.
Ostatnio edytowane przez Babba : 04.01.2016 o godz. 13:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Uważam, że gdyby Nalepa został to dużo by nie pograł, nie rozwinąłby się - dobrze, że odszedł i mu się wiedzie gdzieś indziej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ciekawe ilu etatowych znawców futbolu z tego forum jechałoby po nim w prostacki sposób gdyby mu u nas nie szło tak jak teraz jadą po Alanie Urydze lub Michale Czekaju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie ma co porównywać Nalepy z Czekajem. To było widać od początku że z niego coś może być a Czekaj to cóż ... może gdyby nie te kontuzje ? Co jak co ale Czekajowi skończy się kontrakt z Wisłą to wg. mnie ciężko będzie miał znaleźć klub nawet w I lidze.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kazimierz Moskal miał ofertę z Sandecji. Nie skorzystał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Może faktycznie piłkarz, żeby grać zajebiście, musi się fajnie wkomponować w taktykę, nawet w takiej ogórkowej lidze jak nasza. Nalepa grał syfiasto, poszedł na Węgry i czesze eleganko, to samo Stępiński (choć tu powód jest znany, na siłę robienie skrzydłowego z napastnika).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nalepa wg mnie miał ogromne możliwości, ale został u nas spalony przez Smudę. Pogrążyła go sromotna porażka z Legią, gdzie w parze z Urygą dali czadu w obronie. A że mu się kończył kontrakt to został koniem ofiarnym fatalnej wiosny całej zespołu. Do dziś żałuje jego odejścia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na mnie sprawiał wrażenie goscia o zwrotnosci wozu z węglem
i szybkosci starej chabety ciagnacej ten woz Przy Glowackim, Guzmicsie i Sadloku nie wstalby z lawki przez 1,5 sezonu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
do usuniecia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lepiej puknac w jajco niz skorzystac z oferty tej zydowskiej kvrewki.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
http://sportowymagazyn.pl/o-przeszlo...rzem-moskalem/
Poczytajcie, co miał do powiedzenia Pan Kazimierz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A prawda była taka, że za drogi - o ile pamięć mnie nie myli ~1 mln euro wykupu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|