|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Smuda nie byłby sobą, gdyby nie zrobił z siebie ofiary. Kadra też grała przecież świetnie. Regensburg poleciał, bo go nie słuchali. Itd.
Debil. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Nigdy więcej Smudy w Wiśle.
Zresztą wydaje mi się, że to już jest jego koniec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
eee, Smuda na pewno jeszcze jakąś posadkę przytuli. Spokojnie w ciągu roku znajdzie robotę w ekstraklasie albo, co wydaje mi się bardziej prawdopodobne, w jakimś dzikim kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ryszard Niemiec podał info, że Moskal zrzekł się wszelakiej kasy z tytułu zerwania umowy. Nie wiem, na ile wiarygodne.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Konkurencyjny portal wislacki tez o tym informowal na twitterze. W sumie mnie to nie dziwi. Wiadomo nie od dzis, ze Moskal to czlowiek z klasa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pokazał, że jest Wiślakiem i chociażby za to należy się mu szacunek. Mam nadzieję, że w przyszłości Kaziu będzie pełnił w klubie jeszcze jakąś rolę (asystent?). Bo on po prostu Wisłę kocha.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dyzma
![]() ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Daję linka do całego artykułu, bo naprawdę śmiesznie jest dopiero gdy czyta się przypisy na bieżąco
http://weszlo.com/2015/12/07/smuda-m...elniamy-mu-cv/ |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
http://ligowiec.net/news/70059-patry...mikolajem.html
Mam nadzieje, że Mały zagra jeszcze w Wiśle, bo to dobry chłopak jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Ze gdzie ma zagrac? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak myślałem
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Junior Diaz: Powrót do Wisły? Czemu nie...
wideo od 2:21 ogólnie można zobaczyć cały wywiad http://www.przegladsportowy.pl/pilka...648,1,458.html Jakoś dziwnie wygląda bez długich włosów ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jakaś jedna wielka farsa...cupiał&smuda niech się lepiej zajmą hodowlą jedwabników
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ooo zbawca się znalazł... Kup Wisełkę i wyprowadź do LM !!!! A jeśli nie masz takiego zamiaru to zamknij się bo głupoty gadasz, mi też wiele decyzji Cupiała się nie podoba ale doceniam co zrobił i robi dla klubu... zobaczymy jego następny krok. Jego kasa,jego klub może robić co tylko mu się podoba !!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
cssssooooooo?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Nasz Bodziu to też dziecko we mgle Zatem twój przytyk mocno z dupy.
Będąc właścicielem klubu przez ponad 15 lat nie stworzył żadnych zdrowych fundamentów. Nawet porządna baza treningowa powstała dopiero niedawno i to jeszcze za gminne pieniądze. Jak zgłosił się do niego szef foodcare'u parę lat temu to nie chciał oddać klubu w całości..a teraz ma problem żeby znaleźć kupca.
Ostatnio edytowane przez Babba : 17.12.2015 o godz. 20:46.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie twierdzilem, ze oni mieli. Ty piszesz jakbys miał. Jak zgaduje po odpowiedzi jednak ni ebylem właścicielem kluby na poziomie Eklasy lub I ligi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smuda bucu ucz się od najlepszych
![]() No tak pewnie Smuda i 40 baniek by nie podarował co ja piszę ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli Mourinho jest wolny.......
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
O ja pierdu, żeby tylko Stępiński nie zabrał miejsca Korzymowi
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
dziś o 15.30 Hannover-Bayern,
Marcelo vs Lewy |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pomagajmy razem z Kubą
W czerwcu mijającego roku rozpoczęła działalność Fundacja "LUDZKI GEST", której głównym fundatorem jest Jakub Błaszczykowski. Zamysłem Kuby jak i Małgorzaty Domagalik (prezes Fundacji) jest działanie na rzecz dzieci i młodych ludzi, potrzebujących pomocy. http://kubablaszczykowski.pl/aktualn...uz-dziala/5762 Kuba wielokrotnie wyciągał "pomocną dłoń" w kierunku najbardziej pokrzywdzonych przez los. My, fani Wisły, również możemy wesprzeć byłego i przyszłego gracza Białej Gwiazdy w jego szczytnych inicjatywach. Wszystkich fanów Białej Gwiazdy zapraszamy gorąco do nabycia kalendarza "CEGIEŁKI" Fundacji "Ludzki gest" na rok 2016 z autografem Kuby. Koszt "kalendarza cegiełki" to 50 PLN, a kalendarz można nabyć w następujący sposób: - na konto Fundacji 43 1750 0012 0000 0000 2862 7424 przelać kwotę 50 PLN - w tytule przelewu wpisać: Kalendarz 2016 + adres do wysyłki Kuba z góry dziękuje wszystkim, którzy zechcą wesprzeć jego działania. ![]() Cytat:
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|