|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wymień mecze, w których Kazek był bezradny, przeciwnik nas zdominował a Kazek i piłkarze nie wiedzieli co robić. Ja też nie robię z Moskala człowieka bez skazy, ale w kluczowych sytuacjach nie Kazek kopie piłkę... On ma wymyślić sposób grania taki, który pozwoli na stwarzanie sytuacji. Było z tym źle? Mogę się przyczepić do stałych fragmentów, niektórych wyborów personalnych i tyle.
edit. nie ma sensu zresztą ciągnąć w kółko tej samej dyskusji - tym bardziej, że to wątek o nowym trenerze.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 23.12.2015 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja .......e. Kogo oni ....a wzieli?!
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Moja pierwsza reakcja po zobaczeniu informacji ze to on ma zostać trenerem był wielki szok i niedowierzanie.No bo jak można wytłumaczyć zatrudnienia trenera który trenuje drugi rok dopiero i to stopniowo pogrążajac Śląsk coraz gorsza pozycja w tabeli.
W tym sezonie kiedy oglądałem mecze Śląska były one tak fatalne że nawet szkoda gadać mimo tego że Śląsk jest strasznie źle zarządzany to tak bezpłciowego futbolu nie gra żaden inny zespół w ekstraklasie po prostu nie da się tego oglądać. Co nie znaczy że nie będę wspierał Pawłowskiego bo to jest sympatyczny człowiek i liczę że mu się uda choć nie wierzę w jego umiejętności i również nie mam pojęcia czemu akurat on ma poukładać ten zespół no ale cóż... Powodzenia |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Natomiast na ten moment Pawłowski powinien otrzymać od nas wsparcie i jakiś kredyt zaufania, bo jakby nie bardzo jest inne wyjście. Napisałbym to o każdym innym trenerze; Kulawiku czy Broosie. Może z wyjątkiem Smudy. W tym wszystkim najbardziej mnie tylko przeraża kontrakt na 18 miesięcy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jaka to różnica czy trenerem został Pawłowski czy inny Czesiek?
dopóki nie będzie realnych wzmocnień i pensji wypłacanych na czas to w Wiśle będzie coraz gorzej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytam ze Pawlowski potrzrbuje 2 moze 3 transferow....
Rozumiem ze zna stany liczebne zawodnikow oraz ich wysokie umiejetnosci... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jeśli to będzie 2-3 naprawdę dobrych zawodników to w zupełności wystarczy (razem z Drzazgą to będzie 3-4 nowych zawodników)
Jeśli nikt nie odejdzie.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Każdy kto ma aspiracje, w pierwszym składzie takie "talenty" jak Jankowski, Uryga, Boguski, Cywka i Crivelaro, a na ławce nieodkryte talenty w rodzaju Kujawy czy Buchalika jest - delikatnie mówiąc - mało rozgarnięty. I tutaj fialo ma rację.
Wesołych Świąt
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.12.2015 o godz. 00:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2011
Offline |
|
|
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...dalu-sprzed-30 dobry artykuł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Tak, świetny artykuł. Nie ma co. Dla warszawki. Widzę, że boli ich dupa. Wklejanie tego czegoś tutaj, to według mnie skrajny debilizm.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że wszyscy krytycy Moskala, którzy byli ucieszeni jego zwolnieniem, są w 7 niebie, wszak zmieniliśmy trenera, za którego zespołu nie dało się oglądać, na kogoś z wizją i polotem, a którego poprzednia drużyna grała efektownie i efektywnie...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wesoły Romek, czemu debilizm? Bo ciężko się przyznać do prawdy? Trudno, było minęło. Pokaż mi klub w Polsce, który nie ustawiał meczów. Chodzi tu bardziej i relacje nowego trenera z Kapką, a nie korupcję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zmiana dla zmiany, bo trzeba było pogrozić palcem po przegranych derbach. Sensu w tym nie widzę, a sam Pawłowski nie zwiastuje wzmocnień czy inwestycji w rozwój klubu.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Przemyślałem na spokojnie tą nominację Pawłowskiego i jednak uważam że jest to dobry wybór. Zarówno pod względem "urody gry" jak i skuteczności jego Śląsk prezentował się lepiej niż drużyna Smudy czy Moskala.
Jeśli faktycznie dojdzie tych 4 piłkarzy prezentujących solidny poziom to spadek nam nie grozi a i myślę że do 8 powinniśmy się wcisnąć. Tak jak pisało kilku kolegów (fialo) w naszej sytuacji jakości piłkarzy musimy patrzeć realnie na nasze możliwości i cele. Tak czy inaczej nie będzie źle ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zupełnie obojętnie przyjąłem nominację Pawłowskiego. Jeśli już jest polski trener, to wiadomo że spod jednej sztancy wylazł. Czy to Probierz, Moskal, czy Pawłowski to wsio ryba. Jakieś tam niuanse są, typu że jeden biega jak poparzony przy linii, a drugi stoi jakby mu nogi gangsterzy z mafii zalali betonem.
Pawłowski ma tę przewagę nad np. Skorżą, że Wisły jeszcze nie skompromitował ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Pietre, chodzi mi o to, że wklejasz tutaj jakąś twórczość kibica żydów. Mamy nowego trenera, chcemy na siłę szukać sensacji? Pomagamy obrzucać nasz klub gównem?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ok, poczekam jak zobaczę Twój wpis prześmiewczy na temat Kapki, to Cię skontruje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ochłonąłem po nominacji Pawłowskiego i jakby nie było musimy dać mu szanse...
początek w Śląsku miał bardzo udany... został nawet trenerem 2014 roku... ostatnie jego wyniki to mimo wszystko dramat... Tak czy siak czas pokaże jaka była to zmiana... Wg mnie jest to klasyczna zmiana dla zmiany... cały czas uważam, że Moskal nie miał piłkarzy do gry a i tak osiagał z nimi całkiem niezłe wyniki... brakowało napastnika, który strzelał by bramki... Pawłowskiemu nie zazdroszczę bo kadrę może mieć jeszcze słabszą od Moskala... jeśli sprzedadzą Cierzniaka i w bramce będzie grał Buchalik to będzie dramat... a jeszcze dorzucimy Czekaja na środek obrony i witamy się z pierwszą ligą... Jesli w bramce grałby Buchalik a na obronie Czekaj to uznam za cud utrzymanie... eh co za czasy:( |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ja tez juz na chlodo musze przyznac ze to wcale nie taka zla opcja. Krzykacz jakiego czesc forumowiczow chciala Rumak... to Probierz w wersji 2.0 .A co Probierz zrobil Wisle?...nic. Samym krzyczeniem nic sie nie zrobi. Pawlowiski pewnie szybko zlapie konktakt z druyzyna,bo jego chyba nie da sie nie lubic,a wtedy to moze jakos zatrybi. Oczyswiscie licze na powrot do formy Brozka ,Gerreira i Sarkiego.a wtedy juz mozna bedzie na czyms oprzec akcje ofensywne. Jak na poczatku bylem wrecz załamany,tak teraz dochodze do wniosku ze to taki najgorszy wybor nie był. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tadzio Pawłowski to idealny kandydat.
Kapce nie podskoczy, bo wiadomo. Smudzie nie podskoczy, bo ten już go na schodach widział. Duninowi nie podskoczy, zresztą słup się obchodzi a nie podskakuje. Cupiałowi... lub każdemu innemu przyszłemu właścicielowi - wiadomo. Kibice będą psioczyć ale drastycznej akcji przeciw niemu nie zrobią, bo ze Śląska. Co innego Rumak, po nim mogłyby być jazdy. Zapewne tani. Albo bardzo tani. A nie wykluczone, że zdoła klub utrzymać w ekstraklasie a może nawet wykręcić coś powyżej ósmego miejsca, mimo braku wzmocnień (nie chodzi o to, że nikt nie przyjdzie, tylko, ze nie będzie wzmocnień). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Przekmnęło przede mną szybsze niż pendolino TGV. 4 transfery.... Cztery transfery.... Czy ja tego gdzieś już nie słyszałem?... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wywiad z Pawłowskim
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...dowiskowo.html a link co podalem juz byl tu wiec skasowałem
Ostatnio edytowane przez bódyń : 24.12.2015 o godz. 10:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobry jest. Wygaduje kocopoły, że chce wygrać wszystkie mecze, bo tak mu powiedział BC. BC też dalej buja w obłokach widze.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Cytat:
@edit Czyli tak naprawdę to co słyszeliśmy rok, dwa, trzy lata temu... Pieniędzy nie ma, zawodnicy z kartą, sytuacja klubu trudna, długi, trzeba poczekać będzie lepiej, blablabla. I dam sobie rękę uciąć, że konferencja prasowa zarządu będzie wyglądała jak kopia konferencji RG sprzed roku czyli 0 konkretów i dyplomatyczne, wymijające odpowiedzi na każde konkretne pytanie np. o sponsora... @edit2 Zastanawia mnie tylko ile to jeszcze będzie trwało i kiedy w końcu Cupiał odejdzie (bo w to, że zainwestuje ponownie chyba nawet najwięksi optymiści nie wierzą, tak samo jak i w sprzedaż klubu z 100mln długiem wewnętrznym), no chyba, że zamienił się teraz w kogoś pokroju Sylwestra Cacka (nomen omen to co wygaduje teraz Pawłowski brzmi jota w jotę jak Stawowy, który zapewniał, że jego celem jest awans do LM w czasach kiedy Widzew znajdował się na dole tabeli 1 ligi, jak to się skończyło pół roku później wszyscy wiemy).
Ostatnio edytowane przez Stelio : 24.12.2015 o godz. 12:44.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|