The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy?
TAK 92 22,44%
NIE 318 77,56%
Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2015, 18:09
Przychodzę do domu a tu taka niemiła niespodzianka. Nie mam nic do Pawłowskiego, co więcej wydaje się miłym facetem ale trenerem jest naprawdę słabym. Widzę, że w klubie dalej amatorka. Jeżeli nie stać nas na kogoś lepszego od Kazia to po serii 4 porażek za Broniszewskiego trzeba było ponownie przywrócić Moskala bo za jego kadencji szło nam nieźle biorąc pod uwagę kadrę.
Pawłowski jeszcze pracy nie zaczął ale ja już przewiduję, że zostanie zwolniony przed czasem, wspomnicie moje słowa. Spłacimy Smude i będziemy mieć do spłacenia Pawłowskiego, czy Cupiał jest aż tak ślepy?

Jeszcze jedno. Przez tą decyzję widać, że dalej będziemy się tułać w okolicach środka tabeli bo na więcej nas nie stać. O ile oczywiście nie polecimy w tym sezonie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów