|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Konkrety co dla zwykłego Polaka? Co dla Polakow bogatszych a co dla biedniejszych? Co dla ważnych i ważniejszych? Co dla zwykłego pracownika a co dla człowieka prowadzącego dzialanosc? Co dla robola a co dla urzędnika? Co dla dziecka a co dla emeryta? Co dla zdrowego a co dla chorego? To caly czas nie sa konkrety ze nie Tuska czy Komora... W Pis spokojnie zaraz znajda się odpowiednik ludzi z PO... Wiec piszmy o konkretach które będą zauważalne dla zwykłych ludzi... I ostania sprawa Co to znaczy ta lepsza zmiana? |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak dla Ciebie powyższe punkty to nie konkrety i nie rozumiesz co znaczy wyjaśnienie afer przez które Skarb Państwa stracił setki milionów to idź już lepiej na tą demonstrację. Pamiętaj tylko żeby krzyczeć o OFE i podniesieniu wieku emerytalnego - chyba zapomniałeś krzyczeć kilka lat temu. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ktoś wie kiedy to zapowiadane przez Macierewicza ujawnienie zastrzeżonego zbioru dokumentów wojskowych służb specjalnych PRL?
Obawiam się, że Macierewicz zamiast ujawnić to tylko zapowiedział, że ujawni żeby zobaczyć co główni zainteresowani przyjdą mu zaproponować w zamian za ich oszczędzenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Przychodzi dobry, bogaty wujaszek PiS i zaraz ma wyciągnąć z kieszeni: dla Polaków bogatszych dla biedniejszych dla ważnych i ważniejszych dla zwykłego pracownika, dla człowieka prowadzącego działalność dla robola, dla urzędnika dla dziecka, dla emeryta dla zdrowego, dla chorego Komunistyczna mentalność - żądamy, żądamy, żądamy.... A mnie wystarczy, że od władzy i decyzji będą odsunięci wszyscy, którzy mieli tylko w głowie swój własny interes kosztem narodu, interes sąsiadów i unijnych decydentów kosztem Polaków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
|
Cytat:
I dalej daję pod rozwagę mój pomysł. Załóż sobie ankietę, zobaczysz, że w....iasz 3/4 tego forum. Masz miano oszołoma PiSowskiego i zwykłego trolla. Najlepsze jest to, że teraz kiedy PiS ma prawie pełnie władzy (nie ma większości konstytucyjnej) to ty zamiast się cieszyć i lać na debili to jeszcze bardziej szczekasz. To tylko może potwierdzać moje przypuszczenia z przeszłości, że jesteś tu właśnie po to żeby ludziom zohydzać PiS. Takie forumowe wcielenie Hadacza. Cytat:
W każdym innym wypadku to normalny człowiek zapracuje na swój byt i będzie mógł sam swoje życie układać. A rząd jest od tego żeby taki Kowalski po pracy mógł obejrzeć polską telewizję a nie niemiecką, kupić polską gazetę a nie niemiecką, zrobić zakupy w polskim sklepie a nie niemieckim itd. I nie skaml już bo PiS rządzi od października a ty już płaczesz od dwóch miesięcy, że świat się wali a PiS nic nie robi. Żeby gruntownie coś zmienić to trzeba czasu także najpierw niech ten czas dostaną (chociaż oni pomysłu na problem ZUSu czy służby zdrowia to raczej nie mają). Jak się skończy w Polsce frajerstwo, złodziejstwo na wielką skalę, nieuczciwość (to ogólnik ale wiadomo o co chodzi - Staruch, Maciek, antykomor vs zegarek Nowaka, Amber Gold itp), wmawianie sobie, że jesteśmy zaściankiem i nieudacznikami, zacznie się miłość do polskich barw, symboli narodowych to już będzie to "lepsza zmiana". Nie od razu Kraków zbudowano. W sytuacji w jakiej jesteśmy rządy PiSu to może być taki malutki kroczek ku lepszej przyszłości i rozwiązaniu poważniejszych problemów. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Jaroo1" ale twoja twórczość to jest ciągłe .......enie głupot i obrażanie wszystkich"
Ostatni raz ci odpowiadam ,przymknij jadaczkę,pouczaj rodzinę, a ode mnie won.Jak tak bardzo chcesz to zrób sobie ankiete trollu czy jesteś idiotą,kretynem czy jednym i drugim.Możesz odpowiedzieć nawet na dwa pytania.Nie pisz do mnie popłuczyno. IncognitoTSW Spokojna głowa,ujawni.Antoni nie rzuca słów na wiatr.Masz przykład z wczoraj.Tak trzeba działać żeby coś osiągnąć a nie międolić jak "prawicowi " publicyści typu warzecha czy janke.A to nie te standardy, a to w nocy , jakbym słyszał paru "prawicowców" z tego forum.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 19.12.2015 o godz. 13:24.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jaki ton hahaha
Spotkaj się wreszcie z kimkolwiek twarzą w twarz pajacyku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Moim zdaniem rząd nie powinien zajmować się takimi sprawami jak prowadzenie telewizji, produkcja prądu czy gotowanie obiadów dla ludzi. Po prostu się na tym nie zna.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niedługo się poznamy Mirek, pozdrawiam
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Do zobaczenia!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Właśnie zakończył się marsz Komitetu Obrony Dupy.Przypuszczam że 90% nie wie o co protestuje, oczywiście oficjalnie.Nieoficjalnie bronią własnej dupy co pokazuje załączony obrazek.
https://pbs.twimg.com/media/CWlymBrWcAAapQR.jpg Jeszcze szef kod w pełnej krasie https://pbs.twimg.com/media/CWl4c7hW4AAx-Or.jpg To nie moje słowa ale podpisuję się pod nimi .Nie lekceważąc szybkiego przejęcia reżimowejtv , jednak kładę akcent na ostatnie zdanie.PRZYŚPIESZENIE ![]() "Praktycznym skutkiem Operacji KOD jest uświadomienie PiS że odebranie PO/N telewizji jest najpilniejszym z zadań. I przyspieszenie"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 19.12.2015 o godz. 14:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
a czym zajmował się rząd PO-PSL jak nie opłacaniem mediów znaczy oczywiście wszystko zgodnie z prawem ponieważ instytucje rządowe i samorządowe, spółki skarbu państwa itd. płaciły za ogłoszenia i komunikaty...? http://telewizjarepublika.pl/jak-rza...ort,12446.html zwróćcie uwagę, że wyliczenia pokazują jedynie wydatki resortów a nie pokazują społek skarbu państwa czy samorządów... a mimo to kwoty są SZOKUJĄCE!!!! Ciekawe jaki były sumaryczny bilans... w latach 2008 - 2013 resorty zapłaciły gazecie wyborczej prawie 7 mln zł (SIEDEM MILIONÓW)!!!! a takiemu TVN dali 22 mln zł (dwadzieścia dwa miliony)!!!!!!!!! To jest urwa skandal... i co mamy w zamian? CHAMSKĄ propagande rodem z PRLu promującą jedno ugrupowanie... i jedną słuszną wizję Polski (wasala UE , USA i Niemiec)... Kupująca najdroższy gaz z Rosji. Czy to przypadkiem nie Sikorski mówił o lasce robionej USA? Okłamująca na każdym kroku Polaków... ot choćby w sprawie uchodźców... Pamietacie tą chamską propagande?!!! w telewizji kobiety i dzieci a faktycznie młode byki... https://www.youtube.com/watch?v=Iw3hDGbv5AM czy oni mają honor?!!! kto im za to płaci?!!!!!!!!!!!!!!!!! Dodatkowo plujący na każdym kroku na polskość... Czy przypadkiem tusk nie mówił, że polskość to nie normalność? Miłośnicy PO pytają co zrobił PIS w kilka tygodni... a zapominają co zrobiło PO przez 8 lat rządów... zapominają o wałąch na miliardy zł... PO obsadziło swoimi wszystkie instytucje... ale to oczywiście PIS jest zły... PIS sprząta po poprzednikach... aby państwo przestało istnieć tylko teoretycznie jak mawiał szef MSW Sienkiewicz... Co musiałoby spotkać miłośników PO aby przejrzeli na oczy?!!! Obstawiam ,że jak PO wyżebrze bratnią pomoc na podstawie ustawy 1066 to dalej nie bedziecie widzieli problemu? Jak można mówić ze pada deszcz gdy pluje się Polakom w twarz?!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
Dlatego dla mnie jest oczywiste, że władza powinna czuwać (nie chodzi o to żeby tworzyła media propagandowe) nad tym żeby jakieś szwabskie czy inne łapska nie kierowały rynkiem medialnym w Polsce. I to samo uważam w każdej innej podstawowej gałęzi przemysłu. Uważam, że energetyka, kopalnie, itp powinny być w rękach Państwa. Oczywiście powinny być lepiej zarządzane. Bo jak się je odda w prywatne ręce to już pozostaje tylko krok od tego żeby nagle trafiły w prywatne ręce podmiotów zagranicznych. A dla mnie Polska dla Polaków oznacza między innymi to, że to Polak powinien na swojej ziemi rządzić w tak ważnych i strategicznych sektorach gospodarki.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.12.2015 o godz. 17:21.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do usunięcia bo mi się post zdublował.
Powód: kerim troll
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.12.2015 o godz. 17:18.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałeś już mi nie odpisywać przecież, prawda? Ciebie nikt nie obraża, ciebie po prostu ludzie określają tak jak cię widzą. Gdybyś nie nie zachowywał jak pajac to by się tak do ciebie nie zwracali.
![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Przytoczysz ? czy bedziesz strzępił ozór? .Wymienisz ze 2-3 "pisowców" obrażonych przeze mnie ? dobra jednego wymień , jak nie potrafisz to zajmij sie swoimi wypocinami.Ja sie do twojego bazgrania nie wtrącam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chce mi się przez twój spam przebijać. Zobacz jak ty si e do ludzi zwracasz, komuch, urbanoplatfus itp to dla ciebie normalne określenie na nazwanie kogoś kto ma inne zdanie w jakiejś sprawie niż PiS. Jakim prawem, ch uju tak się zwracasz do Wiślaków?
Z tą ankieta mówię serio. Załóż, zobaczysz jak cię ludzie postrzegają. Niby bronisz PiSu, naprawdę jesteś taką łajzą, która dokłada małą lub większą cegiełkę do skutecznego obrzydzania PiSu. Z takimi ludźmi jak ty jest tak jak z Hadaczem. Dopóki krzyczy po "naszej" stronie to się go toleruje. Myśli się, głupi, krzykacz, pajac ale trudno, poglądy ma nasze więc trzeba zaakceptować. A jak się okazuje, że Hadacz to Hadacz to wtedy dopiero partyjni koledzy mogą powiedzieć prawdę o oszołomie. Pisałem ci kiedyś, takich jak ty się powinno wystrzegać bo robicie krecią robotę i obrzydzacie, przeszkadzacie zamiast pomagać. I nie twierdzę, że fanatyzm, skrajność jest zła, twierdzę, że oszołomstwo jest złe. Skrajnie to trzeba umieć działać bo od bycia skrajną prawicą, skrajnym narodowcem, lewakiem jest już krótka droga do zostania debilem. Tobie niestety nie udaje się działać skrajnie. Poszedłeś tą druga drogą, tak samo jak Andrzej i najwięksi krzykacze z pod krzyża. ![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jaroo1" Zobacz jak ty si e do ludzi zwracasz, komuch, urbanoplatfus
W przeciwieństwie do ciebie trollu nie owijam w bawełnę.Komuch to komuch, urbanoplatfue to urbanoplatfus.Szamba nie nazywam perfumerią.Jakieś wątpliwości do tych nazw? Jak ci sie nie chce "przebijać" to nie jątrz bo g...o znajdziesz. Co do ostatnich wynurzeń , hadacza szukaj w rodzinie , może znajdziesz. Jeszcze jedno jak to napisałeś? ch..u? No to z powrotem.Jaroo1 ty złamany c..u.Pasuje? "
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 19.12.2015 o godz. 18:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 19.12.2015 o godz. 18:36.
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Narybek KOD nie próżnuje? To żart, ale rodzicom gratulacje
https://pbs.twimg.com/media/CWmcnXmWsAANkVY.png |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdyby faktycznie dochodziło do ograniczenia demokracji w Polsce to tej demonstracji nawet by nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ustawa 1066. Tyle w temacie ograniczenia swobod demokracyjnych i wolnosci demokracji.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
![]()
WIERNOŚĆ NA WIEKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie wiedziałem, że oderwanie od koryta może być tak bolesne
![]() Z drugiej strony kilkadziesiąt tysięcy złotych miesięcznie z publicznych pieniędzy i swój program piechotą nie chodzi
Ostatnio edytowane przez heoij : 19.12.2015 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|