The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2015, 22:29
I co tu napisać... O pierwszej 8 już nie ma co marzyć niestety stało sie - walczymy o utrzymanie.Młodych nie ma za co ganic - grali tyle na ile ich stać powiem szczerze zaczynam naprawdę się bać jakoś nie wierze w nagły zryw Cupiala ewidentnie idziemy w stronę 1 ligi Kibice za doping +
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 18.12.2015, 22:38
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
I co tu napisać... O pierwszej 8 już nie ma co marzyć niestety stało sie - walczymy o utrzymanie.Młodych nie ma za co ganic - grali tyle na ile ich stać powiem szczerze zaczynam naprawdę się bać jakoś nie wierze w nagły zryw Cupiala ewidentnie idziemy w stronę 1 ligi Kibice za doping +

oczywiście że plus dla kibiców,
od 46 minuty bawią się jak Wisła przegrywa,
od 80 śpiewają o tym jak kochają swój klub,
a od 90 życzą piłkarzom wesołych świąt ...

szkoda że ani razu nie poprosili ich żeby chociaż troszkę walczyli, zapierdalali, w końcu wszystko jest ok
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.12.2015, 22:41
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post

szkoda że ani razu nie poprosili ich żeby chociaż troszkę walczyli, zapierdalali, w końcu wszystko jest ok
skończ .......ić
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.12.2015, 22:42
Panowie spokojnie,
może idziemy drogą która prowadzi Wisłę do I ligi,
ale jeszcze nie w tym sezonie,
Głowa, Cierzniak, Guzmics, Mąka, Brożek, Gurrier, Burliga czy nawet Boguski,
zrobią nam wynik że się utrzymamy, ale będziemy się szlajać w rejonach od 7-14
to nawet nie złośliwość, ale podziękowanie że oni jeszcze są, profesjonalni piłkarze,
kiedyś mogłeś wybierać takich w rezerwach, teraz ciężko do pierwszej 11

z młodych dziś? Bartosz tak jak w ostatnich meczach - elegancko, Kujawa 90min niewidoczny, KUczak udawał że coś potrafi, dwa rady do przodu fajnie kopnął Witek, Mordec miał piłę przed 16m to się machnął,

nadzieja jednak jak zwykle ta sama - nowe okienko

nie liczyłem Jovicia i Sarkiego którzy są kontuzjowani
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 18.12.2015, 22:51
Z młodych niestety dziś tylko Bartosz, reszta do przemilczenia - Kujawa pokazał idealny dyskretny występ, Kuczak doskonały przykład jak nie należy grać na skrzydle. Największy szacun dla Burligi - gra z urazem a zapiedala cały mecz, od obrony do ataku. Głowa - chłopie, nie odchodź, bo jak ty pójdziesz to będzie pograne na amen. Cierzniak na swoim wysokim poziomie. Crivellaro i Popović - dno ....a, dno. Broniłem ich jak się dało, ale dziś sami strzelili sobie w kolano.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.12.2015, 22:52
Może nie spadniemy, ale w cuda okna transferowego to ja nie wierzę...
What's new?

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.12.2015, 22:52

Akurat wyjątkowo musiałem oglądać w TV... i słyszałem przynajmniej 3 razy "Wisła grać k.m"; "więcej ambicji" itp.

Więc powtórzę za kolegą wyżej - skończ .......ić.

Swoją drogą, moim zdaniem czego jak czego ale ambicji to im odmówić nie można. Oni po prostu nie potrafią grać. Takie czasy.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.12.2015, 22:54
Cupiał to jednak słaby trener. Źle ocenił potencjał drużyny i od kiedy wziął się za ratowanie rundy to zaliczył 4 porażki.
Niech się teraz sam zwolni.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 18.12.2015, 23:01
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Akurat wyjątkowo musiałem oglądać w TV... i słyszałem przynajmniej 3 razy "Wisła grać k.m"; "więcej ambicji" itp.

Swoją drogą, moim zdaniem czego jak czego ale ambicji to im odmówić nie można. Oni po prostu nie potrafią grać. Takie czasy.
Gdybyś oglądał ten mecz na stadionie przyznałbyś krytykującemu rację. Niestety ale poziom na boisku i na trybunach jest taki sam.
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 18.12.2015, 23:02
Młodych to nawet nie będe oceniał. Czemu nie grał Marszalik? Popovic to jest jakis kabaret, co tak słaby piłkarz robi we Wiśle? Następny Crivellaro, śmiechu warte!!!
Po wyleczeniu kontuzji powinniśmy sie utrzymać. Powtórzenie 6 miejsca z przed roku bedzie mega sukcesem. Max daje 7 miejsce!!!!!!! Popovic, Crivellaro out!!
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Stary 18.12.2015, 23:04
GonzoNS co ty do mnie piszesz? Tak jak koledzy wyżej napisali skoncz ....ic

Jedyny plus z tych ostatnich naszych wojaży to młody Bartosz marne pocieszenie ale zawsze coś .

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Stary 18.12.2015, 23:07

również wyjątkowo oglądałem mecz w tv,

jakoś w Poznaniu czy w Warszawie nie .......ą się z gwiazdeczkami, tylko potrafią im wygarnąć po meczu co trzeba, u nas najlepiej zagłaskajmy ich, co do niektórych zgodze się ze nie potrafią grać, ale MINIMUM ambicji wymagać by można,
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Stary 18.12.2015, 23:09
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
GonzoNS co ty do mnie piszesz? Tak jak koledzy wyżej napisali skoncz ....ic

Jedyny plus z tych ostatnich naszych wojaży to młody Bartosz marne pocieszenie ale zawsze coś .
to już Ci mówie o czym pisze,

doping z sąsiadką (nie napisze nazwy klubu bo zostane zwyzywany na tym forum ), gdzie wpierdalamy, a kibice "bawią się kiedy Wisła przegrywa" ...
...
...
...
dla jednych taka sytuacja to kibice na plus,
dla mnie żal ...

Każdy ma swoje zdanie

A zapomniałem jeszcze o super dopingu na poczatku meczu:

PATRYK MAŁECKI .................................................. ......................... naprawde brawo
Powód: Patryk Małecki
Ostatnio edytowane przez GonzoNS : 18.12.2015 o godz. 23:12.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.12.2015, 23:10
I czym się ta ambicja ma objawiać? Mają jeździć na wślizgu do każdej piłki? W 20 minucie byśmy grali w 8ke.
Czym jest ta Wasza mityczna ambicja. Zawsze jak przegrają - brak ambicji. Brakiem ambicji jest to, że Krzywejajo przyjmuje piłkę na 10 metrów, albo to, że Alan ma kwadratowy łeb i zawsze strzela kantem? A może to, że Popovic podaje piłkę do przeciwnika albo doskonale wykonuje stałe fragmenty. Nie - to nie jest brak ambicji, to jest brak umiejętności.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.12.2015, 23:12
Krótkie podsumowanie...
52 min i walka Popovica o pilke..
Dziekuje ale takich kopaczy to ja .......e...

I tyle wystarczy....
Odpowiedz cytując
Wiślak709
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.12.2015, 23:14
Parafrazując - "oglądając ostatnie mecze Wisły było mi smutno, płakałem."
W zasadzie nie tylko ostatnie...
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Popovic to ogór!!!
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Kogo mieli opierdalac ? Kuczaka Witka Kujawe czy może Bartosza ? Zrozumcie oni więcej z siebie nie wydusza przykre ale prawdziwe

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 18.12.2015, 23:18
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Młodych to nawet nie będe oceniał. Czemu nie grał Marszalik? Popovic to jest jakis kabaret, co tak słaby piłkarz robi we Wiśle? Następny Crivellaro, śmiechu warte!!!
Po wyleczeniu kontuzji powinniśmy sie utrzymać. Powtórzenie 6 miejsca z przed roku bedzie mega sukcesem. Max daje 7 miejsce!!!!!!! Popovic, Crivellaro out!!
Ale jak 7 miejsce z grupy spadkowej?

z TT:
@MateuszMiga
Arkadiusz Glowacki: tak, jestesmy mocno zagrozeni spadkiem
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Stary 18.12.2015, 23:19
Nie mieli opierdalać młodych który się dopiero ogrywali, mieli opierdalać tych, którzy nie wstawią nogi przy jakiejkolwiek stykowej sytuacji, a zarabiają (za to co udają na murawie) o wiele większe pieniądze niż większość tego forum.

pozatym jak wspomniałem, jeśli życzenie gwiazdeczkom wesołych świąt w trakcie meczu (gdy wpierdalamy)
czy zabawa od 45 minuty,
czy też skandowanie najwierniejszego naszego piłkarza ostatnich dekad (szkoda ze występuje w drugim zespole) na początku meczu

uważasz za doping na plus .... twoje zdanie, ja uważam inaczej
Odpowiedz cytując
MWK
Member

Od: 03.2007

Stary 18.12.2015, 23:20
I czym się ta ambicja ma objawiać? Mają jeździć na wślizgu do każdej piłki? W 20 minucie byśmy grali w 8ke.
Czym jest ta Wasza mityczna ambicja. Zawsze jak przegrają - brak ambicji. Brakiem ambicji jest to, że Krzywejajo przyjmuje piłkę na 10 metrów, albo to, że Alan ma kwadratowy łeb i zawsze strzela kantem? A może to, że Popovic podaje piłkę do przeciwnika albo doskonale wykonuje stałe fragmenty. Nie - to nie jest brak ambicji, to jest brak umiejętności.
Brawo!! Ale nie kopmy się z chłopakami, co sport widzieli tylko na komputerze. Chodźmy na piwo.
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Stary 18.12.2015, 23:25
Z tego przygnębienia już nie wiem co pisze sory nie chodziło mi o mlodych . Crivellaro i tak by pewnie nie rozumiał :/ a mnie się podobalo jak pod koniec jechali "i na dobre i na zle"
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 18.12.2015 o godz. 23:27.

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Festence
Senior Member

Od: 04.2012

Stary 18.12.2015, 23:31
Z Bartosza będą ludzie.

Ciężko sobie wyobrazić Wisłę bez Głowy i Cierzniaka. Jednemu kończy się kariera, drugiemu kontrakt. Strach pomyśleć..
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.12.2015, 23:34
Dzisiejszy mecz i nasza sytuacja jest idealnym podsumowaniem rządów Cupiała.
Gdy miał kasę kupił wiele sukcesów, ale zbudować nie potrafił nic.

Kłania się fobia dotycząca szkolenia młodzieży.
Kłania się cały tłumek piłkarzy co maja plac, bo tak.
Kłania się szemrany dyrektor sportowy.
Zwalniamy trenera a kto beknie za zatrudnienie takiego drewna jak Crive...
Gaszyński ? Wolne żarty. Jest przecież pion sportowy, w którym nie wiadomo kto jest i za co tak właściwie odpowiada.

Bez wzmocnień i to solidnych lecimy do pierwszej ligi, a przynajmniej jesteśmy podstawowym obecnie kandydatem.
Tylko kto ma te wzmocnienia przeprowadzić. Ci co ściągnęli tu Crive... ?

W owe mityczne nowe rozdanie nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. Projekcja marzeń Cupiała. Co rok taka bajeczka leci i co rok jest coraz gorzej.

Spełniły się marzenia Patryka o tych 5 tysiącach co zawsze i w każdej sytuacji. Mógł się z ławy delektować do woli.

Co chcecie od dopingu. Był taki sam przeciętny jak mecz temu, miesiąc temu i rok temu. Szarość.

Wesołych Świąt.
Odpowiedz cytując
FLI
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.12.2015, 23:44
Obraz nędzy i rozpaczy, musiało to nastąpić po prostu musiało i właśnie się stało. Nie jesteśmy Legią gdzie tam władza piłkarska nie pozwoli żeby klub tak sie stoczył. Z całym szacunkiem ale B.C. jak sypał kasą to się było na szczycie, przeczytajcie książkę o Wiśłe, ktos tam mówił że wywrócili rynek transferowy i zasypali polski football pieniędzmi. Tyle. Polityki w tym nie było żadnej, szef zbyt impulsowy, można by powiedzieć Pan i władca. Nie ujmuje zasług, może i kibicem nawet jest ale...

Teraz wyjdzie z Nas (kibiców) co to jest WIERNOŚĆ bo łatwo jest być dumnym gdy wszystko idzie dobrze...

Czy wygrywasz czy nie..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.12.2015, 23:53
Jak Moskal prosil o napastnika to kazano mu grac tym co ma.Juz wtedy czulem za to sie odbije brzydką czkawką.

Dzis "zarząd" mogl usiasc wygodnie,i delektować sie swoim dziełem.Owocem swojej "pracy".
A W koncu jedynego winowajcy, Kazimierza Moskala juz nie ma.

Dla mnie ten mecz to bylo podsumowowanie calj tej prowizorki,calego bajzlu ,calej fuszerki jaka mamy w klubie od 3 lat.

Zniszczyliiscie ten klub i praktycznie nie ma juz nic na czym by mozna oprzec budowe czegos nowego.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 19.12.2015, 00:17
Mówienie, że młodzi zagrali chujowo jest nie na miejscu. Dlaczego ? A no dlatego, że ok przegrali ale chłopaki walczyli. Ja tez jestem za tym, żeby dawać młodym grać. Nie tak jak dzisiaj, tylko jeden, dwóch na mecz żeby się ograło i coś z tego może będzie. Dzisiaj zmusiła nas do tego sytuacja. Trzeba się modlić o jakieś wzmocnienia ale naprawdę wzmocnienia bo będzie mega ciężko. Koniec tygodnia się zbliża a tu ani jednej dobrej potwierdzonej informacji. No dobra jakiś tam "Sponsor" się pojawił ale to za mało. Czekam aż piłkarze faktycznie dostaną swoje pensje i coś MOŻE ruszy do przodu. Nie powiem, ze się nie jarałem jak co chwile na fb czy na forum czytałem info, że coś się zmieni. I aż człowiek żałuje, że nie pojechał inną trasą a tylko autostradą. Wstąpił bym do jakiego sklepu po coś co pomaga zapomnieć na kilka godzin :(
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.12.2015, 00:24
Hej, w protokole meczowym był wpisany taki piłkarz Civellaro. Nie wiecie czy on w ogóle wyszedł na boisko?
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 19.12.2015, 00:31
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Hej, w protokole meczowym był wpisany taki piłkarz Civellaro. Nie wiecie czy on w ogóle wyszedł na boisko?
To tacy zawodnicy są u nas ? A ten, no jak on się nazywa ? A no tak. Krzywejajo. Był dzisiaj na boisku. Przynajmniej "Krzyczeliśmy" jego nazwisko podczas prezentacji składu. A później to chyba graliśmy w 10 ale nie jestem pewien
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 19.12.2015, 01:42

A zapomniałem jeszcze o super dopingu na poczatku meczu:

PATRYK MAŁECKI .................................................. ......................... naprawde brawo
Lepiej śpiewać Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów