|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...ony_11949.html
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Juz nie ........ W zdaniu o tym nie ma mowy.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Bross był w Krk... podobno miał przedstawić wizję na rozwój klubu itp, tylko ostatnio był asystentem w Katarze czy gdzieś... mnie to nie przekonuje....
PS. Słyszałem o sponsorze na koszulki... wie ktoś może coś wiecej? A i ze Gaszynskiego mamy pożegnać....
Ostatnio edytowane przez maTS : 16.12.2015 o godz. 18:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ForumWisla: Tak na lepszy wieczór... Ponoć słynna ciężarówka zawróciła i może coś dla nas mieć...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Coca Cola jako sponsor na koszulki.... tak to odczytuje ale to na razie tylko plotki
![]() Poczekajmy spokojnie do końca tygodnia, wówczas ma wiele się ,,PODOBNO" wyjaśnić |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Powtórka z roku ubiegłego...oczywiścir chciałbym się mylić.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 16.12.2015 o godz. 22:50.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Gorzej być nie może każdy widzi co jest grane, dokąd zmierzamy... I Cupiał też przejrzał !!! Zawodników nie ma,długi... Musi być lepiej. Będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
bedzie tylko lekka kosmetyka, zamiatanie brudow pod dywan i obiecanki jak Gaszynski rok temu , tzw standard od kilku lat ....nie zapominajcie o UFA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie panikujcie... Lechia bogata a coś wykryli... najwyżej upomnienie albo każą spłacić w terminie. Nie siejcie fermentu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ciekawa sytuacja ponieważ podczas sezonu z klubu sciagnieto nadzor finansowy który tyczyl się starszych spraw i ich regulowania,ktore zostały w terminie wlasnie uregulowane...
Ciekawe czego to się może akurat tyczyc? inna sprawa jest to ze ciekawe ile w tym prawdy ze Gaszynski leci? A ile jest prawdy w tym ze smuda ma być blisko Cupiala? |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
w pierwszy bardzo dużo prawdy a w drugim bardzo mało prawdy ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli faktycznie Gaszyński po roku poleci, to trudno się spodziewać, żeby ktoś poważny zgodził się objąć stanowisko Prezesa Zarządu Cupiałowej Wisły.
Facet odszedł z poważnej korporacji, musiał mieć od BC jakieś gwarancje i nie mówię tutaj o odprawie. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Chyba nie rozumiesz o co chodzi. Właśnie mieli spłacić, zobowiażali się i niespłacili. Obietnica spłaty już nic nie wazna, trzeba wyłożyć kasę, Tylko skąd niby ? Jest b. źle...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja nie mam takich wiadomości . Jeszcze na koniec -nikt na siłę nie kazał mu odchodzić z poważnej korporacji. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
pisałem o tym nie dotrzymane obietnice tylko tym razem nie Cupiała tylko Cupiałowi ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was kiedyś pracował w firmie mającej długi bądź problemy z płynnością?
Może inaczej bo pracowaliście na pewno Czy ktoś pełnił jakaś funkcję kierowniczą w takiej firmie? Jeżeli tak to na pewno wie, ze większość czasu pochłania odpowiadanie na pytania "kiedy to zapłacicie", tłumaczenie pracownikom że pieniądze niedługo, negocjowanie spłaty w ratach, pisma do ZUS o umorzenia, negocjowanie wcześniejszych zapłat za przyszłe kontrakty, szukanie innych żródeł finansowania. Powiem, Wam że realizacja założonych celów "góry" wtedy jest sprawą trzeciorzędną .... Ale co będę Wam mówił skoro tutaj sami eksperci |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
hehe Pero dokładnie.
A co do koszulek, słyszałem o powrocie Tyskiego. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Oczywiście że nie wiem ani tego co obiecał Cupiał Gaszyńskiemu ani też do czego zobowiązał się Gaszyński wobec Cupiała.
Ale jedno wiadomo na pewno: Gaszyński przyszedł do klubu, który był w tragicznej sytuacji finansowej i niewiele lepszej organizacyjnej. Wiele trupów w szafach, a te mają to do siebie, że ani BC ani RG nie widzieli o wszystkich. W takiej sytuacji 12 miesięcy to nie jest długi czas, proces wyprowadzania Wisły na prostą to proces kilkuletni. Z mojego punktu widzenia wiele spraw się polepszyło, chociażby możliwość kupowania biletów przez internet. I nie chodzi tutaj tylko o komfort, bo w moim przypadku jest to możliwość pomocy dla klubu - kupuję bilet dla siebie i dzieciaków, na samym meczu mam okazję być niestety rzadko. Ale powtarzam - patrząc na doświadczenie RG w poważnym biznesie nie wierzę, że obiecał Cupiałowi bajki. To raczej Cupiał naobiecywał Gaszyńskiemu, a w międzyczasie wyszła sprawa z konsolidacją kredytów dla Telefoniki, która zmieniła znacząco sytuację. Dlatego podtrzymuje moje zdanie - wywalenie RG to sygnał, że Wisła nie jest poważnym klubem, z wizją. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Tych kolejnych zmian, roszad, tupań nogą BC to już powoli szkoda komentować bo tak naprawdę nic to nie zmienia, szkoda tylko że gość nic nie uczy się na swoich błędach. Kolejna sprawa do podkręcanie gawiedzi przed kolejną rundą kto to ma nie przyjść i co się nie stanie, odkręcanie kurków etc. a tak naprawdę z każdą rundą jest coraz gorzej od kilku lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To niech sprzeda za rozsądną cenne tylko już bez żadnych długów....chętni na pewno się znajdą
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tutaj masz to samo... http://futbolplus.pl/kraj/item/4764-...oradca-cupiala Skopiowali tekst i trochę zmienili .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
czytam i nie wierze...
szkoda że wszystko tak szybko się zmienia ale czy na lepsze ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ktoś wczoraj pisał że nie prawda... Ale ciul wie. Chyba wszystko lepsze od marazmu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Już widze jak smuda wybiera Brossowi zawodnikow .....
Nie rozumiem zwolnienia Gaszynskiego... Ja wiem ze nie wykonal wszystkiego co miał ale odwalil naprawdę kawal roboty z roznymi zaległościami i licencjami... Zreszta w takim bałaganie ciężko wszystko poukladac i nagle sciagna potencjalnych sponsorow... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
W sumie powrót tego buraka Smudy wcale mnie nie zdziwi. Nas nie stać na odprawę dla niego a jego już nikt o zdrowych zmysłach nie zatrudni więc nawet to logiczne. Jedna strona rezygnuje pewnie z części kasy za cenę utrzymania się wśród futbolowych "żywych" a druga rezygnuje z ambicji i rozsądku w imię zmniejszenia wymaganej przez drugą stronę kwoty.
Natomiast aż strach się bać jak się pomyśli, że on może mieć cokolwiek do gadania na temat zarządzania klubem.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 17.12.2015 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Cytat:
A tak na poważnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeżeli to wszystko prawda że Gaszyński poleci i że Dyzma na pełnić jakąś rolę w klubie to.... szkoda słów. Kto by kiedyś pomyślał że Cupial takie cyrki będzie wyprawiał zero profesjonalizmu Boże chroń Wisłę....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|