|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Info że Cupiał jako osoba fizyczna przejmuje Wisłę słychać z różnych stron. A plotki płyną i pytanie czy płyną bo się coś dzieje czy płyną bo gdzieś coś ktoś wymyślił wydumał. Dodatkowo jak wiadomo Boss czasami ma 5 pomysłów dziennie i to sprzecznych. O Impelu żadne plotki nie krążyły. Pewnie że to sponsor rękawkowy ale nigdzie nie było o tym słychać. Zobaczymy co przyniesie nowy rok.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Tiger BLACK - FoodCare ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No dokładnie, ale mówiąc black ja nie myśle o tigerze, a jakbyś mi go dał do ręki (BLACK`a) to dla mnie to jest tiger.
Swego czasu gruba sprawa w sądzie miedzy maspexem a foodcare, nie pamietam jak sie skonczyło ale grube hajsy szły. E: FoodCare przegrało sprawe i fundacji Michalczewskiego miało zapłacić 15 baniek. w 2014 Maspex złozył pozew na 48 baniek przeciwko FoodCare, a teraz w styczniu FoodCare pozwało społke maspexu tez za tigera, no i w miedzy czasie sam Michalczewski pozwał na 22 banki FoodCare To znaczy chyba ze kasa jest jak sie bawia w takie klocki
Ostatnio edytowane przez szprotson : 15.12.2015 o godz. 14:33.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
*eh... marzenia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ważne że coś się dzieję... A tutaj pisał jakiś kolega że w styczniu będzie się dużo działo i to pozytywów... no to trzeba czekać.
Najważniejsze to spłacić dług zew. i dokupić w zim 3 zawodników, latem też z 3/4 i walka walka !!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dajesz wiarę, dzięki.
Ja tylko dodam, że ważne aby nowy trener złapał dobry kontakt z piłkarzami, aby Ci nowi (bo jacyś chyba być muszą) dali pozytywny impuls drużynie. Tu naprawdę niewiele trzeba aby wyjść ze sportowego marazmu. Co innego sprawy ekonomii klubu, tu czekają nas albo trudne i radykalne decyzje, albo będzie musiało dużo wody upłynąć w Wiśle, aby coś pozytywnego zaczęło się dziać na linii TF - WisłaSA, pozytywnego dla Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cos mi sie wydaje ze Impel to jest barter za dlugi wobec ochrony.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wg mnie absolutnie nie. Lepiej nie mieć długu/lub mieć go np. o 60% mniej, niż mieć dług wobec firmy Impel i puste miejsce na rękawku.
Każdy sponsor nawet ten najmniejszy jest na wagę złota. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Co myślicie na ten temat
onet.jpg (to jeden z komentarzy z onetu ) http://wiadomosci.onet.pl/forum/kosz...najnowsze.html
Ostatnio edytowane przez bebeto : 15.12.2015 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Często w biznesie się stosuje taki manewr. Lepiej stracić trochę więcej, a mieć przynajmniej pewność odzyskania części pieniędzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
głupi uwierzy, mądry przewinie dalej, tyle w temacie .![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Idźże synku spać, już po dobranocce dawno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ja tam ostatnio widziałem jedną rodzinę na meczu więc dla mnie ewidentnie prowokacja
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No ale co mamy komentować? Jakieś anonimowe wyznanie z Onetu czy z Interii? No bez przesady
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wisełka ma 1 mln długu wobec Impela... I jeśli ta reklama na rękawy ma pomóc spłacie to czemu nie Brawo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hoho mocne słowa
Powód: tata z skwk
Ostatnio edytowane przez bebeto : 15.12.2015 o godz. 21:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Jeśli faktycznie ma się w Wisełce dziać lepiej to może niech ogłoszą to przed piątkiem bo na razie frekwencja zapowiada się fatalnie. Dziś jak zapytałem dziewczyne z kas to jej reakcja była wymowna. Dramat.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
A teraz idz do biedronki i zapytaj babe z kasy o plany zarządu. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
...o bilety pytał panią z kasy... o bilety..
a w biedronce nie ma biletów A tak poważnie... To jeżeli ma być jakaś dobra wiadomość w tym tygodniu to ogłaszać jak tylko będzie już zaklepana/potwierdzona!!!
Ostatnio edytowane przez swiety37 : 16.12.2015 o godz. 08:40.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/30107,Bogu...sie_Wisly.html
pisałem o tym ze nie musi. zmiany wlasciciela tez nie będzie zadnej takiej ze z telefoniki do Cupiala tez nie zmieni sie tylko to co juz pisałem władze Klubu ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeśli ktoś myśli, że osoby na kasach nie wiedzą, ile biletów schodzi, to chyba urodził się wczoraj.
Z frekwencją jest źle, ale może uzbiera się 10 tysięcy, pod warunkiem, że ludzie zbiorą dużo nakrętek z Coca - Coli. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Nie znalazłem odpowiedniego tematu, to walnę tu.
Cytat:
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|