|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przejebaliśmy 3 mecze z rzędu, aż tak słabi nie jesteśmy, żeby i 4 prze.......ić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no własnie nikt nie bierze jednej rzeczy pod uwage
Moze i DG77 jest bez formy, bez niczego. Ale dalej to jest DG77, czyli typ nieprzewidywalny, skoczny zdolny do wszystkiego. Na takiego zawodnika w składzie inaczej ustawiana bedzie taktyka pilkarzy Lechii niż z np. Marszalikiem. Nie mozna mowic wiec ze kto by nie zagrał bedzie "nie gorszy" bo to jest w ogole nie adekwatne i nie mozna tego sprawdzić. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Spoko temat występów DG77 na jakiś czas sam się rozwiązał:
Cytat:
Ile mniej więcej może potrwać przerwa? Zdąży na obóz przygotowawczy? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
przywodziciel to nawet 3 miesiace.
Wszystko jest jednak zależne od stopnia tego urazu. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Obawiam się, ze będzie czwarta z kolei.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Niestety boje się strasznej kopaniny, walki w środku pola i o wyniku zadecydują detale. 0:0, 1:0,1:1, 0:1 . Takie wyniki bardzo prawdopodobne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
a jak z murawą w Gdańsku? bo ostatnia kolejka to była tragedia:/ piłka skakała jak jej się podobało :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dość już tej Braziliany, Barcelony czy jak kto woli tiki-taki w polu karnym rywala.
Strzelać panowie jutro z daleka, starając się to robić w światło bramki (może oprócz Jankesa, bo w jego przypadku to i tak nie ma sensu). Jak najwięcej takich piłek wystawiać Mączyńskiemu. Cywka też może popróbować. Bez strzałów nie ma goli. Mam także nadzieję na występ Kuby Bartosza. ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Nie ma DG, Jovica, Brozka... jak wielu kolegow obawiam sie 4rtej przygody z rzedu. Mozecie narzekac na Brozka, ze nieskuteczny, ociezaly, ale bez niego nasza gra z przodu wyglada jak seks bez erekcji...
Murawa z tego co widziałem gdzieś na fejsach, została wymieniona, przynajmniej pewne płaty. Lechia nie gra niczego specjalnego, wątpie by zaskoczyli czymś naszych zawodnikow, wiec licze na 0-0. Będę w szoku jesli strzelimy bramke z akcji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A kto to ma niby strzelać z daleka i trafiać w to światło bramki ?
Uryga, Boguski, Jankowski ![]() Z całym szacunkiem dla Mączyńskiego, jemu też rzadko uda się trafić. Każda seria się kiedyś kończy, więc może jutro... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zawsze uważałem, że swoim piłkarzom się nie ubliża...oficjalnie. Nie gwizda i głównie dopinguje, mimo odniesionych porażek. Trzymałem się tego w 1 lidze, 2 lidze czy ekstraklasie. Może chłopakom brakowało umiejętności, może przeciwnicy na zbyt wiele nie pozwalali, może klub tak wczesniej swoją marką nie mobilizował, jednak każdy wiedział z jakim materiałem ma do czynienia i rzeczywiście było widać kiedy walczą...a kiedy się podkładają ![]() A teraz? Teraz to jest patologia i żerowanie na naszej trudnej sytuacji. -Taki pedał Jankowski, to powinien byc wyjebany w kosmos! Idzie podanie...(myślę: Tylko nie do tego pedała) i co? No jebany albo się przewraca albo podaje obrońcy albo...no nie ma albo. Debil się mija z piłką. -Podanie do Boguskiego ( myślę : Ja .......e, tylko nie do tej baby)i Boguski przyjmuje a raczej piłka się odbija od gałęzi na 2 metry. No ja .......e,przecież od betonowego muru się odbija na 1 metr! - Któryś strzela ( myślę : oby w świało! bramkarz .......dupa z tego będzie) No i huj, jakiś .......ony szczur lub salwa w oświetlenie z orbitą 45 stopni od lewego słupka, dzieciaka nie ma z piłką jakieś 15 minut. Reasumując. Kiedyś Wisła była słaba... jednak nigdy nie miała tak słabych "symulantów". To jest kpina, że ktoś trzyma takich bezproduktywnych i beztalentnych kopaczy. I tuaj kamyczek do Moskalowego ogródka! Na pewno ma klub w Sercu i na pewno jest zajebiście wśród nas szanowany. Jednak wystawiając takieggo Jankowskiego czy Boguskiego po raz enty, pokazywał że...no właśnie huj wie co! Ja też mam Gwiazdę w sercu i dla mnie to niestety - zwykłę cipy. Moje emocje, nie pozwalaja na trzeźwe tolerancyjene wyślenie więc sorki, jeśli kogoś urażam. Banda pedałów( oczywiście nie wszyscy) w koszulkach naszego klubu, która odgraża się zległościami...na które po prostu nie zasługują. Niech grają chłopaki od podawania piłek, niech gra ten napadzior z "Meczu gwiazd" a nie te ułomne pseudograjki. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nawet grając w I lidze nie mieliśmy tak słabych kopaczy jak ta wyżej wymieniona dwójka. Daruje sobie pisać ich nazwiska. Dzisiaj pewnie znowu będziemy musieli ich "podziwiać" w meczu z Lechią. Pociesza mnie jedynie fakt, że ich kiedyś nie będzie, a my kibice zostaniemy na zawsze. ....ać ich!!! My tworzymy Wisłe, a nie oni! Miejmy nadzieję, że od stycznia się coś ruszy na plus, a ta dwójka już nie "powącha" murawy do końca sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cholera jasna, ciężko się nie zgodzić... co prawda, może nie z obelgami czy inwektywami, ale co do meritum masz rację...
A oprócz braku umiejętności technicznych, także brak zwykłego myślenia na boisku: partner ma piłkę, więc postoje i popatrzę co on zrobi zamiast wyjść na pozycję, biec na wolne pole, czy odciągać rywala i wymuszać na nim błędy, |
|
|
|
Guest
|
|
|
Gumiś niech się k.rwa wreszcie opamięta.... przegrywa swoją piłkę w fizycznej walce z... Milą.
Nie pierwszy ani trzeci taki duży klops. O d.pę potłuc takiego stopera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wszyscy oprócz Głowy: oddajcie koszulki bo nie jesteście godni ich noszenia i wypie*dalać.
Piłkarzyki pajacyki. Cupiał dzięki za wszystko, ale koncz waść, wstydu oszczędź. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No w końcu przestaliśmy remisować
cudlate i inne debile zadowolone![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O co przypierdalasz się np. do Cierzniaka? O to że nie przegrywamy różnicą 5 goli?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy by był Moskal, czy nie, to nie ma żadnego znaczenia. Symptomy całkowitej padaczki były widoczne jak na dłoni już w meczu z pasiastymi. Ktoś ten zespół przygotowywał do rundy jesiennej, prawda? Zresztą po każdej przerwie na reprezentacje zespół grał słabo, a to o czymś świadczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cierzniak zajebisty. Szacunek za cały sezon!
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ostatnimi meczami Hanbia Wislackie barwy. Jeden młody Bartosz oddał celny strzał na bramke, Jankowskiemu i Boguskiemu powinno byc bardzo głupio z tego powodu. Ten rok juz stracony, trzeba poczekac do lutego i na powrot kontuzjowanych + Drzazga bedzie mogł grac. Musimy wykaraskac sie z tego barłogu i po 30 kolejce byc gornej osemce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Niechaj bedzie: wszyscy oprócz Głowy i Cierzniaka - wypie*dalac. I oczywiście oprócz naszej młodzieży Choć nie zdziwie się jeśli po sezonie Arek skończy kariere a Cierzniak będzie ją kontynuował gdzieś indziej Zostanieny z Cywkami, Crivellarami i Jankowskimi ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Walczymy o utrzymanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
A czego sie spodziewaliscie ? Mysleliscie, ze Wisla bedzie lepiej grac za Broniszewskiego niz Moskala ? Zmiana trenera byla bez sensu, bo wiadomo bylo ze nie wniesie nic jakosci. Przykro na to patrzec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A niech będzie ta grupa spadkowa, rok temu grały tam żydy oraz Piast i widać gdzie są teraz. Z drugiej jednak strony bez rozsądnej polityki kadrowej nic z tego nie będzie, chyba że weźmiemy kilku z niższych lig i wszyscy okażą się talentami na miarę Błaszczykowskiego, a w takie cuda nie wierzę...
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Wszyscy oprócz bramkarza, części obrony i młodych do wymiany. Łącznie z całym pionem sportowym. Inaczej sny wielu o I lidze jak najbardziej realne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gumiś wypie....laj drewno, nie stoper, Jankowski, Boguski szkoda słow na tych gości, Mączyński słabiutki, jednym słowem wszyscy .....wa out!!!!!!! oprócz młodzieży Głowa zakończy kariere.... Najbardziej szkoda mi Cierzniaka, dwoi się i troi w bramce, a te cioty tak przegrywaja piłki, pozycje itd !!! 1 bramka Gumisia, 2 Mąki. To jest koniec. Boże jaka szkoda, że jest jeszcze jeden mecz z Pogonią. Ile oni jeszcze będa nas męczyć swoją kopaniną. Wielki + ze Boguski nie zagra, a ta pala jankowska dalej bedzie grac w 1 skladzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pisac kompromitacja to tak jakby nie pisać nic...
Brak już slow na to wszystko... Najslabsza Wisła Cupiała... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Bez sensu było zwolnienie Smudy, co również widać po wynikach. Może wreszcie skończy się .......enie na tym forum, że spokojnie możemy walczyć o puchary, czy nawet o mistrzostwo. W tej chwili nasz poziom sportowy jest adekwatny do poziomu finansowo - organizacyjnego Klubu. Od 2011 roku mamy równię pochyłą i zmierza to ku wielkiej katastrofie. Mimo wszystko należy się cieszyć, że ten upadek długo się odwlekał, bo gdyby nie ambitna postawa piłkarzy równie dobrze moglibyśmy być w takiej sytuacji już 2 lata temu. a tak chociaż przez chwile żyliśmy złudzeniami.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|