|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
||
Co do zrzeczenia sie kasy to pisałem kiedys, że sie zrzecze. To oczywiste. Nie postawi się przecież. Tu sie zgadzam i własnie jedemu odpisuje
Termalica idzie do spadku. Szybkie rzucenie okiem i grala mniej meczy. Sam zacząłes od tabeli a w tabelach występują liczby o których raczej trudno dyskutowac. Wg mnie średnia zdobycz punktowa Moskala 1,29 plasuje go pewnie wśród trenerów pewnie tylko nad Kulawikiem(w erze Cupiała)
Utrzymujać średnią 1.29 bo 30 kolejkach mielibyśmy 39 pkt. Przed dwa ostatnie sezony dawało to 9miejsce.
Ostatnio edytowane przez bódyń : 09.12.2015 o godz. 20:05.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Dla Ciebie PAN REMIS.
Cytat:
![]() Cytat:
Kopacze rowniez maja w tym jebitna cegielke. Potwierdza to wszystko cytat z Petrescu o tym, ze jezeli nie zmieni sie podejscie kopaczy do wykonywanego zawodu, takie wpadki beda sie zdarzac CZESCIEJ. Petrescu chyba nie zanegujesz, przeciez to bozyszcz piknika? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm Tak patrze i nie widzę czegos takiego w moim podpisie. Każdy widzi co chce widziec.
Niech bedzie Pan Remis. Moze byc nawet Pan Kazimierz Remis co nie zmienia faktu ze jednak Remis. Sam przeżywałem jak Moskal odchodzil do Lecha i jak strzelal bramke Realowi S. Ale teraz oceniam go jako trenera i tyle.
Kopacze jasne, ze maja udział w końcu to oni grają. Tylko aby sie zmienili to ktos musi wymóc to na nich. Najlepiej trener a jak zgaduję Moskal charakterologicznie nie pasuje do takiego zadania. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja nie wiem po .... w ogóle dyskutować nad zwolnieniem Kazia... to tak jakby się zastanawiać czy zamieszanie z Trybunałem Konstytucyjnym wymaga interwencji wojsk NATO... ogarnijcie się ludzie bo już za dużo tych tematów od których na rzygi bierze!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
|
bódyń, nie bardzo rozumiem do czego się odnosisz?
Możemy porównywać nawet do dream teamu Kasperczaka ale jaki to ma sens? Równie dobrze można wywnioskować z twojej tabeli że zaraz po galaktycznej Legii mieliśmy najlepszą defensywę w Polsce. Co przy 4 obrońcach i 0 def. pomocników w kadrze jest nie lada wyczynem. Jeśli chodzi o ofensywę o tylko wrzucę jedną "tabelkę", która jest bardzo wymowna i pokazuje co zrobiło różnice =========B====A Semir Stilic 9 12 Czy to był wynik słaby przekonamy się za 8-12 m-cy porównując twoje tabelki bo skład będzie pewnie podobny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zbiornik neuronow w podobnej konsystencji jak nick. Dobrales idealnie, gratuluje.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 09.12.2015 o godz. 20:42.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
0 merytoryki, "pocisk" solo? Jakze mi przykro
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Masz na myśli te kilka sierot po “Wiśle Cupiała”, co to się jeszcze na tym forum ostały i którym to coraz bardziej na mózg uderza? ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
WIERNOŚĆ W UCZUCIACH NA PRZYKŁADACH SMUDY I MOSKALA
http://weszlo.com/2015/12/09/wiernos...udy-i-moskala/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szacunek dla Moskala za rezygnację z kasy... Szkoda faceta bo wg. mnie osiągał wyniki na miarę tej drużyny... Mam wrażenie, że wielu kibiców żyje w świecie fantazji i iluzji twierdząc, że mamy mocny skład jak na ligę... Trenerzy się zmieniają, drużyna systematycznie jest osłabiana, a kluczowe ogniwa są coraz starsze... więc niby jakim cudem mamy walczyć o puchary?!!! Na ławce rezerwowych hula wiatr a ambicje mamy mistrzowskie... Moskalowi brakowało napastnika, który potrafiłby wykończyć akcje golem... ale nie... zamiast sprowadzić napastnika to zwalniają trenera (ku uciesze części kibiców)... to jest chore... Obyśmy po serii remisów Moskala nie zanotowali serii porażek Broniszewskiego, a teraz Kmiecika/Broniszewskiego... Chciałbym aby im się udało ale nie tym składem bez wzmocnień... eh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Czy Ty kolego udajesz, czy nie widzisz, że Wisła po zwolnieniu Moskala jeszcze nie zatrudniła trenera? Według mojej opinii, nie mamy trenera od wiosny. Mam jednak nadzieję, że od nowego roku w końcu go zatrudnimy. I dopiero wtedy możemy go rozliczać. Nie teraz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
wielbiciele Kazia, znajdą setki argumentów na jego obronę i szukania winy takiej sytuacji w Wiśle jak jest, wszędzie tylko nie u niego Temat Kazka na szczęście jest już zakończony i teraz pozostaje nam z nadzieją patrzeć, że jednak coś na lepsze się zmieni ;-) My patrzmy w przyszłość a fani Kazia niech zaczną urządzać Kazikowe miesięcznice pod stadionem Wisły... tyle w temacie.![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
z największą przyjemnością się zamykam, bo szkoda słów ![]() ![]()
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
O miesiąc za późno przynajmniej. Ale dobrze że w końcu.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bawią mnie zwolennicy zwolnienia Moskala (eh to zaślepienie).. Jak na razie po zwolnieniu zanotowaliśmy 2 porażki... Naprawdę jest się z czego cieszyć... Ale na szczęście zwolnili całe zło naszej Wisełki... tego złego i nie dobrego trenera od remisów... Brawo Panowie.. Titanic idzie na dno a wy się dalej bawcie....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak tak chłopcy... poużalajcie się sami do siebie... dobrze to Wam zrobi...
tu już obiecuję ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Broniszewski to prawa ręka Moskala, więc do końca nie został zwolniony. Jeszcze kilka dni. Ale ten czas wolno płynie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uważaj bo się narażasz ;-)
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I nikt nas nie przekona, że białe jest białe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ha ha ha ... ciii zmykam bo obiecałem
![]() ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Co nie zmienia faktu ze chciała go Korona Kielce. Nie miał licencji bla bla wzięli Brosza. Jeśli Korona ma plan dłuższy na klub to znaczy ze Broniszewski to taki Brosz? Tylko kto to urwa jest Brosz...E: Romku jeśli nie zrozumiałeś. Bronia wymyślił Smuda. To najpierw u niego zbierał szlify w Lubinie, potem pracował u niego w kadrze, potem go wział do Wisły. Pisanie o nim ze jest prawą reką Moskala uwazam za kapkę nadużycie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.12.2015 o godz. 08:00.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pij tyle. Gdy wytrzeźwiejesz, proszę o wytłumaczenie tego, co chciałeś przekazać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wydaje mi się że przesadzacie trochę nikt na tym forum nie uważa że Moskal to najlepszy trener na świecie tylko - no właśnie czy Cupial zwalniając Kazika ma lepsza opcję ? Bo jeśli nie ma to good luck ....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale wielu uważa, że Moskala zwolnił brak napastnika. Oczywiście bzdura. Jego zwolnił brak pomocnika.
Paweł potrzebuje konkurenta, zmiennika lub nawet czasami zamiennika ale to wciąż Brożek. Oczywiście zdaża mu się s.......ić setę, ale komu nie? Ja jestem w szoku że w ogóle Brozio dochodzi do sytacji. Przecież każdy wie kim gramy, zawsze ma 2 aniołów a mimo tego dochodzi do sytuacji strzeleckich! Gość ma swoje lata, jednak gdyby miał obok siebie parnerów na swoim poziomie, wcale by nie musiał strzelać bramek. A z resztą Brożek ma w ostatnie dwa lata więcej zajebane minut niż Peter Shilton w całej karierze. W ciemno obstawiam że co drugi punkt został zdobyty dzięki Brożkowi lub przy jego udziale. I To jest w huj! Brożek to jest jedna z ostatnich dobrych rzeczy która pozostała w Wiśle. Jeśli ktoś nie kuma, czy nie szanuje jego kariery podporządkowanej Wiśłe, jest ślepy. Moskal zapewne zaczynał sklad od...Arek coś zatrzyma a Brozio ukłuje. Wierzył w to i miał by racje. Gdyby nie zawiedli go inni zawodnicy.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.12.2015 o godz. 01:05.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Brożek od zawsze .......ił setki
tylko, że kiedyś mieliśmy kilkadziesiąt okazji i nawet jak nie strzelił raz czy drugi, to zaraz miał trzecią piłkę i zdobywał bramkę, więc nikt tego nie zauważał. Groźni byli też pozostali. Teraz okazje ma tylko on, a że skuteczność ma taką a nie inną, to bramki nie padają. Brożek to nie jest Frankowski, który przez 90 minut ma jedną okazję i ją wykorzysta. Paweł raz strzeli, potem dwa razy spartoli, żeby na koniec pokonać bramkarza z jakiejś dziwnej pozycji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wkurza mnie to jak na tym forum traktuje sie Pawla.Brozio to bardzo porzadny gosc WISLAK jakich malo i jeden z najlepszych strzelcow w historii Wisly . Szacunek mu sie nalezy.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale nikt nie pisze, że Brożek jest zły!!! Pisząc, że brak nam napastnika (bo nam brak!) myślę raczej o drugim napastniku obok Brożka lub przed Brożkiem... od taki Nikolić (marzenie), Stępiński (którego wcale nie wykorzystano w naszej Wiśle)...od nawet taki Aleksandar Prijović z Legii. Zagrał w sumie w 28 meczach i zanotował 9 bramek... czy to aż takie wielkie marzenie aby pozyskać średniego napastnika? bo kim my straszymy (dobre i adekwatne słowo) z przodu... mamy tylko Brożka, niekiedy coś pokaże Jankowski i to wszystko... A gdzie ta nasza mityczna młodzież, której domagają się kibicie?!! Czyżby byli tak świetni, że nie wystawiamy ich ze strachu w meczach eklapy?! Ławka krotka, kontuzje może teraz ktoś ich wystawi i oby coś pokazali...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|