|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.futmal.pl/news,39149.html
Ktoś widział, słyszał to info? Czy tylko mi się wydaje ze ktoś na marketingu się nie zna? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widział i słyszał: http://www.tswisla.pl/wisla-tyskie-cup-12-13-grudnia/
A co jest nie tak w tym turnieju? ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no własnie to, ze nikt go jakos mega nie nagłaśniał itd.
E: sam zgłosiłbym druzynke gdybym miał info wczesniej niz dzis. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już chyba nawet miejsc nie ma. Także bez nagłaśniania poszło. Ot turniej dla wiadomo kogo. A i zapisy do turnieju do tanich nie należały. 1000 złotych.
Turniej beż żadnej pompy, nie wiadomo czego. Zwykła spokojna domówka ![]() Na facebook'u pojawiały się informacje. Nie masz tam konto to załóż chociaż fikcyjne. Dziś facebook to miejsce gdzie wszystkiego się dowiesz, oficjalne strony zamieszczają 30% z tego co zamieszczają na tym portalu.
Ostatnio edytowane przez element : 07.12.2015 o godz. 17:58.
![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dzieki FB sie dowiedziałem o tym własnie, bo kolega bedzie sedziował, a ze ja tam wpadam od swieta to nie przegladam wszystkiego.
1000 spoko, odpisać sie da , no ale najwyzej za rok. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic straconego. Niebawem powinien ruszyć kolejny turniej "CAŁA WISŁA RAZEM" organizowany przez SKWK.
Atmosfera dużo lepsza, rywalizacja sportowa na wysokim poziomie (nie tylko laiki grają, a zawodowi gracze), nagrody w porządku, no i turniej stricte kibicowski. A i zapisy na turniej dużo tańsze. Informacje na stronie: www.skwk.pl , co już pewnie wiesz ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A dla Twojej i innych informacji, ze źródeł bliskich Zarządowi Telefoniki: Nikomu tu i TAM, nie zależy na tym, by Wisła upadła, została zdegradowana lub by nadal pelętała się na tyłach ekstraklapy. Tu chodzi tylko o ty, by OSOBY od których zależy los tego Klubu, wreszcie pozwoliły uruchomić pewne mechanizmy (także finansowe), które odkręcą sytuację o 180 stopni." Dlatego pieprzenie o degradacji i życzeniowe gadanie o grze w IV lidze, mega mnie w...ia. Lepiej by się kibice zebrali i na jednym z meczów, może tym ostatnim z Pogonią wywiesili wielki transparent pt. "Bogus/ Telefoniko obudź się" moze by kilka razy krzyknęli Jego imię na trybunach i trochę ponaciskali na Właściciela. Niech poczuje, że doceniamy Jego wkład i liczymy na niego! K...wa czy to takie trudne? A nie tylko pi...lenie na forach i strzelanie fochów i uprawianie czarnego PR-u. Czy tak trudno sie domyślić ze potencjalny sponsor chciałby zobaczyć na trybunach jedność u kibiców? Że ewentualni adresaci jego działań marketingowych, są liczną, zwartą grupą? ech... nic tylko dać i dać za darmo... bo mamy takie życzenie! ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#indeks_news
W obecnych czasach tylko wypromowanie i sprzedanie młodych zawodników pozwoli na odbicie się Wisełce... tym czasem pan Gaszyński jest innego zdania woli kupić starych nierobów którzy tylko patrzą za kasą !!! PS. Podobno Skorża nie wypadł z gry... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
,,Ostrożne stawianie na młodzież wynika z polityki klubu. - Młodzi zawodnicy muszą być właściwie przygotowani, ponieważ jest to proces, a nie rewolucyjna zmiana...." Czy Bartosz źle zagrał
Ja tylko chcę aby dostawali więcej szans po 15/20 min, a my często gramy bez zmian albo z 1 zmianą... Bo nie ma kim grać... To po H*j siedzą na ławce... |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
plotki chodza ze viceprezes na dniach
![]() ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wiele obiektywnych osób pisze, że Bartosz w rezerwach był bardzo słaby. Natomiast w E-klasie nie odstawał.
Może jednak jego występ z Legią będzie bodźcem dla wszystkich w klubie i w jakiś dziwny sposób zasugeruje, by pomimo średnich not w rezerwach dać szansę (15 min?) w Ekstraklasie innym młodym, i zagrają co najmniej poprawnie? Może najzwyczajniej w świecie w otoczeniu lepszych piłkarzy, na lepszych boiskach i w lepszej oprawie tacy goście po prostu grają lepiej? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
To jest oczywistość znana nie od dziś, jedna wielu i kibiców i ludzi w naszym klubie nie dostrzega tak prostej zależności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie widze nigdzie newsa, a Majcher obiecał wymiana murawy
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
.............
Ostatnio edytowane przez Puzi89 : 29.06.2019 o godz. 12:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Chyba ktos bajki opowiada
Jakby cos takiego odwalil Cupial to po naszym klubie![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to ciąg dalszy tego kosmicznego CV co tu gdzieś zamieszczane było
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jezunazareńskizlitujsięnadnami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
rany boskie , nawet jesli jest to zart to az mnie ciarki przeszly , niezatapialny szkodnik Kapka i Sparcialy Chytry Dziad jako dyrektor sportowy , takiej bzdury i idiotyzmu to nawet panowie z Monthy Payton by nie wymyslili ..... przestaje mnie to smieszyc juz , sa wkoncu ku...a jakies granice zartow i kpin
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
chyba nikt jeszcze tego nie zarzucił:
http://katowickisport.pl/boguslaw-cu...5,1,12744.html w sumie w tym całym rozgardiaszu, to co do jednego mamy pewność - będzie ciekawie i dalej w ekstraklasie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Podobno Hugo Broos poważnym kandydatem na trenera
![]() |
|
|