|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panie Cupiał.. a kiedy Pan zacznie piłkarzy wyrzucać ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bodajże po przegranej z Vittorią (2005 rok) ogłoszono (bynajmniej nie na twitterze, tylko oficjalnie), że podrażniony boss nakazał przygotować w ciągu miesiąca trzech zawodników na każdą pozycję do kupienia w zamian za tych co biegali ówcześnie po boisku.
Zmiany były tak gwałtowne, że kilku z tych co mieli być wymienieni do niedawna jeszcze grało w Wiśle a dwóch a jakże dalej biega Są rzeczy, które są ponadczasowe ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
oby to nie była tylko kolejna pożyczka, tylko sponsoring w czystej postaci
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
liczę na to że B.C. nie zdzierży dominacji pasiastych nad nami i wizji szczerzącego się Filipiaka... i tu mam nadzieję jest nadzieja, że chociaż raz impulsywny charakter naszego właściciela się przyda ;-)
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Kasy właściciel nie sypnie bo kopacze przegrali mecz dajcie na wstrzymanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przykro patrzyć na to jak Wisełka się stacza przez złe rządy Bogusława Cupiała i jego doradców. W tym sezonie może będzie utrzymanie, ale co będzie w przyszłym? Spadek na 20 lecie rządów Telefoniki?
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Zamiast prorokować pod wpływem emocji, to należy skupić się nad nadchodzącym meczu z Lechią. A nuż ten młody Drzazga co się nim interesujemy wypali jak kiedyś Kuba. W zimie ma - podobno - wrócić Chrapek, może przyjdzie jeszcze ktoś ciekawy. Jak spadniemy, to się wtedy będziemy martwić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem czy spadniemy czy nie, ale co ma dać sprowadzenie Chrapka czy tego Drzagi? Czy to zmieni sytuacje finansowo-polityczna w Klubie? Czy to spowoduje umorzenie długu, przyjście sponsora? Bo na razie to wyglada na zapisanie kolejnej kwoty po stronie winien bilansu i oczekiwanie, ze będzie Mistrz Polski.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dobra gra - lepsze wyniki - lepsze miejsce w tabeli - wiecej kasy.
To nietrudny ciag logiczny, naprawde. Dalbys rade sam go wyciagnac. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mąka + Chrapi + Handzlik ..... + murzynki w formie + trafiona Drzazga.... ehhh ... rozmarzyłem się...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Coraz częściej pisze się ze ten Jarabek ma być trener Wisły:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
o kim ten cytat? kto to Jarząbek ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Staram się powstrzymywać od pisania ,tak naprawdę niema o czym . Kilka faktów niema mowy o sprzedaży klubu ,nie wiem skąd takie informacje w mediach ,próbuje się zainteresować potencjalnych klientów choć by Wengerem , mi to wygląda na na przygotowania do ogłoszenia upadłości .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
I dalej wszycy twierdzicie ze nie mamy zdolnych jak na ekstraklase juniorów
wiekszosc tak mówi bo zadnego nie widziała w akcji , wczorajszy mecz z legia pokazał ze jak sie da wiecej niz 5 czy 10 minut młodemu chłopakowi to sie to bardziej opłaci niz cały czas granie tym jednym składem . J.Bartosz b.dobry mecz, na mecz z lechia widze go od 1 minuty , i zenada ze wystawiamy Cywka na lewej obronie zamiast wziasc nominalnego obronce z mlodzieży . jak bd wiecej szans dla młodych to wkońcu króryś odpali . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tia i dług spłacimy .... Oczywiście ....
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Chrapek wraca , a Popovic i Crivellaro nara .
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
z Lechem w pale z Legia w pale czyli zmiany na dniach pojda do konca bo po derbach stanely tylko na Moskalu
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
|
zanim jojcyć znajdź informację o nim. oceniacie, ajak zwykle nie wiecie jaki klub trenował, jakei miał wyniki itd. Już opisałem jego sytuację w temacie "kto za nowym trenerem?".
jonaf napisał(a):
Ostatnio edytowane przez jonaf : 07.12.2015 o godz. 10:29.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie wiem skąd wnioskowanie ze savik napisał post w temacie czarnowidztwa czy malkontenctwa.
Jak dla mnie to sie nazywa rozum, logiczne myslenie, łączenie faktów ... ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
och.. szprotson Twoje uwagi są jak zawsze bezcenne... dobrze, że jesteś
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
cudlaty daj spokoj, ciągle Ci źle. malkontentów nie potrzebujemy
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Owszem jest kryzys w klubie ,ale nie tylko u nas takie rzeczy się zdarzają. Na przykład jeden z najbogatszych klubów świata ( 7 miejsce ) Chelsea na dzień dzisiejszy 15 meczy , 14 miejsce z 15 punktami. Mam nadzieję ,że kryzys minie a klub wróci na należne mu miejsce . ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Kryzys sam z siebie nie minie, a jak na razie poza ruchami na ławce trenerskiej (od mieszania herbata nie robi się słodka) właściciel nie sprawia wrażenia, żeby zależało mu na Wiśle i na przywróceniu jej "należnego jej miejsca".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Problemy są i nie należy zamiatac ich pod dywan to chyba normalne że martwimy się sytuacja w jakiej znalazł się klub.Ogólnie to mam wrażenie że co niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego że za rok lub dwa może nas nie być w Ekstraklasie.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wisła przeżywa kryzys od 2011 roku!!! Od tamtej pory ani razu nie zbliżyliśmy się nawet do podium!!! Najlepszy wynik 5 miejsce w 2014 roku za Smudy!!! W 2012 7 miejsce, 2013 7 miejsce, 2014 5 miejsce, 2015 6 miejsce, a taka Chelsea z podium nie schodziła!!! Na dodatek notoryczne odpuszczanie Pucharu Polski oprócz 2012 kiedy udało się dojść do półfinału i pechowo przegrać z Ruchem! Kryzys trwa, a końca nie widać! Coraz to gorsi piłkarze przychodzą!!! Teraz Panie Gaszyński pluj sobie w brode, że pozwoliłeś odejść Stjepanoviciovi i Stępińskiemu ! Stjepa dużo lepszy był niż Alan Uryga!!! |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
My nie przeżywamy kryzysu my jesteśmy w zapaści finansowej
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
cudlaty - otóż wyobraź sobie, że obecność Wisły w Ekstraklasie jest silnie uzależniona od jej kondycji finansowej, jeśli będzie ona nadal w tak fatalnym stanie to prędzej czy później po prostu zbankrutujemy i spadniemy, czy Ci się to podoba czy też nie.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 07.12.2015 o godz. 14:11.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|