The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2015, 23:28
Doping i kibice też byli dzisiaj beznadziejni także wszystkie płaczki obrażone po dzisiejszym meczu zapraszam za tydzień na Legię - jest szansa się zrehabilitować.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.11.2015, 23:32
Boguski jest piłkarskim zerem to samo Jankowski, Uryga i kilku innych. Moskal jest trenerskim zerem!!! Sędzia Kwiatkowski i jego sługusy też są zerem!!! Warszawiacy powinni mieć dożywotni zakaz sędziowania meczów Wisły!!!! Warszawiacy są zerem!!!! Do postu wyżej, że niby kibice maja się zrehabilitować z Legią. Gościu na Legie to przyjdzie max 10 000 ludzi w tym ponad połowa pikników i leśnych dziadków!!!!!!
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 29.11.2015, 23:33
Dariook napisał(a):Wyświetl post
O kogo chodzi? bo mi się nie chce ....a znowu na to patrzeć.
Naszą gwiazdeczkę DG
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.11.2015, 23:33
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

1. Stracona bramka - obrazek ławki rezerwowych. Wychwycicie o kogo chodzi.
2. Spina pod koniec meczu bodaj Guzmics ze starozakonnym, gdzie jest reszta drużyny? A wróć, nie ma drużyny jest zbieranina ludzi, którzy zapomnieli że tworzą drużynę.
3. Doliczony czas gry i rzut z autu, gdzie wykonywać go chce trzech zawodników.
4. Zagłaskaliśmy piłkarzy? Poszliśmy na jakiś jebany układ z klubem, że nie będziemy im cisnąć bo nie ma kasy na wypłaty, czy jak?

Kurrwa co się dzieje z tą kibicowską WISŁĄ..
Dokładnie ''bawiły'' się trybuny bawili się i piłkarze..

To się zabawili, przykro tylko, że po nich to spływa a w nas siedzi i długo będzie siedzieć.
Najlepsze że Guzmisc biegł przez pół boiska za gościem a następnym był kolejny stoper Głowacki. A ci co mieli najbliżej stali i patrzyli.
Nasza ofensywa od dłuższego czasu jest nijaka. Jak rywal da pograć to fajnie to wygląda ale jak trzeba fizycznie się postawić to leżymy i kwiczymy.
A za ten mecz to uznanie dla Brożka, mieć 3 patelnie i 3 razy nie trafić czysto w piłkę to trzeba się starać.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 29.11.2015, 23:38
Masakra, jak można tak spieprzyć najważniejszy mecz w sezonie...Cały sezon grają kichę, ale naiwnie sądziłem że będą potrafili zmobilizować się na te cholerne 90 minut. Że k...a zagrają z głową na karku i zaanagażowniem, przynajmniej w tym jednym spotkaniu. Ale gdzie tam - cały plan taktyczny poszedł się j...ć bo ze składu wyleciał przed meczem jeden grajek

Nie wiem co oni tam robią na treningach w Myślenicach, chyba wchodzą w grę mocne używki bo im się we łbach coś ostatnio bardzo pomieszało - proponuje, żeby sobie przed każdym meczem walnęli meliskę bo tak nerwowo grającej drużyny to ja sobie nie przypominam. Trener Moskal jak chce robić polską wersję barcelony, to może nie na R22 bo to na bank się nie uda.

Jedyny pozytyw tego meczu to przyzwoita frekwencja i tyle.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.11.2015, 23:47
Po pierwsze: z B23 widziałem spalonego przy 1 golu, mam świadków. Czyli z 90 metrów.
Liniowy i główny nie widzieli, czy może ktoś tu nas oszukał?

Po drugie: Odniosłem wrażenie, że niektórym Derby się podupcyły ze sparingiem z rezerwami Dolcanu Ząbki.

Po trzecie: no niestety, Cracovia zagrała z większym zaangażowaniem, oraz mądrzej. Mieli przy tym sporo fuksa, ale jak już.się.wzięli za rozegranie piłki, to im to wychodziło lepiej. Takie odniosłem wrażenie.
Niemniej na wygraną parchy nie zasłużyły.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 29.11.2015, 23:57
Ile jeszcze razy s....iały sedzia z Warszawy bedzie odwalał numery, jak mozna metrowego spalonego nie wychwycic. Brozek tez nie lepszy miał takie setki a kombinował jak je spieprzyc. A reszta co robiła pod koniec, to ja juz szybciej biegłem ze stadionu na przystanek a oni stali i nawet nie chciało im sie atakowac rywala. Nie ma to jak przegrac pierwszy raz w sezonie i to z pasami pierwszy raz od 56 lat na wlasnym stadionie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 29.11.2015, 23:59
Nie ma żadnych wymówek. Sedzia, spalony, zła pogoda etc. Tu miało być 5-1,5-2 jazda na dupach, mieli paść ze zmęczenia po końcowym gwizdku, a co teraz widzimy? 'tak się bawią ludzie, kiedy przegrywa', no to się bawmy po klubach razem z piłkarzami. W końcu to mecz jak każdy inny.

Wstydu nie macie Panowie piłkarze i Panie trenerze. Dreptać w derbach? Nosz kur.. mać. Byłem na 7 meczach w tej rundzie ale z Legią i Pogonią już nie zamierzam być. Wolę wpłacić pieniądze na akademie niż na tych patałachów. 4 letnie dziecko z puszką wykazuje więcej zaangażowania w swojej pracy niż oni.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 30.11.2015, 00:43
Dlaczego Legia potafi po meczu w Bielsku dzis ,2;2 odbyc z pilkarzami rozmowę motywacyją,a my po tym wstydzie i klęsce spiewamy im jakies bzdety,zamiast wygwizdać i dac im do myslenia .TO BYLY K***WA DERBY.
Oj coś mięknie nam to kibicowanie.

Tak samo doping,wiadomo wymiana pokolen w kazdej ekipie i kazdym młynie,ale teraz to chyba standard na mlynie ,miec 17 latki trzymajacy sie za ręce,dzieci z matką,albo jakies starsze osoby.?Ilosc dziewczyn coraz wieksza,a to niestety nie przeklada sie "wokalnie".
No sory ale jakies 5 lat temu tak jakos nnie bylo.

Odkad nie ma G.doping siadł o połowę,szkoda ze on nie zaznaczyl jakiesgos "swojego" oficjalnie nastepcy,bo kazdy gniazdowy ktory byl po nim to czarna rozpacz.
G. wróc....
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 30.11.2015 o godz. 00:45.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 30.11.2015, 01:29
wg Clowna Slawka na Nc+ pan sedzia bardzo dobrze sedziowal zawody...a takich spalonych sie nie gwizdze .....chyba tylko na R22 niestety
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.11.2015, 02:09
Dramat, padaka, żenada i wstyd. Jankowskie, Urygi i inne Boguskie wypierdalać. Przegieliście pałe, więc zniknijcie, wyhuśtajcie się wspólnie na gałęziach i idźcie w ....u, wy s....ysyńskie pomioty. Każda kolejna minuta waszego pobytu w tym klubie to dla mnie obraza i jawne opluwanie Białej Gwiazdy. Po prostu wypierdalajcie i nigdy więcej się tutaj nie pokazujcie.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 30.11.2015, 06:52
Kac napisał(a):Wyświetl post
zero szacunku dla każdego frajera co dziś był na boisku - wszystko dobre co było wcześniej właśnie dziś zostało wymazane.
Czyli co zostało wymazane? Ostatnie lata minimalizmu i beznadziejności czy co? Wytłumacz mi bo nie rozumiem o czym piszesz?

raindog napisał(a):Wyświetl post
Możecie mi wytłumaczyć, dlaczego taki pojazd po Boguskim, a o Brożku względnie cicho, choć Boguski 2 razy wystawił Brożkowi piłkę na pustą bramkę, a ten to spieprzył. Prawda jest taka, że Brożek zabrał mu w tym meczu dwie asysty, a nam potencjalne 3 punkty i honor.
Też tego nie rozumiem. Może poprostu Brożek już nie jest Brożkiem a Bożkiem i jemu wolno wszystko. Akurat Boguskiego bym się nie czepiał, bo gość ma całkiem niezłą rundę. Ale jak widać nadal się sprawdza teoria, że wśród ludzi nie mających w temacie pojęcia i własnego zdania działa psychologia tłumu...

Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego Legia potafi po meczu w Bielsku dzis ,2;2 odbyc z pilkarzami rozmowę motywacyją,a my po tym wstydzie i klęsce spiewamy im jakies bzdety,zamiast wygwizdać i dac im do myslenia .TO BYLY K***WA DERBY.
Oj coś mięknie nam to kibicowanie.

Tak samo doping,wiadomo wymiana pokolen w kazdej ekipie i kazdym młynie,ale teraz to chyba standard na mlynie ,miec 17 latki trzymajacy sie za ręce,dzieci z matką,albo jakies starsze osoby.?Ilosc dziewczyn coraz wieksza,a to niestety nie przeklada sie "wokalnie".
No sory ale jakies 5 lat temu tak jakos nnie bylo.
W tym temacie szkoda sobie języka strzępić nawet. W II lidze było lepiej o niebo...

dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Doping i kibice też byli dzisiaj beznadziejni także wszystkie płaczki obrażone po dzisiejszym meczu zapraszam za tydzień na Legię - jest szansa się zrehabilitować.
Cytat dnia, dobitnie podkreślający stan emocjonalny zaskoczonych porażką. Brawo kolego!
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 30.11.2015 o godz. 07:10.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 30.11.2015, 07:10
No jak tak dalej pójdzie, to grupa mistrzowska na wiosnę bedzie pod znakiem zapytania...

Poziom wpisów na forum w tym temacie jest dramatyczny. Mamy X milionów długu, odszkodowania do wypłacenia, a Wy chcecie zwalniać Moskala i pół drużyny. Chyba Was coś ominęło w ostatnich latach.

Bardziej trzeba się zastanawiać, jak uniknąć losu Widzewa czy ŁKS-u niż, szukać kolejny transferów w internecie.

Co do samego meczu - nie ma co płakać nad sędziami... Wisła miała swoje sytuacje i w pierwszej połowie i w drugiej. Przy 2-2 do przerwy, co było realne - można było nawet myśleć o wygranej....

Z drugiej strony, śmiesznie się czyta teraz wymagania względem piłkarzy, skoro na najważniejszy mecz jesieni przychodzi zaledwie 20 tyś ludzi. ..
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 30.11.2015, 07:12
Najpierw piszesz o ostatnich latach minimalizmu, ktorego smbolem jest wlasnie obecnosc kopaczy pokroju Boguskiego, Urygi czy Jankowskiego w kazdym kolejnym meczu a pozniej piszesz, ze Boguskiego bys sie nie czepial bo ma zajebista runde. Zapomniales dodac, ze jak na niego, czyli raz na 5 meczow kopnie prosto. Gdzie tu logika?
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.11.2015, 07:44
Te wkłady do koszulek zhańbili nasz klub!!! Ja kibicuje Wiśle Kraków i nadal będe kibicował do końca swoich dni, ale nie kibicuje wkładom do koszulek! Nie ma zmiłuj, nie ma przebacz, wszystkich co brali udział w tym meczu trzeba rozgonić na 4 wiatry!!!
Cierzniak koniec kontraktu
Jovic sprzedac
Głowacki koniec kariery
Guzmics sprzedać
Sadlok sprzedać
Burliga koniec kontraktu
Uryga sprzedać
Mączyński sprzedać
Guerrier sprzedać
Jankowski wy............ac natychmiast, nawet dzisiaj!!!!
Boguski koniec kariery
Brożek Koniec kariery
Crivellaro wy.....ać zaraz!!!
Zostają nam Miśkiewicz, Buchalik, Żemło, Witek, Marszalik, Kuczak, Cywka, Handzlik, Popović, Gulczyński, Bartosz, Wójcik, Sarki + reszte sprowadzic z wolnych transferow
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 30.11.2015, 07:50
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Te wkłady do koszulek zhańbili nasz klub!!! Ja kibicuje Wiśle Kraków i nadal będe kibicował do końca swoich dni, ale nie kibicuje wkładom do koszulek! Nie ma zmiłuj, nie ma przebacz, wszystkich co brali udział w tym meczu trzeba rozgonić na 4 wiatry!!!
Jovic sprzedac
Głowacki koniec kariery
Guzmics sprzedać
Sadlok sprzedać
Burliga koniec kontraktu
Uryga sprzedać
Mączyński sprzedać
Guerrier sprzedać
Boguski koniec kariery
Brożek Koniec kariery
Zostają nam Miśkiewicz, Buchalik, Żemło, Witek, Marszalik, Kuczak, Cywka, Handzlik, Popović, Gulczyński, Bartosz, Wójcik, Sarki + reszte sprowadzic z wolnych transferow

tak tak, najlepiej wszytskich wy...lic i grajmy juniorami.

Jedyne co nalezy zrobic to zainwestowac 10 mln w zespol. tylko tyle i az tyle.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 30.11.2015, 07:59
Vinci napisał(a):Wyświetl post
No jak tak dalej pójdzie, to grupa mistrzowska na wiosnę bedzie pod znakiem zapytania...

Poziom wpisów na forum w tym temacie jest dramatyczny. Mamy X milionów długu, odszkodowania do wypłacenia, a Wy chcecie zwalniać Moskala i pół drużyny. Chyba Was coś ominęło w ostatnich latach.
.
kolega chyba nie rozumie, że jak nic nie zmienimy to możemy się nie załapać do grupy mistrzowskiej! a co za tym idzie, pomyśl sobie jaka wtedy będzie frekwencja gdy będziemy grac w grupie spadkowej? ile Wisła zarobi z dnia meczowego? ilu w....ionych kibiców przyjdzie oglądać ten kabaret z przeciwnikami pokroju Górnika Łęczna czy Termaliki? ja rozumiem że teraz nie ma kasy, ale jeśli się nie ockniemy w porę to nie będzie jej wcale! więcej kasy stracimy zostawiając Moskala, lepiej pomyśleć nad tym aby go zostawić w klubie w innej roli

choćby ch*j na ch*ju stał, musimy się załapać do czołowej ósemki, po to aby:
A: zasilić budżet, potencjalne mecze z Legią i Lechem
B: czym prędzej spuścić wpierd*l cracovii i zmazać tą plamę na honorze! obojętnie czy u nich czy u Nas!

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 30.11.2015, 08:09
1. Całkowity brak pomysłu na rozegranie piłki, w przeciwieństwie do żydów , którzy mieli pomysł na grę i klepali piłką
2. W drugiej połowie nasi opadli z sił , tak jakby ktoś im odciął prąd. Pejsy górowały nad nami kondycją co martwi, bo teraz gramy mecze co 3 dni i ta sytuacja nie napawa optymizmem
3. Wiem ,że mamy tragicznych zmienników , ale jak Moskal widział ,że brakuje naszym sił, to mógł wczesniej dokonać zmian.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.11.2015, 08:16
Jovic sprzedac
Głowacki koniec kariery
Guzmics sprzedać
Sadlok sprzedać
Burliga koniec kontraktu
Uryga sprzedać
Mączyński sprzedać
Guerrier sprzedać
Boguski koniec kariery
Brożek Koniec kariery
Nie wiem czy byłbym tak samo zdecydowany w poglądach jak Ty, ale Cywki to bym akurat nie zostawił.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.11.2015, 08:17
Nie wiem czy ja tylko odniosłem takie wrażenie, ale wczoraj jak patrzyłem na naszych grajków, to odniosłem wrażenie że im się po prostu nie chciało. Zagrali kolejny mecz. Tyle było mowy o tym, ze nie potrzeba motywacji i w ogóle, a szczerze mówiąc oprócz Mączyńskiego, czy Brożka to nie wiedziałem żeby ktoś naprawdę zapier***, gryzł trawę i komuś naprawdę się chciało. To jest najgorsze w tym wszystkim, że po naszych piłkarzach nie widać było, że to są derby.
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Stary 30.11.2015, 08:23
Jovic sprzedac
Głowacki koniec kariery
Guzmics sprzedać
Sadlok sprzedać
Burliga koniec kontraktu
Uryga sprzedać
Mączyński sprzedać
Guerrier sprzedać
Boguski koniec kariery
Brożek Koniec kariery

Ja również jeszcze nie ochłonąłem, ale przestać .......ić 3 po 3.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.11.2015, 08:46
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy ja tylko odniosłem takie wrażenie, ale wczoraj jak patrzyłem na naszych grajków, to odniosłem wrażenie że im się po prostu nie chciało. Zagrali kolejny mecz. Tyle było mowy o tym, ze nie potrzeba motywacji i w ogóle, a szczerze mówiąc oprócz Mączyńskiego, czy Brożka to nie wiedziałem żeby ktoś naprawdę zapier***, gryzł trawę i komuś naprawdę się chciało. To jest najgorsze w tym wszystkim, że po naszych piłkarzach nie widać było, że to są derby.
Dokładnie, te jebane skórokopy wyłożyły laskę na Derby. Nie ma większej hańby dla nich.

A my nawet im o tym nie przypomnieliśmy...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Stary 30.11.2015, 08:50
Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post
kolega chyba nie rozumie, że jak nic nie zmienimy to możemy się nie załapać do grupy mistrzowskiej! a co za tym idzie, pomyśl sobie jaka wtedy będzie frekwencja gdy będziemy grac w grupie spadkowej? ile Wisła zarobi z dnia meczowego? ilu w....ionych kibiców przyjdzie oglądać ten kabaret z przeciwnikami pokroju Górnika Łęczna czy Termaliki? ja rozumiem że teraz nie ma kasy, ale jeśli się nie ockniemy w porę to nie będzie jej wcale! więcej kasy stracimy zostawiając Moskala, lepiej pomyśleć nad tym aby go zostawić w klubie w innej roli

choćby ch*j na ch*ju stał, musimy się załapać do czołowej ósemki, po to aby:
A: zasilić budżet, potencjalne mecze z Legią i Lechem
B: czym prędzej spuścić wpierd*l cracovii i zmazać tą plamę na honorze! obojętnie czy u nich czy u Nas!
A za co chcesz jakikolwiek zmiany wprowadzac w klubie?
Uważasz, że zwolnienie Moskala nie wygeneruje dodatkowych kosztów, typu odprawa czy inne odszkodowania? Koniec końców nie jego wina, że nie stać klubu na napastnika, który z 3 ...100% sytuacji jest w stanie chociaż raz wepchnąć piłki do siatki?

W nawiaznaiu do postów innych, jazda po Brożku mija się z celem. Chłopakowi lat przybywa, a nie ubywa. Byliby lepsi od niego, to by grali. Jak widac nie ma... swoje i tak już nastrzelał dla tego klubu...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 30.11.2015, 08:58
Padł najgorszy możliwy scenariusz i nie chodzi tu tylko o przegrane derby. Ten sezon może być dla nas przełomowy w negatywnym sensie, w tym momencie oprócz 3pkt. dla cracovii daliśmy im pewność siebie, umocnienie się na podium, a sobie daliśmy dolną 8 (nie wierze w jakiekolwiek 3pkt. w meczach z Lechem i Legią). Jeśli ten czarny scenariusz się wypełni, puchary dla cracovi, dolna 8 dla Wisły to spełni się również mokry sen Małeckiego, gdzie stadion sąsiadki będzie pękał w szwach, a u nas na trybunach będzie hulał wiatr.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.11.2015, 09:16
Wstyd, hańba i 56 lat historii zaprzepaszczone. Do nikogo z nas chyba jeszcze nie dociera co się stało. Przykro się robi, jak się patrzy na tą pseudo drużyną i pseudo trenera.

Boguski, Jankowski i Burliga byli do zmiany w przerwie. Moskal chyba nigdy się nie nauczy, że wystawianie Burligi w pomocy to żenada.
Brozio jest cały czas ikoną i kiedyś świetnym napastnikiem, nie ma co jechać po nim, bo lat mu nie ubędzie.
Wypadałoby sprowadzić młodego i zdolnego chłopaka w jego miejsce. Sporo od Pawła by się taki gość jeszcze nauczył, bo sam Brozio już nam widać meczu nie wygra jak kiedyś.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 30.11.2015 o godz. 09:26.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Stary 30.11.2015, 09:25
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post

Moim skromnym zdaniem psycha siadla po dwoch straconych golach i dlatego tak wygladala nasza gra wczoraj. Pewnie gdyby Brozinio trafil na 2-2 to 2 polowa bylaby o nieba lepsza.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.11.2015, 09:31
coni napisał(a):Wyświetl post
Moim skromnym zdaniem psycha siadla po dwoch straconych golach i dlatego tak wygladala nasza gra wczoraj. Pewnie gdyby Brozinio trafil na 2-2 to 2 polowa bylaby o nieba lepsza.
Tak, ale w zasadzie od razu strzeliliśmy kontktowego, więc jak piłkarzyki były i tak załamane stratą 1 bramki grając u siebie i mając ok. 60 min na wyrównanie to pokazuje jakimi są .....ami.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 30.11.2015, 09:32
Mecz wtopa,ale mnie rozjebało jak koło 70 minuty była potrzeba wsparcia Wisły mocnym dopingiem usłyszałem nieśmiertelne "tak się bawi...."
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Stary 30.11.2015, 09:36
^^^ zreszta bylo widac jak te bramki daly pewnosc siebie cracovii a nam podcielo to skrzydla, proste bledy, zle przyjecia pilki, zle decyzje, nerwowowsc -> to wszytsko psycha jest, bo nie wierze ze nagle zapomnieli jak sie gra w pilke
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 30.11.2015, 09:48
coni napisał(a):Wyświetl post
^^^ zreszta bylo widac jak te bramki daly pewnosc siebie cracovii a nam podcielo to skrzydla, proste bledy, zle przyjecia pilki, zle decyzje, nerwowowsc -> to wszytsko psycha jest, bo nie wierze ze nagle zapomnieli jak sie gra w pilke
To oni mają już stany depresyjne w takim razie, co mecz coś im podcina skrzydła.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów