JacobCFC napisał(a):

Jacy kibice? Jeszcze parę lat temu po takim meczu piłkarze dostaliby kilkuminutową suszarkę, po której nie wiedzieli by jak się nazywają. A dziś? Każdy piłkarz niech pamięta wynik derbów to rzecz święta? Jeszcze zamruczane tak, że na murawie pewnie nic nie było słychać, jakbyśmy byli jakąś niecieczą.
Doping dno, połowa ludzi jakby pierwszy raz rozkładała oprawę, mruczenie, że flagi zasłaniają boisko nawet pociski na garbate nosy były śpiewane bez przekonania. Coraz mniej się dziwie chłopakom z poszczególnych osiedli, że powoli wycofują się z tej zabawy...
|
Dokładnie, ja miałem wrażenie, że jestem sam na derbach... a wszyscy przyszli na termalikę. Zamiast robić roz........, to bezsensowe lalowanie przy wyniku 1:2 jak się głąby szlajają po murawie... 70 minuta to był czas na mocną dezaprobatę i ryk niezadowolenia i danie im do zrozumienia, ze albo jadą portkami po murawie albo niech się boją wyjść poza teren stadionu. .....a! To były derby?! Ch.uj nie derby!
I to "każdy piłkarz niech pamieta" zapodane po meczu... mistrzostwo...
Mam nieodparte wrażenie że w tym klubie już wszyscy na wszystko mają wyje.bane...