|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Tak tylko nadmienię, że w poprzednim meczu należał nam się karny, którego oczywiście nie dostaliśmy i nawet weszlo dolicza nam kolejne punkty - ktoś inny jeszcze prowadzi taką klasyfikację?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wypominanie pomyłek sędziowskich na naszą niekorzyść w sytuacji kiedy nasze asy .......ą 4 setki to już jest bezczelność. Najpierw niech się nauczą strzelać w sytuacjach, które by dzieci wykorzystały, a potem żale na sędziego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Od narzekania na naszych asów są inne tematy.
Cytat:
![]() weszlo.com ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ach co za dola...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Bezczelnoscia jest Twoje odwracanie kota ogonem. To juz nie pierwszy tak sedziowany mecz przeciw Wisle. Kto wie co by bylovgdbysmy wygrali z 2 mecze ktore zremisowalismy przez sedziow i pilkarzecnie byliby wowczas pod taka presja jak sa teraz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
http://ekstraklasa.net/bezb%C5%82%C4...tykul_tag.html
Ostatnio edytowane przez Heero : 21.10.2015 o godz. 10:03.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobnie jak na weszlo, co utwierdza mnie w przekonaniu, że Kazkowi ciężko będzie ruszyć z takim nastawieniem sędziów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Problem z niewudrukowaną tabelą jest taki,że zakłada ona tylko jedną sekwencję zdarzeń..podyktowanie karnego->trafienie do siatki->utrzymanie tego stanu...a przecież nasze asy już pokazały dwukrotnie jak niewykonywać karnych,a strzelenie na 1:0 meczu jeszcze nie kończy.
Z kolei np. taki mecz z piastem i przyznane nam punkty w tejże tabeli..nosz cholera..jak my ze stojącymi w miejscu drużynami nie potrafimy wygrać to skąd pewność,że biegający w 10 Piast da się ograć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ludzie, przeciez tu nie chodzi o to czy bysmy strzelil karnego czy wygrali mecz z oslabionym piastem.
tu chodzi o to ze jestesmy dymani na kazdym kroku, i to nawet z wieksza czestotliwoscia niz w tamtym sezonie ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jest szansa ze zakwalifikujemy się do Niewydrukowanej Ligi Mistrzów w takim razie. Walczmy!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
nie wiedziałem gdzie dokładnie umieścić ten wątek, bo dział "ekstraklasa 2015/2016" chyba został usunięty. nie jest to co prawda wojna na lini Wisła-PZPN, ale pokazujące jak i w obecnym sezonie zawodnicy Legii są traktowani pobłaźliwie
https://www.youtube.com/watch?v=NUkn0gKlQYc jak myślicie ile Kucharczyk wyłapał meczów kary za odepchnięcie przeciwnika na sędziego co spowodowało rozciętą wargę Frankowskiego i polała się krew? już wam mówię - 0 ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na Weszło też jesteśmy liderem pod względem dymania przez sędziów... :x
http://weszlo.com/2015/10/29/niewydr...omoca-arbitra/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Na początek zaznaczę, że absolutnie nie mam zamiaru bronić naszych grajków, po raz kolejny wystarczy postawić autobus i nic nie wpadnie...
ALE kiedy hanysy rzucały racę na murawę, przerwa trwała dobre 6-7 minut, a palant z gwizdkiem dolicza 4 minuty. Pomijam już fakt, że niemal każdy kontakt z graczem ruchu był odgwizdywany, symulki na porządku dziennym i bramkarz, wybijający każdą piłkę dobre pół minuty. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapomniałeś o czerwonej dla Ruchu w pierwszej połowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
W którym momencie była czerwona dla Ruchu ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szyndrowski faulował Brożka przy wyprowadzaniu kontry - faul taktyczny = żółta (w jego przypadku druga).
Umówmy się, że nawet jakby 10 minut doliczył, to byśmy nie strzelili. Bardziej irytujący był brak czucia gry, gwizdanie każdego dotknięcia... No i Putnocky za wstrzymywanie gry powinien zebrać ze trzy kartki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ale swoją drogą wejście Głowy w Stępińskiego na początku drugiej połowy z trybun wyglądało na murowany karny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj widziałem powtórkę i jak dla mnie gdyby sędzia gwizdnął karnego to nie moglibyśmy mieć pretensji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dostał w kostkę, Głowa nie dotknął piłki - koniec tematu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ten blondyn z Ruchu to nie powinien dostac czerwonej juz w 30 minucie? A wowczas zadnego karnego by nie bylo bo Ruch nawet kontry by nie wyprowadzial
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie mam zaruztów do Kwiatkowskiego o wypaczenie wyniku (nawet jakby przedłużył 20 minut, to byśmy nei strzelili), przeszkadzanie Wiśle, ale gwizdał czasem takie faule, że aż oczy bolały. Po prostu źle odbiło się to na "widowisku". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wczorajszy mecz był gwizdany po prostu dramatycznie w obie strony, ktoś ucierpiał bardziej, ale w tym meczu bramki nie miały prawa paść, więc i tak jeden .....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
A no tak była taka sytuacja, chociaż nie wiedziałem, że to ten zawodnik miał wcześniej żółtą kartkę. Czego jednak spodziewaliśmy się po Kwiatkowskim ? Gość miał zrobić swoją robotę w tym meczu i zrobił
. Gwizdanie pod Ruch i pieniądze wpadają na konto |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gol dla lasek w paski ze spalonego.
Co nie zmienia faktu, że piłkarzyki pajacyki ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mała aktualizacja z ostatnich meczy.
Z Lechem z tego co pamiętam straciliśmy bramki w zgodzie z przepisami. Z Legią, przy bramce na 0:1, Prijovic był na pozycji spalonej i można powiedzieć, że utrudniał Cierzniakowi interwencje. Z Lechią bramka Makuszewskiego z ewidentnego spalonego. Dzisiejsza bramka dla Pogoni po minimalnym spalonym. ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gdyby nasi potrafili cokolwiek stworzyć z przodu to również mielibyśmy parę bramek z minimalnych spalonych. A tak to .... dupa i kamieni kupa... najlepiej się wypłakać, że czarni się na nas uwzięli.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 18.12.2015 o godz. 22:45.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|