|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ten temat służy wytykaniu sędziowskich błędów, od postawy naszych kopaczy są inne wątki.
Nam to prędzej gwizdają spalone nawet gdy ich nie ma, ale jeśli uważasz inaczej to możesz podać jakieś przykłady, gdy zdobyliśmy nieprawidłową bramkę. Nawet może być z dwóch ostatnich sezonów. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ze sie komus chcialo ale swietnie ze sie chcialo .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
To moje kontynuacja poprzedniej części . Zbierałem się do tego 6 miesięcy
|
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
świetny filmik! aż puściłem w eter na facebooku!
oczywiście nie masz za złe? ![]() ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Filmik byłby niezły, gdyby nie ortografia i interpunkcja. Wstyd to udostępniać.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie wiedziałem gdzie napisać ale wydaje mi się że to dobry temat:
Oczywiście nie ma mowy żeby PZPN i wszystkie jego człony(członki ) tudzież inne organy faworyzowały pewien k7ub z Warszawy (panie daj pan spokój no przecież 93!!!) i właśnie dlatego całkiem przypadkiem trener U19 oczywiście w żaden sposób nie powiązany z tym k7ubem (panie daj pan spokój! ) powołuje pewnego zawodnika z ławki juniorów Wisły (kiedy pewnie już wiadomo że do lipca musi siedzieć w Krakowie) DODATKOWO na turniej. To tylko zbieg okoliczności! Coś czuje że kadra U19 zyskała nowego podstawowego gracza a i konsultacjami czy różnymi zgrupowaniami obrodzi do lipca![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Znów sędzia z Warszawy... Nie piszę o żadnym spisku, ale czy naprawdę nikt w PZPN nie myśli jak to wygląda...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Warszawka z Jagą dostała Musiała, więc równowaga w przyrodzie zachowana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Sędzia z Warszawy i co z tego?
To my jakimś zagrożeniem dla Legii jesteśmy, że muszą nas "przekręcać"? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież napisałem, że nie insynuuje żadnego spisku... Po prostu to beznadziejne wygląda jak przez cały sezon sędziują nam sędziowie z Mazowsza, z którym Kraków wiadomo jakie ma relacje. Tutaj każdy błąd sędziego będzie odbierany jako umyślny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jebac kuurwy z pzpnu maczetami
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Kamson- najslabszych druzyn ligi wcale nie trzeba przekrecac , na autostradzie do 1 ligi regulacja ruchu nic nie daje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kontrakt pewnego piłkarzyny Judasza do niedawna grajacego w naszym klubie na pozycji bramkarza z Wisłą Kraków został rozwiązany przez Izbę ds. Rozwiązywania Sporów Sportowych z winy krakowskiego klubu.
Tytuł tego tematu nabrał nowego znaczenia. Jestem bardzo ciekawy kto zasiada w tej izbie i dlaczego dopiero teraz zrobiono precedens... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
To jest chore że zawodnik moze zerwac umowe bez konsekwencji.
Jak zawodnik moze rozwiazac to i klub powinien miec prawo wyrzucac zawodników którzy nam nie pasują Znowu werdylt po legie moze przeniesiemy sie do ligi Słowackiej bo Legia zawsze ma układy w PZPN jak można w ciagu krótkiego czasu podjąć 2 różne decyzje MODELSKI I CIEŻNIAK |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
To się po prostu w pale nie mieści - identyczna sytuacją z Modelskim, kontrakt nie ruszony. Ta zdradziecka kur.wa musiała wiedzieć, że idąc do tej izby wszystko jest już nagrane. Niesamowite, jak widoczne są podwójne standardy. I nawet nikt nie próbuje się z tym kryć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
CZAS ZMIENIĆ LIGE MOŻE SŁOWACKA ALBO CZESKA BO POLSKA TO JUŻ nie ma co pisac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zapamiętajcie raz na zawsze, PZPN zawsze sprzyjał Legii i sprzyja nadal. Ta skorumpowana organizacja to zwykła fasada związku piłkarskiego. Rozgrywki od dawna są moderowane. Ślepi sędziowie, korzystne rozstrzygnięcia Kolegium Sędziów itp. Ekstraklasa S.A. to samo. To jest jeden wielki cyrk z rozgrywkami ligowymi w Polsce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Nie ma to jak polskie prawo... Jaka jest różnica między przypadkiem Modelskiego a cierzniaka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy taki werdykt... przypadkowo gdy chodzi o klub ze stolicy
![]() #uwolnićwszystkichpiłkarzyzrezerw ! http://www.przegladsportowy.pl/pilka...878,1,718.html Podwójne standardy
Ostatnio edytowane przez Kamson : 02.03.2016 o godz. 15:31.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
przecież to jest ....a cyrk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Marzenie:
1. wszystkie kluby solidarnie oddają walkowerem mecze rundy zasadniczej rozgrywane Warszawie Efekt: myślę że parę-kilkanście milionów będą wówczas w plecy za: zysk z dnia meczowego, brak transmisji, reklamy na bandach, karnety, sky boxy... całkiem nie źle by się ich wyjeb.ło ![]()
Porter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zacznijmy od tego że gówno wiecie czy to taka sama sytuacja jak z Modelskim bo nikt z was nie ma wiedzy o tym jakie mają zapisy w kontraktach. A dobrzy agenci potrafią zapewniać w kontraktach swoich klientów dosłownie wszystko. Jakoś podejrzanie włodarze naszego klubu za 5 dwunasta przywrócili go rzekomo do pierwszej drużyny... Czyżby ktoś przeczytał w końcu umowę i zaczęło się palić w dupce?
Ten klub jest fatalnie zarządzany od wielu lat, raz po raz przegrywamy sprawy o cokolwiek i z kimkolwiek w najprzeróżniejszych instytucjach, a są jeszcze naiwniacy co myślą że to spisek i warszafka... No bo jakżesz nasi prawnicy mogli przegrać jakąś sprawę? Niesłychane zaiste. Już pomijając że takie zachowanie wobec zawodnika to zwykłe s....ysyństwo, pisałem to tuż po odesłaniu bramkarza do rezerw i powtórzę jeszcze raz: wstyd mi za Wisłę. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Na układy nie ma rady...
Dolha 2.0. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Podbijam, choć zmodyfikowałbym go trochę, np. ogłosić dzień wcześniej że drużyna nie przyjedzie na Łazienkowską bo jest protest itp itd, a w dniu meczu PKS rejsowym (co by nie wzbudzać podejrzeń) podjechać pod stadion i zgłosić drużynę sędziemu gotową do gry. Legia zaskoczona nie będzie na to przygotowana jak i jej drużyna zapewne w domowych pieleszach i wtedy hop-siup walkower dla Wisły. Co wy na to dobre?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
KUR.WY i tyle w temacie.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z PZPN-em nie mamy szans, juz samo wyznaczanie sedziow ze stolicy albo z okolic prawie co mecz zakrawa o kpine i jeszcze wiekszosc z nich popełnia babole a co tu mowic o sprawach czysto sportowych.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|