The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2015, 14:34
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Mimo iż statystyki Moskal ma niezbyt dobre, to uważam, że styl gry jest lepszy niż za Smudy, nie ma tak słabych spotkań jakich Smuda miał wiele, tylko brakuje szczęścia i wykańczania stwarzanych okazji.
Zważ, że brakuje również napastnika (tegoż obecnie nie posiadamy ), brakuje konkurencji na prawie wszyskich pozycjach, brakuje regularnych wypłat, odzwierciedlenie mamy w postawie na boisku "jaka płaca taka praca", etc...
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 20.10.2015, 16:05
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Ale do czego tu sie odnosic ?
W bezposrednich meczach:
- z Piastem Brozek nie trafia do pustej bramki, idzie kontra tracimy gola, w II polowie Piast wybija pilkę z pustej bramki
- po mecz z nami bramkarz Termalici trafia do jedenastki kolejki
- z Łączną spychamy ich do rozpaczliwej obrony przez całą drugą połowę, Crivellaro strzela z karnego jak ciota
W skrócie 1 pkt.
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.10.2015, 16:17
pomeran napisał(a):Wyświetl post
.... ciągły brak sponsora i osoba trenera kładzie się cieniem na mimo wszystko dobrej działalności. Dobrej.. bo udało się spłacić zaległości bieżące. ....
A może trzba w końcu przyznać że Bednarz nie był taki zły i głupi i mimo że Gaszyński jest o połkę lepszy? G. de facto idzie w tym samym kierunku co B ale też niewiele zdziała bez kasy i w obecnym środowisku?

Mamy bardzo sprawnego managera (vide przypadek Mąki) i co dalej? Kto jeszcze jest naszą wizytówką? Co więcej, z perspektywy organizacji klubu Moskal wcale nie wydaje się być kulą u nogi. Można się nawet pokusić o tezę iż, choć przeciętny na tle ekstraklasy, jeśli chodzi o organizację i stabilność jest ważnym filarem.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.10.2015 o godz. 16:20.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 20.10.2015, 16:24
Lukasz napisał(a):Wyświetl post

Mamy bardzo sprawnego managera (vide przypadek Mąki) i co dalej?m.
mozesz rozwinąć? Ocb z tą sprawnością i kogo dokladnie masz na myśli?
Cudłaty : Tak, juz oceniłem krzywejajo wel Crivellaro. I uważam ze casus odpowiedni do niego to będzie casus Genkowa a nie Stępińskiego. Po za tym tak do końca nie rozumiem casus Stępińskiego, prosiłbym jeśli można o rozjaśnienie sprawy, bo chyba nie napiszesz ze przeszedł do Ruchu i tam strzela a mógłby u nas.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.10.2015, 18:41
szprotson napisał(a):Wyświetl post
.... Po za tym tak do końca nie rozumiem casus Stępińskiego, prosiłbym jeśli można o rozjaśnienie sprawy, bo chyba nie napiszesz ze przeszedł do Ruchu i tam strzela a mógłby u nas.
To Ci rozjaśnię... Ile Stępiński grał meczów od pierwszej minuty? Ile razy grał ogony, a jeśli już to nie na swojej pozycji? To jest casus Stępińskiego. Nie chodzi mi tu o niepodpisanie przez niego z nami umowy a o to, iż nie dano mu tak naprawdę szansy pokazania się w Wiśle. Bo chyba nie uznasz za szanse grania końcówek, a jeśli już zagrał jeden mecz bodajże cały od początku, chyba w PP, to było to raz i to tylko wtedy gdy "chcieliśmy" odpaść... tak samo było z Bitonem, tak samo z kilkoma innymi grajkami. Już pomijam fakt, że Stępiński przy naszej propozycji kontraktu dla niego, mocno się zastanowił i skorzystał z oferty Ruchu. Z opinii kilku osób i mojej zresztą też, Crivellaro ma potencjał, tyle tylko, że my mamy super trenejra, który boi się dokonać jakichkolwiek zmian w meczu a co dopiero wpuścić gościa po to by się ogrywał... Mam nadzieję, że nowy trener, który przyjdzie do Wisły, porządnie przeglądnie nasze kadry i wtedy mam nadzieję się okaże, ze nieśmiertelny Boguski usiądzie na ławie, a zagrają i Crivellaro i Marszalik a i Cywka pokaże na co go stać, bo go stać.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 20.10.2015, 19:23
Cywka to jak dla mnie casus Haitańczyków za Smudy - na początku wyglądali znośnie a potem im dalej w las tym ciemniej.
cudlaty
Senior Member

Stary 20.10.2015, 19:29
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Cywka to jak dla mnie casus Haitańczyków za Smudy - na początku wyglądali znośnie a potem im dalej w las tym ciemniej.
Każdy ma swoje zdanie... ja akurat uważam, ze Donald przy Kazku się pokazuje od dobrej strony (jedna z bardzo niewielu zasług Kazka) i w kilku meczach pociągnął nas do przodu... Miejmy tyle samo radości z Cywki za chwilę a naprawdę będzie dobrze...
PiVoSH92
Senior Member

Stary 20.10.2015, 19:42
Tak, owszem, Donald świetnie, ale chodzi o Donalda za Smudy - widać potencjał, ale albo presja albo inne ograniczenia psychiczne powodują taki stan rzeczy - Cywka gra fatalnie i popełnia mnóstwo niewymuszonych błędów, szczególnie w polu rozprowadzania piłki i ogólnie myślenia. Coś go blokuje mówiąc krótko.
cudlaty
Senior Member

Stary 20.10.2015, 19:59
ja jednak w Cywkę wierzę... ma przebłyski, jest walczakiem, gra twardo jak Sobol, ma uderzenie i przegląd pola... zakładam że się obudzi i będzie z niego pożytek... może ta presja na niego tak źle działa...
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.10.2015, 20:54
A może wkoncu niech zagra na środku pomocy a nie na skrzydle gdzie kompletnie sobie nie radzi.
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 20.10.2015, 20:57
cudlaty napisał(a):Wyświetl post
Każdy ma swoje zdanie... ja akurat uważam, ze Donald przy Kazku się pokazuje od dobrej strony (jedna z bardzo niewielu zasług Kazka) i w kilku meczach pociągnął nas do przodu... Miejmy tyle samo radości z Cywki za chwilę a naprawdę będzie dobrze...
Gdyby Donald nie napalal sie na kazda pilke jak imigrant na niewierna, to niedzielny mecz mielibysmy wygrany! Jak mozna tak przestrzelic?

A co do Maciusia To chyba nikt ze zwolennikow nigdy nie byl na jego treningu, jak juz polowa treningu minela a on dopiero sie laskawie zjawial i chodzil jak pan po wlosciach.
cudlaty
Senior Member

Stary 20.10.2015, 21:01
Ma_niek napisał(a):Wyświetl post
A może wkoncu niech zagra na środku pomocy a nie na skrzydle gdzie kompletnie sobie nie radzi.
ale tę opcję rozważa pół stadionu zawsze, tylko Kazek tego nie widzi
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 21.10.2015, 15:28
cudlaty napisał(a):Wyświetl post
To Ci rozjaśnię... Ile Stępiński grał meczów od pierwszej minuty? Ile razy grał ogony, a jeśli już to nie na swojej pozycji? To jest casus Stępińskiego. Nie chodzi mi tu o niepodpisanie przez niego z nami umowy a o to, iż nie dano mu tak naprawdę szansy pokazania się w Wiśle. Bo chyba nie uznasz za szanse grania końcówek, a jeśli już zagrał jeden mecz bodajże cały od początku, chyba w PP, to było to raz i to tylko wtedy gdy "chcieliśmy" odpaść...
No nie rozjaśniłeś kolego.
Stępiński Mariusz rozegrał nie jeden jak piszesz a siedem spotkań jako zawodnik pierwszej jedenastki. Mówie tylko o meczach ligowych, pucharu polski którym sie posiłkujesz nie licze. Operujmy faktami a nie domysłami, ponieważ te fakty łatwo jest sprawdzić.
1. Mecz wyjazdowy z Górnikiem Zabrze wygrywamy 5-0 schodzi w 79 : zero goli
2. Mecz u siebie z TSP. Wędka po 45 minutach jak dostajemy od TSP 2-0, po jego zmianie wynik na korzyść Wisły 3:2
3.Wyjazd na Korone, schodzi w 67 minucie przy stanie 2-1 dla Korony, mecz konczy sie porażka 3:2
4.Spotkanie u siebie z Łeczna wygrana 2:0, gra cały mecz jedynie w 90 minucie zmiana na czas. Wynik 2:0
5.U siebie z Pogonią. W przerwie wędka przy stanie 1:1 i tak też kończy się mecz.
6.Legia w Wawie, wynik 2:2 79 minut rozegrane
7.Wyjazd na Jagę, porażka 2:1, cały mecz

Wg. Wikipedii 25 spotkań 2 bramki. Czy otrzymał szanse czy nie, to kwestia indywidualnego podejscia, wg. mnie jego styl gry zupełnie nie jest na krakowska klepe tylko na "dorzuć ja wsadze głowe".
Po za tym niech strzeli wiecej niz 10 bramek w lidze to bedziemy go nazywali napastnikiem....bo najłatwiej będzie Ci napisac ze nie grał na swojej pozycji...czyli wyglądało to tak : Mariusz zagrasz na pomocy? - NIE. A to Cie tam wystawie na złość....

PiVoSH92
Senior Member

Stary 21.10.2015, 15:59
Ja i kilka osób to już pisało - są gracze świetni, którzy nie odnaleźli się w klubie, bo styl gry im kompletnie nie pasował. A Stępiński świetny nie jest, więc tym bardziej nie dziwi mnie jego wynik u nas - po prostu nie pasował ze swoją surowością techniczną i grą na dostawienie nogi i głowy do klepania w polu karnym. Pewnie, gdyby miał sytuacje jak Jankes czy Boguś czy nawet Paweł w tym sezonie to by strzelił, ale Stępień nigdy by do nich nie doszedł.
cudlaty
Senior Member

Stary 21.10.2015, 18:21
No nie rozjaśniłeś kolego.
.czyli wyglądało to tak : Mariusz zagrasz na pomocy? - NIE. A to Cie tam wystawie na złość....
dobra ok... nie jestem statystykiem i nie che mi się grzebać po necie co do ilości minut przez niego spędzonych na boisku...
Widząc jednak jak grał i gdzie grał, nadal uważam, że nie dano mu szansy... Boguski, choć to inna pozycja ma tej szansy aż nadto od przynajmniej roku, gra kichę, perspektywicznym zawodnikiem nie jest. Uczepiłem się Boguskiego akurat bo mnie na maksa w...a. Kilku innych nie jest lepszych oczywiście... Stępiński poszedł do Ruchu i jednak strzela... Styl gry? No nie grając w napadzie jak miał wykazać się skutecznością? A możę, akurat gdy on był na boisku, oczywiście gdyby grał w napadzie, nie można było pograć trochę inaczej? No ale to już kwestia trenera...
A czy Ty, na zadane, cytowane pytanie na jego miejscu byś odpowiedział: nie trenerze, dziękuję, posiedzę na ławie? Proszę Cię.... Gość jest młody i wiele przed nim a co do "przynajmniej 10 bramek" w lidze strzelonych... spokojnie... to tylko kwestia czasu... Ale co wtedy się stanie? Co nam to da? Nic. My nadal będziemy grali brodatym, siwiejącym Brożkiem ze skutecznością 1 gol na 80 sytuacji...
Nie przekonałeś mnie Ty, choć rzeczowo to wszystko pokazałeś... czas pokaże czy należy go żałować czy nie. Ja już go żałuję...
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 21.10.2015 o godz. 18:41.
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.10.2015, 20:16
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Ja i kilka osób to już pisało - są gracze świetni, którzy nie odnaleźli się w klubie, bo styl gry im kompletnie nie pasował. A Stępiński świetny nie jest, więc tym bardziej nie dziwi mnie jego wynik u nas - po prostu nie pasował ze swoją surowością techniczną i grą na dostawienie nogi i głowy do klepania w polu karnym. Pewnie, gdyby miał sytuacje jak Jankes czy Boguś czy nawet Paweł w tym sezonie to by strzelił, ale Stępień nigdy by do nich nie doszedł.
Nie chodzi nawet o styl gry. Większość drużyn ekstraklasowych gra inaczej przeciwko Wiśle niż na przykład Ruchowi. Czym innym jest odnalezienie się w drużynie, która głównie kontruje, a czym innym przebijanie się przez autobusy stawiane na polu karnym. Z tego samego powodu Piech nie sprawdził się w Legii, a Robak nie sprawdzi się w Lechu.
PiVoSH92
Senior Member

Stary 21.10.2015, 21:33
No ale to też definiuje styl - jeśli jesteś lepszy niż większość drużyn (a kadrowo Wisła jest) to nastawiasz się na taką właśnie grę, a do tego Stępiński nie pasuje - typowy piłkarz dołu tabeli, jak Robak w Pogoni, lepszy zespół go weryfikuje (Wisła/amica).
cudlaty
Senior Member

Stary 21.10.2015, 22:59
Kurz napisał(a):Wyświetl post
...Z tego samego powodu Piech nie sprawdził się w Legii, a Robak nie sprawdzi się w Lechu.
Zwróć uwagę tylko na to, ile Piech i Robak mają lat... Przy nich Stępiński to junior. Oni się już niczego nie nauczą. Szczyt ich "karier" i możliwość grania przeciwko najlepszym a później u najlepszych, przyszedł zdecydowanie za późno by móc się czegoś jeszcze nauczyć... Przed Stępińskim wszystko to jest przyszłością. On miał i jeszcze ma czas aby nabyć umiejętności grania przeciwko skomasowanej obronie. Prawdopodobnie się zdąży tego jeszcze nauczyć. Nie wierzę, że zatrzyma się na tym poziomie, na którym jest teraz. Trochę go docisnąć i kto wie co z niego wyrośnie... Zwróćcie uwagę na to jak rozwinął się Lewy na zachodzie po tym jak wyszedł z polskiej ligi. Nie wiem czy Stępińskiego stać na taki rozwój ale widać, że u nas nie było trenera, który by pomógł mu się rozwinąć. Ba, nawet nie było takiego, który by dał mu szansę się pokazać...
Lukasz
Senior Member

Stary 22.10.2015, 08:04
mozesz rozwinąć? Ocb z tą sprawnością i kogo dokladnie masz na myśli?.
Gaszyńskiego, Dokładnie mówiąc pewną konferencję prasową i informację o od dziennikarza Mące.
Usłyszał, od razu wiedział co trzeba z nią zrobić, w tym samym zdaniu powiedział co zrobi, zrobił i Mąka jest. Ktoś kto tak działa jest w swoim działaniu sprawny.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 22.10.2015, 09:48
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Gaszyńskiego, Dokładnie mówiąc pewną konferencję prasową i informację o od dziennikarza Mące.
Usłyszał, od razu wiedział co trzeba z nią zrobić, w tym samym zdaniu powiedział co zrobi, zrobił i Mąka jest. Ktoś kto tak działa jest w swoim działaniu sprawny.
Serio ? Dla mnie sprawy menager to taki który sam wie o tym co sie dzieje na rynku pracy, a nie dowiaduje się na konferencji od kibica dziennikarza.

silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 22.10.2015, 09:56
Serio ? Dla mnie sprawy menager to taki który sam wie o tym co sie dzieje na rynku pracy, a nie dowiaduje się na konferencji od kibica dziennikarza.
Informacje co się dzieje na rynku pracy powinni dostarczyć mu skauci, albo oni przeoczyli Mąke albo uznali, że nie możliwym finansowo jest jego ściągnięcie.
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 22.10.2015, 10:01
A Wy na prawdę myślicie, że Gaszyński by nie wiedział gdyby mu na konferencji ktoś nie powiedział? Na bank wiedział już o tym pewnie wcześniej niż my.
Lukasz
Senior Member

Stary 22.10.2015, 10:15
Instytucja 'omnibusa' do mnie nie przemawia.

Zakładanie że Gaszyński powinien mieć lepsze informację od dziennikarzy jest nierealnie wysoko postawioną poprzeczką. Czy większą wiedzę od ksiegowej na temat nowych zmian w przepisach też powinien mieć? Prezes ma się znać na zarządzaniu a nie na tym kto w obecnej chwili jest wolny na rynku pracy. Od tego typu informacji ma ludzi których wynagradza (np. Kapka) lub zktórymi rozmawia - czyli np. dziennikarzy (konferencja to bardzo dobry czas na takie dyskusje). Dla mnie wystarczy że wie kto to jest Mączyński, co oznacza dla klubu fakt że jest wolny i oceniam go po tym jak tą wiedzę spozytkował.

I wracając do Moskala - jak Gaszyński chce go trzymać, niech trzyma. Jego projekt, jego pracownik, bierze za to odpowiedzialność.

Edit:
R33 napisał(a):Wyświetl post
A Wy na prawdę myślicie, że Gaszyński by nie wiedział gdyby mu na konferencji ktoś nie powiedział? Na bank wiedział już o tym pewnie wcześniej niż my.
Tak. IMO nie wiedział wcześniej.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.10.2015 o godz. 10:51.
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.10.2015, 16:25
Dlaczego twierdzicie, że mamy lepszą kadrę od innych zespołów? Wystarczy rzucić okiem na kadrę naszego zespołu aby stwierdzić, że mamy 13 może 14 zawodników do gry.... w ataku mamy za to jednego podstarzałego napastnika, którego najlepsze czasy już dawno minęły... To raczej nie ułatwia pracy Moskalowi... Kadrę mamy przeciętną a wymagania wręcz mistrzowskie... Zamiast zwalniać trenera zatrudnijmy napastnika, który potrafi kopnąć prosto piłkę... obecnie nasza "silna" (silniejsza kadra od wielu innych drużyn z eklapy) straszy w ataku samym Brożkiem... A może spójrzcie na ławkę rezerwową w trakcie meczu... cóż za potęga... Nieprawdaż?
Moskal nie daje szans młodym? Też chciałbym aby dawał im szanse... ale może przypomnijmy sobie przypadek np. Czekaja... Kiedyś dano mu szanse bo był młody... Obecnie wystawienie takiego gracza do 11 byłoby odebrane przez kibiców jako sabotaż trenera... Poza tym warto zwrócić uwagę iż przez nasz klub przewinęła się masa trenerów w ciagu kilku lat... i jakoś żaden nie wypromował młodego gracza... przypadek? Teraz w pierwszym składzie gra Uryga... wielu nie pozostawia na nim suchej nitki... Myślicie, że trener działa na własną szkodę nie wystawiając innych młodych graczy?
Swoją drogą jak trener ma dawać szanse młodym gdy wie, że każdy kolejny mecz może być jego ostatnim w roli trenera? Większość czeka z niecierpliwością aby go zwolniono z Wisły... A co w zamian? Nowy trener nagle nauczy piłkarzy grać w piłkę? Nauczy ich nagle wykorzystywać 100% czy nawet 200% sytuacje?
Nasz klub od zawsze zmieniał trenerów jak rękawiczki...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 22.10.2015 o godz. 16:33.
marpil
Member

Od: 08.2005

Stary 22.10.2015, 17:29
ważne jest też to aby ewentualny napastnik, którego jakimś cudem Wisła pozyska potrafił strzelać z obu nóg - bo inaczej będzie się mógł tłumaczyć jak Brożek
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 22.10.2015, 21:06
Sam napastnik nic nie da, szczególnie biorąc pod uwagę nasze możliwości finansowe. Potrzeba kogoś ala Nikolić, a na takiego nas nie stać. Cudów po napastniku nowym nie można oczekiwać.
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 23.10.2015, 07:20
Trochę rozsądku.
Informacja o rozwiązaniu kontraktu przez Krzysztofa Mączyńskiego została podana przez jego menedżera na Twitterze 22 czerwca o godzinie 14:26. W tym czasie prezes Gaszyński jechał do Myślenic na konferencję, która była zaplanowana na 15:45. Nie wydaje mi się, żeby te niespełna półtorej godziny "poślizgu" świadczyło o braku profesjonalizmu Gaszyńskiego. Zresztą - on na konferencji dowiedział się, że Mączyński rozwiązał kontrakt (fakt dokonany), natomiast nie jest tajemnicą, że były osoby w klubie, które miały z nim kontakt, więc o ruchach czynionych w kierunku rozwiązania kontraktu mogły wiedzieć. Zwłaszcza, że sam proces trwał kilka miesięcy, bo Mączyński taką chęć zgłosił Chińczykom pół roku wcześniej.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 23.10.2015, 08:17
Masz racje. Gaszynski jest prezesem, ja powinienem miec pretensje o czerapnie newsow od kibicow do dyrektora sportowego, no ale przeciez nim niejest Zbychu....

Rozsądek mi podpowiada ze jeśli jestemy zainteresowani ? zawodnikiem to sledzimy każdy jego ruch by nie obudzic się z ręka w nocniku. Szczególnie jeśli jest to naszy wychowanek a my jestesmy nim zainteresowani to raczej o tym ze rozwiązał kontrakt nie dowiadujemy sie z portalu społecznościowego...

piszesz ze były w klubie osoby które mogły wiedzieć. Mogły ? wiedziały albo nie wiedziały.
Fakty sa takie ze 2 najlepsze transfery to transfery z dupy a nie zaplanowane. Zaplanowane to 3 lata kary z Crivellaro, nie bede zaskoczony jak w zimie juz bedziemy probowali rozwiazać umowe,chyba ze zarabia półtora koła.

...no ale ja cały czas zapominam ze transfery to rola człowieka którego nie da się zatopić.

cudlaty
Senior Member

Stary 23.10.2015, 18:41
[QUOTE=szprotson;1417732]
.....niech strzeli wiecej niz 10 bramek w lidze to bedziemy go nazywali napastnikiem....bo najłatwiej będzie Ci napisac ze nie grał na swojej pozycji...
Kolejny gol, tym razem Śląskowi i nie była to bramka w stylu "dorzuć ja wsadzę głowę"....
Jeszcze trzy mu zostały i Stępińskiego nazwiemy napastnikiem...
pozdrawiam
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 23.10.2015, 18:49
[QUOTE=cudlaty;1418007]

Kolejny gol, tym razem Śląskowi i nie była to bramka w stylu "dorzuć ja wsadzę głowę"....
Jeszcze trzy mu zostały i Stępińskiego nazwiemy napastnikiem...
pozdrawiam
Spokojnie, bo jeszcze zatrzyma się na dziewięciu, do tego dorzuci z 6 asyst i Szprotson z dumą będzie mógł stwierdzić, że miał rację.

P.S. Chłopak ma 20 lat...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów