The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: W wyborach parlamentarnych 2015 zagłosuję na:
KW Prawo i Sprawiedliwość 66 30,14%
KW Platforma Obywatelska RP 10 4,57%
KW Partia Razem 1 0,46%
KW KORWiN 85 38,81%
KW Polskie Stronnictwo Ludowe 5 2,28%
KW Zjednoczona Lewica SLD+TR+PPS+UP+Zieloni 6 2,74%
KWW „Kukiz’15” 19 8,68%
KW Nowoczesna Ryszarda Petru 16 7,31%
Inny 11 5,02%
Głosujących: 219. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2015, 16:54
Cytat:
Jaroo- widzisz różnicę w tym co wkleiłeś ?
Właśnie nie widzę bo wkleiłem praktycznie całą jego wypowiedź z linku, który podałem. Nie było tam natomiast nic o referendum
Sprawa jest prosta.
Gościu by chciał aby wprowadzić euro. Najlepiej jak najszybciej. Czyli już magluje społeczeństwo aby było za przyjęciem tej waluty. Nie informuje, że pozbycie się swojej waluty może mieć negatywne skutki.
Gościu jest zwykłym zdrajcą/głupcem, który chce dalej brnąć w to gówno zwane UE/wspólną walutą.

To jest polityka PO-PiS. Jedni chcą inni nie chcą ale robią to samo czego oczekują Niemcy, Ruski i reszta hałastry.
Mam nadzieję, że za tydzień PiS obejmie rządy samodzielnie i wtedy będziemy mieli 4 lata żeby się przekonać co ci ludzie dla Polski zrobią, a raczej co zrobią dla UE i USraela.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów