The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DrNo
Junior Member

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2015, 16:11. Wiślacki prezent dla przyjaciela
Witam, mój najlepszy kumpel obchodzi niedługo 17 urodziny, pomyślałem, by sprawić mu typowo "wiślacki" prezent - zestaw. Co by na ten zestaw się składało? Ano nic ekstrawaganckiego, pomyślałem o czymś w stylu: portfel, piórnik, kubek porcelanowy (nie plastikowy) z wiślackimi motywami. Niestety żadnej z tych rzeczy nie ma w internetowym sklepie Wisły, ani na allegro, a jestem niemal pewny, że i portfel skórzany i kubki czy piórniki były do kupienia. Gdzie mógłbym coś takiego wyczaić? Prezent ma być drobny bo np do portfela chciałbym mu włożyć 100 zł, żeby sam sobie kupił za to coś innego na co miałby ochotę. Sklep internetowy skwk nie działa, pracuję do 16 i mam 50 km do Krakowa dlatego też nie jestem w stanie sprawdzić asortymentu sklepu Reymonta 22 przy hali, zaś ilekroć byłem na meczu to podobnych "gadżetów" nie widziałem nigdzie. Będę wdzięczny w razie jakiejś pomocy!

Przy okazji pytanie, gdybym np zafundował mu bilet na sektor C na któryś październikowy mecz, proponowalibyście coś takiego? I nie do środka młyna tylko gdzieś z boku sektora, żeby tez niepotrzebnego stresu nie było, wiadomo o co chodzi ;p Bo rozumiem, że jak kupujesz bilet na C to siadasz czy stoisz tam gdzie jest miejsce no nie? Jak to wygląda i na co zwracać uwagę?

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich braci! I z góry dziękuję każdemu, kto pomoże
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.09.2015, 21:39
nie kupuj mu na C. Kup mu na narożnik.
Odpowiedz cytując
DrNo
Junior Member

Stary 18.09.2015, 09:09
Dlaczego tak sądzisz? Był raz ze mną na E i był zachwycony ale mówił, że chciałby więcej pośpiewać, zerkał na ten sektor C. Wiem, że by chciał i mu się to podoba, jednak nie wiem czy jak na pierwszy raz to byłby dobry pomysł, czy jeśli już to blisko narożnika ale na C, np. C1? Wiem, że na sektorze C trzeba stać i śpiewać, od tego jest, ale podobno bardziej z boku jest troche luźniej jeśli chodzi o zwyczaje zasady, dlatego pytam bo chciałbym się zorientować

Dzięki za podrzucenie info o sklepach w hali, skoro są otwarte do 19 to podjadę autem po pracy, powinienem zdążyć
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 18.09.2015, 14:57
DRNO. Wpadnijcie z kumplem na sektor C4. Jestem pewien że kolega będzie bardzo zadowolony a tylko na początku będzie miał problem z ogarnięciem przyśpiewek. Później leci z górki. Ja raz tak zabrałem znajomego, też nie do końca chciał iść na ten sektor ale minęło 10 min pierwszej połowy a on śpiewał jakby zasiadał na C od dobrych kilku lat
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 18.09.2015, 15:02
A i jak na październikowy mecz to może na Gwiazdy dla Białej Gwiazdy, bilety możesz kupić tutaj http://r22.pl i nie potrzeba kart kibica (tylko wtedy musisz odebrać w kasie i najlepiej w jakiś wcześniejszy dzień, bo w dzień meczu może to być ciężko ogarnąć bo kolejki).
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.09.2015, 00:38
Cytat:
Bo rozumiem, że jak kupujesz bilet na C to siadasz czy stoisz tam gdzie jest miejsce no nie? Jak to wygląda i na co zwracać uwagę?
Nie, na nic nie zwracasz uwagi oprócz dopingu. Jak kupisz bilet na C to możesz wejść którąkolwiek bramką na sektor, stoisz tam gdzie chcesz a nie tam gdzie masz bilet.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
DrNo
Junior Member

Stary 20.09.2015, 19:43
No dobrze, dzięki wielkie za dotychczasową pomoc, pytanie jeszcze mam odnośnie kibicowania na sektorze C, powiedzmy, że wybiorę dla nas miejsce gdzieś z boku sektora, żeby nie iść od razu do środka młyna. Doping, wiadoma sprawa! Jakie przyśpiewki się najczęściej pojawiają? Część znam, ale jednak wolałbym być przygotowanym, żeby nie było Sam pomysł zaproszenia kumpla na sektor C to dobry pomysł, chcę jednak być przygotowany na wszystko, żeby dobrze wspominał ten prezent
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Stary 20.09.2015, 20:58
HEJ WISŁA GOOOOLLLLLL, Jesteśmy dumą tego miasta, Bo w Krakowie w Krakowie w Krakowie, sprawdź sobie na yt będzie to prostsze niż gdybym Ci tu wypisywał wszystkie
Odpowiedz cytując
DrNo
Junior Member

Stary 21.09.2015, 12:29
W porządku! Dzięki! Mam nadzieję, że prezent w postaci biletu na sektor C nie tylko się spodoba ale przede wszystkim nie będzie się martwił niczym i stresował, bo wiadomo to w końcu sektor C i mam nadzieję, że trzeba naprawdę bardzo się starać, żeby ktoś tam komuś zwrócił uwagę nawet jeśli jest 1 raz Po prostu nie chciałbym, żeby się stresował a wspominał z przyjemnością
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.09.2015, 14:33
Mi tu sie gej alert włącza
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
DrNo
Junior Member

Stary 22.09.2015, 07:20
To źle Ci się włącza Logiczne, że jak chcesz sprawić komuś prezent to chcesz by był z niego zadowolony - logiczne. Sektor C ma to do siebie, że jest specyficzny dlatego chcę wiedzieć czego się spodziewać, a mniej więcej wiem i nie chcę, żeby się młody stresował, ma się ziomek cieszyć i tyle ;p

Dzięki za pomoc, myslę, że wiem już wszystko co potrzeba Pozdro!
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Stary 22.09.2015, 09:54
Nie ma czego się stresować, wystarczy że będzie robił to co wszyscy
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 22.09.2015, 10:02
fialo napisał(a):Wyświetl post
Mi tu sie gej alert włącza
takie miłe rozkminy a tutaj wpada "homofob" i sielanka pryska
Odpowiedz cytując
marius
Junior Member

Od: 12.2015

Stary 30.12.2015, 17:40
A nie możesz mu po prostu kupić jakiejś fajnej koszulki z własnym nadrukiem? Możesz ściągnąć jakąś fajną grafikę związaną z klubem, albo samemu coś pokombinować i zamówić ją na przykład w sklepie http://selino.pl/zaprojektuj-koszulk...nadrukiem.html
Ja tam sobie ostatnio zamawiałem i powiem wam, że nie są złe, w zasadzie nie ma się do czego przyczepić.
Nadruk też tak zrobiony, że się nie spiera, więc sądzę, że jest naprawdę ok.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów