The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2015, 06:36
Alan - blisko 60 (57-58) meczów w lidze, 0 goli, więc to nie całkiem tak, że dopiero zaczyna.
Widziałem w Nim potencjał jak zaczynał (17 czy 18 lat), teraz to taki Strąk po regresie formy. Pewnie 2 ciężkie kontuzje zabrały Alanowi część atutów. Cóż - bez szybkości i zwrotności to będzie kolejny piłkarz na poziomie Nalepy czy Czekaja..
Na dziś to silny fizycznie chłopak ze słabą szybkością, zwrotnością, bez podania i strzału. To wszystko można mniej czy bardziej wyćwiczyć, pytanie czy będzie Mu się chciało i czy trener zdoła pomóc.
Ech - łza się zakręciła na wspomnienie o Tacie (to był DP!), Sobolu czy Mauro.
Ostatnio edytowane przez arti : 20.09.2015 o godz. 06:39.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 20.09.2015, 08:16
Przede wszystkim wczorajsze spotkanie wyglądało tak a nie inaczej z uwagi na fakt, że przeciwnik pozwalał nam na wszystko. Podbeskidzie zaprezentowało się jak zespól z III-ej ligi. A co do Wisły to można powiedzieć, ze wreszcie Moskal zaczął myśleć szkoda tylko, że w sytuacji gdy ważyły się jego losy bo chyba każdy ma świadomość tego, że w razie porażki byłby na wylocie. To co od dawna powtarzam oglądając Ekstraklasę, granie na dwójkę defensywnych pomocników, przy grze czterema obrońcami z tyłu jest kompletnie bezsensownym zabiegiem w sytuacji gdy 95% drużyn w Polsce gra na jednego napastnika. Po drugie zarówno Uryga i Glowacki w ostatnim czasie nie prezentują wysokiej formy przy czym regres w przypadku Arka jest czymś zrozumiałym ze względu na wiek (nie ta szybkość, zwrotność, ustawianie). Jak oglądało się ostatnie spotkania widoczna była w poczynaniach Głowy nerwowość (elektryczność). Co do Alana zaś jeżeli nie poprawi szybkości, k ordynacji ruchowej, timing'u to skończy jak Strąk, Brud etc.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.09.2015, 09:03
Podbeskidzie bez wątpienia zagrało słaby mecz, ale ta liga pełna jest meczy gdzie obie drużyny graja na poziomie I ligi i kończy się 0:0 lub nikła bramkową wygraną nieco mniej słabszej drużyny.
Zagraliśmy dobry mecz a słaba postawa PBB umożliwiła tylko efektywne zwycięstwo.

Ja doceniłbym nie tylko bardziej ofensywne ułożenie składu drużyny, ale przede wszystkim bardziej ofensywne jej nastawienie. W przeciwieństwie od poprzedniego meczu nie rozpoczęliśmy od niekończących się asekuranckich podań miedzy obrońcami ale siedliśmy na nich wywołując od początku popłoch. Przy 3:0 nie trzymaliśmy wyniku, ale parliśmy dalej do przodu.

Cieszy powrót do lepszej formy Brożka. Doświadczenie uczy, że lepiej dać mu jeden lub dwa mecze odpocząć niż grać nim na siłę.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 20.09.2015, 10:35
Coś pięknego, graliśmy z takim luzem! Szkoda, że w większości zależało to od nieudolności przeciwnika, ale może w końcu uwierzą, że jak chcą to potrafią
Tym wynikiem ładnie podbiliśmy sobie statystyki, na dzień dzisiejszy mamy najwięcej strzelonych bramek, a dodatkowo - w jednym meczu strzeliliśmy więcej bramek, niż Lech Poznań w całym sezonie dotychczas.
Ostatnio edytowane przez wolfu : 20.09.2015 o godz. 10:39.
Odpowiedz cytując
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.09.2015, 10:53
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Z Odrą za ... Okuki.

http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=341339

Mam nadzieję, że z czasem Cywka się rozegra, bo w niego wierzę. Tak samo jak w Popovicia i Crivellaro, że nie tylko Cierzniak z Mączyńskim będą wzmocnieniami.
Osobiście również liczę na Cywkę, jeśli on wskoczy na właściwy dla niego poziom to będziemy mieć bardzo mocną drugą linie.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.09.2015, 11:17
Wg mnie Cywka może grać jako defensywny pomocnik, albo boczny obrońca. Ma za słabą technikę jako gracz ofensywny, za to dużo biega i pracuje w obronie. Tylko takie pozycje widzę dla niego.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.09.2015, 11:34
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie Cywka może grać jako defensywny pomocnik, albo boczny obrońca. Ma za słabą technikę jako gracz ofensywny, za to dużo biega i pracuje w obronie. Tylko takie pozycje widzę dla niego.
jest dość szybki i zwrotny dlatego można go spróbować przesunąć na boczna obrone
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.09.2015, 11:47
Przy obecnej kadrze na bokach, to zagra chyba na Wielkanoc. No chyba, że Jovic albo Sadlok nagle złapią kontuzję.

Co do meczu to serce rośnie. Piękna sprawa w końcu wygrać z takim rozmachem. Mi osobiście utkwił w głowie moment jak strzeliliśmy pierwszego gola - DG77 i spółka z piłką pod pachą lecą na środek boiska, prawie jakbyśmy dostawali 0-3 i trzeba było gonić wynik.
Wielki szacun za postawę piłkarzy i oby tak dalej.

Klepa prawie jak za dawnych czasów z Szymkiem i Żurawiem.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.09.2015 o godz. 12:16.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 20.09.2015, 11:48
Co do Cywki, sam nie wierzę w to jak on słabo gra. W sparingach przedsezonowych wyglądał najlepiej... Kwestia psychiki?
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 20.09.2015, 12:02
Drozd napisał(a):Wyświetl post
wiele dziecinnych wjazdów
Możesz się ze mną nie zgadzać, twoja sprawa - istnieje opcja ignoruj ja wiem swoje.

Mówiłem, że Boguski powininen grać od 1 minuty.
Mówiłem, że Jankowski powinien grać od 1 minuty.
Mówiłem, że Popović powinien grać od 1 minuty.
Mówiłem, że Sadlok powinien zastąpić Głowę w wyjściowej jedenastce.

To są jedynie moje spostrzeżenia, o których pisałem NA POCZĄTKU SEZONU, a do których Moskal musiał dochodzić przez prawie dziesięć meczy. Spoko, ja trenerem pewnie byłbym gównianym bo za grosz nie wiedziałbym jak chłopaków trenować, ale oko do tego co się dzieje na murawie uważam, że mam niezłe. A ty sobie możesz dalej pierdu pierdu pod nosem, bo na twoje zbiory inwektyw odpowiadać w ogóle nie zamierzam, bo są poniżej wszelkiej krytyki.

Moskal może i potrafi trenować, nie wiem, nie bywałem na treningach, nie mam pojęcia jak chłopaki wypowiadają się o swojej dyspozycji fizycznej czy kondycji mentalnej lub ew. wzroście umiejętności. Ja generalnie uważam, że za grę zespołu odpowiada trener jedynie w 2/3, z czego połowa to selekcja, połowa przygotowanie i zmotywowanie zespołu, a reszta zależy od samych piłkarzy.

Jedyne co mogę i potrafię ocenić to fakt, że gość potrzebuje tylu meczy, żeby zobaczyć coś co widać było jak na dłoni po pierwszych spotkaniach. Chociaż też nie do końca, bo Sadlok na stoperze wylądował z musu, a nie ze świadomej decyzji Moskala.

A co do Arka - to chyba nie widziałeś ile nam punktów zawalił w tym sezonie. Ja go bardzo szanuję, ale nie uważam, że ktokolwiek powinien wychodzić na murawę za zasługi.
Powód: jezuuu, nie wiem skąd ja tego Kulawika wytrzasnąłem :D
Ostatnio edytowane przez s1mone : 20.09.2015 o godz. 18:02.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.09.2015, 12:03
Kulawik? Moskal chyba

Dla mnie Głowacki już jest za wolny. I w takiej formie powinien być rezerwowym.

Natomiast cieszy mnie że Kuczak trochę pograł. Liczę na więcej szans dla młodych.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 20.09.2015, 12:04
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Możesz się ze mną nie zgadzać, twoja sprawa - istnieje opcja ignoruj ja wiem swoje.

To są fakty, o których pisałem PRZED STARTEM SEZONU, a do których Kulawik musiał dochodzić przez prawie dziesięć meczy. Spoko, ja trenerem pewnie byłbym gównianym bo za grosz nie wiedziałbym jak chłopaków trenować, ale oko do tego co się dzieje na murawie uważam, że mam niezłe, a ty sobie możesz dalej pierdu pierdu pod nosem, bo na twoje zbiore inwektyw odpowiadać w ogóle nie zamierzam.

Bez pozdrowień.
Kulawik?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.09.2015, 12:19

To są jedynie moje spostrzeżenia, o których pisałem NA POCZĄTKU SEZONU, a do których Kulawik musiał dochodzić przez prawie dziesięć meczy. Spoko, ja trenerem pewnie byłbym gównianym bo za grosz nie wiedziałbym jak chłopaków trenować, ale oko do tego co się dzieje na murawie uważam, że mam niezłe. A ty sobie możesz dalej pierdu pierdu pod nosem, bo na twoje zbiory inwektyw odpowiadać w ogóle nie zamierzam, bo są poniżej wszelkiej krytyki.

Moskal może i potrafi trenować, nie wiem, nie bywałem na treningach, nie mam pojęcia jak chłopaki wypowiadają się o swojej dyspozycji fizycznej czy kondycji mentalnej lub wzroście umiejętności. Ale mogę ocenić to, że gość potrzebuje tylu meczy, żeby zobaczyć coś co widać jak na dłoni po pierwszych spotkaniach.
*to żeś straszną Amerykę odkrył
*Jankowski pokazał tydzień temu co potrafi, pierwszą połowę przespał w drugiej spieprzył 4 patelnie.
*Popowicz jeszcze nie pokazał wszystkiego ale tutaj miałeś rację.
*Sadlok za Głowackiego? Z odrobinę lepszym przeciwnikiem wkręcą go w ziemię. W środku trzeba mieć przegląd pola i umieć się ustawiać. Jeżeli stoper grając wysoko liczy na swoją szybkość to znaczy ze jest słaby.

Moskal to wszystko co Tobie się wydaje, że zauważyłeś wie pewnie od dawna. Tyle że coś co się wydaje w teorii nie musi wychodzić od razu w praktyce. Masz dowód z postawą Jankowskiego tydzień temu. I wyrokowanie o umiejętnościach trenera na podstawie tego czy kogoś wpuści czy nie wpuści to kretynizm, a nie żadna inwektywa.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 20.09.2015, 12:25
No Jankowski coś ostatnio nie potrafi się wstrzelić, ale przynajmniej te okazje sobie stwarza w przeciwieństwie do Cywki, którego forsował Moskal. Dzięki jego grze bez piłki nasza gra jest żywa, podobnie z Boguskim - który poprzedni mecz rozegrał w przeciwieństwie do niezłego Jankesa FATALNY.

A co do Sadloka, po pierwsze - wąpię, żeby gość, który gdy grał regularnie na stoperze grywał w reprezentacji Polski był aż tak panicznie słaby na tej pozycji jak usiłujesz pokazać. Dodam też, że nie gramy teraz z tuzami, tylko właśnie słabszymi drużynami, które liczą na szybką kontrę i musimy je umieć zdominować. WG MNIE dużo łatwiej będzie to zrobić z Sadlokiem niż z Głowackim.

Z resztą co będziemy gadać po próżnicy.

Pokażą kolejne mecze kto miał rację.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 20.09.2015, 15:58
Jakie tu dzisiaj dziwne pustki

Pozamykało gęby a pochwały nie mogą przejść przez usta...

Tak to jest jak się kłapie ozorem ...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.09.2015, 16:25
Nie Drozdzie. Upiliśmy się radością a teraz w niedzielne popołudnie leczymy kaca. Nie jątrz, ciesz się, ave Wisła
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 20.09.2015, 16:41
Ja tam lubię taką ciszę w eterze. Znaczy, że dobrze się dzieje
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.09.2015, 16:42

Drozd, spokojnie, bo tydzień temu za to co pokazali w Łęcznej, powinno się ich pogonić. Mniej wpisów jest dlatego, bo w ciszy większość konsumuje to zwycięstwo, tym bardziej jak się poszalało w sektorach Wisły na stadionie w Bielsku. Dzisiaj się odpoczywa w błogim nastroju. Ale rozum mówi, ze taka postawa jak w Łęcznej , może przyjść w następnym już meczu.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 20.09.2015, 17:25
Ważne jest to że po 3 :0 nie stanęli nie zaczęli szanować piłki ale dalej cisnęli. Brawo
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 20.09.2015, 17:32
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Drozd, spokojnie, bo tydzień temu za to co pokazali w Łęcznej, powinno się ich pogonić. Mniej wpisów jest dlatego, bo w ciszy większość konsumuje to zwycięstwo, tym bardziej jak się poszalało w sektorach Wisły na stadionie w Bielsku. Dzisiaj się odpoczywa w błogim nastroju. Ale rozum mówi, ze taka postawa jak w Łęcznej , może przyjść w następnym już meczu.
A ja myśle, że jednak Drozd ma racje. Jednak taka natura wielu tutaj, żę obelgi przechodzą łatwo, ale pochwały już nie.... :/
Tydzień temu, gdyby nie TRAGICZNA skuteczność to wynik też byłby dobry więc do poganiania jest mi daleko
Ale wtedy forum nie cichło, a teraz cisza. Bo w sumie co tu napisać. Tym co chcielu wywalać trenera nie pasuje przecież po 6-0- Moskal wypierd**AJ, wiec wielu wstrzymuje się od wpisów
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 20.09.2015, 17:37

daleko mi do hejterów, ale pamiętaj że jedna jaskółka wiosny nie czyni, mamy 3 zwycięstwa na 9 meczy, więc co tu się napinać? a gdyby do tego wliczyć poprzedni sezon, to już zupełnie słabo to wygląda...

mimo to gratulacje się należą! natomiast w piątek zobaczymy czy to trend wznoszący czy tylko jednorazowy wyskok jak z Górnikiem(5:0), osobiście liczę na serie kilku zwycięstw oraz że po tym meczu skończymy grać dwoma ŚPD, bo za takiego uważam Mączyńskiego.
Ciekawi mnie też co teraz będzie z Burym, Sadlok jest bezapelacyjnie lepszym LO niż Bury, natomiast na PO mamy Jovicia który tez wydaję się być wartościowszym rozwiązaniem, czyżby ława? ciężko mi uwierzyć w to że Moskal posadzi naszego kapitana na ławie, a Sadlok zagra w środku, i modle się aby Jović nie skończył na skrzydle... poczekamy do piątku to zobaczymy.

Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 20.09.2015, 17:56
Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post
\Ciekawi mnie też co teraz będzie z Burym, Sadlok jest bezapelacyjnie lepszym LO niż Bury, natomiast na PO mamy Jovicia który tez wydaję się być wartościowszym rozwiązaniem, czyżby ława? ciężko mi uwierzyć w to że Moskal posadzi naszego kapitana na ławie, a Sadlok zagra w środku, i modle się aby Jović nie skończył na skrzydle... poczekamy do piątku to zobaczymy.
Mnie też ciekawi jak to będzie wyglądało bo mamy 5 zawodników, którzy powinni grać, a tylko 4 miejsca. Aż dziwne przy tak "szerokiej" kadrze.
O ile z opinią o Sadloku na lewej się zgodzę o tyle co do prawej już nie bardzo. jak dla mnie bardziej wartościowy na PO jest Bury niż Jović.

I jeżeli Bury będzie siedział na ławie to obawiam się, że w zimie będzie chciał odejść bo jak na ekstraklasę to nie jest zawodnik na ławe.

No, ale wszystko w rękach Kazika i zobaczymy co zaserwuje na korone. Jak na tą chwile jedynym pewniakiem co do swojej pozycji wydaje się być Rysiek
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 20.09.2015, 18:03
Ja tylko dorzucę jedną obserwację - ostatnie mecze pokazały jak bardzo jesteśmy uzależnieni od Pawła Brożka, a dokładnie od jego zdrowia i formy. Gdyby tak jak wczoraj grał od początku sezonu, moglibyśmy mieć parę punktów więcej. W ostatnich dwóch swoich meczach strzelił 4 gole, oby podtrzymał dyspozycję jak najdłużej.

Wczoraj fantastyczny mecz, akcja Boguski - Brożek przypomniała wiele takich akcji sprzed lat.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 20.09.2015, 18:03
A kto mówi o napinaniu? Na te 9 meczy mamy też jedną przegraną. Więc nie jest źle ...

A fakt że jest pokaźne grono które ożywia się kiedy Wiśle nie pójdzie to przykra rzeczywistość.

Warto by pamiętać że Sadlok pchał się do Legii, a w zeszłym sezonie zawdzięczamy mu stratę kilku punktów w końcówkach. Więc to że jest do gry nie koniecznie musi dawać mu pierwszy plac.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Stary 20.09.2015, 18:05
Jović jest szybszy, zwinniejszy, umie dobrze dośrodkować i kiwnąć, natomiast jak Bury biegnie z piłką to zawsze obawiam się że wywróci się o własne nogi, a do tego lubi faulować w pobliżu swojego pola karnego przez co często mieliśmy problemy.

co do Brożka to 100% racji, nawet jak ne strzela to gra z nim, a gra z Jankowskim to niebo a ziemia
Ostatnio edytowane przez Rafal-SWL : 20.09.2015 o godz. 18:07.

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 20.09.2015, 18:06
Tak jak pisałem, najlepiej byłoby kapitana posadzić.

Raz z powodów, które wypisywałem u góry.
Dwa, w imię zasady, że zwycięskiego składu się nie zmienia.
Trzy, że lepiej ogrywać perspektywicznych gości, niż kogoś kto najprawdopodobniej gra u nas ostatni sezon.

Ale i tak znając życie Głowa wyjdzie w pierwszym składzie.
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Stary 20.09.2015, 18:11
Tak jak pisałem, najlepiej byłoby kapitana posadzić.

Raz z powodów, które wypisywałem u góry.
Dwa, w imię zasady, że zwycięskiego składu się nie zmienia.
Trzy, że lepiej ogrywać perspektywicznych gości, niż kogoś kto najprawdopodobniej gra u nas ostatni sezon.

Ale i tak znając życie Głowa wyjdzie w pierwszym składzie.
wyjdzie bo jest kapitanem, możne pojedyncze mecze siedzieć na ławie, ale nie wierze że zagości tam na dłużej

a wracając do Sadloka, to wykorzystajmy fakt że pchał się do Legii, niech pogra, może jego cena skoczy i sprzedajmy

Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.09.2015, 18:32

Jedyne co mogę i potrafię ocenić to fakt, że gość potrzebuje tylu meczy, żeby zobaczyć coś co widać było jak na dłoni po pierwszych spotkaniach. Chociaż też nie do końca, bo Sadlok na stoperze wylądował z musu, a nie ze świadomej decyzji Moskala.

A co do Arka - to chyba nie widziałeś ile nam punktów zawalił w tym sezonie. Ja go bardzo szanuję, ale nie uważam, że ktokolwiek powinien wychodzić na murawę za zasługi.
Pamiętaj, że Sadlok dopiero co wrócił na boisko, także nawet jeśli zauważył, to nie bardzo mógł skorzystać. Ogólnie się zgadzam, w Łęcznej to co zawiodło, to głęboko ustawiona linia obrony, co skutkowało tym, że Bonin i Świerczok wesoło sobie hasali między naszą pomocą i obroną. Głowa po tym sezonie skończy grę i dla drużyny byłoby lepiej, zeby wtedy nie był stałym ogniwem obrony, tylko żeby zmiana pokoleniowa nastąpiła płynnie, choćby na takiego Sadloka (ale mam też cichą nadzieję, że mimo wszystko zagrają też trochę Żemło lub Kujawa).
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.09.2015, 21:37
Rozumiem, że Urygę można ciągnąć za uszy bo perspektywiczny. Widać pierwszy mecz bez niego i jaki mamy rezultat. Wreszcie koniec krycia na daleki radar tylko mocny presing. Liczę na zwycięskiego składu się nie zmienia i wtedy zobaczymy co ponownie pokaże Popović.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.09.2015, 00:06
Ja przegramy ilosc postow przekracza 200,jak wygrywamy nawet nie dobija do 100

nie zebym sie czepiał,ale cos w tym jest ze ludzie lubia ponarzekać i pozwalniac,to takie "Polskie"

Ja tam dalej mam wesoła minkę,dawno tak nie wygalismy,i trzeba sie tym nacieszyc hehe
I licze na Popovica ,przyszedl beda jakby troche w cieniu,no bo to tylko gosc z 1 ligi,ale widac w nim ze ma potencjał/
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów