The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2015, 16:59
Drozd sorry ale skompromitowałeś się w dziedzinie matematycznej na całego. Chciałeś zabłysnąć ale napisałeś wierutną bzdurę.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.09.2015, 17:02
Anty PO-PiS!!!
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.09.2015, 17:10
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Drozd sorry ale skompromitowałeś się w dziedzinie matematycznej na całego. Chciałeś zabłysnąć ale napisałeś wierutną bzdurę.
A Ty żeby tego dowieść przeprowadziłeś dowód godny Mexwella , a wystarczyło zrozumieć kontekst co jak widać przekracza możliwości.

Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Powiedz lepiej w co ty przeszedłeś? Prowokacjami to już nie jest od dawna.
Pogadaj sobie z kolegą matematykiem panie dowcipniś to może dojdziecie do wspólnych konstruktywnych wniosków .

I nie pleć o prowokacjach bo prawda zawsze prowokuje... z tym że jednych do zastanowienia a innych do kretyńskich wynurzeń.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Po co Wy z tym debilem rozmawiacie? Przecież to jest prowokator PO lub PiSu lub zwykły ćwok. Marnujecie tylko swój czas i zaśmiecacie ten temat oraz internet.
Jest i moralizator gubiący słomę z butów... Od tego usilnego zrównywania PO i PiS tracisz kontakt z rzeczywistością. Głosowałeś na prezydenta Dudę czy nie bo to drugi Komorowski ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 13.09.2015 o godz. 17:36.
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.09.2015, 17:38
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A Ty żeby tego dowieść przeprowadziłeś dowód godny Mexwella , a wystarczyło zrozumieć kontekst co jak widać przekracza możliwości.
.
Kontekst kontekstem a teraz grzecznie przeproś.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 13.09.2015, 18:09
IncognitoTSW "Kerim - propozycja kompletnie bez sensu, bo z tego co na szybko zdążyłem załapać to chcą zlikwidować składki ale nie chcą likwidować ZUS i NFZ czyli jak mniemam chcą podnieść jakiś inny podatek, żeby sprawę skrzętnie zamaskować a tak naprawdę nie zmienić nic."

Ja żartowałem , nie traktujesz chyba mojego pytania poważnie , urbanoplatfusowy humbuk nic wiecej.

Drozd "Od tego usilnego zrównywania PO i PiS tracisz kontakt z rzeczywistością"

Najbardziej zabawne że dokładnie to samo od 0śmiu lat robią reżimowe media, oni to tylko podchwycili i powielają na każdym kroku.Zdolni i pojętni uczniowie
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.09.2015 o godz. 18:12.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.09.2015, 18:40
Cytat:
Od tego usilnego zrównywania PO i PiS tracisz kontakt z rzeczywistością
Media mainstreamowe zrównują PiS z PO? Ciekawe.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Drozd
Senior Member

Stary 13.09.2015, 18:47
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Kontekst kontekstem, a teraz grzecznie przeproś.
Za co ? Nie łapiesz o co chodzi, zaczynasz wchodzić w wyższą matematykę, a ja mam cię przepraszać? Niech Cię nauczyciele z tych legendarnych szkół przeproszą...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 13.09.2015 o godz. 18:58.
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.09.2015, 18:59
Z co . Nie łapiesz o co chodzi, zaczynasz wchodzić w wyższą matematykę, a ja mam cię przepraszać? Niech Cię nauczyciele z tych legendarnych szkół przeproszą...
Tu nie ma żadnej wyższej matematyki. Podałeś jakąś zależność

prawdziwi intelektualiści którzy nie potrafią zrozumieć ze o polu powierzchni bocznej walca w większym stopniu decyduje promień niż wysokość. Wiem, że nie wiesz o co chodzi więc nie dziwię się, że zostałeś z rozdziawioną gębą po decyzji forum w Krynicy.
I teraz stoisz z rozdziawioną gęba i nie potrafisz przyznać się do błędu. Jesteś żenujący.
Drozd
Senior Member

Stary 13.09.2015, 19:56
I za co mam Cię przepraszać? Któryś z dowcipnisiów stwierdził ze nagroda dla Kaczyńskiego to konsekwencja oszczędności na szyciu dla niego stroju. Więc do swoich misternych rachunków dorzuć sobie jedną podstawę walca to zrozumiesz. I skończ już ten temat bo widzę ze gotów jesteś się w tej kwestii doktoryzować byle tylko udowodnić swoją rację, naprawdę...

A fakt rozdziawionej gęby był niezaprzeczalny, byle odwrócić od niego uwagę uczepiłeś się walca jak rzep psiego ogona mając nadzieję, że o meritum czyli sukcesie Jarka w Krynicy nikt się nie zająknie.
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.09.2015, 19:58
I za co mam Cię przepraszać? Któryś z dowcipnisiów stwierdził ze nagroda dla Kaczyńskiego to konsekwencja oszczędności na szyciu dla niego stroju. Więc do swoich misternych rachunków dorzuć sobie jedną podstawę walca to zrozumiesz. I skończ już ten temat bo widzę ze gotów jesteś się w tej kwestii doktoryzować byle tylko udowodnić swoją rację, naprawdę...

A fakt rozdziawionej gęby był niezaprzeczalny, byle odwrócić od niego uwagę uczepiłeś się walca jak rzep psiego ogona mając nadzieję, że o meritum czyli sukcesie Jarka w Krynicy nikt się nie zająknie.
O kolego, podstawa walca nie wchodzi w skład pobocznicy i tu jest pies pogrzebany. Jakby ci chodziło o pole powierzchni walca to teza byłaby jak najbardziej słuszna ale wyraźnie zaznaczyłeś, że chodzi ci o pole boczne, także błąd gruby
Drozd
Senior Member

Stary 13.09.2015, 20:06
Ojej to straszne, podstawa walca nie wchodzi w skład pobocznicy Przeczytałeś co napisałem? Czy jak już wielokrotnie udowodniłeś widzisz tylko to co Ci pasuje?
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.09.2015, 20:09
No chyba właśnie ty widzisz to co ci pasuje, bo ja o tego walca zapytałem bez kontekstu.

Podsumowując :
fajnie, Kaczyński sobie wygrał nagrodę i złego słowa na ten temat nie powiedziałem
z walcem się wygłupiłeś.
Drozd
Senior Member

Stary 13.09.2015, 20:44
Niech będzie, choć warto mieć świadomość kontekstu.
Amen...
Hej Nasz TS !!
Super name
Junior Member

Od: 09.2015

Stary 14.09.2015, 00:45
Znalezione w necie:

Patrioci Sieradz Stop islamizacji
https://www.youtube.com/watch?v=ml6tv2cU3Us
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.09.2015, 14:29
Jeśli chcesz zostać lewicowym felietonistą, z autorytetem
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,t...5956&_ticrsn=3
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 14.09.2015, 14:37
Po Wiplerze, do KORWiNa dołączył kolejny PiSowiec - Górski.
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.09.2015, 16:37
ZawszeSztywny napisał(a):Wyświetl post
No ja się nie dziwie, bo jak w PISie(partii rzekomo uduchowionej) chcą rozmawiać na ich warunkach o przyjmowaniu islamistów do Polski, to trudno, żeby ktoś kto wyznaje chrześcijaństwo szedł w tym szeregu np. z państwem Ziobro, czy Szydło który sobie nie zdają sprawy z tego co opowiadają.
Widocznie tylko "wariat" Korwin-Mikke oraz Wipler jako jedyni stają w obronie chrześcijańskiej tożsamości Polski i Europy. Jeszcze więcej takich "stanowisk" jakie wygłosił pan Ziobro, to nawet nie będzie dziwne, jak większość ludzi stamtąd przejdzie do bardziej myślących środowisk politycznych...
Ostatnio edytowane przez regan : 14.09.2015 o godz. 16:43.
Tylko Wisła!
kerim1906
Banita

Stary 14.09.2015, 16:48
ZawszeSztywny napisał(a):Wyświetl post

Wipler pisowiec? ciekawe, bardzo ciekawe, sprawdzisz drogę posła Górskiego który trafił niby z Pis do Korwina ?
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 14.09.2015, 17:27
Od 2001 w PiSie, w 2012 odbił do SP Ziobry gdzie byli w tzw Zjednoczonej Prawicy. I jedynymi obecnie posłami KORWINa są dwaj Panowie, którzy do Sejmu trafili z list PiSu. Chodzi mi o to, że kuce krzyczą PiS,PO jedno zło, ale jak co chwila (jeszcze Jagiełło jest w eterze) ich szeregi zasila pisowiec to już OK, bo mają reprezentanta w Sejmie dzięki temu
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 14.09.2015, 18:05
Portal Lisa, ale wywiad z Syryjczykiem mieszkającym w Polsce naprawdę bardzo dobry, zachęcam do lektury

http://natemat.pl/154119,wlasciciel-...robia-balaganu

Dziwne, że ten tekst tam się w ogóle ukazał
Ostatnio edytowane przez heoij : 14.09.2015 o godz. 18:23.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 14.09.2015, 21:30
Poseł Górski posłem Górskim... ale KORWiN przygotował transferowy hit.

Przemysław Wipler : "Widzę, że wiadomość hula już po Internecie, to napiszę oficjalnie: Pani Miriam Shaded kandyduje z trzeciego miejsca warszawskiej listy Partia KORWiN, zaraz po takich kandydatach jak Janusz Korwin-Mikke i Tomasz Sommer. Jutro konferencja w sejmie w tej sprawie i prezentacja naszej kandydatki. PS. Jest też kilka innych miłych niespodzianek. Pozdrawiam serdecznie!"
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 15.09.2015, 08:25
Haha tez sie macie kim chwalic.. Babka ino robi zamieszanie.
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 15.09.2015, 10:52
Może rozwiń swoją myśl bo zdaje się, że "ino robisz zamieszanie" a Shaded robi akurat dużo dobrego.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.09.2015, 11:34
Przyjaciel jednego z forumowiczów ma problem http://www.wprost.pl/ar/520966/Piech...h-prokuratury/
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 16.09.2015, 11:58
Od siebie dodam, ze wcale nie chodzi o mnie
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 16.09.2015, 21:28
No wiec dzisiejszy dzien pokazal( dla tych co maja oczy),ze w Polsce niewiele sie zmieni po wyborach. Pitolenie andronow, okragle slowka, majestatyczne przemowienie kopaczki i prezesa i co? I guano.

Jak bylo przed debata sejmowa, tak pozostalo po, czyli nic, pustka, dno. Faktycznie ci Polacy z wysp nie przyjada dluuugo do Polandu...
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
kerim1906
Banita

Stary 17.09.2015, 08:51
Wklejam całość przemówienia w Sejmie Kaczyńskiego , mam nadzieje że zainteresowani wysłuchają i wyciągną wnioski.Najważniejsze że nie będą oceniać postawy Pis i Kaczyńskiego na podstawie bzdeciarskiego wpisu który ukazał się powyżej.

https://www.youtube.com/watch?t=22&v=fYcVL_CLxRU
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 17.09.2015, 09:28
Ja bym sie wstrzymal do wyborow i do czasu gdy PIS prawdopodobnie obejmie wladze bo przeed wyborami to juz rozne cuda slyszalem w wykonaniu roznych partii w tym i PISu. Cieszy taka postawa Kaczynskiego. Oby nie bylo powtorki z historii kiedy Lech podpisywal traktat lizbonski. Tez byl przeciw ale sie ugial pod, jak to opisuja nasi forumowi agitatorzy, ciezarem mediow, presji czy czego tam jeszcze bo chyba kazdy sobie zdaje z tego sprawe co sie bedzie dzialo w pseudomediach gdy PiS dalej bedzie prezentowal taka postawe w kwestii ciapatych i zeby znowu media i co tam jeszcze nie "zmusily" tym razem drugiego Kaczynskiego do zmiany pogladow. Tego bym sobie zyczyl.
kerim1906
Banita

Stary 17.09.2015, 09:39
Z Twojej strony taki głos bardzo cieszy.Wkleiłem to powyżej ponieważ chciałbym aby sprawę przedstawiać rzetelnie. Były nawoływania do przedstawienia precyzyjnego stanowiska Pis, trafiła się dobra okazja i twarde stanowisko jest.Podobnie jak Ty mam nadzieje ze Pis to podtrzyma , powiem więcej wierze w to. Nikomu rozumnemu w Polsce nie są potrzebni ciapaci czy jak ich tam nazwać.
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 17.09.2015, 10:42
przydałoby się wkleić jeszcze Dorna. Bo on mówił z sensem o tym jak sytuacja wygląda.

My teraz Niemcom i UE powiemy nie, to nic w najbliższej przyszłości nie załatwimy w Europie po swojej myśli. Nic.

Lech Kaczyński też wiele mówił przed prezydenturą i na jej początku, ale też dość szybko zauważył, że jak sam wszystko oprotestowywał i się nie zgadzał, to jak sam chciał coś przepchnąć i osiągnąć to inni z kolei robili to samo, na zasadzie "skoro byłeś taki cwany, to my też Ci teraz nie wyrazimy zgody". I przykładowo traktat lizboński podpisał bez obiekcji.

I PiS po dojściu do władzy w żaden sposób nie będzie w stanie trzymać się tego stanowiska, które Kaczynski zaprezentował.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów