|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
He, he ,nagroda szechtera dla bula , to było wydarzenie ,aż się łza w oku kręci. Kilka razy przekładane z wiadomych względów , w końcu wręczone? bo nie kojarzę . Pomyśl pominąć coś takiego to się nie godzi.Na ten moment nagrodę dla Kaczyńskiego potępił w niewybredny sposób cimoszewicz,niesiołowski, pól urbanoplatfusów i wiesniak842. Fajne towarzystwo , nie sądzisz? Gratulacje A tutaj próbka jakże z niezależnej wpolityce.pl http://wpolityce.pl/polityka/264795-...-opryszek-roku
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 09.09.2015 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie rozumiem. Niemcy majac w dupie Ukraine i podpisujac nowe umowy z kacapami chca byc Bialorusia czy Ukraina?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wiesniak842 Jednak nie ukryty jaka szkoda. W poście z 13.13 wyraziłeś swoją opinie , może nie dosłownie jak cimoszewicz czy niesiołowski ale wyraziłeś.Trauma Pisowska narasta? Kilka tygodni i będzie po bólu . Trzeba będzie z tym żyć.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rosja? Gospodarczo wspolpraca Rosją dałaby nam wiecej korzysci od bycia w UE.
A militarnie?UE zapewnia nam cokolwiek? NATO to nie UE, nie trzeba byc w UE by byc w NATO. Jak dojdzie do konfliktu to nikt z UE ginac za Przemysl nie bedzie. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Panie Miroslawie wyjasnij mi w takim razie prosze jaka to opinie wyrazilem w poscie z 12:13
Podpowiedz: Zapytalem serka czy byly tu jakiekolwiek wpisy wychwalajace nagrody przyznane jakimkolwiek zydokomuchom z PO. Przedstaw mi teraz prosze jak zes pan panie Miroslawie wydedukowal z tego pytania jakakolwiek opinie, gdyz bardzo mnie ciekawi panski brak logiki i przykry przypadek uposledzenia umyslowego. Moze jakis psychiatra sie znajdzie i panu pomoze. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 09.09.2015 o godz. 20:02.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak mówiłem piszesz i myślisz w stylu stefana.Przeczytaj co napisałeś i porównaj z wypowiedzią stefana powyżej. Macie niestety wspólna obsesję pisowską.Jeżeli uważasz że jest inaczej kategorycznie zaprzecz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przykro mi ale nie spotkalem sie jeszcze z sytuacja zeby Stefan wyzywal ciebie od debiow, idiotow czy uposledzonych ad personam wiec chyba niewiele mam z nim wspolnego.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 09.09.2015 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Niestety masz dużo wspólnego, on wyzywa swoich , ty swoich. Dziwne że stefan robi to z przeciwnikami politycznymi a ty z kibicami tego samego klubu ( żeby nie było nie chodzi o mnie , armia debili na twoim koncie jest liczna).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
O przepraszam bardzo sam miales propozycje by udowodnic na zywo, ze oskarzenia w twoim kierunku o bycie debilem sa bezpodstawne i to wcale nie ode mnie. Podobnie zreszta jak reszta debilow. Za kazdym razem z tym samym skutkiem. Takze dalej rob z siebie debila. Pozdrawiam.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 09.09.2015 o godz. 20:23.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To jest najlepsze podsumowanie twojej "debilnej" twórczości.Nie pozdrawiam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cieszy mnie w takim razie fakt, ze przynajmniej jedna rzecz szybko pojales. Goraco pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ps.Oczywiscie jest to moje zdanie i nie chcę obrażać nikogo i Jego pogladów na tym forum.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 10.09.2015 o godz. 08:33.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Co by zakończyć temat , po tym głosowaniu było potwierdzenie przez całe gremium , Jaro przeszedł jednomyślnie , lista poniżej , nie wiem czy wskrzesili Oleksego ale głosowali jednomyślnie ![]() Tak jak pisałem , chcieli wybrać Kaczyńskiego wybrali, ból dupy w mainstreamie i nie tylko narasta. A to dopiero początek ![]() http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/26...a-jednoglosnie
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 10.09.2015 o godz. 09:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Tak gwoli ścisłości...
Jednomyślnie/jednogłośnie oznacza, że wszystkie głosy zostały na daną opcję. W tym wypadku J. Kaczyński po prostu zwyciężył większością głosów. BTW fajne forum ekonomiczne, gdzie 3. miejsce to miejsce dla Reprezentacji Polski w siatkówce... Cytat:
Ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś będzie kwestionował wynik takiego głosowania tylko ze względu, że wygrał JK.
Ostatnio edytowane przez haeno : 10.09.2015 o godz. 14:41.
![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Raczej nie , jak pisałem w drugim etapie potwierdzili jednomyślnie , listę masz poniżej , w sumie to ciekawostka i test na zachowanie mainstreamu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Do Grecji przypłynął statek z pomocą dla islamistów, bardzo ciekawy ładunek :
https://www.youtube.com/watch?t=2&v=xn-UCR5p0y0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() Wydarzenie na facebooku: https://www.facebook.com/events/741713462640734/ Zapraszamy do symbolicznego oddania hołdu bohaterom "Wiedeńskiej Odsieczy". Spotykamy się o 13:20 w Parku Strzeleckim pod pomnikiem Sobieskiego ( od strony Lubicz ). Następnie zapraszamy na spacer po krakowskim Rynku gdzie swój spęd zapowiedział wszelkiej maści "antysystemowy", bezrobotny motłoch, chcący zapewne na swój koszt ( hahahahaha ) przyjmować w Polsce i Europie tabuny "bogatych" kulturowo młodych ciapaków. Tutaj następna Manifestacja w sobotę: https://pl-pl.facebook.com/events/847845458638583/ 12 września w Krakowie odbędzie się Marsz Victorii Wiedeńskiej organizowany przez Brygadę Małopolską Obozu Narodowo-Radykalnego, Przymierze Naród Wolność Suwerenność oraz "Nie dla Islamizacji Europy". 332 rocznicę polskiego zwycięstwa pod Wiedniem warto uczcić głównie z dwóch powodów. Pierwszym jest niewątpliwie kultywowanie jakże ważnej dla chrześcijańskiej Europy glorii polskiego oręża, pamięć o bohaterach tamtych wydarzeń, czy budowanie w narodzie poczucia wyższości i ducha zwycięzców. Drugą przyczyną jest obecna sytuacja demograficzna w Europie i masowa emigracja islamistów na Stary Kontynent. Jako Polacy, spadkobiercy husarii, która powstrzymała zalew islamu musimy głośno zamanifestować swój sprzeciw wobec roszczeniowej postawy imigrantów z Afryki i Bliskiego Wschodu. Wszystkich utożsamiających się z powyższym apelem zapraszamy do udziału w naszej inicjatywie. Szczegółowe informacje będą publikowane na naszym profilu. Czołem Wielkiej Polsce ! PLAN OBCHODÓW 332 ROCZNICY VICTORII WIEDEŃSKIEJ W DNIU 12 IX 2015 (SOBOTA) 14:30 – MSZA TRYDENCKA w Kościele oo. Karmelitów na Piasku przy ul. Karmelickiej 19 16:00 – POCZĄTEK MARSZU ULICAMI KRAKOWA (start spod Kościoła przy ul. Karmelickiej 19, przejście pod Wawelem i złożenie kwiatów na grobie króla Jana III przez delegację) 17:30 – KONFERENCJA NA TEMAT ZAGROŻEŃ ZE STRONY ISLAMU - sala kolumnowa Hotelu Europejskiego przy ul. Lubicz 5 Organizatorzy: Obóz Narodowo- Radykalny Brygada Małopolska Przymierze Naród Wolność Suwerenność Inicjatywa "Nie Dla Islamizacji Europy" ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 11.09.2015 o godz. 08:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
||
.A poziom dowcipu POwców jest niezmiennie inteligencki prawdziwi intelektualiści którzy nie potrafią zrozumieć ze o polu powierzchni bocznej walca w większym stopniu decyduje promień niż wysokość. Wiem, że nie wiesz o co chodzi więc nie dziwię się, że zostałeś z rozdziawioną gębą po decyzji forum w Krynicy.
A co za różnica jacy byli kontrkandydaci? Jarek pokonał i tych nominowanych i tym bardziej tych nienominowanych chyba to oczywiste? Więc nie szukaj dziury w całym tylko przyjmij do wiadomości, że ekonomiści Jarosława Kaczyńskiego DOCENIAJĄ. Wiem że to dla POwców smutne ale mam to tam gdzie słońce nie dochodzi .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.09.2015 o godz. 21:16.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
[Dzisiaj 21:52]
IncognitoTSW: i klakierem wiesniak842: no niedojebancy [Dzisiaj 21:52] wiesniak842: a tak za kazdym razem kto z nimi nie zacznie gadac i nie chcialby kaczynskiemu wylizac rowa jest z po, ruskim agentem itp itd [Dzisiaj 21:51] wiesniak842: przeciez jakby nie te zjeby to tam w tym politycznym by byla kulturalna, spokojna wymiana pogladow [Dzisiaj 21:50] Manhunt: na szczęście tam nie zaglądam [Dzisiaj 21:49] Padre1906: ciekawe co po wyborach powiedza [Dzisiaj 21:49] Padre1906: konkretnie pojebane towarzystwo [Dzisiaj 21:47] wiesniak842: oni sa uposledzeni umyslowo [Dzisiaj 21:47] wiesniak842: .......e ja juz nic nie pisze z tymi s....ysynami z pisu [Dzisiaj 21:47] IncognitoTSW: kolejna złota myśl Drozda ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ciekawa dyskusja na sb , polecam czytać od ostatniego zdania do pierwszego , zajmująca lektura
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Idź spać bo niewyspany nie będziesz miał siły wciskać ubezpieczeń. Kto wtedy wesprze pis?
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
. Więc nie dziw się, tak musi być . Zaraz zaczną płakać, że ich ktoś obraża A wiadomo, że przecież tylko im wolno ...Każdy mający odrobinę rozumu... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Poczekajcie na wybory, będziecie sobie tu lamentować z pisowskim klanem
![]()