|
17 dni przerwy mieli od grania, ja sie pytam co robili przez ten czas na treningach? Cywka grał w Anglii? nie wiem jakim cudem, gosc do przodu ledwo podac potrafi a wczoraj usilnie sie postarał by oddac rywalowi pilke. Maczynski nastepny nie potrafi dobrze podac, w kadrze ma tylko miejsce dlatego, ze trenerem jest Nawałka. A Crivellaro? ten facet z tego co patrze olewa prawie kazdy mecz, moze zagrał jeden dobry co strzelił gola z Gornikiem i to wszystko a do karnego podszedł tak jakby miał gdzies czy zdobedzie gola czy nie. A karny wykonał jak ostatnia oferma, w lidze trampkarzy tak karnych nie strzelaja a gosc reprezentuje ekstraklasowy klub. To juz Barrientos był lepszy i dawal wiecej od Niego. Oczywiscie pierwszy mecz jaki musielismy przegrac w tym sezonie to z jedna z gorszych druzyn w lidze, jak majac najlepsza mozliwa kadre z Zurawskim czy Frankowskim na czele dawalismy dupy z byle jaka Odra z Wodzisławia tak znowu Łeczna sprawia nam takie problemy. Jedynego zawodnika, ktorego mozna bronic to Guerrier, ktory grał w kadrze, strzelil jednego gola a dodatkowo musiał jeszcze długo leciec co i tak nie przeszkodziło mu byc najlepszym Wislakiem wczoraj. Dawno mnie tak porazka nie wkurzyła, grali wczoraj bez krzty ambicji i to sa profesjonalni pilkarze? az sie scyzoryk w kieszeni otwiera
|