The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Wisła wróci do Krakowa z trzema punktami?
TAK 45 75,00%
NIE 15 25,00%
Głosujących: 60. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2015, 20:42
Jeśli mam być szczery to ja żadnych fauli nie widziałem. Łęczna gała presingiem przy tym grali ostro ale takich spotkań jest wiele w tej lidze i sędziowie to puszczają... Uważasz że nas sędzia oszukał i z podbeskidziem będzie inne sędziowanie?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.09.2015, 20:43
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A zauważ że każde wejście obrońcy Łęcznej w zawodnika zastawiającego piłkę to był faul i każdy normalny sędzia taki gwiżdże. Jeżeli tak się nie dzieje obrońcy nie mają skrupułów i kopią zwyczajnie po nogach. To też wina Moskala że nas kręcą?
Bez ....a przesady. Zejdź na ziemię. Dzisiejszy karny, którego sędzia gwizdnął był dość mocno wątpliwy. Zero zadziorności w pierwszej połowie, w drugiej trochę klepania i parę ładnych akcji, ale nie zasługiwaliśmy na punkty i ich nie mamy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.09.2015, 20:53
Nie zasługiwaliśmy na punkty? Bardzo ciekawa teoria. Bramkę strzeliliśmy sobie sami, spieprzyliśmy 5 setek ale nie zasługiwaliśmy na punkty ... Może wyjaśnisz dlaczego?

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Może nie gorzej, co po prostu również zjebać. Burliga grał drewnianie, Guerrier bez mózgu, a Boguski już raz karnego s.......ił - dziś jego gra była typowa dla niego, czyli beznadziejna.

Gdybać zawsze można, że już pierwsza sytuacja mogła załatwić mecz, ale równie dobrze po takim golu, standardowo mogliśmy się cofnąć i dostać dwa gongi. Łęczna miała ku temu szanse w pierwszej połowie.
Boguski dograł patelnię do Gueriera więc nie pitol. A to ze raz spieprzył karnego o niczym nie świadczy. Pierwsza sytuacja była prezentem, Jankowski miał na 8 metrze piłkę bez obrońcy i z bramkarzem na linii. Skoro takich nie strzela to o czym tu mówimy. Druga połowa potwierdziła jego "umiejętności". A Łęczną spieprzenie takiej setki tylko uspokoiło.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Zooey_Deschanel
Member

Od: 07.2015

Stary 14.09.2015, 20:56
Nie da się zdobywać punktów grając tak w piłkę. Niestety, ale to co obecnie się dzieję, to jest zwykła wegetacja, która w sumie trwa już jakiś 2 lata. Bez perspektyw na przyszłość. I to jest najstraszniejsze.
Ostatnio edytowane przez Zooey_Deschanel : 14.09.2015 o godz. 21:00.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 14.09.2015, 21:01
Nie zasługiwaliśmy na punkty? Bardzo ciekawa teoria. Bramkę strzeliliśmy sobie sami, spieprzyliśmy 5 setek ale nie zasługiwaliśmy na punkty ... Może wyjaśnisz dlaczego?
....a, ty człowieku oglądałeś ten mecz? To była parodia. Kopanie się po czołach przez 90 minut. I co z tego, że strzeliliśmy sobie sami? 1-0 dla nich i taka jest rzeczywistość. Nie zasłużyliśmy nawet na marny punkcik. Ja się ma piłkarzy łamagi a trenera kompletnego dyletanta to tak się właśnie kończy. Pół roku trenuje drużynę, ponad 20 meczów zagrał, zwycięstwa można policzyć na palcach jednej ręki, zwycięstwa na wyjeździe zero! I taki ktoś ma nas trenować i dzięki niemu ma być lepiej?
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.09.2015, 21:03
Pisząc o przypadku miałem na myśli fakt że Smuda na jesieni wszystko wygrywał, a na wiosnę wszystko przegrywał. I to nie był przypadek...

Natomiast remisy Moskala to nie przypadek tylko rzeczywistość, moim zdaniem nie taka zła, bo gra w porównaniu do Smudowej zasadniczo jest o niebo lepsza. Zwróciłeś uwagę ile fauli gwizdną na nas sędzia w pierwszej połowie? Myślisz że to nie ma wpływu na wyniki? A zauważ że każde wejście obrońcy Łęcznej w zawodnika zastawiającego piłkę to był faul i każdy normalny sędzia taki gwiżdże. Jeżeli tak się nie dzieje obrońcy nie mają skrupułów i kopią zwyczajnie po nogach. To też wina Moskala że nas kręcą?
To jest wlasnie zaklinanie rzeczywistosci
ja zadnego krecenia nie widzialem, za to juz baaardzo watpliwy rzut karny tak
Nie twierdze ze wszystko to wina Moskala ale z tego co widze, to wygrywa on ( raz na 5 meczów) a przegrywaja "pilkarzyki"
a przy 10 rzyutach roznych rozegranego tak, zeby bylo widac ze to jest wytrenowane to nie zauwazylem
A ta gra zasadniczo lepsza to tez jest mocno dyskusyjna- ja w drugiej polowie widzialem klepanie pilki do 30 metra przed bramka przeciwnikami, potem albo indywidualny zryw pojedynczego zawodnika albo wycofanie do stoperów
A tego co gralismy w pierwszej polowie to nie bylo ani za Smudy ani za Probierza ani za Okuki nawet
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.09.2015, 21:04
Kto byl gorszy dzisiaj w waszej ocenie Cywka czy Crivellaro? Naprawde ciezko wybrac, oboje zagrali parodie dziś. Bardzo trudny wybór. Kogo bardziej winić za tą porażke?
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.09.2015, 21:11
Obaj byli dzisiaj ch.uja warci. Razem wzięci. Za porażke wini się cały zespół i trenera.
Chociaż nie wiadomo co lepsze - karny tego latino cymbała, czy podanie Cywki wstecz....

Szkoda tylko, że odjebali taki mecz w momencie, gdy jest zajebista akcja marketingowa. Wygrana, 3 miejsce mogłaby trochu ludzi napędzić na stadion i do uczestnictwa w akcji. Ale lepiej dorównać do gleby...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 14.09.2015 o godz. 22:08.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.09.2015, 21:27
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
To jest wlasnie zaklinanie rzeczywistosci
ja zadnego krecenia nie widzialem, za to juz baaardzo watpliwy rzut karny tak
Nie twierdze ze wszystko to wina Moskala ale z tego co widze, to wygrywa on ( raz na 5 meczów) a przegrywaja "pilkarzyki"
a przy 10 rzyutach roznych rozegranego tak, zeby bylo widac ze to jest wytrenowane to nie zauwazylem
A ta gra zasadniczo lepsza to tez jest mocno dyskusyjna- ja w drugiej polowie widzialem klepanie pilki do 30 metra przed bramka przeciwnikami, potem albo indywidualny zryw pojedynczego zawodnika albo wycofanie do stoperów
A tego co gralismy w pierwszej polowie to nie bylo ani za Smudy ani za Probierza ani za Okuki nawet
Mówiąc o kręceniu mam na myśli całą rundę. Dzisiaj pierwszy faul dla nas gwizdnął chyba w 30 minucie, a co gwizdał im to obrazują dwa faule Jovica na murzynie z Łęcznej zwłaszcza ten w którym tamten zasłaniał piłkę. Nie widziałeś tego ?Czy myślisz że takie małe przekręciki nie mają wpływu?

Nie rozpędzaj się z tym przegrywają bo dziś był pierwszy raz w wybitnie nieszczęśliwych okolicznościach. Z tego klepania i zrywów było kilka setek. Za Smudy było kopanie do przodu i liczenie na farta.

Pierwsza połowa była trzymana przez sędziego, liczyli ze zaatakujemy podejdziemy wyżej, a oni przejmą z faulem piłkę krawaciarz nie gwizdnie (dowodem faul na Mączyńskim) i pójdzie kontra. Dlatego Obrona stała z tyłu i grała piłki do pomocników których nawet po zgraniu piłki do tyłu kopał obrońca Łęcznej, a gwizdek milczał. Gdyby nie debilizm Cywki byłoby do przerwy 0:0 a po przerwie wraz u ubytkiem sił zrobiłoby się więcej miejsca. I tak się stało. Gdyby sam Jankowski wykorzystał połowę sytuacji spokojnie byłaby wygrana.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.09.2015, 21:32
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Słusznie zwracasz na to uwagę. Też to zauważyłem bo stałe fragmenty w wykonaniu Wisły kaleczą oczy i nie jest to coś co można było zauważyć w tym meczu, ale to się już dzieje od dawna. Jeśli już jest jakaś okazja po rzucie rożnym to jest to raczej dziełem przypadku. Druga sprawa to zastanawiam się to zastanawiam się skoro ktoś jest wyznaczony do strzelania karnego a strzela go ktoś inny wbrew woli trenera to raczej nie świadczy to dobrze o relacji trener > zawodnik.

Co do Crivellaro i Cywki.. co za ironia losu, ze akurat oni podpisali 3 letnie kontrakty...
Ostatnio edytowane przez satori : 14.09.2015 o godz. 21:41.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.09.2015, 21:35
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Kto byl gorszy dzisiaj w waszej ocenie Cywka czy Crivellaro? Naprawde ciezko wybrac, oboje zagrali parodie dziś. Bardzo trudny wybór. Kogo bardziej winić za tą porażke?
Nie ważne jak słabo zagrają i tak otrzymają kolejne szanse, a młodzież całą rundę spędzi na ławce.

Tak wiem, słabi są
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.09.2015, 21:53
Ja po takim meczu na miejscu trenera lub Głowy to bym nie wytrzymał i na.....ał bym Cywce za to bezsensowne podanie do tyłu!!! ?Taki wk.....y jestem, ze szok !!! A oni się śmieją od ucha do ucha, pewnie dobrze sie żyje nie Zarabia sie po 100 tys, dobrze się żyje!!!! Po co się denerwować?
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 14.09.2015, 22:01
Mówiąc o kręceniu mam na myśli całą rundę. Dzisiaj pierwszy faul dla nas gwizdnął chyba w 30 minucie, a co gwizdał im to obrazują dwa faule Jovica na murzynie z Łęcznej zwłaszcza ten w którym tamten zasłaniał piłkę. Nie widziałeś tego ?Czy myślisz że takie małe przekręciki nie mają wpływu?

Nie rozpędzaj się z tym przegrywają bo dziś był pierwszy raz w wybitnie nieszczęśliwych okolicznościach. Z tego klepania i zrywów było kilka setek. Za Smudy było kopanie do przodu i liczenie na farta.

Pierwsza połowa była trzymana przez sędziego, liczyli ze zaatakujemy podejdziemy wyżej, a oni przejmą z faulem piłkę krawaciarz nie gwizdnie (dowodem faul na Mączyńskim) i pójdzie kontra. Dlatego Obrona stała z tyłu i grała piłki do pomocników których nawet po zgraniu piłki do tyłu kopał obrońca Łęcznej, a gwizdek milczał. Gdyby nie debilizm Cywki byłoby do przerwy 0:0 a po przerwie wraz u ubytkiem sił zrobiłoby się więcej miejsca. I tak się stało. Gdyby sam Jankowski wykorzystał połowę sytuacji spokojnie byłaby wygrana.
Teoretyzowanie
Równie dobrze, mozna napisac, ze gdyby Leczna nie zdobyla bramki to nie cofnelaby sie w drugiej polowie i wygladala by ona tak samo jak pierwsza
Poza tym jeden mecz bym przebolal, problem w tym ze to jest 22, z ktorych dobrych i zakonczonych zwyciestwem było mniej niz palców u jednej reki, do tego upadl argument ze z meczu na mecz gramy co raz lepiej
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.09.2015, 22:11
Wisła nie zasłużyła na przegraną, w 2 połowie powinniśmy strzelić 3-4 bramki i byłoby po meczu.

To co pokazał Cywka w pierwszej połowie zasługuje na kryminał... nie przypuszczałem, że ten zawodnik jest tak dramatycznie słaby. Oglądałem chociażby sparingi przedsezonowe i to zapowiadało całkowicie innego zawodnika. Dramat, dramat, dramat.

Powinien odpocząć co najmniej tak 3 kolejki... o ile nie do końca rundy.
A Crivellaro... spieprzył karnego, ale nie rozgrywał tragicznych zawodów. Na pewno jest 'przereklamowany', w stosunku do tego jak się zapowiadał przed sezonem.

Popović zagrał solidnie i Moskal powinien postawić na niego kosztem Urygi. Uryga to kolejna gwiazda, po Cywce która pokazała "jak nie należy grać w piłkę nożną". Niestety nie pierwszy raz.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.09.2015, 23:16
Jak z reguly spokojnie te mecze ogladam,bo do kich wyjazdowych i porazek mozna przywyknac tak dzis Dzis wk***wli mnie 2 kopacze
Spakować ich i na zbity pysk wy*.......ić , pseudopilkarzy ,sabotazystow ,w A klasie goscie ruszja sie szybciej i maja wiekszy przeglad pola.

Cywka T-on byl a Anglii tak,ale chyba ziemniaki w McDonaldsie obierał,bo raczej w pilke niegral.Dziecko w podstawowce wie ze ze srodka boiska nie zagrywa sie do tylu.Miernota taka ze juz sie patrzec na niego odechciewa.Jaki cudem on gral w Chamipnship?

Crivellaro R.Jak to bylo w jedym polskim filmie,rusza sie jak wóz z węglem.Juz po ruchach widac ze cos z nim nie tak,to cos wrodzaju opznionego zaplonu u innych.Karnego kopnal tak niechlujnie ze ,po tym to bym na miejsu Moskala ,tego sabotazyste do rezerw wyj*ebał,albo gdziekolwiek,ale jak najdalej od zespolu.Miernota do potegi N.

Reszta dzis w drugiej polwie walczyla,ale coz.......

P.S jest jeszce koszulka Cywki do sprzedania?chyba sie skuszę.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.09.2015 o godz. 23:29.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 14.09.2015, 23:58
Sam sobie odpowiadasz. Nie zasłużyliśmy, bo umieliśmy stracić gola, ale nie zdobyć.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.09.2015, 07:01
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Prosty wybor Cywka. Jak wszedl Crivellaro to gra w koncu ruszyla. Jak sie w I polowie gra bez rozgrywajacego to tak to musi wygladac. Ale coz. Wiadomo kto ustala sklad
Odpowiedz cytując
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 15.09.2015, 07:21
Łęczna słaba, my słabi, karny Crivellaro to wizytówka "jakości" w tej drużynie. śmiać mi się chce jak widzę gościa co rwie się do "11" a potem odwala taką szopkę. Gwiazdor pełną gębą. W sumie to dobrze że nie strzelił bo nie znoszę gości co tak wydziwiają w prostej sytuacji. Z drugiej strony jak Burliga jest wyznaczony do karnych jako pierwszy to ja nie mam więcej pytań. Napadziorów mamy takich, że bezsilność ogarnia człowieka. Czułem że bez Brożka będą problemy, no i były. Taki mamy skład, do Kazia nie mam żadnych zastrzeżeń i tak wyciąga z nich dosyć sporo. Ale poleci za chwilę. To pewne.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 15.09.2015, 08:32
Opisujac to jednym slowem WSTYD.

WSTYD, za brak ambicji kopaczy szczegolnie w I polowie.
WSTYD, ze druzyna posiada pol napastnika.
WSTYD, ze w druzynie gra Cywka.

Zagrali dokladnie tak jak oczekiwał tego Górnik tj. bramka w prezencie a pozniej bicie glowa w mur a wlasciwie w postawiony autobus.

Zwienczeniem był wykonany karny w stylu a kopne se.

Co do trenera, druzyna wyglada fatalnie rowniez od strony wolicjonalnej.
Po takim meczu nie sa godni "podania reki" wszyscy.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.09.2015, 09:24
borys napisał(a):Wyświetl post
Opisujac to jednym slowem WSTYD.

WSTYD, za brak ambicji kopaczy szczegolnie w I polowie.
Skad ten pomysl za brak ambincji. Taki sklad mieli i takie umiejetnosci w tym skladzie i tyle.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 15.09.2015, 09:40
Pierwsza polowa podobnie zagralo by 11 stojaków pod paprotki. Jak sie zaczelo pod dupa palic w 2 ruszyli byly sytuacje.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 15.09.2015, 09:56
Osobiście liczyłem na remis. Jak mogli tego remisu nie ugrać to ja nie wiem, przecież Kaziu "remis" Moskal nakreślił im proste założenia taktyczne na remis a oni co ? Gdzie ten remis ja się k...a pytam ?
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.09.2015, 09:58
Zawsze przgrywamy na takich wiochach. Zawsze w Wodzislawiu czy Belchatowie tracilismy punkty. W Niecieczy tez przegramy.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 15.09.2015, 10:00
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Osobiście liczyłem na remis. Jak mogli tego remisu nie ugrać to ja nie wiem, przecież Kaziu "remis" Moskal nakreślił im proste założenia taktyczne na remis a oni co ? Gdzie ten remis ja się k...a pytam ?
Pierwsza bramka ustawiła mecz... Może z PBB pójdzie lepiej...
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 15.09.2015, 10:52
Cywka - do rezerw - on nie daje rady ani na defensywnym, środkowym ani na ofensywnym pomocniku ani na lewym skrzydle, czyli w sumie gdziekolwiek by zagrał nie nadaje się....
Crivellaro - jeżeli gramy bez Brożka to on na rozegraniu, ale jeśli jest Paweł to prędzej widziałbym z przodu dwójkę Jankowski - Brożek.... No i zakaz strzelania karnych....
W środku pomocy dałbym z tyłu parę Mączyński Popović ustawionych obok siebie - dałoby to więcej możliwości w wyprowadzaniu akcji ofensywnych...

Ciekaw jestem, gdzie to podziali się komentatorzy wyzłośliwiający w stosunku do Brożka - jak wyglądała nasza gra ofensywna bez Brożka mieliśmy okazję się przekonać, szczególnie w I połowie. Brożek nawet jak nie strzelał bramek, to dawał swoją grą szansę na wejścia Jankowskiego, Boguskiego czy Guerriera pod bramką przeciwnika i stwarzanie sobie sytuacji.

Nie wiem jakie ustalenia dotyczyły gry Boguskiego, ale na prawej stronie przez cały mecz była jedna wielka luka, a Jović sam nie był w stanie grać dobrze w ofensywie jak i w obronie. Jednym słowem najsłabszy mecz Boguskiego w tym sezonie - oby ostatni tak słaby
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.09.2015, 12:15
A ja bym Cywki nie skreślał... Za dużo biegał na wyspach i nie potrafi teraz zwolnić do prędkości naszej ligi. Dajmy mu trochę czasu na przystosowanie się do ekstraklasy. Wierzę, że na wiosnę będzie jego gra wyglądała lepiej, a teraz to niech skupi się na treningach i walczeniu w tych końcowych minutach, które zapewne będzie zaliczał.
A coś Popovicia nikt nie chwali, a przecież to chyba było jego najlepsze 45minut w tym sezonie? W końcu jakieś trudniejsze i celniejsze piłki posyłać zaczął
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.09.2015, 12:39
Cywka biega jak żyd po pustym sklepie
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 15.09.2015, 14:03
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
A ja bym Cywki nie skreślał... Za dużo biegał na wyspach i nie potrafi teraz zwolnić do prędkości naszej ligi. Dajmy mu trochę czasu na przystosowanie się do ekstraklasy. Wierzę, że na wiosnę będzie jego gra wyglądała lepiej, a teraz to niech skupi się na treningach i walczeniu w tych końcowych minutach, które zapewne będzie zaliczał.
A coś Popovicia nikt nie chwali, a przecież to chyba było jego najlepsze 45minut w tym sezonie? W końcu jakieś trudniejsze i celniejsze piłki posyłać zaczął
Wyszedłbym na PDB z Mąką i Popoviciem obok siebie. Wydaje mi się, że Słoweniec lepiej spisuje się przy ataku pozycyjnym niż przy grze z kontry, a może jego lepsza gra wynikała po prostu z coraz lepszego (oby!) zgrania? Nie po raz pierwszy w tym sezonie miałem wrażenie, że formacje grały osobno. Przy akcji bramkowej dwóch zawodników gospodarzy było pomiędzy obroną a pomocą. Poza beznadziejnym podaniem Cywki obarczam odpowiedzialnością linię obrony, która wg mnie powinna wyjść wyżej i od razu cisnąć napastników tak, żeby nie zdołali się odwrócić. Kilka razy zawodnicy podejmowali złe decyzje, zamiast strzelać podając. Przy takim autobusie za rzadko strzelalismy z dystansu. Swoją drogą, ogarnijmy te rożne, bo mamy Głowę Guzmicsa i Donalda, którzy są w stanie wygrać główkę.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 15.09.2015, 15:04
17 dni przerwy mieli od grania, ja sie pytam co robili przez ten czas na treningach? Cywka grał w Anglii? nie wiem jakim cudem, gosc do przodu ledwo podac potrafi a wczoraj usilnie sie postarał by oddac rywalowi pilke. Maczynski nastepny nie potrafi dobrze podac, w kadrze ma tylko miejsce dlatego, ze trenerem jest Nawałka. A Crivellaro? ten facet z tego co patrze olewa prawie kazdy mecz, moze zagrał jeden dobry co strzelił gola z Gornikiem i to wszystko a do karnego podszedł tak jakby miał gdzies czy zdobedzie gola czy nie. A karny wykonał jak ostatnia oferma, w lidze trampkarzy tak karnych nie strzelaja a gosc reprezentuje ekstraklasowy klub. To juz Barrientos był lepszy i dawal wiecej od Niego. Oczywiscie pierwszy mecz jaki musielismy przegrac w tym sezonie to z jedna z gorszych druzyn w lidze, jak majac najlepsza mozliwa kadre z Zurawskim czy Frankowskim na czele dawalismy dupy z byle jaka Odra z Wodzisławia tak znowu Łeczna sprawia nam takie problemy. Jedynego zawodnika, ktorego mozna bronic to Guerrier, ktory grał w kadrze, strzelil jednego gola a dodatkowo musiał jeszcze długo leciec co i tak nie przeszkodziło mu byc najlepszym Wislakiem wczoraj. Dawno mnie tak porazka nie wkurzyła, grali wczoraj bez krzty ambicji i to sa profesjonalni pilkarze? az sie scyzoryk w kieszeni otwiera
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 15.09.2015, 15:43
Niestety, pan Crivellaro i pan Cywka umiejętnościami nawet przez sekundę nie stali obok Stilicia. Cieszyłem się, że Tomka wystawili w pierwszym składzie, i szybko mi ta radość minęła. Nie wiem jakim cudem gość, który tyle lat biegał po Anglii, który teoretycznie powinien mieć zajebisty przegląd boiska, ładuje na ślepo piłkę do tyłu a la Uryga. Wstyd.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów