The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Wisła wróci do Krakowa z trzema punktami?
TAK 45 75,00%
NIE 15 25,00%
Głosujących: 60. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2015, 18:40
Zamienił stryjek tępą siekierkę na cieniutki kijek. Skrótów ze spotkania nie trzeba robić, ten karny mówi więcej niż 1000 słów.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 14.09.2015, 18:54
Nędza, nędza, nędza, nędza... Jak się gola nie strzela nawet z karnego, to ciężko myśleć chociażby o remisie.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.09.2015, 18:56
Crivellaro - jeśli rzucasz się na piłke do karnego jak dzika kuna a potem strzelasz w środek po ziemi z mocą przedszkolaka to weź stąd gościu po prostu WYPIERD@LAJ!!!!

Cywka out

Popović out

Dziękuje dobranoc.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.09.2015, 18:56
Takim momencie gdy walczymy o remis i jest koncowka spotkania pilkarz wykonuje karnego z taka nonszalancja po prostu brak slow:(
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 14.09.2015, 18:58
Cytat:
Krótko: Nie wina Moskala, że ma piłkarzy debili. To, co zrobił Crivelaro, to kryminał... Coś tak głupiego, że aż trudno opisać to słowami.
A piłkarzy do karnych to na forum wyznaczalismy ?
Było, że bez porażki, że trudny terminarz na poczatku..

Fakty sa takie: 0, słownie zero zwycięstw na wyjeździe za Moskala
11 miejsce w tabeli
za tydzień zmiana trenera, a Kaziu super facet ale trenować to może drużyne gwiazd 10 października a nie klub w Ekstraklasie
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 14.09.2015 o godz. 19:00.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

4 punkty w tym sezonie stracone po anemicznych strzałach z wapna - czy, do k***y nędzy oni nie mają siły uderzyć tej piłki?
Cywka wiadomo, Uryga zachował się dziś jak jakiś trampkarz. Jednym słowem - z tej mąki to nawet Mourinho by wyszedł zakalec.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

raindog napisał(a):Wyświetl post
Krótko: Nie wina Moskala, że ma piłkarzy debili. To, co zrobił Crivelaro, to kryminał... Coś tak głupiego, że aż trudno opisać to słowami.
A to co Cywka to nie?
5 min później powinien zostać zmieniony na Clivellaro,a od początku drugiej połowy powinien zagrać Popovic
Wczesniej były głosy,ze ma za mało czasu,teraz,ze dużo :}
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 14.09.2015 o godz. 19:01.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

ślimak napisał(a):Wyświetl post
Łęczna przegrała 3 ostatnie mecze. Miejmy nadzieję, że czasy, w których byliśmy drużyną 'na przełamanie' odeszły wraz ze Smudą.
Że tak powiem, Hahaha
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.09.2015, 19:00
....a!!! Zapierdalac do Krakowa z buta kopacze!!!! Crivellaro, Uryga, Cywka i inne darmozjady wypad z Wisły!!! Kryminał tak się pokipić 1 raz w historii przegrac z Łęczną, ....a zleceważenie rywala, po 2 tygodniowej przerwie frajerzy!!! Moglismy byc na 3 miejscu, a bedziemy na 3 od końca gnoje!!!!!!!!! To co zrobił Cywka i Crivellaro to jest poziom A klasy!!!!!!!! Nie wina Moskala, że ma takich kopaczy jakich ma. Żaden trener tu nie pomoże tu trzeba konkretnych roszad w składzie, ale nie na poziomie 3 ligii!!!!
Ostatnio edytowane przez Davss875 : 14.09.2015 o godz. 19:02.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.09.2015, 19:01
raindog napisał(a):Wyświetl post
Cywka zdecydowanie może się z nim równać...

Ale to co wyprawiał Jankowski to już szczyt. Spieprzył setkę w 3 minucie i zamiast zap... żeby się zrehabilitować to pierwszą połowę przeczłapał, a w drugiej sp... jeszcze dwie setki.

Moskal spieprzył, że wpuścił od początku Cywke i Urygę, jeden podał przeciwnikowi na bramkę drugiemu prawie się udało. Jak się nie potrafi bronić to trzeba atakować niech będą wyniki 7:6 ... Za spokojnie chcieli sobie grać i dostali w łeb.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 14.09.2015 o godz. 19:07.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.09.2015, 19:01
Cywka beznadziejny mecz
Boguskiego na boisku w ogóle nie było
Jankowski zwichrowany celownik
Crivellaro z debilnymi pomysłami
Guerrier totalna kaszana - psujący wszystkie akcje i wiecznie wchodzący na nieswoje piłki (raz skasował jednego z naszych, bo tak bardzo sam chciał strzelić - a pewnie byłaby bramka gdyby się nie wpierdzielił na trzeciego).

Dla mnie akurat Popović i Jović jedyni, którzy zagrali na nawet niezłym poziomie, więc kolegę Kamsona odsyłam do okulisty. Dodałbym też Jankesa - ale dyskwalifikuje go skuteczność.

Nasz najgorszy mecz w tym sezonie, kopacze myśleli, że teraz będzie łatwiej po ciężkim terminarzu i przeciwnik sam się położy na murawie i poprosi o jak najmniejszy wymiar kary.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 14.09.2015 o godz. 19:06.
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.09.2015, 19:02
Kuźwa ludzie pomyślcie ...Moskal nie jest od tego by "ukształtowanego" piłkarza uczyć dobrze podawać czy strzelać karnego.. Dzisiaj na boisku parodia.. z jednym napastnikiem daleko nie zajedziemy az sie tez boje co bedzie w sobote jak Sadlok sie nie wykuruje i bez Glowy na boisku ale to nie czas by zwalniac Moskala tak ....a placmy trzech trenerom tak to nigdy nie wyjdziemy na prostą

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.09.2015, 19:02
odpier...cie się od Moskala, patafiany.
To Moskal podał do tyłu do Świerczoka?
To Miskal nie strzelkił karnego?
Zacznijcie rozliczać piłkarzyków i zarząd.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.09.2015, 19:03
Masakra....calkowita masakra...
Czy pilkarze oddadza kibica pieniadze w akcji ratowania i tworzenia wielkiej Wisly bo ewidentnie kopacze nie biora w tej akcji udzialu....
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Stary 14.09.2015, 19:04
Błędem Moskala w tym meczu i nie tylko to nie wystawianie Crivelaro i Popovica.

Druga połowa niezła ale brakło skutecznosci.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 14.09.2015, 19:06
Jak Cię Kazek broniłem i bronić będę (bo Wisły nie stać na kombinowanie z kolejnym trenerem), tak ....a nie rozumiem tej zachowawczości i obawy z wprowadzaniem młodych i stawianiem na partaczy pokroju Cywki czy Crivelllaro!! Przecież to co zrobił dzisiaj Cywka, to piłkarski kryminał! Nie dość, że facet gra do tyłu to jeszcze zagrywa do przeciwnika. Za coś takiego do końca rundy nie powinien murawy powąchać. O Crivellaro to już mi się nawet pisać nie chce...
Ja doprawdy nie dziwię się już, że tacy nasi młodzi i perspektywiczni zawodnicy, jak Przemek Lech, Tomek Zając czy Dominik Kościelniak stąd uciekli, skoro takie leszcze jak Cywka czy Crivellaro mają pewne wejście, bo ....a jakiś menago ich zaproponował. Opamiętajcie się do cholery! Z taką polityką Klub daleko nie zajdzie. Będzie wychowywał zawodników, z których inni będą korzystać, a my wciąż będziemy oglądać fajfocle jakichś leszczy .... wie skąd i przez kogo sprowadzonych! Doprawdy mniej by mnie ten mecz przegrany i punkty stracone bolały, gdyby błędy popełnili Kuczak, Marszalik czy Żemło, bo wiem że Oni by się na tych błędach chociaż coś uczyli.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.09.2015, 19:07
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ale przestań,miał dwa tygodnie,zeby ustawić i nastawić ,przygotować piłkarzy do tego meczu.
Mógł przypuszczać ,że wasnie z takjim przeciwnikiem bedzie cięzko,bo Oni sie zepną,a my rozluźnimy.
Wyszło jak wyszło.Zmiany tez powinny być wcześniej.Oczywiście reszta to nieudolnośc Cywki,Jankesa i Clivevellaro,ale tak naprawdę też On sprokurował tego karnego,mogło go nie być.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 14.09.2015, 19:08
A kto nie reagował cala pierwsza polowe, jak gralismy najgorsza polowke w historii nowożytnej Wisły ?
Cywka z Uryga sie nadawali do zmiany po 30 minutach
Dlaczego nie wpuscil na koncowke Kuczaka albo Marszalika, gorzej by zagrali?
dlaczego gralismy do konca 4 obroncami gdy Lęczna od 70 minuty nie przekraczala polowy?
jakby Moskal nie był zasłużonym piłkarzem to by byl juz wywieziony na taczce
No chyba, ze faktycznie taki jest plan, zamiast popadania w przecietnosc celujemy w przyszlym sezonie w wygranie ligi.
Pierwszej
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.09.2015, 19:09
A co moze Moskal nei jest winien wystawienia Cywki. Facet nic nei gra ale Kaziu wystawi go. Ja widzac sklad wielkei oczy bo nei ma Crivellaro. I juz wiadome ze gramy defensywnie i boimi sie Łęcznej. Super. Wszedl Cliverallo w II polowie i zaczela sie gra. Karnego nie strzelil.
A teraz zagadka. Kogo będziemy sie bac? Oczywiscie Podbeskidzie. Wyjdziemy defensywnie. Srednia punktow taka, ze nie wlaczymy o pierwsza 8 ale o utrzymanie.
Ale spoko Kazik. Bojmy sie dalej i grajmy defensywnie.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.09.2015, 19:10
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Crivellaro - jeśli rzucasz się na piłke do karnego jak dzika kuna a potem strzelasz w środek po ziemi z mocą przedszkolaka to weź stąd gościu po prostu WYPIERD@LAJ!!!!

Cywka out

Popović out

Dziękuje dobranoc.
Jak na razie opinia nt. tej trójcy musi być taka, że po ch.j ich braliśmy. Obym szybko mógł zmienić zdanie o 180 stopni. najlepiej już w sobotę.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Stary 14.09.2015, 19:12
Dodam jeszcze tylko, że Kazek na Ciebie też Ktoś kiedyś postawił. Wchodziłeś do I drużyny, jak miałeś 18 lat, więc do cholery daj też innym szansę!
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Stary 14.09.2015, 19:13
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Dodam jeszcze tylko, że Kazek na Ciebie też Ktoś kiedyś postawił. Wchodziłeś do I drużyny, jak miałeś 18 lat, więc do cholery daj też innym szansę!
Przecież na Uryge mocno stawia podoba Ci sie to ?

Bo np moim zdaniem ten piłkarz nic nie daje trochę poprzeszkadza i nic nie zagra do przodu .
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.09.2015, 19:15
psssssssrt... !
Tak właśnie się ulatnia napompowany balon. Miało być dzisiaj trzecie miejsce ? jest nawet pierwsze - we frajestwie !
Cywka podobno najlepszy na treningach i dlatego dostał szansę w meczu. Mam nadzieję że ostatnią w tym roku.
Karny - stara zasada mówi, że nie stzrela ten co był faulowany. Dawniej nawet rzadko kiedy Żurawski podchodził do karnego kiedy jego wycinali. Kiedy patzryłem na Crivelaro przed stzrałem miałem od razu czarne myśli. Facet z ciężkim oddechem, nieskoncentrowany... zrobił wszystko, żeby nie wyszło.

A jeszcze - ta Łęczna to jakaś filia żydowska ? normalnie bluzgi jak z Kałuży, aż do przesady.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 14.09.2015, 19:16
Druga połowa całkiem niezła, kilka kapitalnych zgrań ech, NO ALE zlekceważyli rywala w pierwszej i za kare nic nie wpadło... Ciekawi mnie strasznie czy “wyciągną wnioski”

Przynajmniej już za nami to nieprzyjemne oczekiwanie na pierwszą porażkę.
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
INZAGHI
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 14.09.2015, 19:17
Sonda:
1. Piłkarze chcą pozbyć się Kazka, grają przeciwko niemu, dlaczego?
2. Piłkarze tak jak cała kolejka zagrali u buka, przewidywałem to już wczoraj, świadków mam.
3. Są nieudolni, to kiedy wreszcie posypią się kary finansowe i zesłania do rezerw?

W kilka minut: Guerier obok słupka, Głowacki miast centrować strzelił 100m nad poprzeczką, karny Crivecośtam...
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku
-JM---- nieświadomie, albo odruchowo..
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 14.09.2015, 19:18
Po murawie biegali zawodnicy Wisły Kraków czy Złomiarzy Kraków? Poza Cierzniakiem i chwilami Mączyńskim letnie okienko transferowe można nazwać wielką klapą. Brożek nie może grać i od razu są problemy nawet z Łęczną. Należy zweryfikować nasze aspiracje bo w Bielsku będzie jeszcze ciężej. Ci zawodnicy a może inaczej w większości przebierańcy nie potrafią grać w piłkę.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Stary 14.09.2015, 19:18
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Przecież na Uryge mocno stawia podoba Ci sie to ?
Pewnie, że tak. Zdecydowanie wolę Urygę niż Cywkę czy Latynosa! Chyba mi nie napiszesz, że Uryga dzisiaj grał źle? Kiedyś do drużyny wchodził młody Grzesiek Lewandowski. Pierwsze jego mecze to bodaj dwie bramki samobójcze, później był ostoją defensywy.
Jeśli chodzi o Urygę -> Chłopak (choć już nie jest taki młody) jest dobry w destrukcji (dzisiaj jeden błąd popełnił) średni w ofensywie (nad tym musi pracować), ale z pewnością jest bardziej perspektywiczny od Cywki.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 14.09.2015 o godz. 19:21.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.09.2015, 19:19
W pierwszej połowie nie wyszliśmy na boisko. Cywka kryminał i za to co dziś odjebał ława do końca rundy...
Co do kopaczy to wstyd i hańba, oczekujecie od ludzi wsparcia to sami ....a chociaż zacznijcie parówy biegać? Bo Łęczna dziś zapierdalała za trzech,a u nas tak naprawdę jak coś nie wyjdzie Donaldowi albo Brożkowi to nie ma kto strzelać i biegać...

A na to co odjebał Crivellaro to należy sie osobny akapit. Podszedł do karnego jak ....a mac jebany CR7, gwiazdeczka nam chyba jakaś do Krk przyjechała...
Jak Sadlok sie nie wykuruje na PBB to też wjebiemy
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 14.09.2015 o godz. 19:22.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.09.2015, 19:21
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
A kto nie reagował cala pierwsza polowe, jak gralismy najgorsza polowke w historii nowożytnej Wisły ?
Cywka z Uryga sie nadawali do zmiany po 30 minutach
Dlaczego nie wpuscil na koncowke Kuczaka albo Marszalika, gorzej by zagrali?
dlaczego gralismy do konca 4 obroncami gdy Lęczna od 70 minuty nie przekraczala polowy?
jakby Moskal nie był zasłużonym piłkarzem to by byl juz wywieziony na taczce
No chyba, ze faktycznie taki jest plan, zamiast popadania w przecietnosc celujemy w przyszlym sezonie w wygranie ligi.
Pierwszej
Skończ p...ć kocopoły. Nie reagował? A co miał trzy zmiany zrobić w 10 minucie? Spieprzył wystawiając do składu Cywkę i Urygę którzy jak wiadomo nie potrafią prosto kopnąć piłki. To jego podstawowa wina. Reszta to korba we łbach piłkarzyków.

Mamy trzy punkty do trzeciego miejsca, o jakiej pierwszej lidze mówisz? A wywozić go na taczce próbują już od pierwszego meczu... kibice z koziej dupy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 14.09.2015, 19:21
Spokojnie panowie. Teraz już terminarz będzie łatwiejszy.

Co do meczu? No Comment. Po co zaczynać trzema defensywnymi pomocnikami wie tylko Moskal.

Cytat:
Wisła Kraków to przede wszystkim historia kibiców, piłkarzy oraz osób związanych z klubem. HISTORIA, KTÓRA NIE POZWALA NA PRZECIĘTNOŚĆ.
Puste słowa?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 14.09.2015 o godz. 19:25.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów