|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a moze by tak wlasna playlista piosenek przed meczem / w przerwie z glosnikow?
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Grzela Pater. Nie wyobrażam sobie, aby zabrakło wychowanka Wisły, który z powodzeniem utrzymał się w składzie w erze Cupiała, a bramkarza Barcelony pokarał dwukrotnie!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
świetna akcja- to nie ulega wątpliwości.
Mam nadzieję, że klub wyda w normalnej sprzedaży koszulki i szaliki - dla tych którzy nie mają konta a na meczu będą - zawsze trochę więcej wpłynie. Jedna rzecz mnie martwi i zastanawia - czemu na stronie, fb i tt SKWK nie ma żadnej wzmianki o akcji? ktoś wie? Ciągłe wzmianki są na fb "Gra w Wiśle to honor, nie obowiązek" którą prowadzi ktoś zapewne kumaty, ale na oficjalnych SKWK kompletnie ZERO. |
|
|
|
Guest
|
|
Jakby tak sprzedać relację do TV Kraków albo TVN np. do puszczenia o 22. Frekwencja by nie ucierpiała, ludzie by sobie jeszcze raz obejrzeli wieczorem i kasa by wpadła. Wypuszczenie cd z zapisaem tego wydarzenia (to przyniosłoby trochę kasy już po...) |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Proponuje dodac do listy plyta okolicznosciowa z nagranym spotkaniem. Na pewno mnostwo osob ktore kupilo nagrody takie jak sedzie techniczny, rozpoczecie polowy, dziecko wyprowadza pilkarzy chcialoby to uwiecznic na plycie. Za plyte spokojnie 50 zl mozna zaproponowac.
Ja taka na pewno bym wzial bo takiego meczu jeszcze przy r22 nie mielismy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
moje pomysły wysłane przez stronę w zakładce zaproponuj nagrodę:
1. Niech drużyny założą w każdej połowie inne koszulki- np. pierwsza połowa: jedna drużyna czerwone, druga niebieskie (nawiązanie do historii, gdzie w 1906 roku grały drużyny "czerwonych" i "niebieskich") natomiast w drugiej połowie niech wyjdą w specjalnych na tą okazję koszulkach np. retro. 2. edycja np. 1906 numerowanych flag okolicznościowych na mecz w kwocie 50-100 zł (do odbioru w dzień meczu). Pierwszy numer, ostatni i każdy pełny w wyższej kwocie. 3. medale / monety okolicznościowe. 4. coś za duże pieniądze: własnoręczne stworzenie wzoru na koszulki, które będą znajdowały się w asortymencie sklepu. 5. kalendarz ze zdjęciami z meczu - edycja limitowana 6. stworzenie dwóch pucharów dla zwycięzców meczu. jeden otrzymują zwycięzcy meczu, drugi otrzymuje osoba kupująca, dodatkowo wręcza puchar zwycięzcom. 7. okolicznościowe obrazy - grafitti zrobione przez grupę "Wisła Grafitti" - sztuk np. 3. 8. możliwość rozegrania sparingu w okresie przygotowawczym zimowym z I drużyną. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Wy te pomysły wyślijcie przez opcje "zaproponuj nagrodę"! Mam nadzieję, że tak robicie?
Powód: Lit.
Ostatnio edytowane przez ArturBarlinek : 12.09.2015 o godz. 06:57.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Spokojnie. Przedstawiciele fans4club są obecni również w tym temacie więc nic im nie umyka. Jednakże dla pewności pomysły nagród lepiej wysyłać przez zgłoszenie na stronie organizatora akcji.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dajcie spokoj z niektorymi propozycjami.Za chwile bedziecie proponowac podtarcie tylka w przerwie meczu wybranego gracza. Gdy towar jest deficytowy dobrzebsie sprzedaje. Jak bedzie najebane tych nagrod od groma ( i to takich jak np. Bycie smokiem przez jedną połowę czy zaprojektowanie koszulki) to smiech
Ostatnio edytowane przez wiertar : 12.09.2015 o godz. 06:59.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Jedno pytanie: Co się w tym projekcie liczy na pierwszym miejscu? KASA! Skąd wiesz, że ktoś nie chciałby być tym smokiem a klub uzyska na tym dobrą kasę? Tak samo ja proponując osiem nagród w tym projekt koszulki to tylko moje pomysły z którymi nie każdy musi się zgodzić, ale dla kilkunastu kolejnych może to być zajebisty pomysł, warty zapłacenia niezłych pieniędzy. Co do mojego pomysłu z koszulką - od początku nowego sezonu zakupiłem bodajże trzy koszulki - wszystkie w Strefie Kiboli i R22. Ile koszulek zostało sprzedanych od początku sezonu z tych sklepów? Pewnie w cholerę. Niestety koszulki z Wiślackiego Świata są beznadziejnie zaprojektowane. Kompletnie bez pomysłu. Uwierz mi, gdyby klub dał możliwość zaprojektowania takiej koszulki za 1000 zł i miałbym taką kasę na zbyciu wykorzystałbym okazję. Ja tego 1000 zł nie mam , ale ktoś inny niewykluczone. Wszyscy wiemy, że jedyną możliwością wsparcia finansowego klubu są jakieś zakupy i to nie mówię tylko o tej akcji. Gdybyśmy się uparli, choćby tu na forum i przesłali klubowi propozycje projektu, razem z dużą ilością podpisów klub by taką koszulkę wprowadził. Tylko wtedy miałby zarobek tylko z marży na takiej koszulce, a tak może mieć 1000 zł do przodu. Do administracji - Wiem, ze różnie to bywało z wszelką mobilizacją ostatnio choćby na tym forum, ale można by było może pomyśleć o wspólnym zbieraniu na jakiś cel? Ode mnie osobiście pójdzie minimum 70 zł, ale swoją drogą dołożyłbym się jeszcze z 30 zł na "składkę wewnątrzforumową", za uzbieraną kwotę albo kupilibyśmy jakiegoś "sędziego technicznego" i podarowali np. komuś z Akademii, albo nawet poprosili fans4club o jakąś nagrodę którą wspólnie wymyślimy, zakupimy i wspólnie skorzystamy z niej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
A wykupić jedną nagrodę dla całego forum? jakoś nie wyobrażam sobie takiego podziału Wczoraj na TT fans4club zarzuciło pytanie, czy nie wprowadzić limitów biletów dla domów dziecka, bo gdy sprzeda się ich 500 czy 600 to można śmiało zadać pytanie czy zostaną wszystkie wykorzystane. Gdyby chodziło o szkoły to byłbym spokojniejszy, ale DD to bardziej skomplikowana kwestia. Do czego zmierzam? a do tego, że poza "biletem" na mecz dla DD, można również ufundować "Szalik dla Dziecka z DD" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W gestii kibicowskiej - Możliwość poprowadzenia dopingu na gnieździe przez 5 min za np. 200 zlotych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A może by wprowadzić programy meczowe, w których opisano by w skrócie sylwetki zawodników z Drużyny Gwiazd. Koszt to np: od 10 zł i byłyby do odbioru wraz z biletem. Taki program to głównie skierowany do młodych Wiślakow, żeby trochę poznali graczy, którzy kiedyś grali w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
www.historiawisly.pl Na ulotki strata pieniędzy. Na w/w portalu znajdziesz wszystko i o wszystkich. A jak ktoś nie ma internetu cóż.. pójdzie do cafejki i sprawdzi ile dany zawodnik ma wzrostu, ile waży i co je na obiad. Tu nie chodzi o prawdziwe legendy Wisły sprzed 50 lat, tylko kilka gwiazd sprzed kilku lat. Nie przesadzajmy też z jakimś zanikiem pamięci. To było niedawno.
Ostatnio edytowane przez element : 12.09.2015 o godz. 09:10.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Niektórzy chyba muszą szukać na siłę "dziury w całym". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wkrótce trzeba się będzie skupić na wykupie biletów. A co do obsady bramki? To zamiast Sarnata(z całym szacunkiem) chętnie zobaczę Radka Majdana. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę że wrzucenie informacji na strone SKWK może tylko pomóc.
A nawet powinna się tam znaleźć taka informacja. My ze swojej strony też powinniśmy wysyłać info do znajomych, dziennikarzy itd im wiekszy rozgłos tym większa szansa na fajną sumę na koniec akcji. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Poszło drugie 5 min. w II połowie, tym razem w drużynie Gwiazd Białej Gwiazdy
12 tys. i przekroczyliśmy 150 tys. Gratulacje dla nabywcy! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Masz rację- zwracam honor SKWK - jest informacja z 9 września, w sumie nawet ją widziałem tego dnia. Pytanie tylko dlaczego tylko jedna, czemu nie ma na forum osobnego tematu taki jak był z kapslami i czemu nie ma takiej mobilizacji- i wcale nie szukam dziury w całym, stwierdzam tylko fakt. Ja jestem z grona osób, które wchodzą na wislakrakow.com, konta na twitterze nie mam, ale wchodzę na profile różnych wiślackich stron na tym portalu, wszelkie w miarę normalne konta na fb związane z Wisłą mam polubione, ale uwierz mi że znam osoby, dla których jedynym źródłem informacji jest forum, strona i fb SKWK. Zadałem pytanie nie po to by siać ferment i dzielić ludzi, tylko zastanowiło mnie dlaczego Stowarzyszenie nie bierze aktywnie udziału w akcji i po cichu liczyłem że ktoś ma jakieś info o co chodzi. Może być tysiące odpowiedzi, łącznie z takimi jak to że jeszcze liczą kapsle |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Moja propozycja - porada bukmacherska od Burligi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wybacz Stary , bo wiem że to miał być żart, ale w tym wypadku niezbyt śmieszny. Chłopak miał swoje problemy które mogą dotknąć każdego, dalej mam przed oczami Burligę w Lidze+ , który łamiącym się głowem o tym mówił, o tym że ma dalej terapię itd.
Gość oddaje serce na boisku i ciśnięcie z niego beki niezbyt jest na miejscu. Żeby nie było offtop - odświeżam stronę projektu co 3 - góra 5 minut. W tym czasie przybywa średnio po 150 - 400 zł.TO JEST NIESAMOWITE! WOW, pogratulować wszystkim! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja Was proszę o jedno - po prostu zaangażujcie się w tę akcję i niczyich pomysłów nie krytykujcie. Nie ma złych pomysłów w takiej sprawie - choć owszem są takie, które wymagają przemyślenia. Pomyślcie też czy w firmach w których pracujecie nie zrobić jakiejś wewnętrznej akcji. Może przyjdzie Wam jakiś dodatkowy pomysł na nagrody. Mówcie o tej akcji, chwalcie ją, a nie szukajcie ciągle dziury w całym.
Bo akcja ma dwa cele: jedno to finanse, a drugi - zjednoczenie społeczności kibiców Wisły Kraków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
biletów sprzedano 855 póki co. do tego 396 dla dzieci z DD. 1251 łącznie. KUPOWAĆ BILETY!! #ToNaszaHistoria
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Kurcze mam nadzieję, że klub wprowadzi do nagród zdjęcia piłkarzy z autografami.
Powiedzmy 18 zawodników-każdy 20 zdjęć po np. 20 zł. To daje 7200 zł. Nabywcy powinni się szybko znaleźć. Sam kupię 2,3 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ddokladnie, wezmy sie za bilety. patrzac na calą akcje to rewelacja, ale ilosc osob uczestniczących w niej i ilośc sprzedanych biletów już nie wyglada tak wspaniale.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Ja kupię bilet + prawdopodobnie szalik
ale to dopiero w poniedziałek. Wpadłem też na pomysł, że mój F.C. kupi koszulkę za 70 zł i wszyscy członkowie tego F.C. będą mogli złożyć podpis na tej koszulce. Taka nasza wewnętrzna akcja . Jeśli chodzi o pomysły to jak dla mnie to mogą się nawet pojawić takie nagrody jak spodenki meczowe każdego z grających czy nawet korki. Ja sam bym takie korki kupił gdyby nie było jakoś bardzo drogie, a jak nawet będą bardzo drogie to i tak ktoś inny je kupi więc też będę zadowolony Wiem, że pomysł wydaje się absurdalny ale może by tak się zmobilizować i wykupić w cholerę szalików a później z nich utworzyć jakąś oprawę czy coś. Tak tylko podsuwam pomysł, może wyjdzie a co ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A może dlatego, żeby tacy mądrale jak TY nie wypisywali, że pieniądze pójdą na handel prochami na trybunach. SKWK ma bardzo złą prase i niepotrzebne jest, żeby zaraz jakieś szmatławce starały się zrazić kibiców do tej akcji
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Skończcie z tym SKWK. Jakbyście innych problemów nie mieli. Zamiast cieszyć się że akcja super wychodzi, szukają niektórzy dziury w całym.
Takie pytanie. Jeżeli ktoś z rodziny nie ma karty kibica czy ja mogę pojechać i wymienić voucher na bilet, czy ta osoba musi jechać ? Bilety są imienne ? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|