|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Jedno pytanie: Co się w tym projekcie liczy na pierwszym miejscu? KASA! Skąd wiesz, że ktoś nie chciałby być tym smokiem a klub uzyska na tym dobrą kasę? Tak samo ja proponując osiem nagród w tym projekt koszulki to tylko moje pomysły z którymi nie każdy musi się zgodzić, ale dla kilkunastu kolejnych może to być zajebisty pomysł, warty zapłacenia niezłych pieniędzy. Co do mojego pomysłu z koszulką - od początku nowego sezonu zakupiłem bodajże trzy koszulki - wszystkie w Strefie Kiboli i R22. Ile koszulek zostało sprzedanych od początku sezonu z tych sklepów? Pewnie w cholerę. Niestety koszulki z Wiślackiego Świata są beznadziejnie zaprojektowane. Kompletnie bez pomysłu. Uwierz mi, gdyby klub dał możliwość zaprojektowania takiej koszulki za 1000 zł i miałbym taką kasę na zbyciu wykorzystałbym okazję. Ja tego 1000 zł nie mam , ale ktoś inny niewykluczone. Wszyscy wiemy, że jedyną możliwością wsparcia finansowego klubu są jakieś zakupy i to nie mówię tylko o tej akcji. Gdybyśmy się uparli, choćby tu na forum i przesłali klubowi propozycje projektu, razem z dużą ilością podpisów klub by taką koszulkę wprowadził. Tylko wtedy miałby zarobek tylko z marży na takiej koszulce, a tak może mieć 1000 zł do przodu. Do administracji - Wiem, ze różnie to bywało z wszelką mobilizacją ostatnio choćby na tym forum, ale można by było może pomyśleć o wspólnym zbieraniu na jakiś cel? Ode mnie osobiście pójdzie minimum 70 zł, ale swoją drogą dołożyłbym się jeszcze z 30 zł na "składkę wewnątrzforumową", za uzbieraną kwotę albo kupilibyśmy jakiegoś "sędziego technicznego" i podarowali np. komuś z Akademii, albo nawet poprosili fans4club o jakąś nagrodę którą wspólnie wymyślimy, zakupimy i wspólnie skorzystamy z niej. |
|
|

|
||||||
|
|