The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2015, 07:18
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokoj z niektorymi propozycjami.Za chwile bedziecie proponowac podtarcie tylka w przerwie meczu wybranego gracza. Gdy towar jest deficytowy dobrzebsie sprzedaje. Jak bedzie najebane tych nagrod od groma ( i to takich jak np. Bycie smokiem przez jedną połowę czy zaprojektowanie koszulki) to smiech
w pewnym sensie zostałem wywołany do tablicy

Jedno pytanie: Co się w tym projekcie liczy na pierwszym miejscu?
KASA!

Skąd wiesz, że ktoś nie chciałby być tym smokiem a klub uzyska na tym dobrą kasę?

Tak samo ja proponując osiem nagród w tym projekt koszulki to tylko moje pomysły z którymi nie każdy musi się zgodzić, ale dla kilkunastu kolejnych może to być zajebisty pomysł, warty zapłacenia niezłych pieniędzy.

Co do mojego pomysłu z koszulką - od początku nowego sezonu zakupiłem bodajże trzy koszulki - wszystkie w Strefie Kiboli i R22. Ile koszulek zostało sprzedanych od początku sezonu z tych sklepów? Pewnie w cholerę.
Niestety koszulki z Wiślackiego Świata są beznadziejnie zaprojektowane. Kompletnie bez pomysłu.
Uwierz mi, gdyby klub dał możliwość zaprojektowania takiej koszulki za 1000 zł i miałbym taką kasę na zbyciu wykorzystałbym okazję. Ja tego 1000 zł nie mam , ale ktoś inny niewykluczone.

Wszyscy wiemy, że jedyną możliwością wsparcia finansowego klubu są jakieś zakupy i to nie mówię tylko o tej akcji.

Gdybyśmy się uparli, choćby tu na forum i przesłali klubowi propozycje projektu, razem z dużą ilością podpisów klub by taką koszulkę wprowadził. Tylko wtedy miałby zarobek tylko z marży na takiej koszulce, a tak może mieć 1000 zł do przodu.

Do administracji - Wiem, ze różnie to bywało z wszelką mobilizacją ostatnio choćby na tym forum, ale można by było może pomyśleć o wspólnym zbieraniu na jakiś cel?
Ode mnie osobiście pójdzie minimum 70 zł, ale swoją drogą dołożyłbym się jeszcze z 30 zł na "składkę wewnątrzforumową", za uzbieraną kwotę albo kupilibyśmy jakiegoś "sędziego technicznego" i podarowali np. komuś z Akademii, albo nawet poprosili fans4club o jakąś nagrodę którą wspólnie wymyślimy, zakupimy i wspólnie skorzystamy z niej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów