|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Twój transport na mecz Wisły to: | |||
| MPK (autobus, tramwaj) |
|
45 | 36,00% |
| samochód |
|
71 | 56,80% |
| rower |
|
3 | 2,40% |
| pieszo |
|
18 | 14,40% |
| bus |
|
15 | 12,00% |
| pociąg |
|
3 | 2,40% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 125. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
SONDA
Twój transport na mecz Wisły to: - MPK (autobus, tramwaj) - samochód - rower - pieszo - bus - pociąg APEL DO KLUBU O STWORZENIE SPECJALNEJ JEDNODNIOWEJ LINII AUTOBUSOWEJ W DNIU MECZU DWORZEC GŁÓWNY - REYMONTA 22, ORAZ JEDNOPRZEJAZDOWY TRANSPORT (I POWRÓT) Z NAJWIĘKSZYCH WIŚLACKICH OSIEDLI, JAK BYŁO ZA STARYCH CZASÓW |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Samochód. Bardzo rzadko komunikacja miejska jak jest w planie jakieś "spożycie" ))
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
samochód !!!!!!!!!!! i parking obecnie na budowie
![]() ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie wiem czy z podstawionych autobusów cokolwiek wyjdzie, ale zwiększenie ilości autobusów/tramwajów istniejących linii szczególnie po meczu kończącym się między 22.15 a 22.30 chyba nie powinno stanowić takiego problemu, jakim jest do tej pory.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Akurat kończę pracę dyplomową nt. analizy ruchu podczas imprez masowych na przykładzie Wisły Kraków.
Ankietę mam już domkniętą, ale jeśli rozwinie się tu dyskusja/propozycje chętnie się odniosę na obronie. ![]()
TYLKO WISŁA
udzd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Autobus/tramwaj do Nowej Huty.
Popołudnie czy tam wieczór meczowy zawsze kończą się "spożyciem" ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W tej chwili tramwaj '13' w kierunku Nowego Bieżanowa.
Połączenia w dniach meczowych powinny być zwiększone, chociaż i tak jakimś cudem ludzie się upychają. Choć to raczej kwestia małej frekwencji na stadionie... Kiedyś samochód. Zresztą jestem zdania, że w tej chwili większość kibiców na stadionie to ludzie przyjezdzi z miast ościennych, niżeli z Krakowa... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Samolot i taxi
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Analiza ruchu może być taka że po pierwsze komunikacha miejska w pobliżu stadionu jest na żenującym poziomie, po drugie kierowanie ruchem przez policje to kolejna kpina i brak synchronizacji a po trzecie drogi są nieprzystosowane do odbioru tylu samochodów po meczu, nie wspominajac już o braku parkingu w bezpośredniej bliskości stadionu (można było nie robić parkingu pod Muzeum Narodowym)
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Samochód
. |
|
|