![]() |
SONDA - Twój transport na mecz Wisły
SONDA
Twój transport na mecz Wisły to: - MPK (autobus, tramwaj) - samochód - rower - pieszo - bus - pociąg APEL DO KLUBU O STWORZENIE SPECJALNEJ JEDNODNIOWEJ LINII AUTOBUSOWEJ W DNIU MECZU DWORZEC GŁÓWNY - REYMONTA 22, ORAZ JEDNOPRZEJAZDOWY TRANSPORT (I POWRÓT) Z NAJWIĘKSZYCH WIŚLACKICH OSIEDLI, JAK BYŁO ZA STARYCH CZASÓW |
Samochód. Bardzo rzadko komunikacja miejska jak jest w planie jakieś "spożycie" ))
|
samochód !!!!!!!!!!! i parking obecnie na budowie :)
|
Nie wiem czy z podstawionych autobusów cokolwiek wyjdzie, ale zwiększenie ilości autobusów/tramwajów istniejących linii szczególnie po meczu kończącym się między 22.15 a 22.30 chyba nie powinno stanowić takiego problemu, jakim jest do tej pory.
|
Akurat kończę pracę dyplomową nt. analizy ruchu podczas imprez masowych na przykładzie Wisły Kraków.
Ankietę mam już domkniętą, ale jeśli rozwinie się tu dyskusja/propozycje chętnie się odniosę na obronie. |
Autobus/tramwaj do Nowej Huty.
Popołudnie czy tam wieczór meczowy zawsze kończą się "spożyciem" ;) |
W tej chwili tramwaj '13' w kierunku Nowego Bieżanowa.
Połączenia w dniach meczowych powinny być zwiększone, chociaż i tak jakimś cudem ludzie się upychają. Choć to raczej kwestia małej frekwencji na stadionie... Kiedyś samochód. Zresztą jestem zdania, że w tej chwili większość kibiców na stadionie to ludzie przyjezdzi z miast ościennych, niżeli z Krakowa... |
Samolot i taxi ;)
|
Cytat:
|
Samochód :).
|
Raz samochód, raz mpk
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl