The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2015, 12:14
kasiarz napisał(a):Wyświetl post
A może by tak z tym spróbować ?
https://www.youtube.com/watch?v=zObnQVv_3wc
Zamiast techno - wiadomo Wisła.
Jedyna odpowiedź na tego posta:

Cytat:
A już najbardziej irytuje/śmieszy/drażni mnie dopingowanie stadionu:
- "cały stadion od-po-wia-da!"
Mnie również to wkurvia, że trzeba Was zapraszać do zabawy, bo sami z siebie ani mee, ani bee, ani kukuryku.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 31.07.2015 o godz. 12:25.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.07.2015, 12:40
Najlepiej gdyby ten doping dotyczył Wisły ,bo wysłuchiwanie kto jest starą k..wą ,czy jakie są obyczaje w Poznaniu mało mnie interesują.
Pewnie bez tego rodzaju "dopingu" się nie obejdzie ,ale ważne by nie był dominujący.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.07.2015, 13:24
Manhunt napisał(a):Wyświetl post
Stadion to nie teatr
Ponoć tak twierdzą również w Tiranie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 31.07.2015, 13:27
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post

Mnie również to wkurvia, że trzeba Was zapraszać do zabawy, bo sami z siebie ani mee, ani bee, ani kukuryku.
Gdyby doping był OK to nikogo nie trzeba byłoby do niego zapraszać. A że jest jak jest...
A zabawa to w remizie - na stadionie ma być dopingowanie drużyny, a nie jakieś JŻS, czy LTSK, które tylko nakręcają gniazdowego a nie piłkarzy.

Odpowiedz cytując
Grzaniec Galicyjski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 31.07.2015, 13:27
Stadion to nie teatr, to prawda, ale jeśli już jesteśmy przy dopingu, to uważam (wiem, że będzie kontrowersyjnie, ale mam zamiaru prowokować) że nasze przyśpiewki w większości są źle dobrane i zamiast się ładnie nieść po stadionie wychodzi z nich tylko buczenie, boleśnie kłujące w uszy, tak jak i każdy fałsz, który za sobą niosą. To moje prywatne zdanie. Szkoda, że zniknęło "HSV", ładnie się wszyscy włączali. W ogóle zanikło dużo pięknych pieśni, a zamiast nich przez 90% meczu jest "Tak się bawią ludzie - potrafi ładnie wyjść" i "Hej, Wisła gol" . Różnorodność nie jest niczym złym.
"Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro, a biednych pojutrze".
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 31.07.2015, 13:36
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post

A jak Ty sobie wyobrazasz "sami z siebie"?Że wstanie kilkanascie osób z E zacznie spiewac,a C to podchwyci..... Daj pass,to co teraz jest na C to woła o pomste do nieba.

Ps.Twoja odpowiedź na posta kolegi z propozycja "techno" trafiona w 10.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 31.07.2015 o godz. 13:54.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 31.07.2015, 13:37
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Gdyby doping był OK to nikogo nie trzeba byłoby do niego zapraszać. A że jest jak jest...
A zabawa to w remizie - na stadionie ma być dopingowanie drużyny, a nie jakieś JŻS, czy LTSK, które tylko nakręcają gniazdowego a nie piłkarzy.
a skąd to Ty wiesz co nakręca piłkarzy?
Wywiad z każdym robiłeś czy wtf ?
Miliard adwokatów, wszyscy teraz jacyś tacy genderowi. Tu wpuścmy murzynów, dajmy kozojebcom renty, na stadionie nie obrazaj przeciwnika a potem jak cie wy.......ą z własnegeo domu - powiedz gdzie schowałeś hajs.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 31.07.2015, 13:57
Na ostatnim meczu z Górnikiem nie było Ltsk jzs itp ani razu wiec co wam przeszkadzało tym razem w dopingowaniu?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 31.07.2015, 14:23
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Miliard adwokatów, wszyscy teraz jacyś tacy genderowi. Tu wpuścmy murzynów, dajmy kozojebcom renty, na stadionie nie obrazaj przeciwnika a potem jak cie wy.......ą z własnegeo domu - powiedz gdzie schowałeś hajs.
O czym ty pierd.oli.sz?
Ostatnio edytowane przez silver03 : 31.07.2015 o godz. 14:28.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 31.07.2015, 14:52
Cytat:
A jak Ty sobie wyobrazasz "sami z siebie"?Że wstanie kilkanascie osób z E zacznie spiewac,a C to podchwyci..... Daj pass,to co teraz jest na C to woła o pomste do nieba.
Nie. Ale jakoś nawet za czasów zajebistego dopingu się nie włączaliście. Ani za czasów dychy, ani za G. Także tego...
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 31.07.2015, 15:06
doping jest potrzebny, ale jest tak jednostajny i monotonny że można się zrzygać z nudów, stadion musi żyć aktualnymi wydarzeniami na murawie, musi reagować na wydarzenia boiskowe, a co mamy ? jednostajny śpiew z przebojem " tak się bawią ludzie". mam wrażenie że "dopingujący" dopingują samych siebie i są dla samych siebie, to co dzieje się na murawie jest dla nich nieistotne
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 31.07.2015, 15:06
FraMat uczy ludzi jak kibicowac. Koniec swiata jest blisko.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 31.07.2015, 15:08
Aż forum łapie zwiechy.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 31.07.2015, 15:11
Najlepsi są Ci, którzy się wypowiadają o marności dopingu na C, a nie chodzą na sektor W tej chwili zapełniamy 3/5 trybuny, coraz mniej jest przypadkowych osób, jakość dopingu bardzo poszła w górę w ciągu ostatnich miesięcy. Ale komu ja to tłumaczę Ludziom, którym się dupy nie chce podnieść (a co dopiero zaśpiewać), chcą wypowiadać się w sprawach o których nie mają zielonego pojęcia, a jak jakiś zasłużony piłkarz gra słabiej to jadą po nim, jak po szmacie.

Polska - kraj 38 milionów ekspertów na temat sportu i polityki.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 31.07.2015, 15:18
No to wmawiajcie sobie dalej, że doping jest zajebisty.
Grunt to dobre samopoczucie. Prawda?

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 31.07.2015, 15:28
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
doping jest potrzebny, ale jest tak jednostajny i monotonny że można się zrzygać z nudów, stadion musi żyć aktualnymi wydarzeniami na murawie, musi reagować na wydarzenia boiskowe, a co mamy ? jednostajny śpiew z przebojem " tak się bawią ludzie". mam wrażenie że "dopingujący" dopingują samych siebie i są dla samych siebie, to co dzieje się na murawie jest dla nich nieistotne
Od dawna widzę to mniej więcej podobnie. Jest bardzo słabo z wyczuciem chwili. Jak powinna być "petarda" to jest usypianie.
Nie dziwię się, że reszta stadionu nie ma ochoty włączać się w doping nawet jednorazowo a są ludzie na innych sektorach, którym owszem skakać przez cały mecz się nie chce ale parę razy by się z pewnością odezwali. Tyle, że z sensem...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 31.07.2015, 15:42
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No to wmawiajcie sobie dalej, że doping jest zajebisty.
Grunt to dobre samopoczucie. Prawda?
Wg mnie nie jest zajebisty, ale też daleko mu do beznadziejnego. Takie banalne pytanie - na ilu meczach byłeś w zeszłym sezonie, że bierzesz się za ocenę dopingu?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 31.07.2015, 16:18
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Najlepsi są Ci, którzy się wypowiadają o marności dopingu na C, a nie chodzą na sektor
Ja w tym nie widzę nic złego, czasem z daleka lepiej ocenić sytuację. Doping nie jest słaby, rewelacyjny też nie.
Odpowiedz cytując
Grzaniec Galicyjski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 31.07.2015, 16:22
Niektórym się, cytując klasyka, myli "system metryczny z wagowym". Nie pytajcie się na wzajem jak dzieci "a na ilu meczach Ty byłeś?" bo to nie jest organizacja kombatantów, tylko forum sportowe - to nie ma sensu. Dla mnie (DLA MNIE - proszę nie brać tego za punkt odniesienia) najbardziej miarodajnym komentarzem był komentarz mojego Ojca, który przestał na Wisłę, z różnych względów chodzić ok. lat 80-tych. Twierdzi, że jak ogląda mecze na polskich stadionach, to wszędzie jest już doping jak dawniej we Włoszech, czy Anglii, a na tej Wiśle to ciągle jak na festynie. Ja wiem, że osoby chodzące na C (ja też dawniej chodziłem, teraz płacę więcej) bardzo się starają, ale dajcie sobie powiedzieć, że jeszcze kilka lat temu dopingiem powodowaliście gęsią skórkę, a dziś po prostu nie ma mocy. To nie jest "pojazd". To mówienie głośno: szkoda. Zastanawiamy się czemu tak jest. Ot co.
"Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro, a biednych pojutrze".
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 31.07.2015, 16:25
Pytanie "na ilu meczach byłeś" jest o tyle zasadne, że aby ocenić jakość dopingu, wypadałoby na stadionie się pojawiać, bo w tv guzik usłyszysz (pytanie skierowane do FraMata specjalnie)...
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 31.07.2015, 16:33
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Od dawna widzę to mniej więcej podobnie. Jest bardzo słabo z wyczuciem chwili. Jak powinna być "petarda" to jest usypianie.
Nie dziwię się, że reszta stadionu nie ma ochoty włączać się w doping nawet jednorazowo a są ludzie na innych sektorach, którym owszem skakać przez cały mecz się nie chce ale parę razy by się z pewnością odezwali. Tyle, że z sensem...
nie maja co się obrażać stali bywalcy C i dopingujący czy deszcz ze śniegiem i mróz czy 40 stopni w cieniu, chodzi o to że z boku wygląda to jakby robili to dla samych siebie, jak się dobrze bawią to ok, niech się bawią, ale stadion musi żyć meczem a nie dopingiem C, prosty przykład , fajna akcja Wiślaków w obronie , aż prosi się o rzęsiste oklaski, to samo szybkie wyjście spod presingu czy przerwanie kontry rywala, oklaski całego stadionu wskazane jak najbardziej, a co mamy podczas takich akcji? monotonny śpiew, monotonne skandowanie, tak wygląda atmosfera na stadionie, a stadion ma żyć , pulsować, reagować
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 31.07.2015 o godz. 16:36.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 31.07.2015, 16:53
silver03 napisał(a):Wyświetl post
O czym ty pierd.oli.sz?
Obys nigdy nie zrozumiał

Sadlok kontuzja?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 31.07.2015, 16:57
Grzaniec Galicyjski napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie (DLA MNIE - proszę nie brać tego za punkt odniesienia) najbardziej miarodajnym komentarzem był komentarz mojego Ojca, który przestał na Wisłę, z różnych względów chodzić ok. lat 80-tych. Twierdzi, że jak ogląda mecze na polskich stadionach, to wszędzie jest już doping jak dawniej we Włoszech, czy Anglii, a na tej Wiśle to ciągle jak na festynie.
Bez obrazy, ale skoro twój ojciec nie chodzi od 20-30 lat na Wisłe to w jaki sposób on ocenia doping i na jakiej podstawie? Bo chyba nie na podstawie przekazu telewizyjnego, na podstawie którego można określić czy komentator był ok, ale na pewno nie jakość dopingu.
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 31.07.2015, 17:13
nie maja co się obrażać stali bywalcy C i dopingujący czy deszcz ze śniegiem i mróz czy 40 stopni w cieniu, chodzi o to że z boku wygląda to jakby robili to dla samych siebie, jak się dobrze bawią to ok, niech się bawią, ale stadion musi żyć meczem a nie dopingiem C, prosty przykład , fajna akcja Wiślaków w obronie , aż prosi się o rzęsiste oklaski, to samo szybkie wyjście spod presingu czy przerwanie kontry rywala, oklaski całego stadionu wskazane jak najbardziej, a co mamy podczas takich akcji? monotonny śpiew, monotonne skandowanie, tak wygląda atmosfera na stadionie, a stadion ma żyć , pulsować, reagować
Kolego to nie jest Anglia tu sie dopinguje caly czas a nie gdy tylko "idzie". Nie da sie przy kazdej dobrej akcji przerwac dopingu dlatego ze oklaskac kopaczy bo ten doping sie rozjedzie. Ale gdy juz warto zawsze one sie pojawia czy jest .......niecie "Jazda, jazda". Kazdy grozniejszy wolny przeciwnikow tez jest buczenie i co stadion nie reaguje ?

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 31.07.2015, 18:22
Patryk_185 napisał(a):Wyświetl post
Kolego to nie jest Anglia tu sie dopinguje caly czas a nie gdy tylko "idzie". Nie da sie przy kazdej dobrej akcji przerwac dopingu dlatego ze oklaskac kopaczy bo ten doping sie rozjedzie. Ale gdy juz warto zawsze one sie pojawia czy jest .......niecie "Jazda, jazda". Kazdy grozniejszy wolny przeciwnikow tez jest buczenie i co stadion nie reaguje ?
Tu nie chodzi o Anglię czy Białoruś. Tu idzie o to, że jak kopacze snują się bezmyślnie po boisku to powinno się ich motywować czymś "mocnym" a nie intonować np "Wisełko wygraj mecz" bo to jest owszem ładna przyśpiewka ale na początku meczu i w wykonaniu 20 tys a nie w najbardziej sennym jego momencie w wykonaniu 2 tys. W drugiej wersji wychodzi z tego tylko żałosne zawodzenie.
Tu chodzi o wyczucie chwili czyli coś o czym każdy z nas wie jak wyglądało za czasów Guliego a czego nie doświadczamy od dawna. Stwierdzenie "doping się rozjedzie" sugeruje, że ważniejszy jest pomysł na ten doping od jego adaptacji do rzeczywistości. Efektem tego jest znudzenie "niezdecydowanych" ( czyli takich, którzy może by i chcieli coś dać od siebie ale sami nie wiedzą do końca czy na pewno) i ich milczenie. Efekt 2 tys osób podobno robi atmosferę a reszta dogorywa. Cały dowcip polega na tym, żeby mniejsza grupa porwała tych "niezdecydowanych" i wtedy może to dać pamiętany przez wielu efekt.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 31.07.2015, 18:38
Patryk_185 napisał(a):Wyświetl post
gdzie ja napisałem że doping ma być tylko "jak idzie", mecz to jest spektakl, nawet jak ostatnio na Reymonta wiele się nie dzieje, warto zwrócić uwagę na "fajniejsze" akcje w obronie czy w środku pola i nagrodzić je rzęsistymi oklaskami, co do wolnych czy rożnych dla przyjezdnych buczenie i gwizdy pojawiają się często w ostatnim momencie bo dopingujący"dopingują"
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 31.07.2015, 18:48
Pytong jest nie tylko z powodu, że zasłużeni wynoszą się na inne trybuny, tylko dlatego, że młodzi nie kopiują wzorców, sami z siebie nie są nakręceni na Wisłę, nie mają pazura (bo takie pokolenie) i najważniejsze - ICH TO NIE BAWI!

Patrzę to idą jak na mszę, a nie mecz ukochanego klubu, bez pasji (nieliczne wyjątki) tylko odbębnić i wrócić do domu.

Czy przyśpiewki się zmieniły? Kiedyś te same zwrotki miały pierrdolnięcie, teraz nie mają? Przyśpiewek to wina? Nie.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 31.07.2015, 19:04
https://www.youtube.com/watch?v=Qf3eX-9icgU

A repertuar to juz inna sprawa...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 31.07.2015, 19:06
Może by tak jakiś mod przeniósł off-top do innego tematu?
Bo jesteśmy w temacie: III kolejka Wisła Kraków-Lech Poznań

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 31.07.2015, 19:33
Widzisz gosciu, bo ty przychodzisz na stadion oglądać przedstawienie, klaskać gdy Ci stanie, podniecać sie rzemiosłem piłkarskim.

A my przychodzimy dopingować ukochaną druzynę. Bez względu na bieg wydarzen, staramy sie zawsze pchac naszych do przodu. Zycie stadionu to nie reakcja, zycie to nieustanny doping!
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów