|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 31.07.2015 o godz. 12:25.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najlepiej gdyby ten doping dotyczył Wisły ,bo wysłuchiwanie kto jest starą k..wą ,czy jakie są obyczaje w Poznaniu mało mnie interesują.
Pewnie bez tego rodzaju "dopingu" się nie obejdzie ,ale ważne by nie był dominujący. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A zabawa to w remizie - na stadionie ma być dopingowanie drużyny, a nie jakieś JŻS, czy LTSK, które tylko nakręcają gniazdowego a nie piłkarzy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Stadion to nie teatr, to prawda, ale jeśli już jesteśmy przy dopingu, to uważam (wiem, że będzie kontrowersyjnie, ale mam zamiaru prowokować) że nasze przyśpiewki w większości są źle dobrane i zamiast się ładnie nieść po stadionie wychodzi z nich tylko buczenie, boleśnie kłujące w uszy, tak jak i każdy fałsz, który za sobą niosą. To moje prywatne zdanie. Szkoda, że zniknęło "HSV", ładnie się wszyscy włączali. W ogóle zanikło dużo pięknych pieśni, a zamiast nich przez 90% meczu jest "Tak się bawią ludzie - potrafi ładnie wyjść" i "Hej, Wisła gol" . Różnorodność nie jest niczym złym.
![]()
"Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro, a biednych pojutrze".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Daj pass,to co teraz jest na C to woła o pomste do nieba.Ps.Twoja odpowiedź na posta kolegi z propozycja "techno" trafiona w 10. ![]()
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 31.07.2015 o godz. 13:54.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wywiad z każdym robiłeś czy wtf ? Miliard adwokatów, wszyscy teraz jacyś tacy genderowi. Tu wpuścmy murzynów, dajmy kozojebcom renty, na stadionie nie obrazaj przeciwnika a potem jak cie wy.......ą z własnegeo domu - powiedz gdzie schowałeś hajs. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na ostatnim meczu z Górnikiem nie było Ltsk jzs itp ani razu wiec co wam przeszkadzało tym razem w dopingowaniu?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez silver03 : 31.07.2015 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
doping jest potrzebny, ale jest tak jednostajny i monotonny że można się zrzygać z nudów, stadion musi żyć aktualnymi wydarzeniami na murawie, musi reagować na wydarzenia boiskowe, a co mamy ? jednostajny śpiew z przebojem " tak się bawią ludzie". mam wrażenie że "dopingujący" dopingują samych siebie i są dla samych siebie, to co dzieje się na murawie jest dla nich nieistotne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
FraMat uczy ludzi jak kibicowac. Koniec swiata jest blisko.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aż forum łapie zwiechy.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Najlepsi są Ci, którzy się wypowiadają o marności dopingu na C, a nie chodzą na sektor
W tej chwili zapełniamy 3/5 trybuny, coraz mniej jest przypadkowych osób, jakość dopingu bardzo poszła w górę w ciągu ostatnich miesięcy. Ale komu ja to tłumaczę Ludziom, którym się dupy nie chce podnieść (a co dopiero zaśpiewać), chcą wypowiadać się w sprawach o których nie mają zielonego pojęcia, a jak jakiś zasłużony piłkarz gra słabiej to jadą po nim, jak po szmacie.Polska - kraj 38 milionów ekspertów na temat sportu i polityki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to wmawiajcie sobie dalej, że doping jest zajebisty.
Grunt to dobre samopoczucie. Prawda? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Nie dziwię się, że reszta stadionu nie ma ochoty włączać się w doping nawet jednorazowo a są ludzie na innych sektorach, którym owszem skakać przez cały mecz się nie chce ale parę razy by się z pewnością odezwali. Tyle, że z sensem... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja w tym nie widzę nic złego, czasem z daleka lepiej ocenić sytuację. Doping nie jest słaby, rewelacyjny też nie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Niektórym się, cytując klasyka, myli "system metryczny z wagowym". Nie pytajcie się na wzajem jak dzieci "a na ilu meczach Ty byłeś?" bo to nie jest organizacja kombatantów, tylko forum sportowe - to nie ma sensu. Dla mnie (DLA MNIE - proszę nie brać tego za punkt odniesienia) najbardziej miarodajnym komentarzem był komentarz mojego Ojca, który przestał na Wisłę, z różnych względów chodzić ok. lat 80-tych. Twierdzi, że jak ogląda mecze na polskich stadionach, to wszędzie jest już doping jak dawniej we Włoszech, czy Anglii, a na tej Wiśle to ciągle jak na festynie. Ja wiem, że osoby chodzące na C (ja też dawniej chodziłem, teraz płacę więcej) bardzo się starają, ale dajcie sobie powiedzieć, że jeszcze kilka lat temu dopingiem powodowaliście gęsią skórkę, a dziś po prostu nie ma mocy. To nie jest "pojazd". To mówienie głośno: szkoda. Zastanawiamy się czemu tak jest. Ot co.
![]()
"Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro, a biednych pojutrze".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pytanie "na ilu meczach byłeś" jest o tyle zasadne, że aby ocenić jakość dopingu, wypadałoby na stadionie się pojawiać, bo w tv guzik usłyszysz (pytanie skierowane do FraMata specjalnie)...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 31.07.2015 o godz. 16:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Tu chodzi o wyczucie chwili czyli coś o czym każdy z nas wie jak wyglądało za czasów Guliego a czego nie doświadczamy od dawna. Stwierdzenie "doping się rozjedzie" sugeruje, że ważniejszy jest pomysł na ten doping od jego adaptacji do rzeczywistości. Efektem tego jest znudzenie "niezdecydowanych" ( czyli takich, którzy może by i chcieli coś dać od siebie ale sami nie wiedzą do końca czy na pewno) i ich milczenie. Efekt 2 tys osób podobno robi atmosferę a reszta dogorywa. Cały dowcip polega na tym, żeby mniejsza grupa porwała tych "niezdecydowanych" i wtedy może to dać pamiętany przez wielu efekt. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytong jest nie tylko z powodu, że zasłużeni wynoszą się na inne trybuny, tylko dlatego, że młodzi nie kopiują wzorców, sami z siebie nie są nakręceni na Wisłę, nie mają pazura (bo takie pokolenie) i najważniejsze - ICH TO NIE BAWI!
Patrzę to idą jak na mszę, a nie mecz ukochanego klubu, bez pasji (nieliczne wyjątki) tylko odbębnić i wrócić do domu. Czy przyśpiewki się zmieniły? Kiedyś te same zwrotki miały pierrdolnięcie, teraz nie mają? Przyśpiewek to wina? Nie. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może by tak jakiś mod przeniósł off-top do innego tematu?
Bo jesteśmy w temacie: III kolejka Wisła Kraków-Lech Poznań |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A my przychodzimy dopingować ukochaną druzynę. Bez względu na bieg wydarzen, staramy sie zawsze pchac naszych do przodu. Zycie stadionu to nie reakcja, zycie to nieustanny doping! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|